Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#326 21. 3. 2007 10:24

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Re: Jak ustát setkávání s milenkama, i když bývalýma?

Já když jsem někoho takového potkala, tak to byly růžové brýle...............cool

Není tady

#327 21. 3. 2007 10:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Není to žádný pilot,je to řidič kamionu.Fakt,je že babám se líbí,vysokej,širokánský ramena,vypracovaný svaly,vlasů má tolik,že i ženská může závidět.V obličeji taky hezkej,na svý roky nevypadá.Ale on nemá charisma,je to jen hroznej lhář.Kdybych komukoliv ze svého okolí,ať jeho známým,nebo i mým řekla,že měl milenku,nikdo by mi nevěřil.To už by spíš věřili tomu,že já někoho mám.Ale on? Vždyť mi ho každý záviděl,jakýho mám chlapa,vždycky se před každým prezentoval,jak všechno dělá jen pro rodinu,miláčku sem,miláčku tam,fórečky,vtípečky,co víc bych si snad mohla přát!!!!!Vždyť on mluvil celý svůj život před každým jako kniha,jako bible,on byl morálka sama!!! On snad lže už od narození,jinak není možný,že by v tom byl tak dobrej.Když řekne dobrý den,člověk se musí kouknout,jestli je světlo.Fakt už nevím,kdy lže a kdy říká pravdu,což mě úplně děsí.On samozřejmě do teď nepřiznal,že by milenku měl.Je ironie,jak svoji bývalou ženu celý roky pomlouvá,kde může,prostě ona je k.... číslo jedna.On ten chudák podváděnej,čistej jako lilie-vždyť on byl příkladný manžel a otec,pro rodinu dělal vše a ona mu takhle oplácela.Jeho rodiče?Do teď ji nemůžou přijít na jméno a i když k nim přijdou jejich vnoučata,musí se držet,aby před nima neříkali,že je jejich matka smile...A jejich syn? Vždyť mi přece dělá to samé,co ona dělala jemu,akorát,že on se z toho umí perfektně vylhat.Nevěřím Regi,že takovýhle chlap by ti mohl imponovat,myslím,že až by ti docvaklo,co je zač,zvedl by se ti kufr,jako se zvedá mě.Že je svým způsobem sobec,jsem věděla už dávno.Nesnášela jsem,když jsme někam šli na návštěvu spolu,nebo někdo přišel k nám.Nikdy se nikoho nezeptal,jak se má,jak se mu daří,vydržel celý hodiny mluvit jen o sobě...každýho to časem otrávilo,proto moc přátel nemá..vlastně skoro žádné...Když se namazal,bylo to ještě horší,nejen,že byl hroznej king a všichni okolo blbci,ale ještě byl protivnej,urejpanej,udělal si akorát ostudu,předvedl se,jak mu vidle koukaj z auta zatímco si hraje na světáka,ale on si to nikdy nepřiznal,vždyť on je ten nejlepší!!! Chtěla bych mít desetinu jeho sebevědomí...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#328 21. 3. 2007 11:28

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pavli, já reagovala na příspěvek Poletuchy, jak psala,že zná pana Dokonalého, že je hezkej, vtipnej, ale hledá dokonalou ženu. Chlap, který by o své ženě muvil ošklivě, by se nikdy nestal mým přítelem, i kdyby to měl být Harrison Ford nebo George Clooney kříženej Gándhím s Ježíšem a Peyracem.

Upravil(a) Regina (21. 3. 2007 11:29)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#329 21. 3. 2007 11:49

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Teda Pavlo, když Tě tak čtu tak vůbec nechápu, proč sis s ním vůbec něco začla anebo lépe, proč jsi s ním šla do vztahu a takovou dobu žila?

Nebo to vidím jen já špatně, že to něco ukazuje i o Tobě? (Neuraž se, já jen pro zamyšlení ...)

Není tady

#330 21. 3. 2007 11:54

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vanilka69 napsal(a):

Teda Pavlo, když Tě tak čtu tak vůbec nechápu, proč sis s ním vůbec něco začla anebo lépe, proč jsi s ním šla do vztahu a takovou dobu žila?

Nebo to vidím jen já špatně, že to něco ukazuje i o Tobě? (Neuraž se, já jen pro zamyšlení ...)

To si piš, Vanilko, že PPavla mluví vlastně o sobě. A možná o tom ani neví. Bohužel.

Není tady

#331 21. 3. 2007 12:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Vanilko,tobě by jako mladé holce neimponoval chlap,kterej je milej,pozornej,ujišťuje tě,že ty jsi ta jediná,ta nej...který nosí každý,ale opravdu každý týden kytky,mluví o tom,jak moc by chtěl rodinu,jak touží po partnerství ve které je důvěra atd..prostě vše,co v prvním manželství postrádal?Jeho první ženu jsme znali všichni,takže vím,že v tom,jaká byla nekecal.Jenže on byl už když se s ní rozváděl považován za slušného a hodného chlapa,všichni ho litovali,i má matka,když se její eskapády dostaly na povrch a to ještě netušila,že ji ho jednou přivedu domů.Dnes si říkám,že o ní se vědělo,protože byla nám všem na očích,on ne.Nějakou dobu jsme spolu žili a já pořád věřila,že jsem si konečně vybrala dobře.Dnes už vím,že obviňovat jen ji z rozpadu jejich manželství je hloupost.Nežila jsem s nima,jak to bylo vědí jen oni dva.Každý z nás má své mouchy,nikdo není dokonalej,takže i když ti chlap ve spoustě věcí leze na nervy,prostě to přejdeš,protože má snad i spoustu jiných vlastností,pro který ho máš ráda a žiješ s ním.To,že mě podvádí jsem dřív nemohla tušit,stejně jako to,kde jsou naše peníze,protože pokud nejsi paranoik,nebudeš vlastního manžela podezřívat z takových věcí.A spoustu věcí si dáš do souvislostí a spojíš až když máš důvod.A to je většinou pozdě.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#332 21. 3. 2007 12:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Pavli, já reagovala na příspěvek Poletuchy, jak psala,že zná pana Dokonalého, že je hezkej, vtipnej, ale hledá dokonalou ženu. Chlap, který by o své ženě muvil ošklivě, by se nikdy nestal mým přítelem, i kdyby to měl být Harrison Ford nebo George Clooney kříženej Gándhím s Ježíšem a Peyracem.

Promiń,já to popletla..

Není tady

#333 21. 3. 2007 12:25

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

PPavlo,
máme tu tři rozdílné věci:
- jakej je
- jakej vypadá že je
- a jak o něm mluvíš

každá vypovídá o něčem trochu jiném

Není tady

#334 21. 3. 2007 12:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

poletucha napsal(a):

PPavlo,
máme tu tři rozdílné věci:
- jakej je
- jakej vypadá že je
- a jak o něm mluvíš

každá vypovídá o něčem trochu jiném

Nějak ti nerozumím,ale asi je to jedno.Zřejmě vůbec nerozumíme jedna druhý.

Není tady

#335 21. 3. 2007 12:34

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pol, uhodilas hřebíček na hlavičku! To be se mělo vytesat do kamene!!!!

Není tady

#336 21. 3. 2007 12:36

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pavli, nečerti se! Každá jsme si prošly tímhle stadiem, kdy se zlobíme na druhé, kteří ukazují na náš omyl.A pak si to terpve přiznáš.A další fáze je pokora. Teď jsi na samotném začátku. Hněváš se na něj.

Není tady

#337 21. 3. 2007 12:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Pavli, nečerti se! Každá jsme si prošly tímhle stadiem, kdy se zlobíme na druhé, kteří ukazují na náš omyl.A pak si to terpve přiznáš.A další fáze je pokora. Teď jsi na samotném začátku. Hněváš se na něj.

Reg,to je možný,ale co si mám přiznat? Že jsem byla blbá,věřila mu,že jsem byla husa,která se postarala perfektně o domácnost,prala,vařila,pekla,snažila se být dobrou milenkou,manželkou,matkou?Nikdy jsem bez něj nikam večer nevytáhla paty,aby neměl důvod říct,že jsem jako jeho bývalá,kterou kolikrát doma nezastihl ani v noci.A jak se nemám zlobit,jak na něj nemám být naštvaná?????Kdyby udržel kalhoty na hoře,nemusela jsem dostávat desítky hnusnejch sms denně od jeho milenky,ve kterých mi líčila,jak je můj manžel v posteli úžasnej,jak nikdy nemá dost.Jak ona s ním čekala dítě,ale já mu žádný dát nedokázala..moje tel číslo nemuselo skončit v nějákém posraném inzerátu nebo bůh ví kde to bylo na erotické služby a já nemusela vypínat mobil,protože mi ma něj chodily samý prasárny..jo máš pravdu,je to vše moje vinna,prostě už žádnýho chlapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

#338 21. 3. 2007 12:50

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Možná se spíš zaměř na sebe, co jsi Ty v tom vztahu dělala špatně, to totiž můžeš změnit ....

Není tady

#339 21. 3. 2007 12:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Možná se spíš zaměř na sebe, co jsi Ty v tom vztahu dělala špatně, to totiž můžeš změnit ....

Co chceš měnit,když už je všechno v háji?!

Není tady

#340 21. 3. 2007 12:59

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pavli, brzdi.
Každá, kdo jsme tu, jsme tím prošly, každou to zasáhlo na sebevědomí, omezilo materiálně, nemluvím o duchovní újmě, leckterá to zjistila až když chytla pohlavní nemoc....
Odpovím ti: jo, byla jsi hloupá, žej si mu dělala služku, protože jsi to dělala dobrovolně a bez nároků na jeho služby. Že jsi žila léta v nerovnocenném vztahu, je taky tvoje práce, protože jsi věděla, že něco není dobře, ale nic jsi s tím neudělala. Že si seděla doma? Tvůj problém!Nikdo tě nedržel!
Na mobilech jde změnit telefonní číslo, ne-li odplatit druhé straně její zbraní....Té náně se to stokrát vrátí, protože ti přebrala legálního kripla. Poděkuj jí! Ona tě osvobodila od ohromné koule na noze! Ona ti dala svobodu mít normální rovnocenný vztah a  mít rodinu s klukem ,kterému věříš.
Jak je dobře, že nemáte děti. To by byl problém, nic jiného.
A klidně mi vynadej, tak za 3 měsíce se mi možná omluvíš.

Není tady

#341 21. 3. 2007 13:01

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

No když ne pro tento vztah (nevím co přesně znamená že je něco v háji - je to v háji nevratně?), tak to budeš potřebovat pro další vztahy, jinak dopadneš zase stejně ....

Není tady

#342 21. 3. 2007 13:03

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

PPavlo, zákon akce a reakce pominu-li zrovna zákon přitažlivosti stejnorodého

Představ si sebe, že potkáš svého po všech stránkách pana dokonalého. Budeš pořád říkat jaký jsou chlapi padouši a hajzlíci? Ne, asi budeš šťastná, milá, budeš vtipkovat a hladit ho po zádech.

A představ si mě, že bych žila s tvým mužem. (I pro mě těžká představa, ale ted potřebuji příklad) Kdybych nebyla silná, za dva roky by ze mě třeba byla uhádaná, strhaná ženská, která by mluvila o mužích jak o kanálech, přitom bych nadávala co já jsem všechno pro ně udělala a to mám za to.

Každá reagujeme (pokud nejsme dost silné) ve vztahu reakcí na svůj protějšek, chca nechca.

A ted si to představ obráceně. Chlapi to maj taky tak. K jedné ženě se chovají jako k onuci a druhou na rukou nosí. A je to jen REAKCE na chování té a té ženy.

Tedy tvůj muž se chová tak jak se chová, protože TY se chováš tak jak se chováš.
Jaká byla, takový přišel.

Upravil(a) poletucha (21. 3. 2007 13:12)

Není tady

#343 21. 3. 2007 13:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A netvrdím, že je on svatý, tady jde HLAVNĚ O TEBE!!!!Ty z toho musíš ve svém vlastním zájmu vyvodit ponaučení, ty projdeš uličkou, kdy tě budou mučit pochybnosti, rozporuplné pocity, vztek, nenávist, závist, rezignace, zoufalství....Projdeš tím a očistíš se. Na konci uličky tě čeká (možná) smíření a nový začátek.  Ale také můžeš zůstat vprostřed uličky a zahnízdit se v sebelítosti, hněvu a ponížení. Pak ale konecu ličky nečekej.

Není tady

#344 21. 3. 2007 13:05

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

...smíření a nový začátek...hezká prostá slova...teprve za čas pochopíme a oceníme, jak jsou pravdivá

Není tady

#345 21. 3. 2007 13:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Reg,já nemám v úmyslu ti nadávat,protože vím,že ty důvody co mi tady píšeš-je to pravda.Do posledního písmenka,zavinila jsem si to sama,tenkrát mě to přišlo být v pořádku,vždyť on beze mě taky nikam nechodil,když přijel,nikam se mu nechtělo,i když jsem ho kolikrát tahala,protože jsem chtěla vypadnout a odreagovat se.Číslo na mobilu jsem změnit nemohla,protože je prostě služební a tam to není jen tak.Jak bych to vysvětlovala,byly by s tímn problémy atd...Oplácet stejně bych ji nemohla,i když ji strašně nenávidím,taková mrcha já nejsem..na to ji poděkovat zatím nemám-vím,že s ním už žít nemůžu,ale to neznamená,že ho pořád ještě nemám ráda,že je mi lhostejnej..neumím to vysvětlit,promiň.

Není tady

#346 21. 3. 2007 13:18

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Neomlouvej se, všechno je ještě příliš živé a bolavé.
Chceme ti jenom pomoci překlenout tohle období, protože právě teď se dělají největší a nevratné chyby.
Nikdo, ani drogy, ani kartářky, ani dobří přátelé nebo němá tvář, z tebe tu bolest nesejmout, musíš tím projít, abys se zas mohla nadechnotu a říct: Uf, ale přežila jsem to a již nikdy více.

Upravil(a) Regina (21. 3. 2007 13:24)

Není tady

#347 21. 3. 2007 13:19

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ppavli - všechno přijde, neboj. I ten klid. Za sebe ti můžu radit - neplánuj žádné odvetné akce (myslím tím ten telefon). Přijde to samo a uvidíš, jak ta osoba jednou bude u dna. Věřím tomu dosti pevně a v mnoha případech se mi to potvrdilo. Plánovat pomstu je hrozně nízké a obyčejně přijde sama když to nejmíň čekáš a už s tím ani nepočítáš.
Nenech se tím ničit.

Není tady

#348 21. 3. 2007 13:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

To co napsala Poletucha je asi pravda.Taky je mi jasný,že těma svýma kecama všem lezu na nervy.Sama pozoruju,že se začínám chovat jako magor..

Není tady

#349 21. 3. 2007 13:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ale neboj, tím jsem si taky prošla...všechno musí bejt, i tohle

Není tady

#350 21. 3. 2007 13:39

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

To co napsala Poletucha je asi pravda.Taky je mi jasný,že těma svýma kecama všem lezu na nervy.Sama pozoruju,že se začínám chovat jako magor..

smile
No bezva!

A holky tě tu navíc zahrnují laskavostí, utěšováním a povzbuzováním... jsme tu tým, vidíš? par
...každý děláme něco a právě se chystáme opravit Ferrari, které ještě neví, že je Ferrari. Že, děvčata?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí