29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi se taky přikláním k názoru,jeho mobil ingnorovat....Vůbec si ho nevšímej...
Není tady
Kdybyste někdo věděl, poraďta mi, jak mám teda ustát setkání sama se sebou, notabene, když jsem milenkou současnou (svého ženatého BM). Nebo se to nepočítá? To víte, zvyk je železná košile, moc by mě zajímalo, zda to nedělají taky ostatní BM.
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Kdybyste někdo věděl, poraďta mi, jak mám teda ustát setkání sama se sebou, notabene, když jsem milenkou současnou (svého ženatého BM). Nebo se to nepočítá? To víte, zvyk je železná košile, moc by mě zajímalo, zda to nedělají taky ostatní BM.
Vítej v klubu.....Dělají...
Ach jo...
Není tady
Ten můj BM bohužel ještě ne asi ho NM lépe hlídá
Není tady
lavai děkuji. alespoň vím, že v tom nelítám sama. Vůbec teď nevím, na které straně je to horší, už jsem byla podvedená manželka, teď jsem milenka ženatého muže, i když svého. Když mě BM kdysi podvedl, jeho milenka řekla, že kdo to udělá jednou, udělá to zase.
Osvícená žena.
xkisku ahoj!!!!! tvého hříbátka je mi líto, pracovala jsem kdysi v kravíně a těch telat mi bylo taky mic líto. Tvůj BM je buďto charakter, nebo naopak. Já se v tom teď nějak nevyznám.
Není tady
Tetomámo,no je to takové zamotané.
Ale neřeším to.A beru si to nejlepší pro sebe.
Je mně naprosto jedno,co na to druzí a ONA.
Když jsem s milenkou kdysi dávno mluvila-tak mně řekla že to-měla na mysli to zahýbání-že mně udělal proto,že jsem takový dobrák...Že jí, jí by to teda nikdy neudělal..
ha ha ha ha
Jo,holka udělal.
A je pravda ta,že pokud to udělal jednou,udělá to znovu.
Když jsem se BM ptala,jak se mi potom mohl dívat do očí-tak s klidem řekl,že z počátku to bylo divný-ale PAK SI ZVYKL..
Tak já jsem si zase teď zvykla myslet na sebe....
Takže já nic neřeším a využívám výhod společného bydlení...
Není nad to,když mě financuje milenec,který byl můj manžel...a mám se z něho líp jak jsem se měla za manželství...Nechci to zakřiknout,ale je to tak.Manželství stálo za houby,ale teď se ze mě stává potvora-a beru co je mi nabízeno....
:storstark::storstark:
Není tady
Môj bývalý to mal ako šport už predo mnou a zostalo mu to... Ja som s ním bola raz - v deň, keď sa odsťahoval k tej druhej, ale potom sa vo mne niečo zlomilo a už som na jeho ponuky reagovala domietavo. Uvedomovala som si, že to uňho nebolo osobné, jeho to skrátka tak nejako viac bavilo s bývalými ako so súčasnými(aj keď išlo o jednu a tú istú osobu...) - ale to som neyzjadrila dobre, jeho to bavilo AJ so súčasnými, ale povedzme, že takú banalitu ako rozchod nepovažoval za dosť závažný dôvod, aby prerušil sex s danou osobu ... Osobité, ale proti gustu ťiadne dišputát.
A byť milenkou svojho bývalého je podľa mňa osviežujúca zmena rolí... Človek by mal poznať v živote čo najviac, nie?
Není tady
Tetomámo ahóój...co se týče hříbátka tak snad už mám pro letošek smůlu vybranou, ještě by jich mělo být 6.
...co se týče BM, zatím stačí, že dává penízky, občas pokecáme a dětičkám se věnuje čím dál víc.
...na sex mám spolubydlícího, zatím se tu ještě skoro každou noc vyskytuje a občas z něj i něco vyloudím
A jinak jsem tak nějak sama a mám nějaké líné období, pořád se cítím unavená nejraději bych jenom spala, dělám jen to co fakt musím a do všeho se musím nutit a neustále vysedávám u počítače až už z toho mám mžitky před očima. Už se těším až mě to přejde a proberu se ze zimního spánku
Není tady
Tak jsem se i docela zasmála. Že by to byl u mě přerod z "blbky" na tu potvoru, co je ti muži mají rádi? Už bych to tedy asi potřebovala. Já jsem pořád celý život jenom dávala, tak je to asi správné, taky si někdy vzít. U mého BM je to taky asi tím, že on si tak naběhl a oženil se asi spíš proto, aby mi ukázal a ona teď ukazuje jemu. A všichni naši známí mi říkají, že takovou lekci potřeboval.
Jen jestli to zrovna jemu něco dá.
Jdu oškrábat brambory a udělám řízky, ať se alespoň nají.
Není tady
Ahoj xkisku, já mám také nějaké líné období a navíc se mnou lomcují emoce. Myslela jsem si, že se toho zbavím na Pandořině čkole v přírodě, ale nějak to nevyšlo, minulý týden jsem se málem poprala na Matějské u autodromu. Venku je krásně, snad mě to přejde.
Není tady
To já jsem teď asi zase úplně bez emocí, je mi všechno jedno...
Není tady
Jdu na ty brambory!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Není tady
Hlavně nebuď moc hodná! Nejdřív sex a pak večeře
Není tady
Jenom aby to přežil, dvě ženské už je zápřah, dva baráky, slíbil spravit střechu, ještě tu má ty auta!!!!!!!!
Není tady
Holky,já čubrním . Že spolu takto spávají rozvedení manželé jsem netušila
S tím mým zatím manželem nám to v sexu vždy klapalo,mohli jsme i 3x denně...že bych to prubla,až budem od sebe
Není tady
Na něco jsem si Pavlo vzpomněla.......
Nedávno mi můj BM říkal (hlasitě), že já bych mu měla děkovat, co pro mě všechno udělal a co všechno do mě investoval.............(jsme rozvedeni už léta, tak jsem byla jen překvapena co všechno v sobě dusí celou dobu.........) a já jsem chviličku přemýšlela a řekla jsem mu, že jsem mu doopravdy zä moc věcí vděčná. Jen tak v klidu s úsměvem, bez dodatku. Ztuhnul, vůbec nechápal. I zmlknul. A ona je to taková pravda, jako nic na světě.
Právě to mi připomnělo tvůj příběh. On ti Pavlo udělal obrovskou službu. Ty už přesně víš, jak nebude vypadat muž, který dostane tvoji důvěru jít kus cesty života s tebou. Píšeš, že jste spolu neměli děti. Což mi přijde jako mistrné řízení osudu. Přišel ti do cesty proto, abys procitla¨, prokoukla, prozřela a osamostatnila se.
Můj BM by nikdy nepochopil, že mi prokázal službu jako vynikající učitel (tvůj muž je odvar mého BM), kdybych mu vše řekla. Nikdy by to nepochopil. Pochopil jen,že jsem mu dala za pravdu. Je to vlastně smutný. Ale já mu za to moc děkuju. Kdyby se ke mně nechovat tak, jak se choval, tak bych nikdy neucítila potřebu udělat "převrat". Proto a díky tomu jsem samostatná, soběstačná a mám dnes vedle sebe člověka, který si být vedle mě zaslouží a naopak.
Není tady
Wiki,jenže já nemůžu říct,že by naše manželství nebylo dřív šťastné. Vytáčel mě některýma věcma,ale kdo z nás je bez chyby. V podstatě to bylo moc hezký,měla jsem pocit,že se skvěle doplňujeme. Myslím,že dřív mě nepodváděl. Mám pocit,že loni s tou blížící se 40 na něj přišla druhá míza,že začal mít pocit ujíždějícího vlaku. Co si neužije teď,potom už nedohoní. A tak začal blbnout. A teď se jen těší,že už se nebude muset schovávat a milenky tajit. Vždyť bude rozvedenej,kdo by mu mohl co vyčítat..prostě už se mu nehodíme do krámu..je to smutné,to hezký ve mě pořád zůstává..
Není tady
Pavli, to je v pořádku, tak to má být...
Není tady
xkisek napsal(a):
Nejdřív jsem mu stejně dala večeři, vím, že na jídlo ho vždycky utáhnu. Posypala jsem mu přírodní řízky pálivou paprikou a chilli, že jsem se bála, že to nebude moct jíst, ale on si na to to chilli ještě nechal přidat, talíř vylízal a zbytek nebudu popisovat, to by patřilo do jiné rubriky. Přijel v úterý večer a odjel včera. Taky chtěl asi vidět naše děti.
PPavlo, rozhodně to zkus, u nás je to teď lepší, než to bylo už mnoho let v manželství, je to jako nové líbánky. Taky je to tím, že si vybral takovou partnerku, jakou si vybral, tak mu mnohem dřív došlo o co přišel. Já jí nepomlouvám, řekla jsem mu akorát, že já bych nevydržela takhle na něj čekat. Oni nemají na uhlí, v baráku zima, ona tam sama. Volala ve čtvrtek z budky, že už nemá čím topit, ale on stejně nejel. Dala jsem mu dřevo ssebou aby mu tak rychle neutekla a on se tak rychle nevrátil.
Mohlo by se mi vrátit, to co bylo před rozvodem a to bych rozhodně nechtěla.
Není tady
Tetomámo - jsi dobrá!!!!! Cítím, že ví co ztratil
Není tady
Určitě, z toho co říká a jak to říká, poznám, že by se rád vrátil, ale já ho tahat nebudu, ani mu v tom nepomůžu. To by se zase mohlo obrátit proti mě a já nebudu už nikdy poslouchat řeči o tom, jak něco udělal kvůli mě.
Ani jsem nevěděla, že jsem tak silná.
Mám ho stále ráda a propouštět ho k nové manželce není žádná sranda.
Chlapi chtějí být očarováváni a já jsem to konečně pochopila.
BM si stěžoval, že ženské už dneska nejsou ženské, že se snaží vyrovnat chlapům, tak se pokusím s pomocí Pandořiny školy ze sebe tu ženskou zase udělat, už se mi to hodně povedlo.
Není tady
Tetamáma napsal(a):
xkisek napsal(a):
Nejdřív jsem mu stejně dala večeři, vím, že na jídlo ho vždycky utáhnu. Posypala jsem mu přírodní řízky pálivou paprikou a chilli, že jsem se bála, že to nebude moct jíst, ale on si na to to chilli ještě nechal přidat, talíř vylízal a zbytek nebudu popisovat, to by patřilo do jiné rubriky.
Přijel v úterý večer a odjel včera. Taky chtěl asi vidět naše děti.
![]()
PPavlo, rozhodně to zkus, u nás je to teď lepší, než to bylo už mnoho let v manželství, je to jako nové líbánky. Taky je to tím, že si vybral takovou partnerku, jakou si vybral, tak mu mnohem dřív došlo o co přišel. Já jí nepomlouvám, řekla jsem mu akorát, že já bych nevydržela takhle na něj čekat. Oni nemají na uhlí, v baráku zima, ona tam sama. Volala ve čtvrtek z budky, že už nemá čím topit, ale on stejně nejel.Dala jsem mu dřevo ssebou aby mu tak rychle neutekla a on se tak rychle nevrátil.
Mohlo by se mi vrátit, to co bylo před rozvodem a to bych rozhodně nechtěla.
Zkoušela jsem vše možné i nemožné,prostě se vrátit nechce,nechce už s náma být a já s tím nic neudělám.
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Určitě, z toho co říká a jak to říká, poznám, že by se rád vrátil, ale já ho tahat nebudu, ani mu v tom nepomůžu.
To by se zase mohlo obrátit proti mě a já nebudu už nikdy poslouchat řeči o tom, jak něco udělal kvůli mě.
Ani jsem nevěděla, že jsem tak silná.
Mám ho stále ráda a propouštět ho k nové manželce není žádná sranda.
Chlapi chtějí být očarováváni a já jsem to konečně pochopila.
BM si stěžoval, že ženské už dneska nejsou ženské, že se snaží vyrovnat chlapům, tak se pokusím s pomocí Pandořiny školy ze sebe tu ženskou zase udělat, už se mi to hodně povedlo.
Není tady
Ahojky Andromedko, jak se má mamka? A jak se máš ty? Dík za smajlíky.
Nechci to zakřiknout, ale po letech hubených snad přišla léta "tlustá", to je nějaká kravina, ne, jak se to vůbec řiká "hojnosti"?
A jak jsi poznala, že jsem byla včera
u nás v hospodě?
Není tady