Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 11. 2. 2007 18:01

Lorraine
♥------

Hledá se kamarádka, zn, Praha

Ahoj všem babinetkám!

Hledám kamarádku (kamarádky) na psaní i na osobní povídání o čemkoliv, takovou spřízněnou duši, se kterou se člověk může podělit o svoje radosti i starosti a  na druhou stranu ji vyslechnout, zkusit poradit, povzbudit..... Zajít si na kafíčko, na vínko, do kina, do divadla, zasportovat, prostě kamkoliv budeme chtít. -  Asi to znáte, máme sice rodinu, známé, ale přesto se cítíme někdy samy. Tak co, najde se nějaká babinetka....? Je mi 35, jsem vdaná a mám 13-ti letou dceru, bydlím na Praze 1.
Díky a těším se na odpovědi, čím nás bude víc, tím lépe:-)

Není tady

#2 12. 2. 2007 10:55

Beruna
♥♥♥----

Re: Hledá se kamarádka, zn, Praha

Ahojky, nejsem z Prahy,ale od Příbrami. Ráda pokecám, je mi skoro 32 sad, mám skoro 4 letého syna Vládíka a manžel má v péči 14,5 letého Lukáše. Jsem učitelka výchov na 2. stupni ZŠ. Koníčků mám spoustu, ale nějak je nezvládám časově big_smile.

Není tady

#3 12. 2. 2007 13:52

zelvicka
♥♥-----

Ahoooj holky :-) Tak já zatím děti nemám, táhne mi na 31.... brrrr, to vypadá hrozně... :-))
Jsem z Prahy 4, na Praze 1 pracuju - na Malé Straně. Taky bych ráda našla nějako spřízněnou dušičku, poslední dobou nějak zjišťuju, že mi chybí kamarádka..... Jsem normální holka (alespoň v to doufám), která si na nic nehraje, mám ráda přírodu, výlety, sluníčko, kolo, plavání, kino, výstavy, kavárničku, vínko....
Brzo někdo napiště, těším se... :-)

Není tady

#4 13. 2. 2007 9:29

Beruna
♥♥♥----

Ahoj zelvi,
to vínko taky můžu, hlavně suché červené big_smile, nejradši v létě u grilovaného masa big_smile, to je pak idyla, kolo a sluníčko, to na mě taky platí, i když s malým to moc nejde, letos na jaře se ho chystám naučit na kole, tak jsem zvědavá, on už se na to těší. Teď se po mě válí a chce dávat smilíky big_smile. Byl nemocný, tak jsme ještě dneska a zítra doma, dneska i se starším. dneska jsem na zahradě objevila sněženky a krokusy, tak jsem ráda, že už je to jaro zase blíž big_smile. Co děláš?

Není tady

#5 13. 2. 2007 12:46

zelvicka
♥♥-----

Ahoooj Beru, jéééééé, už aby to jaro bylo doopravdy :-) Miluju jaro a sluníčko, už se nemůžu dočkat. Ale letošní zima zatím celkem jde, snad nás už nějaké pohromy a mráz nečekají! Teď se zrovna už asi druhý týden přemlouvám, že si zajdu zaplavat, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :-) Chtěla bych pro-táhnout zádíčka - sedím pořád u počítače - pracuju jako asistentka-sekretářka, ale nějak jsem poslední dobou zlenivěla :-)) Tak to máš asi o zábavu postaráno se čtyřletým svištíkem co ?:-) Já už bych se vcelku dětem nebránila, přece jenom třicítka na krku viď, ale zatím řešíme s přítelem bydlení a to není žádná sranda :-))

Není tady

#6 13. 2. 2007 13:10

Beruna
♥♥♥----

My jsme také dlouho řešili, jenže když jsme se nad tím zamysleli, tak dořešeno by nebylo nikdy. Tak jsme se na to vrhli. smile Bylo mi 28 a říkali mi v porodnici "stará" prvorodička. bylo to od nich ošklivé big_smile, ale opravdu jsem na oddělení byla nejstarší big_smile. Prcek zase nechce spát, tak není ani chvilka klidu. Asi mi hrábne. Je hrozně upovídaný a akční. Ach jo, letím.

Není tady

#7 13. 2. 2007 13:34

zelvicka
♥♥-----

No jo to už jsem někde slyšela nebo možná četla tady na babinetu - stará prvorodička :-))
My máme problém, že bydlíme v bytě v paneláku spolu s přítelovou ségrou a jejím přítelem a do toho by se nám mimi fakt nevešlo... :-( Takže chcem nejdřív bydleníčko a pak další radosti :-) Tak hezky uspávej, já si jdu dát kafčo nebo usnu taky... :-)

Není tady

#8 13. 2. 2007 15:41

Beruna
♥♥♥----

Uspávání se nezdařilo, pohodička se nekonala sad

Není tady

#9 2. 4. 2007 19:41

RenataS
♥------

Lorraine napsal(a):

Ahoj všem babinetkám!

Hledám kamarádku (kamarádky) na psaní i na osobní povídání o čemkoliv, takovou spřízněnou duši, se kterou se člověk může podělit o svoje radosti i starosti a  na druhou stranu ji vyslechnout, zkusit poradit, povzbudit..... Zajít si na kafíčko, na vínko, do kina, do divadla, zasportovat, prostě kamkoliv budeme chtít. -  Asi to znáte, máme sice rodinu, známé, ale přesto se cítíme někdy samy. Tak co, najde se nějaká babinetka....? Je mi 35, jsem vdaná a mám 13-ti letou dceru, bydlím na Praze 1.
Díky a těším se na odpovědi, čím nás bude víc, tím lépe:-)

Ahoj Praha 8 zdraví Prahu 1! Je to už přes měsíc, co jsi psala svůj příspěvek, ale snad budu mít štěstí a na odpověď se podíváš. Je mi 38, mám 12-ti letou dceru. Jsem pro vše, co jsi napsala, tak jestli budeš chtít, tak se ozvi. Budu se těšit.

Není tady

#10 4. 4. 2007 8:25

evababinet
♥♥♥----

Ahoj holky wink
dneska máme srazík, koukněte na babinetí setkání. Tak jestli máte zájem, zastavte se za náma dumbom
Budeme mít menší pokec storstark

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí