Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 12. 2. 2007 20:55

Sklamanej
♥------

Re: Miluji svou ženutěl bych poradit teda pokud to jde

aja000 napsal(a):

sklamanej.....nechci ti radit,ale vzpoměla jsem si  na někoho ,kdo vztah přirovnal ke dvou magnetům...čím 1 magnet k  2 magnetu přibližuješ o to víc se ti vzdaluje......zamysli se nad tím.......

Jo asi už jsem to pochopil čím víc jí dávám nyní najevo jak ji miluju jak bez ní nedokážu žít a snažím se to dát vše dopořádku tak tív víc odporuje a víc mě nesnáší.Kašlu už  na to.Hodně rad tu zaznělo nevtírat se atd.Pomalu se s toho musím dostat sám i když mě to strašně bolí ale hold opravdu se vnucovat slibovat brečet a td.asi nemá cenu akorád bych se trápil čím dál tím víc.hmmwink

Není tady

#52 12. 2. 2007 21:06

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Udělej přesně to, co se tady obvykle radí ženám. Věnuj se dětem, sám sobě a svým koníčkům. zajdi do nějaké manželské  ( snaž se najít dobrou) poradny , tam Ti pomůžou si uvědomit že máš svoji hodnotu a ženě dej najevo, že ji sice miluješ, ale dokážeš žít i bez ní, pokud to jinak nepůjde. Hlavně nedělej psí oči.  To s.re  některé ženské nejvíc. Co si takhle zaplatit relaxační víkend v lázních a manželce říct, že musíš třeba na služební cestu?

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#53 13. 2. 2007 11:23

Nick3594
Host

čím víc jí dávám nyní najevo jak ji miluju jak bez ní nedokážu žít ......
-------------------------------------------------------------------------
Sklamanej, ty jsi skutečně citový závislák na své partnerce. Udělal jsi si z ní středobod Vesmíru. Velká chyba. Pamatuj si, čím jeden více dává, tím méně od druhého dostává. Přestaň škemrat o lásku, to je stejně k ničemu. Čím více budeš škemrat, tím víc tebou partnerka bude pohrdat.
Buď více sám sebou a pokus se vymanit ze závislosti na své manželce. Více se věnuj svým koníčkům, zálibám. Užívej si volný čas způsobem, který tě těší sám nebo s dětmi. Staň se více sebevědomým člověkem, který si je vědom své hodnoty. Držím palečky. smile pussa

#54 13. 2. 2007 12:18

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

1. Neni to fér, posmívat se, že nekdo není orel. Ale svět není fér a ani diskusní fora nemusí být 365 dní v roce fér a hladit něcí bolístka.
2. Sklamanej: tady aspon vidíš vzorek žen, které ti dávají inspiraci, jak se zachovat. Rozhodně to není návod na zintenzivnění miliskujících a něžných slovíček. Spíš naopak.

Napadá mě, že asi neexistuje univerzální návod. Manželství se mohou rozpadnout a nikde není psáno, že láska přetrvá navěky. Bohužel. Ci bohudík - to je zajímavý rozporuplný termín,
protože křesťanský bůh podle vykladačů poslední cca 2 století upřednostnuje lásku trvalou a věrnou... To byla jen malá vsuvka, co mi vlezla do hlavy.

Pokud žena trvá na rozvodu. Nic s tím nenaděláš. Možná jen obstrukce - minimálně půl roku a pak až 2-3 roky. Takže mezitím je mnoho času.
Zkus zjistit, co doopravdy ji vadí.
- ty sám jako osoba
- co delas
- jestli se nezmenila po tech letech sama a uz chce jinaci veci
- jestli nema chlapka

A pak si rekni, co chces vlastne ty sam (coz asi neni vubec jednoduchy, ale Eva si tim prosla a ovoce sebepoznani jsou nakonec lahodnejsi, nez boje o nejakeho partnera)
- chces zit se zenou, ktera je uz nekym jinym, nez na zacatku
- chces porad plnit neci prani namisto zit svuj zivot a mit primerene naplnená i svá vlastní prání (priklad: co by to byl kur.va za zivot zit s nekym, kdo te nemiluje a chce odejit.., ze?)
- jsi opravdu stastny v tom vztahu tak jak je nastaveny

Instatni rada sovinisty:
- nafackuj sve zene, at si nevymysli a vzpamatuje se (to je vtip)
- zavri ji do komory a nepust ji ven, dokud ti nerekne pravdu, co se sakra deje
- zablokuj sve ucty, at k nim nema pristup
- nedavej ji penize (jen na nutny chod domacnosti)
- vyraz s kamaradkama, nejlepe nejaky cernosky a poklesle modelky z vedlejsi vesnice
- kup si novy faro a odjed na tyden rybarit do Norska nebo na Maledivy
- vezmi decka bez jejiho vedomi na super vylet, at si tam delaji co chteji a bav se s nimi a poradne si to uzijte.

V mém vnímaní chlapů, JSI CHLAP se všema velkýma písmenama tummenupp

Upravil(a) Santala (13. 2. 2007 12:19)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#55 13. 2. 2007 13:07

Sklamanej
♥------

jojo už se stím začínám srovnávad je to přece už asi 12 dní co mě to oznámila.A nic se v ní nezměnilo vůči mě.
A mohu potvrdit že je to pro mě opravdu moc těžký.Fajn mě je když na to nemyslím,horší je když jí vidím.
No ale čas asi rány zahojí.Myslím že nejsem jedinej chlap v této situaci.Jen sem jeden z mála co si o tom chtěl povídat přes NET.

Není tady

#56 13. 2. 2007 13:17

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Sklamanej, nejsi jedinej chlap, co sem zabrousil řešit svůj partnerský problém. Já byl jeden z nich. Tak hlavu vzhůru a napnout páteř smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#57 13. 2. 2007 13:27

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Sklamanej: Proto taky, že se snažíš něco chápat nebo otevřeně řešit a jseš ochotnej naslouchat druhým, proto si myslím, že máš vcelku dobrou šanci si opravdu život vyřešit. (To ale nestojí na tom, jestli si udržíš manželku, nebo ne.)

Není tady

#58 13. 2. 2007 14:28

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Tak jí ten měsíc umožni at si zkusí jaké to je žít sama s dětma a z peněz¨, které by na ně dostala a nic jiného jí nefinancovat-nájem, jídlo všechno sama jako jiné ženy.No samozhřejmě jen v případě,že ty ten měsíc budeš mít šanci bydlet jinde.

Není tady

#59 13. 2. 2007 14:32

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

To je teda ale mrzkej způsob, donutit jí, aby se mnou zůstala proto, že beze mě by pravděpodobně byla o suchých kůrkách.... Já bych teda nechtěla, aby se mnou druhej zůstal jen proto, že ve mě má kasičku na koupení salámu k těm kůrkám...

Není tady

#60 13. 2. 2007 14:48

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Ale houby asi jí nic nechybí a myslí si,že to tak bude pořád tak at si zkusí jestli je to pro ní lepší být bez mužskýho jak tvrdí ona.Ona to chce a asi si myslí ,že on sbalí kufřík a půjde,ale to tak přece nebývá.

Není tady

#61 13. 2. 2007 14:57

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Těžko říct, co si ona vlastně myslí. Já to beru podle sebe. Když jsem řekla bývalému, že se chci dát rozvést, myslela jsem to vážně. Myslela jsem to vážně tak, že mi prostě bude líp samotné, bez něj. (Je pravda, že tomu předcházela poradna a asi rok mých neúspěšných pokusů něco v manželství změnit. Pak už mi došla trpělivost a rozhodla jsem se jít si po svým.) ... Mně chybělo v tom vztahu mnohé a když muž nereagoval, odešla jsem, už jsem se nechtěla dál nechat deptat v něčem, co mě nenaplňovalo, co mi jen bralo.... Můj bývalý si dodnes myslí, že v tom byl někdo třetí...hovadina...nic nepochopil..

Sklamanej: Tobě žena vůbec neřekla nic, žádný důvody, žádný možnosti? .... jen že se chce dát rozvést? .... Já mám tu zkušenost, že jsem hučela do bývalého fakt skoro rok, on kýval, souhlasil....no a nic...žádná změna..... když jsem se už opravdu chtěla dát rozvést, koukal jak jójo .... Jednou se mnou byl u psycholožky a já se jí pak ptala, jestli má dojem, že on ví, že pro mě je situace neúnosná a neudržitelná....myslela si, že to neví, že nic nechápe...a já přitom mluvila jasně, žádný náznaky. Naprosto zřetelně jsem říkala, co chci a nechci....ale on to prostě "neslyšel".... Není možný, žes taky "neslyšel"? ... jen mě to tak napadlo...

Není tady

#62 13. 2. 2007 21:13

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Eva36 napsal(a):

To je teda ale mrzkej způsob, donutit jí, aby se mnou zůstala proto, že beze mě by pravděpodobně byla o suchých kůrkách.... Já bych teda nechtěla, aby se mnou druhej zůstal jen proto, že ve mě má kasičku na koupení salámu k těm kůrkám...

Jezis Evo, to je muj pripad , akorat, ze druha strana o tom nevi butter

Není tady

#63 14. 2. 2007 8:37

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ivo, jak to myslíš? ...

Není tady

#64 14. 2. 2007 9:52

Sklamanej
♥------

Dámy a jak vy by jste a čím chtěli získat svého manžela z5 když o Vás nemá zájem a Vy ho milujete?

Není tady

#65 14. 2. 2007 10:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud o mě nemá zájem, můžu ho milovat až do bezvědomí, ale nebudu se snažit získat zpátky někoho, kdo nechce mě, ale někoho úplně jiného.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#66 14. 2. 2007 10:41

Nick3594
Host

Nechala bych ho jít svou cestou, milovala bych ho nadále, dala se dohromady a našla si novou lásku, která ocení to, co jí chci nabídnout.

#67 14. 2. 2007 11:59

Sklamanej
♥------

Já stále věřím že i ztracená laska se dá navrátit a jak to netuším nebo to u mojí partnerky nefunguje.

Není tady

#68 14. 2. 2007 12:05

Nick3594
Host

Sklamanej, bacha, abys do konce svého života nehledal, jak navrátit ztracenou lásku........ Projdi si rady, které tady padly, a buď s tím něco udělej nebo hledej jehlu v kupce sena....... Hodně štěstí.

#69 14. 2. 2007 12:11

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Sklamanej: Někdy už to ale chodí v životě tak, že dva lidi spolu začnou žít a hrozně se milujou.... mezitím roky plynou a ty lidi se vyvíjejí...každý nějak...někdo stagnuje...v ideálním případě se oba vyvíjejí tak nějak podobně rychle.... ale dost často se stane, že po těch pár letech zjistíš, že láska je pryč, to, co tě kdysi přitahovalo, už tě netáhne. Najednou máš jiný názory .... a láska je pryč. Ono všechno se musí pěstovat, nejen kytičky. I lásku musíš pěstovat, aby neuschla. Ale nejde to dělat jednostranně a už vůbec to nejde lámat přes koleno.

Co ti vlastně tvoje žena řekla a proč myslíš, že chce odejít? Čím je tak úžasná, že ji nemůžeš/nechceš nechat jít? Hm?...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí