Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#351 21. 3. 2007 14:13

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Jak ustát setkávání s milenkama, i když bývalýma?

Jéé...já su bugatka, miluju starý auta, takový s těma velkejma čumákama, reflektorama jako žabí oči , s emblémem majitele na dveřích,kožené sedačky, dřevěná palubní deska, a samozřejmě KABRIOLET!Jet krajinou, vychutnávat vítr ve tváři.

Upravil(a) Regina (21. 3. 2007 14:16)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#352 21. 3. 2007 14:40

Somaia
Host

...... a vlající šálu kolem krku, pěkně dlouhou... hedvábnou big_smile ......... teď se mi to úúúplně vybalilo, takhle odešla ze světa velmi známá a populární tanečnice Isadora Duncanová, páč se jí ta nádhera kolem krku omotala okolo kola toho úúúúžasného kabrioletu a uškrtila jí . Tak bacha na to všichni romantici, to není literární výmysl, ale historický fakt.. smile

#353 21. 3. 2007 14:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak myslíte,že se nakonec úplně nezblázním,pokud se to už nestalo?? Že zase BUDE LÍP ?? A já budu zase chodit životem takhle - lol ? Sakriš jak dlouho to trvá,než to přestane bolet,než ten pocit zrady vymizí...nechci být do té doby stará šedivá baba...Já už se nechci trápit,ale proti mé vůli se mi to pořád honí v hlavě...kdybych se vám měla přiznat,co všechno jsem si představovala,pošlete na mě Chocholouška...taky jste si někdy potom představily je 2 při tom..? nebo jsem tady jen já cvok??

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#354 21. 3. 2007 14:43

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Regina napsal(a):

Jéé...já su bugatka, miluju starý auta, takový s těma velkejma čumákama, reflektorama jako žabí oči , s emblémem majitele na dveřích,kožené sedačky, dřevěná palubní deska, a samozřejmě KABRIOLET!Jet krajinou, vychutnávat vítr ve tváři.

Žádný auto, ty jsi letadlo! Miluju letadla! hjarta

Není tady

#355 21. 3. 2007 14:51

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

PPavlaa napsal(a):

Tak myslíte,že se nakonec úplně nezblázním,pokud se to už nestalo?? Že zase BUDE LÍP ?? A já budu zase chodit životem takhle - lol ? Sakriš jak dlouho to trvá,než to přestane bolet,než ten pocit zrady vymizí...nechci být do té doby stará šedivá baba...Já už se nechci trápit,ale proti mé vůli se mi to pořád honí v hlavě...kdybych se vám měla přiznat,co všechno jsem si představovala,pošlete na mě Chocholouška...taky jste si někdy potom představily je 2 při tom..? nebo jsem tady jen já cvok??

jéje,mě toho napadalo...

Není tady

#356 21. 3. 2007 15:01

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Jo , neboj, BUDE LÍp. A jak dlouho se budeš trápit? To záleží jen na Tobě!
Pro mě byl pokrok, když jsem si uvědomila, že manžel i jeho dnes už bývalá milenka (znám ji osobně) to nedělali, aby mi ublížili, ale protože se chtěli mít hezky. pak taky byl pokrok, když mi začalo být té jeho bývalé milenky líto, další pokrok byl, když jsem se začala chovat, jako by k nevěře nedošlo, ale to tedy ještě nemám úplně vyřešené ...

Jo a představy o jejich vzájemném chování bolí nejvíc, zakaž si na to myslet!

Není tady

#357 21. 3. 2007 15:04

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Jo a zapomněla jsem, taky pokrok byl, když jsem si uvědomila, že jsem ve vztahu dělala chyby i já, uvědomila jsem si co na mě manželovi nevyhovovalo, že šel do paralelního vztahu s ní, v čem ona pro něj byla tehdy lepší než já ...

Není tady

#358 21. 3. 2007 15:34

x62358
Host

Ppavlo ono už je líp, jen o tom ještě nevíš, ale až to zjistíš......lol

#359 21. 3. 2007 16:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Jo a zapomněla jsem, taky pokrok byl, když jsem si uvědomila, že jsem ve vztahu dělala chyby i já, uvědomila jsem si co na mě manželovi nevyhovovalo, že šel do paralelního vztahu s ní, v čem ona pro něj byla tehdy lepší než já ...

A jak jsi zjistila,co mu na tobě nevyhovovalo? Promluvili jste si,řekl ti to on sám,nebo sis to něják vydedukovala sama?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#360 21. 3. 2007 16:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

Ppavlo ono už je líp, jen o tom ještě nevíš, ale až to zjistíš......lol

Už abych to zjistila.Těším se,až se jednou vzbudím a na nic z toho si nevzpomenu...

Není tady

#361 21. 3. 2007 16:33

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Osobně si myslím, že přelom nastane v momentě, když ti dojde, že se bez něj dá žít. To ti spadne šutr ze srdce.
Pár děvčatům tady to trvalo několik LET, některým několik měsíců.
Čím víc jsi na něm závislá, což je překážka číslo jedna, tím víc ti to brání  v odpoutání=smíření s rozchodem.Že jsou jiní muži. Že půjdeš městem a pocítíš zájem kolemjdoucích, letmé kontakty očí- a to zjistíš jen tehdy, když půjdeš narovnanými zády , upravená a sebejistá.
A pozor! Rozchod nebo rozvod NENÍ TVOJE PROHRA! Je to NOVÝ ZAČÁTEK!

Není tady

#362 21. 3. 2007 16:35

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pavlo, nic takového se nestane. Ale až si budeš vážit sebe sama, tak nedopustíš, abyses trápila kvůli nějakému troubovi, co ti ublížil. Ty jsi přeci jednička, a jestli to on neocenil, ocení to jiní....

Upravil(a) Regina (21. 3. 2007 16:44)

Není tady

#363 21. 3. 2007 16:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Regi,co si myslíš o tom,že 14 dní po tom,co se to s ní všechno provalilo si on už domlouval erotický zážitky s její kamarádkou?Ona mu psala,že je v manželství šťastná,rodina je u ní na prvním místě a nikdy by ji nenarušila.Ale že po stránce sexu už je to stereotyp.A on na to,že její verze je daleko svůdnější,než kdyby psala,jak ji manžel bije.Že to by se pak ten milenec bál,že by mu zůstala na krku.A že je otázka,jestli se nevěra a to riziko s ní spojené vyplatí.Ona na to,jestli nemá nějákýho kámoše,který by měl zájem a on,že jeho kamarádi jsou všichni ženatí,že by se zastavil i sám,ale že nic neslibuje,že neví,jestli bude mít dost odvahy.

Není tady

#364 21. 3. 2007 16:41

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

poletucha napsal(a):

Regina napsal(a):

Žádný auto, ty jsi letadlo! Miluju letadla! hjarta

Pol, já su teda krásný dvojplošník ,na kterém létal můj oblíbený hrdina z francouzského seriálu Etienne Leroux.
Nejsem milovník rychlosti,(tebe tipuju tak na Concord nebo na Grippen), miluju poezii chvíle, vychutnávání okamžiku , vůni větru, lom světla na kapkách rosy na trávě, barevnost podzimního lesa...Ne, já nejsem letadlo, jsem  dobrovolně domestikovaný orel, co je rád mezi lidmi, ale čas od času potřebuje zaletět nad mraky a nechat se unášet termickými sloupci výš a výš! Občas se tam  zapomenu a namelu si kokos. rodna

Upravil(a) Regina (21. 3. 2007 16:42)

Není tady

#365 22. 3. 2007 18:41

Kimi
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

PPavlo - neboj nezblázníš se. Bude líp věř mi. I já jsem měla stejné stavy, kterými ty teď procházíš - a není to zase tak dlouho. Ale četla jsem si na babinetu všechny příběhy od a do zet , nakonec jsem napsala babinetkám, ony mě politovali a hlavně poradily. Ty musíš začít mít ráda sebe sema. Nemysli na něj. Nemysli na to kde , s kým a co dělá. To prostě vypust z hlavy. Je důležitý najít si svojí cestu Pavli. Začni myslet jen na sebe. Přestaň dělat doma služku a čekat že to někdo ocení.  Přestaň se trápit, protože ten tvůj, podle toho co čtu, za to vůbec nestojí. A chlapů kolem běhá jejej. Já si dneska taky začínám všímat jiných mužských. Ne proto, abych oplatila manželovi oko za oko zub za zub. Ale spíš zkoumám, jestli na mě koukaj, jestli se i pousmějou, jak na ně působím. A když se stane, že se mi nějakej chlap podívá do očí a usměje se zvedne se mi sebevědomí až do nebe. A hned vím, že nejsem k zahození, že jsem k světu a to mi pomáhá. Dřív jsem na chapi taky koukala jak na otravnej hmyz. Nesnášela jsem je všechny a do jednoho, protože ten můj mi ublížil, a ponížil. No vidíš našla jsem v sobě klid, zhodnotila jsem si minulost a nalinkovala si budoucnost. Začala jsem se věnovat sama sobě. A je mi líp. Vykašli se na odvetné akce, které ti možná na chvilku přinesou zadostiučinění, ale později se dostaví stavy lítosti a vzteku a bolesti ještě silnější. Věř mi. Jsi skvělá holka tak netrap už sama sebe ale začni na sobě pracovat. A na něj se vykašli. Boží mlýny melou pomalu ale melou j i s t ě. Neboj bude líp. To sí říkej každý ráno, v poledne a večer.

Upravil(a) Kimi (22. 3. 2007 18:43)

Není tady

#366 22. 3. 2007 18:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kimi,děkuju,moc jsi mě potěšila.Odvetné akce opravdu neplánuji,nejsem potvora a nedělám jiným,co nechci,aby dělali oni mě.Utěšuju se tím,že na každou svini se najde řezník...

Není tady

#367 22. 3. 2007 19:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vanilka69 napsal(a):

Holky, já neřekla že jsou volní,
ale drží slovo, jsou zábavní, nejsou zženštilí a přitom nejsou chladní, mají rádi své děti a říkají jim co je v životě správné a co ne, milují  své ženy, jsou jim oporu, rádí budují a zvelebují své sídlo, voní a jsou chytřejší než já smilesmilesmile

Ja som vedela, že tá vec má nejaký háčik... Prečo by boli takí skutoční, squellí chlapi voľní, že? Ako mohli vedieť, že v najlepšom veku majú šancu stretnúť MŇA cool ? No, odpúšťam im, čo už...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#368 22. 3. 2007 19:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Seli,ty jsi ale číslo lollollollol

Není tady

#369 22. 3. 2007 19:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

poletucha napsal(a):

PPavlo, zákon akce a reakce pominu-li zrovna zákon přitažlivosti stejnorodého

Představ si sebe, že potkáš svého po všech stránkách pana dokonalého. Budeš pořád říkat jaký jsou chlapi padouši a hajzlíci? Ne, asi budeš šťastná, milá, budeš vtipkovat a hladit ho po zádech.

A představ si mě, že bych žila s tvým mužem. (I pro mě těžká představa, ale ted potřebuji příklad) Kdybych nebyla silná, za dva roky by ze mě třeba byla uhádaná, strhaná ženská, která by mluvila o mužích jak o kanálech, přitom bych nadávala co já jsem všechno pro ně udělala a to mám za to.

Každá reagujeme (pokud nejsme dost silné) ve vztahu reakcí na svůj protějšek, chca nechca.

A ted si to představ obráceně. Chlapi to maj taky tak. K jedné ženě se chovají jako k onuci a druhou na rukou nosí. A je to jen REAKCE na chování té a té ženy.

Tedy tvůj muž se chová tak jak se chová, protože TY se chováš tak jak se chováš.
Jaká byla, takový přišel.

Pol, podľa tohto som ja smile najhrubšieho zrna. Alebo aspoň teda absolútna nevernica. Okrem posledného ex mi hádam všetci bývalí (teda myslím dlhšie vzťahy, v tých kratších som to ani neskúmala) boli neverní.  hmm sjuk

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#370 22. 3. 2007 19:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Seli,ty jsi ale číslo lollollollol

No, dnes to je skôr taký smiech cez slzy... Ale hlavne, že je, nech je aj cez slzy...

Brita

Není tady

#371 22. 3. 2007 19:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Copak tě trápí,proč slzy? Já měla vždy dojem,jaká jsi pohodová,nic tě nerozhodí...

Není tady

#372 22. 3. 2007 19:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Som nahovado unavená, už niekoľko dní zle spím, v utorok som pochovala deduška a nejako si to ešte teraz vyberá daň... Ale viem, že je to len únava a viem, že keď sa vyspím a zmením prostredie(idem na školičku), hrozne mi to pomôže. Nakopilo sa mi skrátka veľa vecí naraz - asi za to, že som si cca pred rokom sťažovala, že sa už nudím a život je jednotvárny, tak sa mi dosť zrýchlilo tempo a dostávam zabrať. Ale sú v tom aj radostné veci - kupujem byt(akurát, že momentálne jazdím dva razy týždenne na druhý koniec Bratislavy ako na klavír do stav. firmy a občas ešte do banky grater ) - vždy, keď idem MHD okolo bytíku, čo mi stavajú, už si v duchu maľujem, ako ho zariadim v orientálnom štýle... tongue To mi dodáva sily.

Brita

Není tady

#373 22. 3. 2007 19:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hm,jak se říká,na posranýho i hajzl spadne sad.Jak se to začne kupit,stojí to za houbelec sad držím palečky,ať je líp par

Není tady

#374 22. 3. 2007 19:48

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Seli,
ŠVP a koukání z okna při cestě na hodinu klavíru...SUPER 2x !!!! tummenupp Všechno bude zase dobré. smilesmile

Upravil(a) Largo (22. 3. 2007 20:11)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#375 27. 3. 2007 9:13

heko10
♥♥♥----

Holky, co by jste si myslely o tom, když ....
můj m. mi řekne, když mu Ona volá, ale když se mu kouknu do mobilu večer, tak to její číslo si vymaže. Proč ? Když je to její volání zoficiálněné, už mi to nějak nevadí, což mu dávám najevo. Že to akceptuji,.. nechápu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí