29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, jsme padlé, že se tím vůbec trápíme, že jo? Víno, muži, zpěv! Hurá do života!
Není tady
Presne,Regi!!!Tak já pádím!!
pekný večer,hviezdičky!
Není tady
Aeva1: No, vždyť jo...začíná ti bejt jedno...já to říkala.... Oni se totiž dokážou tak znemožnit, že když ženská doopravdy otevře oči, tak aby je hrůzou zas zavřela, páč vidí, s kým to žila......smutný, ale je to tak...
all: Holky, neblbněte. Vy, co máte manžely už bývalé, tak vám to může bejt stejně fuk. Tyhle milenky vám tak maximálně mohly otevřít oči. A vy, kterým se ty chlapi vrátili, vy buďte rády. Vybraly si vás, ne nějakou ...takovou.. ... Tak nad čím špekulujete? ... Najděte si něco, co vás postaví na nohy. Třeba formulku "mně si vybral, né tebe", kdyby dotyčná koukala jó drze. Nezapomeňte se narovnat, ramena dolů, prsa dopředu, bradu zdvihnout, aby si nemyslela, jak vás šíleně ranila.... No a kdyby to nepomáhalo, tak si třeba najděte milence, aby taky mohl manžel šílet ... to teda píšu ze srandy, návod to asi není...i když... (He, he...
se mimochodem musím smát, když si vzpomenu, jak milenka mého bývalého čučela, když jsem jí jednou řekla, že jí ho klidně nechám, že už ho mám plný zuby.....a ještě se mi snažila říkat, že von je hodnej! Hodnej, to von je, ale to je tak všechno.....
dodneška mám před sebou ty její naivní modrý oči....a on si ji pak vzal a já se od dcery dozvídám, jak mladá paní doma hezky kmitá, zatímco ten výtečník (myšleno BM) se povaluje, jako to dělával kdysi mně....)
Není tady
Nejhorší je, že to v té situaci začalo se mnou klepat samo. Připadala jsem si jak nahá v trní. Jsem si vědoma, že ta ženská byla vlastně chudák, že dlouho vkládala naděje do chlápka, který si s její pomocí jen léčil uraženou ješitnost a nikdy ani na chvíli neplánoval život s ní a pořád běhal za mnou, ale prostě je to připomínka nejhoršího období života a tak na to tělo reaguje. Pavlovův reflex.
Tak hurá do života!!!!!
Není tady
No, to, Fanny, docela chápu....já jsem od bývalého dva roky pryč, jeho nové manželce, tedy bývalé milence v jedné osobě, nekladu žádnou vinu za náš rozchod a rozvod....ale přesto je ve mně asi nějaká uražená ješitnost nebo co, která se mnou taky tak nějak cloumá, když ji vidím...jenže já su nějaká herečka! Takže se narovnám, bradu nahoru, prsa dopředu a jí jen sjedu pohledem nahoru dolů a tečka. Je nejspíš ale rozdíl, jestli chlap za něco stál, nebo ne. Ten můj vlastně ani ne, takže já jsem ráda, že jsem ho hodila vlastně na krk jí. Mít chlapa, který mě dvacet let nosí na rukou a pak zahne a chce se kvůli ní rozvést, to je nejspíš mnohem horší.
Není tady
Milenka mého BM, pak manželka mého BM, dodnes bydlí s ním o patro výš ve stejném domě..mýmu synkovi byly 3 roky, dneska je mu 23... a žiju
teda né že by to v začátcích nebylo hnusný, ale dneska..ona má starýho, vošklivýho chlapa a já svatej klid !!!
Není tady
Teda Dakoto,tys to trefila.Přímo do černého.....Já mám taky "KLID",ale pořád zvažuju,co má milenka...Teď nevím,jestli trvající nebo minulá....Ale to je mi naprosto jedno....Je asi chuděrka,vkládala do něj celý svůj život,věřila,že já jsem ta FRIGIDNÍ MANŽELKA-kterou si vzal jen kvůli bytu...že jen jedině ONA je jeho celý život.Cha cha cha....Obětovala mu -dnes už skoro 16roků....A řeknu vám,lituju ji...Záviděla jsem jí,že ji má rád...Ale ten můj BM,tak ten má rád jen sebe.....A to mooooooc.Takže ona pořád věří,že si ji vezme...Když to neudělal před 16 lety,pochybuju,že to udělá teď.Ale má,co chtěla....Jo,karty se obrátily...Dnes jí ho přeji....dřív jsem jí ho záviděla...Ale dnes jsem prokoukla.....Ať si ho nechá...I s tím očkovákem....
Není tady
Po provalení nevěry - zhruba před půl rokem - jsem se s bývalou milenkou mého muže nesetkala, asi naštěstí, můžu jen popsat, že mě je jí líto ale i trochu se jí bojím. Podotýkám, že manžel se s ní ihned po provalení rozešel - z vlastní vůle, on chtěl život ve třech, já řekla že to ne, ale ať si v klidu vybere - já nebo ona. Jejich vztah trval rok a půl a on si vybral mě. Mám ji tak trochu za konkurenci i když manžel mi to vyvrací, že prý ona je mojí karikaturou.
Ale chci vám napsat, jaké byly moje setkání s milenkou v době probíhající nevěry:
Byla jeho asistentkou, takže jsem ji znala hlavně z jeho vyprávění jako chudinku holku, co potřebuje pomoct. Takže i já samaritánka podotýkám tehdy těhotná ji pomáhala:
manžel měl podnikový večírek, byli jsme dohodnutí, že pro něj v jednu v noci přijedu (u nás obvyklé, jezdí i on pro mě), já přijela, on vyšel i s ní a já tehdy asi v pátém měsíci ji dělala taxikáře a vezla ji domů. Jak se asi tehdy cítila na koni.
Rozváděla se a já jí pomáhala s radami (zprostředkovaně přes mého manžela).
Odjela na hory a já jí hlídala andulky a morče, vylepšila jsem jim klec, sehnala lepší žrádlo.
Vždycky dělám hodně adventních věnců pro příbuzné a přátele, manžel mi požádal ,abych jeden udělala i pro ní ( jestlipak si ho při TOM spolu zapálili ...)
Zvala jsem ji na chalupu, půjčovala jsem ji své čerstvě narozené miminko.
atd atd.
Ale jednomu nerozumím: Když jsem byla osm dní po porodu, sama (dle slov manžela a neměl důvod mi lhát) se vnutila k nám na návštěvu. Bylo těsně před vánoci, já byla na tom zdravotně špatně, takže jsem jen ležela v posteli, ona přišla se svou dcerou, pomohla mi umýt jeden regál, pak společně s manželem a staršími dětmi a svojí dcerou ozdobili stromek a pak všichni hráli společenské hry. Jo a v mezidobí si chovala to miminko. Jen podotýkám, že sama už další děti mít nemůže. Jak si vysvětlujete to její chování?
Není tady
Regi, za dva tři dni jsi z toho venku. teď už to jde rychle, ne? šup šup a je to pryč a zase svítí sluníčko...
já naší neviděla, jen s ní mluvila.....ale měla jsem před vánocema žaludek na vodě, protože mě manžel prosil, jestli bych s ním šla na vánoční firemní večeři.....no - jelikož to byla kolegyně z práce.....začlo mi to šrotovat ....byl by takovej cvok, aby mě tam bral, kdyby tam šla i ona.....je možný, že už má pocit, že to je tak za náma a nepodstatný, že by mu to přišlo nedůležitý.....přiklonila jsem se k názoru, že takovej cvok neni, ale dušička ve mě byla malá. ale jelikož jsem měla na to se s tim nějak přechroustat asi 3 tejdny, tak jsem to nějak zpracovala a pak už byla v pohodě. řekla jsem si - co, na to prostě mám. jdu tam s nim, jako jeho žena, na jeho přání. jdu tam dobrovolně. nevypadám jak hydra, hezky se obleču, debil úplnej taky nejsem, dokážu bez překousnutí jazyka pronést souvislou větu - tak co. jedinej, kdo by moh bejt za blbce, pokud tam budou lidi, když ne přímo ona, který o tom třeba věděli - jedinej, kdo může bejt za troubu bude on no holky, asi je to ujetej názor, ale mě to pomohlo. takže jsem se nastrojila, pevně ho chytla za ruku, zdvihla bradu a vyrazila do jámy lvové. myslim, že tam nebyla (myslim, že bych jí bez zaváhání jediným pohledem z očí do očí poznala...a byla jsem připravená se tomu postavit holt kdyby bylo nejhůře) a všechno bylo v pohodě. celej večer mi šeptal do ucha, jak mi to strašně sluší.....
nicméně, už je 14 dní v nový práci a mě se zas ještě trošku ulevilo a jsem na sebe malinko pyšná, že jsem zvládla půlrok jejich společného zaměstnání bez jedinýho slova nebo hysterickýho výlevu a přitom manželovi věřit.
fuj, holky, je to pryč, ale ráda jí nemám, vidět jí nechci, i když je to zoufalec , který zbyly oči pro pláč a partner před svatbou (to je taky něco....)- zdali se vdala nevím a je mi to šumák, v létě jsem jí popřála všechno nej...a to je všechno.
Regi, dělám hrdinku, ale myslim, že bych byla na prášky a hrabala se z toho pěkně. nevim, proč si je tak v našich myslích hrozně zdůležiťujem, nebo nevim, jak to napsat, je to přitom nesmysl. my jsme ty morálně i jinak silnější, ne?
Není tady
U mne to bylo o tom, že já o ní věděla (že je, jak se jmenuje, co dělá) a ona se zaláskovala do mého manžela, opustila přítele, pronajala si byt a žila v přesvědčení, že má nového chlapa. Sice bydlí daleko, ale dojíždí za ní a s rodinou nežije, jenže nevěděla, co se děje tady. Že je celý týden u nás, se mnou se miluje a za ní jezdí na víkendy ulevit si od problémů. No něco jí asi nakecal.
Hodněkrát mě napadla myšlenka, že jí zavolám, napíšu nebo si to s ní pojedu vyříkat, ale nakonec jsem si vždycky po největším návalu zoufalství řekla? že tím nic nedocílím. Budu za zoufalkyni, která dělá zoufalé činy (i tak jsem jich udělala dost) a zbytečně se ponížím a nakonec jsem nic neudělala. Vždycky jsem byla přesvědčená o tom a on i tak mluvil, že ona je nástroj k tomu, aby mě udržel ......... v napětí, abych žárlila, abych ho chtěla.
Byla jsem o tom celou dobu přesvědčená a bylo to tak. Jakmile jsem přestala usilovat, bojovat, začala jsem ho chladit, byl zpátky. Jestli je to výhra nevím, ale ona by ho stejně neměla. Kdybych ho nevzala zpátky s touhle by nebyl. Kdyby chlěl, tak s ní už dávno byl. Ona pro to udělala všechno a to je to inteligentní ženská, žádná husa. A proto se divím, že jí tak dlouho trvalo, než na to přišla, že je jen nástrojem k cíli. Já jsem se totiž rozhodla ukončit ten vztah první a to neunesl a myslím, že dodnes se s tím nevyrovnal. Po pár měsících jsem zjistila, že mi chybí, ale to už měl tuhle "náplast" a dělal drahoty, takže jsme se rozvedli. On mě přemlouval, ať to nedělám, ale nemohla jsem žít s chlapem, který na víkendy jezdí za jinou.
Takže jsem já kráva rok běhala na gyndu a léčila mykózy a ona neměla šajna. Jen jsem chtěla říct, že jsem měla párkrát sto chutí se s ní o to "štěstí" podělit. Ať z toho holka (taky už odkvetlá) taky něco má, když si začala se ženatým chlapem. Ale neudělala jsem to. Jsem impulsivní a jednám hned, naštěstí mě vždycky něco zbrzdilo. Tak mám, svou hrdost. Je mi sice k prdu, ale mám ji. Naposled mi udělalo tak dobře, když jsem přijela k nim do rodiny a vítali mě všichni jako vzácnou a dlouho očekávanou návštěvu.
Prostě to ukončím, na setkávání s bývalýma milenkama nemám a to ani písemně. Není to nedostatek sebevědomí, to mi nechybí, ale připadá mi to dost zbytečné. Ale třeba jednou ........... možná se má ještě na co těšit, až mě to chytne .......... uvidíme. ...... Holky si dělám pr....
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Po provalení nevěry - zhruba před půl rokem - jsem se s bývalou milenkou mého muže nesetkala, asi naštěstí, můžu jen popsat, že mě je jí líto ale i trochu se jí bojím. Podotýkám, že manžel se s ní ihned po provalení rozešel - z vlastní vůle, on chtěl život ve třech, já řekla že to ne, ale ať si v klidu vybere - já nebo ona. Jejich vztah trval rok a půl a on si vybral mě. Mám ji tak trochu za konkurenci i když manžel mi to vyvrací, že prý ona je mojí karikaturou.
Ale chci vám napsat, jaké byly moje setkání s milenkou v době probíhající nevěry:
Byla jeho asistentkou, takže jsem ji znala hlavně z jeho vyprávění jako chudinku holku, co potřebuje pomoct. Takže i já samaritánka podotýkám tehdy těhotná ji pomáhala:
manžel měl podnikový večírek, byli jsme dohodnutí, že pro něj v jednu v noci přijedu (u nás obvyklé, jezdí i on pro mě), já přijela, on vyšel i s ní a já tehdy asi v pátém měsíci ji dělala taxikáře a vezla ji domů. Jak se asi tehdy cítila na koni.
Rozváděla se a já jí pomáhala s radami (zprostředkovaně přes mého manžela).
Odjela na hory a já jí hlídala andulky a morče, vylepšila jsem jim klec, sehnala lepší žrádlo.
Vždycky dělám hodně adventních věnců pro příbuzné a přátele, manžel mi požádal ,abych jeden udělala i pro ní ( jestlipak si ho při TOM spolu zapálili ...)
Zvala jsem ji na chalupu, půjčovala jsem ji své čerstvě narozené miminko.
atd atd.
Ale jednomu nerozumím: Když jsem byla osm dní po porodu, sama (dle slov manžela a neměl důvod mi lhát) se vnutila k nám na návštěvu. Bylo těsně před vánoci, já byla na tom zdravotně špatně, takže jsem jen ležela v posteli, ona přišla se svou dcerou, pomohla mi umýt jeden regál, pak společně s manželem a staršími dětmi a svojí dcerou ozdobili stromek a pak všichni hráli společenské hry. Jo a v mezidobí si chovala to miminko. Jen podotýkám, že sama už další děti mít nemůže. Jak si vysvětlujete to její chování?
Hele, jak víš, že další děti už mít nemůže? Nic není definitivní...
Chování milenky je naprosto přirozené - měřila si teritorium a to, až kam jí tvůj muž vymezí hranice vstupu. Zřejmě překročila mez. Tvůj manžel ve vztahu už právě proto - nebo i z jiných důvodů - nechce pokračovat.
Není tady
Já jsem asi hrdina-ale já jsem u milenky svého BM byla..dobrovolně.Ale bylo to v době,kdy jsem se o nevěře dozvěděla...A od mého BM jsem se nedozvěděla ani slovo.Nic...Když jsem se ptala jak dlouho to trvá-říkal-NEVÍM /a trvalo to 12 roků/,když jsem se ptala jak si to teda představuje dák /měla jsem 3 děti/-tak řekl nevím....
Takže vůbec nevím,kde se ve mě ta odvaha vzala-šupla jsem si prášky na uklidnění-a vyrazila do kráteru sopky...Naštěstí jsem byla taková otupělá-jinak bych ji asi vyhodila z okna..a to bydlí v paneláku,ve vyšším patře...
Nebudu vám nic nalhávat,ale v tu dobu asi měla navrch.Snažila jsem se,myslím že nejsem žádná chuděrka-ale ty její slova...ty mi zní v uších pořád...Až teď mi dochází,že to ona byla ze mě na mrtvici-pořád mi opakovala-já mám taky maturitu,já se taky naučím lyžovat.....známí říkají,že jsem stejný typ jako ty....ach jo,blila bych,kdybych byla stejná jako ona....
Možná mně řeknete,že jsem tam neměla lézt,ale já jsem chtěla vědět,jak na tom jsem...Když jsem k ní šla-tak jsem si představovala nějakou kočku-a otevřela mi podprůměrná prsatá holka....která se s ženatým chlapem-tátou od 3 dětí-tahala 12 let...A k čemu?Zajímalo by mě,co jí napovídal....jak mě očerňoval-jakou ze mě dělal chuděrku,která by si asi sáhla na život,kdyby ji opustil...Teď bych teda s chutí ráda sáhla na život jemu...A kdybych ho zabila tehdy-už by mě touto dobou pustili za dobré chování-da dali mi ozdravné lázně....
Takže tedy k věci.Milenka je asi pořád-pořád věří lžím,že někdy...Ale kdyby BM chtěl,tak už je tam 16 let....Ale to radši vysedává u nás...Dodnes jsem nepochopila,proč k ní nešel...
Ale už je mi to srdečně jedno.
Zjištění?Ona budou pořád stejná,můj BM nedospělý-a já už snad konečně v klídku....
To to trvalo,ale už je to snad za mnou....
Jo,někdy milenka zavolá-co že se to děje,proč jí BM volá,a líčí mi jak by ji hrooozně chtěl,jak ji moc miluje....A co já na to?Já- přeju mu ji.Oni jsou totiž oba stejní...zaslouží si sebe navzájem...
Není tady
Lavai, já jsem taky řešila, jestli by se něco změnilo osobním pohovorem, ale bylo mi z té představy tak špatně, že si dodnes živě pamatuju, jak bych jí šla po hrdle a sápala a sápala a sápala....
Brr.A toho svýho jsem párkrát přiškrtila a on držel!!!! No comment.
Není tady
No já tedy na setkání s ní šla dobrovolně a přidal se i manžel. Chtěla jsem vědět, jak si to představují. Jak už jsem tu napsala, z jejího ksichtu se dalo vyčíst jen to, že se mi směje - i když se ústy nesmála. Ovšem ona si to zkazila sama - nechala se slyšet, že očekává, že se můj manžel zachodá jako táta se vším všudy. Ten můj na ni koukal jak na zjevení, její původní slova byla o něčem jiným - že od něj nic nechce. Tak jsem jí řekla že je k***a a ona, že jo a smála se. Strašně moc jsem jí chtěla vrazit, ale byla mi tak po*ná, že bych si tu ruku pak musela uříznout. Takže jsem se zvedla a odešla - manža se mnou. Před ní dobrý, sešup byl až v autě.
Regi, ve snech jsem jí dala facku mockrát... ale doopravdy jsem tehdy zbila manžela, brečela jsem a dala mu facek za oba.
Není tady
Jo, ty pocity musí ven, jinak se ten vztek vrazí jinam, však jsem přišla do dvou let o žlučník.
Není tady
Holky, mně se jednou zdálo, jak klečím na asi o deset kilo lehčí milence mého muže, ona na zádech, pod sebou beton...a tou její blonďatou hlavinkou jsem jí třískala o ten beton, až krev stříkala a rozprskávala se jí do těch jejích vlásků barvy počůrané slámy .... ... myslíte, že to byl horor? Nikoli... Horor byl, když jsem se probrala ze snu a zjistila, že mám pocit dobře vykonané práce a cítím se velmi dobře!
(Podotýkám jen, že to už jsem s bývalým asi dva měsíce nežila.)
Jo a moje máma zase po rozvodu s alkoholikem mívala prý po dva roky sen, kdy vraždila bývalou tchyni sekerou. Přímo do čela ... krev crčela proudem
... (máti ji totiž kdysi prosila o pomoc a babice jí řekla, že ženská má zástěru ,aby "to" přikryla...tak jí máma zabila. Aspoň ve snu. A několikrát
Není tady
Nejspíš si o mně budete myslet, že jsem úplně blbá, ale já bych jí strašně chtěla vidět. Úplně hrozně moc. Nevím, co bych dělala, jak se znám, tak nejspíš vůbec nic, ona mne nikdy neviděla, je z druhého konce republiky, takže by nevěděla, kdo jsem............ no, chtěla bych.
Není tady
Jo,na pohovor jsem šla...protože ten můj exot mně nebyl schopen nic říct..nic.Jak si představuje další život,jestli je to jen románek nebo životní láska..nic...Hleděl..Tak jsem se vzchopila-jestli se tomu tak dá říct...a vyrazila.Bylo to zábavné-měla jsem mít sebou diktafon...Ale co nadělám...A chcete vědět jak to probíhalo?Tak jsem tam došla-hned ve dveřích mně milenka řekla -já jsem Jitka,budem si tykat....A já si to nechala...všechno..Ale měla jsem v sobě 3 prášky....Tak jsme kecaly-spíš jsem čuměla,ano to je ten správný výraz,a tak povídala-a povídala -byla jsem jak ve špatném filmu...To teda bylo něco..A pak říká-víš co,zavoláme ho sem...Tak jsem tvrdila,že to on nepříjde....tak mu tím svým žvatláním zavolala-a že by chtěla s ním mluvinkat...brrrrr-a já jsem jí vzala telefon-a řekla jsem,že já-já bych s ním chtěla mluvit taky..A světe div se-přijel..Hleděl...beze slov...Tak jak vždycky..
Pak odjel,že musí do práce....
A pak,když přišel domů-tedy ke mně-jsem se ho ptala co to mělo znamenat-tak prý- nemělas tam chodit....
No,co dodat.´
Teď jsem asi po těch vánočních sms dostala rozum.Jestli se teda tomu tak dá říct.....Ale už vím,že nechci tak dál žít.
Když jsem něcopo BM chtěla-tak nemohl,když jsem chtěla aby přišel domů-tak mně řekl-JÁ si budu dělat co chci,mně nikdo nebude říkat co mám dělat...A tak to tak bylo...celých dlouhých 17 let.Chodil se domů jen vyspat....Nic a nikdo ho nezajímalo...Chtělas děti-tak se starej...
Tak konec,zvonec...
Ale díky vám jsem v pohodě.Než takové manžela,tak to radši žádného....
Není tady
lavai: Srab, co? ... ty ho konečně vidíš reálně - on má rád hlavně sebe.
Není tady
Milá Evo36 moc hezký sen, asi byl o mě, protože já jsem to milence svého dnes již bývalého muže udělal. Přišla jsem z práce o něco dřív a ona byla nahá a nebyla za co chytit a tak jsem jí chytila za vlasy a tou blonďatou hlavinkou jsem jí třískala o zem a strhla jsem jí vlasy z poloviny hlavy.
Krev stříkala proudem.
Není tady
Teda tetomámo,ty jsi teda od rány.Ale obdibuju tě...Já si asi celý život beru servítky-co by řekli lidi,přece tak hluboko neklesnu...Ale taky na druhou stranu se v tom máchám.Kdybych tomu před 5 lety udělala rázný konec-a milence za ty její řeči-o tom,že jsem frigidní,že neumí vařit,nestarám se o děi-a kdo by se jako o ně staral,když tatínka měly v u ní v posteli-měla jsem jí jednu fláknout...Však co,sobě bych si to zdůvodnila-a na ostatní dnes už kašlu....
Ale mohlo to být hezké...taková malá satisfakce....
Škoda že nejsem odvážnější.
A dnes,dnes už by mě nestála za nic...má co chtěla-a abych řekla po pravdě,nemá být na co hrdá...
Není tady
Tetamáma: Jéžiši!
(nevím, jestli se smát, brečet, nebo si zoufat...)
Není tady
Tetomámo , já o tom taky snila...ale neudělala to
Jinak já jí budu potkávat stále, o víkendech, s jejíma dětma + jejím mužem / možná svým BM / , to ještě není jisté. Ale spíš než o sebe se bojím toho, jak to budou zvládat děti..... Jinak ta naše asi nic.... a začínám jí tu svoji vopici přát
lavai - mluvíš mi z duše :-) Kdybych taky byla odvážnější... kdyby... no ale co už dnes.
Tetomámo - drsný, ale zasloužený ;-)
Není tady
Miso II,trefný..opici....To je fakt velmi výstižný...Kdybys viděla jak já jsem o toho svýho BM stála...Jak moc jsem ho chtěla...jak to bolelo...A dnes,když to všechno zhodnotím-není o co stát.....
Takže klidně může o dům dál.....Ale to bude asi trvat ještě dlouho,ale já se dočkám...
Jistě,člověk si dnes říká-co by udělal,co by řekl,jak by se zachoval...Jak se říká-po válce je každý generál...Ale já nelituju,že jsem jí za ty blbé řeči nedala do drž.....Jsem lepší jak ona?????Pevně věřím že jo..A tomu svýmu bývalýmu,tak tu mu přeji...Tam bude mít život nalajnovaný...ale že by to bylo to,čeho se bojí a nepádí za ní??????
Není tady