Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 2. 2007 11:58

Sklamanej
♥------

Miluji svou ženutěl bych poradit teda pokud to jde

Ahoj chtel bych poradit teda pokud to jde.
Miluji svou ženu a celou naší rodinu neumím si život bez nich představit.Pro ženu bych udělal cokoliv jsme spolu 11 let a nedávno mě z ničeho nic řekla že se chce se mnou rozvést Vím že hádky mezi námi byli ale nic tak závažné jenom takové maličkosti.Při rozhovoru se ženou sem se dozvěděl že mě 9 let milovala ale že už teďka né.5íkala že chce být sama z dětma.že už se mnou nemůže žít a že už jí na mě vadí všechno to co se jí nelíby když udělám.Já osobně nepiju chodím do práce peníze jí dávám pravidelně a nikdy jsem jí nepodvedl.
Nevím jak to mám napravit aby mě zase milovala.5íká že už je rozhodnutá to se mnou ukončit ale stále jí moc miluji a moc mě to bolí.
Chtěl bych aby to bylo jako dříve když mě milovala

Pomáhá třeba manželská poradna když je rozhodnutá žena se rozejít?
prosím o nějaké názory za každou radu moc děkuji

Upravil(a) Sklamanej (12. 2. 2007 12:03)

Není tady

#2 12. 2. 2007 12:03

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Miluji svou ženutěl bych poradit teda pokud to jde

Bóžíčku Sklamanej - ty jsi loštomilej!

Nenapsal jsi mnoho faktů, ale cítím z tvého příspěvku, že spíš než láska, je to co cítíš k ženě, citová a psychická závislost. Jsi sice "vzorný manžel", ale jestli si myslíš, že ženský k lásce stačí, abys udělal po výplatě stojku a nechlastal, tak to ženský moc neznáš.

Ženská potřebuje chlapa, kterého nemá tak úplně jistého (tedy sorry - píšu sama za sebe), a který je pro ní inspirací - ne pejska, který jí vzorně poslochá.

Jinými slovy ženy prostě nevědí co chtějí - o čemž jsem právě psala v tématu Nerozumím mužům, poradíte?

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#3 12. 2. 2007 12:11

Sklamanej
♥------

To je třeba pravda ale co mám dělat teďka?Nechci jí stratit.Když se teďka nebudu stažit tak o ní příjdu a když se snažím to dát znova dohromady tak jí to vadí to časté ptaní slibování.
Co mám dělat pomohla by ta poradna ona říkala že by se mnou do ní šla ale že to nemá cenu

Není tady

#4 12. 2. 2007 12:18

Wayway
♥♥-----

Sklamanej: Když by žena do poradny šla, tak jděte... Jestli to mělo, nebo nemělo cenu zjistíte až potom.  A jestli chceš něco udělat i sám, přestaň zkus se o svoji ženu znovu začít ucházet... Jak psala avalonka - nestačí jen  doma vyklopit prachy na dřevo a nechlastat..

Není tady

#5 12. 2. 2007 12:21

FIONA27
♥♥♥----

Pokud je ochotná jít do poradny, to je dobré znamení! A určitě jděte co nejdříve!!!

Není tady

#6 12. 2. 2007 12:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Sklamanej, hlavně se chovej jako chlap, chlap co za něco stojí.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#7 12. 2. 2007 12:23

Bea
♥♥♥♥---

Wayway napsal(a):

Sklamanej: Když by žena do poradny šla, tak jděte... Jestli to mělo, nebo nemělo cenu zjistíte až potom.  A jestli chceš něco udělat i sám, přestaň zkus se o svoji ženu znovu začít ucházet... Jak psala avalonka - nestačí jen  doma vyklopit prachy na dřevo a nechlastat..

Možná jsi ji tu lásku dáváš až moc najevo až si se jí zprotivil .nežebrej u ní ,zajdi na pivo,za kámoškou ....Třeba pochopí že umíš být i jinačí.A jestliže má milence to nezastavíš,nech ji jít třeba čeká že ji budeš prosit na kolenou.

Není tady

#8 12. 2. 2007 12:24

Sklamanej
♥------

Moc děkuji všem

Není tady

#9 12. 2. 2007 12:26

Sklamanej
♥------

Bea napsal(a):

Wayway napsal(a):

Možná jsi ji tu lásku dáváš až moc najevo až si se jí zprotivil .nežebrej u ní ,zajdi na pivo,za kámoškou ....Třeba pochopí že umíš být i jinačí.A jestliže má milence to nezastavíš,nech ji jít třeba čeká že ji budeš prosit na kolenou.

to bude asi ono stále jí dávám najevo že jí miluji a že si život bez ní nedokáže představit.

Není tady

#10 12. 2. 2007 12:34

lady ZP
♥♥♥----

No řekla bych, že po jedenácti letech, už je ten vztah jen o takovém zůstávaní - kvalitativní přeměna, kde už není žádná vášeň, za to máš toho druhého člověka rád protože ti dává jistotu a zázemí. Vy jste se dopackali do stádia, kdy tvé ženě vadí snad i to, že jsi a dýcháš, že je to tak. Pokud ji náhle vadí tenhle ubíjející  steraotyp, do práce, na nákup, domů, uvařit, uklidit, někdy šukšuk a spát, tak bych moc za to nedala, že si čuchla k něčemu jinému a zjišťuje, že by to nemuselo být tak špatné, zbavit se Tě. Nevím, jen takový nápad. Nezměnila se v poslední době nějak? Nechodí častěji někam za kamarádkou? Nenastoupila do nové práce? Ale tu mamnželskou poradnu bych taky schvalovala.

Žít a nechat žít

Není tady

#11 12. 2. 2007 12:42

Sklamanej
♥------

lady ZP napsal(a):

No řekla bych, že po jedenácti letech, už je ten vztah jen o takovém zůstávaní - kvalitativní přeměna, kde už není žádná vášeň, za to máš toho druhého člověka rád protože ti dává jistotu a zázemí. Vy jste se dopackali do stádia, kdy tvé ženě vadí snad i to, že jsi a dýcháš, že je to tak. Pokud ji náhle vadí tenhle ubíjející  steraotyp, do práce, na nákup, domů, uvařit, uklidit, někdy šukšuk a spát, tak bych moc za to nedala, že si čuchla k něčemu jinému a zjišťuje, že by to nemuselo být tak špatné, zbavit se Tě. Nevím, jen takový nápad. Nezměnila se v poslední době nějak? Nechodí častěji někam za kamarádkou? Nenastoupila do nové práce? Ale tu mamnželskou poradnu bych taky schvalovala.

to je pravda říká že už jí vadi když neco řeknu a když si chci o tom popovídat že s rozhovoru má husí kůži a chodí za kamarádkama co jsou už 2 krat rozvedeny a ty jí začali tahat po diskotékách.Je hezká takže bych se ani nedivil kdyby se o ni někdo zajímal.

a jaké jsou zkušenosti s tou poradnou dokáže se to po návštěvě zlepšit ?Je šance že budeme opět spolu?

Upravil(a) Sklamanej (12. 2. 2007 12:45)

Není tady

#12 12. 2. 2007 12:45

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Zlepšit musíš sám sebe, ty trdlo. Náhled na sebe samotnýho, svoje sebevědomí si musíš dát do cajku....skoro z každýho řádku na mě dýchne, jak si sebe nevážíš, zato manželku sis postavil hodně vysoko a obdivuješ ji, udělal bys snad cokoli....

Není tady

#13 12. 2. 2007 12:49

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo, přečti si Život po nevěře....ty ženský, co jim manžel někde zahýbá, jako by se podobaly tobě. Tím nechci říct, že ti žena zahýbá, ale nevěra v podstatě znamená, že něco neklape. A u vás taky něco neklape, ať už to je kvůli čemukoli... Začít musí člověk sám u sebe. Když už nezachráníš tenhle vztah, máš šanci se poučit do vztahu příštího a trošku změnit nahlížení na svoji osobu.

Není tady

#14 12. 2. 2007 12:55

Marcela2
♥------

Moc tomu nerozumím.Tak třeba když se ji snažíš pohladit- co řekne?

Moc jsi toho totiž nenapsal, jestli spolu spíte, trávíte volný čas, jestli máte děti a jak starý. Je to takové nějaké, jako bys napsal jen něco, náznak. Situaci jsi totiž moc nepopsal. Třeba jak se tváří ona, co ty, jak prostě jde každodenní život.

Není tady

#15 12. 2. 2007 12:55

lady ZP
♥♥♥----

Eva36 napsal(a):

Zlepšit musíš sám sebe, ty trdlo. Náhled na sebe samotnýho, svoje sebevědomí si musíš dát do cajku....skoro z každýho řádku na mě dýchne, jak si sebe nevážíš, zato manželku sis postavil hodně vysoko a obdivuješ ji, udělal bys snad cokoli....

Tohle je pravda pravdoucí. Fakt bude lepší, než začneš s tou manželskou poradnou, něco udělat sám se sebou. Staré přísloví říká - můžeš přivést koně ke žlabu, ale nedonutíš ho napít se. Takže si představ, že Ty se snažíš ji dávat najevo, jak ji miluješ - ona z toho má husí kůži a jste v háji. Vyškrábni odněkud nějaké kamarády, šup  s nima na pivko, nikdo neříká, že se musíš ztřískat jak zákon káže, spíš jen tak decentně a hlavně pravidelně. Omezit tok peněz a začít si syslit pro případ nejhorší. Bude toho víc, ale určitě změň sebe a uvidíš jak se změní pohled světa na Tebe - to není ze mně to mám vyčtený.storstark

Žít a nechat žít

Není tady

#16 12. 2. 2007 12:57

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

KALIK napsal(a):

Není to jako radit špačkovi aby se choval jako orel?

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#17 12. 2. 2007 12:58

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

No jo. A ženská chce mít doma orla...a pak zjistí, že má oškubanou slepici .... hmm

Není tady

#18 12. 2. 2007 13:00

Nick3594
Host

Lueto a proč? Je na špačkovi, zda zůstane špačkem nebo zda se změní v orla. Každý z nás je občas v nouzi a potřebuje poradit a pomoci. Ve finále je to stejně na nás, kudy se budeme dále ubírat.......

#19 12. 2. 2007 13:03

Nick3594
Host

No jo Evi, ale jestli ta ženská z něj tu oškubanou slepici sama neudělala :lol. wink.

#20 12. 2. 2007 13:03

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

No, upřímně - mně to taky přišlo jako říct člověku se zlomenou nohou: "Hele neblbni, to rozchodíš".... prd rozchodí....dokud si nedá do pořádku duši, bude jen špaček...sám nedokáže být orel (aspoň nikoho takovýho neznám, takže ne že by to nedokázal, ale já takový lidi neznám).

Není tady

#21 12. 2. 2007 13:03

Sklamanej
♥------

Marcela2 napsal(a):

Moc tomu nerozumím.Tak třeba když se ji snažíš pohladit- co řekne?

Moc jsi toho totiž nenapsal, jestli spolu spíte, trávíte volný čas, jestli máte děti a jak starý. Je to takové nějaké, jako bys napsal jen něco, náznak. Situaci jsi totiž moc nepopsal. Třeba jak se tváří ona, co ty, jak prostě jde každodenní život.

O rozchodu mě řekla před 10 dny do té doby jsme se milovali normálně dle potřeby .Čas sme trávil poslední dobou spolu jezdili jsme po nákupech po jejich kamarádkách to mě nevadilo.silvestra sme oslavili hezky na zábavě.Proto nechápu v čem se stala chyba proč jsem jí začal vadit.Máme dvě děti jedno má za svobodna klukovi je 12 let a spolu máme 10 letou holku.od té doby se bavi se mnou normálně jen stále trvá na rozvodu,že chce bejt sama z dětma a že jí bude lépe atd.

Není tady

#22 12. 2. 2007 13:04

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

No jo Evi, ale jestli ta ženská z něj tu oškubanou slepici sama neudělala :lol. wink.

Se neměl dát. Jeho problém.

Není tady

#23 12. 2. 2007 13:06

Sklamanej
♥------

lueta napsal(a):

KALIK napsal(a):

Není to jako radit špačkovi aby se choval jako orel?

to ano a já niní cítím že o ženu přicházím když budu jak orel nevím jestli tomu vztahu ještě víc neuškodím.

Není tady

#24 12. 2. 2007 13:07

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Sklamanej: Radila bych ti hledat odbornou pomoc. Tam řekneš přesně, co a jak. Tady můžeš napsat jen útržky... a navíc, nejsme žádní odborníci, nevidíme do tvojí duše, těžko odhadneme, kde se stala chyba, jak to napravit...jen píšeme ze zkušenosti, co se stalo nám nebo v okolí....Najdi si toho odborníka a uvidíš. Dobré bude, i když tam půjdeš jen ty sám. Minimálně si situaci ujasníš a nebudeš se v tom tak plácat....Nakonec třeba rozšíříš řady těch, kteří se báli rozvodu jako čert kříže a nakonec pějí Hosana, že se rozvedli, protože se stali někým jiným, nezávislým, zdravě sebevědomým...protože zjistili, že je to o mnoho lepší život než ten, který žili. (můj případ třeba wink

Není tady

#25 12. 2. 2007 13:07

Nick3594
Host

Evi, souhlas. Až na ten dovětek, člověk může být všechno, co chce. Sám dokáže být jako orel, ale musí chtít a zamakat na sobě. A to nějakou dobu samozřejmě potrvá......

Sklamanej, pokud to nechápeš, tak si udělejte večer upřímnosti a ať ti to vysvětlí. My jí do hlavy nevidíme, otevřeně si s ní o všem promluv...... A uvidíš hned, kolik máš šancí, co jí vadí atd. Pokud má zájem vztah udržet, tak s tebou půjde do poradny a můžete na tom orlovi pracovat smile. Jestli už si ovšem orla nenašla a váš vztah už nemá zájem udržet......

Upravil(a) lvice (12. 2. 2007 13:10)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí