29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes ráno při spurtu do práce jsem si říkala: Je mi tak fajn, doma dobrý, v práci dobrý, svět je krásný, jsem tak v pohodě. Co by se stalo, kdybych ji (bývalou milenku) potkala?
Tu máš čerte kropáč! Pozor na to, co si přejeme!
V poledne jsem na ni narazila ve svém oblíbeném seconhandu.
Co to se mnou udělalo! Já, co tu kážu pohodu, be happy, be cool, keep smiling.., jsem byla lidově řečeno ve vteřině na hadry.
Byla tam i se svým mužem, mají rozkošnou 2letou holčičku.
Rozbušilo se mi srdce, rozklepaly ruce, zralá na infarkt.
A abych dovršila naprosto ztrátu sebevědomí, tak jsem sadisticky zjistila, že má eště větší pr.el jak já. Stejně se mi neulevilo.
Jsou to 4. března (pořád si to datum pamatuju) 3 roky, co se manžel s ní rozešel, do měsíce bydlela u jiného a do dvou měsíců si upletli tu hezkou malou slečnu.
Já si tak přála, aby ji odvezl manžel třeba do Ameriky, třeba do Beverly Hills, ale pryč, pryč, pryč!!!
A jako za trest ji čas odčasu potkám a všechno zlé, ze kterého jsem se vyprostila, je najednou zpátky.
Jako když se bojíte pavouků a jedne hnusnej chlupatej vám leze po koberci...
Není tady
Reg..ten pocit nesmie byť silnejší,ako ty!! Kašli na ňu-a mysli na seba.Ona za to nestojí--nie je už NIKTO v tvojom živote.
Není tady
Regi, to jsi na tom ještě dobře, klepeš se, když ji vidíš. Já jsem nedávno zavítala s BM do města (70 tis. obyvatel), kde ona žije. Pravděpodobnost ji potkat naprosto mizivá, ale věřím v zákon schválnosti. Byla jsem tam jen chvíli něco nakoupit, ale klepala jsem se celou dobu hrůzou, že někde vypluje zpoza regálu a to ani nevím, jestli bych ji poznala. Jsme na tom asi všechny stejně. Ony by ty milenky na našem místě na tom byly taky tak, asi je to normální. Připomínka utrpení a bolesti. Mám to štěstí, že žije tak daleko od nás a nemusím se klepat denně.
Není tady
Mám to štěstí, že jsem naši milenku nikdy nespatřila, ..............někde tady po městě běhá............nevím jak vypadá, ale díky indiciím svého muže jsem zase blíže, sám mi je předkládá ani neví jak.........z kolegyně z bývalé práce se vyklubala paní učitelka francouzštiny, ........asi se na hodinách francouzštiny učili francouzský polibek
Není tady
Taky jsem zažila a zažívám podobné "psycho". Viděla jsem se s ní, když byla v 8. měsíci - takže jsem viděla hlavně její břicho, ve kterém měla děcko mého manžela. A ten její ksicht, který se mi vysmíval...nezapomenu. A pak - live jsem ji už nepotkala, ale ten blbej pocit, že ji mohu KDYKOLIV potkat, ty nervy, když vidím maminu s kočárkem - jestli to náhodou není ona....hrůza.Jsem tedy vyklepaná hlavně ze sebe. Takže ty ruce, srdce - znám ten pocit moc dobře. Ale buď v klidu, kašli na to, máš to za sebou...dej si panáka a přestaň myslet. Tedy aspoň se o to pokus. Já razím heslo Na každou svini se vaří voda. Taky na ni jednou dojde, neboj. Pro ni už není ve tvém životě místo. Drž se toho.
Není tady
Apolenko tohle Ti teda nezávidím, vidět milenku svého muže v 8. měsíci a děcko být mého manžela.............už s ním dávno nejsem, poslala bych ho k ní
Není tady
Jo, mně je spíš blbě ze mě samotné- jak jí přeju podvědomě něco špatného, přitom byl příčinou mého psycha vlastně můj muž, a tomu jsem bebezbytku odpustila.
Ale už jsem se oklepala, je to fakt jen ten pocit odporu, když vidíte pavouka. I kdyby byla Barbie křížená se Sharon Stone.
Není tady
...ja ji taky neznam,jen podle tech vlasu,co jsem nachazela, vim,jakou ma barvy vlasu,uces mi vlastne vypodobnil manzel :-(( a ja si zbytek tak nejak "vysnila" Nekdy v sobe mam takovou silu,ze bych chtela jet za nim do prace a potkat ji....videt jeji ksicht,kdyz by videla,ze niceho nedosahla....(Jsem snad pomsty- chtiva ????) Ale vim,ze by nakonec jen videla,jak se pomalu rozpoustim a tak to radsi neriskuju..je mi jasny,ze ona by to nejspis ustala lip nez ja. pry uz mela zanedlouho taky jineho....A tak se tesim,ze za rok bude moje pravdepodobnost ji potkat uz opravdu mz:-))))
Není tady
Áda1 - neboj, posílala jsem jí ho se špinavým i čistým prádlem, ale nechtěl ani omylem. A to ji žere asi nejvíc, a tímhle se i utěšuji.
Koukám, že kus spravedlivé zlosti je v každé z nás :-)
Není tady
Když mě štve, že se tím zaobírám, když už je doma klid a pohoda. Je to mrak na té pohodě, piha na tváři...Už končím se vzdycháním, stejně s tím nic neudělám. Mám se sebou ještě fůru práce.
Není tady
Já jsem se tvářila normálně, ale vypadala jakoby mne chtěla rozsápat a mluvila povýšeně, přitom nemá být na co pyšná, svobodná matka a BM se na ni taky vykašlal.
Není tady
Já milence svého muže nevyčítám, že si ho našla. Byl to prostě osud. Nechovám k ní nenávist. Je mi celkem sympatická a přeji jí všechno nejlepší. Mě jen mrzí, že můj BM je s ní a ne se mnou...
Není tady
Když šel za milenkou, tak nebyl asi ideální, hledej dál, však on jí za čas uteče za milenkou číslo 2.
Není tady
Irenka21 - jenže tyhle rádoby frajerky si vůbec neuvědomují, že udělaly něco špatnýho (samo že neomlouvám ani ty chlapy,ale teď se bavíme o milenkách). Nepřipouští si, že jediný, co ve svým ubohým životě dokázaly, je to, že rozbily fungující rodinu a postavily své štěstí na neštěstí druhé. Myslí si, jak jsou úžasné a jak si to skvěle zařídily - ale ve skutečnosti nemají být na co pyšné, mají třeba dítě, ale jsou SAMY. Navíc se nemají s čím chlubit - vždyť kdo by je poplácal po rameni s tím, jak jsou dobré za toto? Proto se tváří povýšeně, maskují tím vztek, že jim to nakonec nevyšlo tak, jak chtěly...
Není tady
Regi to já ji potkala jako současnou milenku svého manžela a dokonce ještě s ním. Co se dělo ve mě nedokážu popsat - totální fyzický chaos a navenek jsem se snažila zachovat hrdost. Hezky jsem je pozdravila: ahoj mládeži, tak co bavíte se? S úsměvem na tváři, bez hysterčení, bez pláče, bez urážek, bez napadání. Nohy mi sice podklesávaly v kolenou, srdce se zastavovalo, ale zvládla jsem to. A byla jsem na sebe i pyšná. Ale je fakt, že jsem měla v zádech Dakotu s Vandou - své strážné anděly. Šok se projevil asi až druhý den - no jsem opožděná
Holky, ale já tak zlá normálně nejsem....
Není tady
Regino,
chápu Tě. Ale co Tě nezabije, to Tě posílí. Mne čeká setkání s "onou" zítra. Jako každý rok se mi na zítra nahlásila kontrola z ŽÚ.Chodí vždy dvě a jedna z nich je ona, takže jsem si dneska připravila všechny podklady a čekám na zítřek. Kupodivu v naprostém klidu. Loni to pro mne bylo daleko horší. Ale teď jsem klidná. Pro mne to je jen chudák, který v té své ubohosti šel tak daleko, že mi i mého synovi vyhrožovala. Nestojí mi ani za ohlédnutí i když když ji potkám, tak mám taky srdce v krku a vedu své monology. Tak jsem zvědavá jestli zítra ráno budu taky tak klidná.
Není tady
No já když se s ním mám setkat / bydlí jinde/, tak je to jenom na exekucích a soudech, mám vždy asi tlak na nejvyšších hodnotách, jednou jsem za ním něco jela probrat na chatu, pohádali jsme se a cestou zpět jsem se vybourala v autě, nevím proč, ale střrašně mne tyhle setkání rozhodí, asi proto, že jsem ho měla moc ráda, setkání s milenkami jsou mi fuk, vadí mi setkání s ním.
Není tady
Sofi, ona madam z ŽU taky nebude asi na zítřek moc dobře spát. To je hrozné, to už je rok, co jsme to tu s tebou prožívali - myslím, tu kontrolu tehdy.
Já jsem milenku ještě nepotkala. BM ji stále úspěšně tají před většinou známých a před rodinou úplně. Pořád se s ní stýká , jakoby byl ženatý. Ale setkání s ní se bojím, nejsem dost silná, abych to ustála v klidu. Nedávno volala kolegovi ve firmě, potřebovala objednat zboží , no a já to nicnetuše vzala, protože tu nebyl. Paní, když zjistila , s kým mluví, tak mi bouchla telefonem - a to jsem se jenom představila. Byla jsem pak rozklepaná celý den. A neodpustila jsem si říct BM, když jsem ho potkala na chodbě, že chodí s chudinkou, která pokládá telefon. No bylo to dost nepříjemné a přitom vlastně o nic nešlo. Ale je to pořád ve mně. Rozhodla jsem se , že budu zase chodit 2x týdně v poledne plavat, ale napřed jsem se ptala BM, které dny chodí on , abychom se tam nepotkávali. Tak mi radostně sdělil, že plavat chodí zásadně sám a můžu se k němu přidat . Je to fakt zvláštní pocit pracovat s BM. Nejdivnější na tom je, že mi začíná být úplně ukradený ........
Není tady
Aevi1, !
Upravil(a) Regina (12. 2. 2007 16:54)
Není tady
Aevi,
jak bude spát je mi úplně jedno.Letí to, co? Ale jsem podstatně klidnější a vyrovnanější než loni. Vzhledem k tomu, že jsem za ten rok sama sobě "stoupla v ceně" ( není to namyšlenost, jen jsem začala mít sebe sama moc ráda), tak si říkám, že mne takové "nic" nemůže rozhodit. Jen aby mi to do zítřka vydrželo.
Ten Tvůj BM je opravdu zvláštní. A že Tě to rozhodilo? Luďo, to je naplosto nolmální. Když víš, že se setkání nevyhneš, tak se na to "teoreticky" můžeš připravit, ale pokud je to takhle na "šup" tak to rohodí každého.
Lepší je neznat, nevědět, která to je(byla) a hlavně nechtít vědět detaily. Pak se to lépé snáší.
Není tady
To stretávanie-hlavne náhodné-je strašné.Ja som našu predchadzajucu stretla asi týždeň pred "veľkýmOdhalením"...a domov som- nič netušiac -došla s usmevom a rozoberala som s M,aká je to milá paní a škoda jej je zahrabať sa v nemocnici....pol roka na to mi to vyčítal sposobom::Veď aj ty si povedala, že je mila a pekna..tak čo?"-dokonca aj to si dokázal prehodiť tak,že vlastne ja som mu ju vnútila..a hlavne schválila..Ved predsa by mi hanbu nerobil.
Upravil(a) dadka06 (12. 2. 2007 16:24)
Není tady
Čím míň toho člověk ví, tím líp. Já jsem ji taky nikdy neviděla a ani jsem po tom nikdy netoužila. BM mi jednou vnucoval, ať se podívám na fotku na mobilu. Asi abych žárlila, či co. Zeptala jsem se ho, jestli je zdravej, že na ni nejsem zvědavá.
Není tady
Ti chlapi jsou fakt asi padlí na hlavy.
Není tady
Taky si to myslím.
Není tady