29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viděli jste? Líbil se vám? Já z něj byla unešená...
Přesně mě se taky hrozně líbil! A i když B. Pitta moc nemusím, tady byl okouzlující
Není tady
Taky se mi moc líbil když jsem jej prvně viděla. Zajímavý námět, člověk si nemohl být jistý jak se bude vyvíjet.
Není tady
taky mne to hodně zaujalo ...
Není tady
Viděla jsem ten film několikrát a je vážně nádhernej Nejen Brad Pitt je tam skvěle, ale i Antony Hopkins... Kdo neviděl, rozhodně doporučuji se podívat
Není tady
Je to nádherný film. Nechápu, když moji známí řekli, že to byla jen tříhodinová nuda, které chybí spád.
Není tady
Viděla jsem to jen z půlky. Jak to nakonec dopadlo? Umřel Hopkins nebo to mělo vysvětlení?
Není tady
uuužasný film!!!... Když jsem ho videla poprvé, tak jsem byla z Pitta uplně hotová. Do tý doby jsem ho taky nemusela. Ale v tomhle filmu byl fakt skvělej a nejen on... ta herečka byla taky dobrá. Pitt krásně vyjádřil to, když něco děláte poprvé... hodně hrál očima.
mimo jiné... milostná scéna byla fantastická, ta byla udělaná výhradně pro ženy!!!
Vřele všem doporučuju.... viděla jsem to asi 3x a vždycky si ten film užívám.
Není tady
lepista napsal(a):
Viděla jsem to jen z půlky. Jak to nakonec dopadlo? Umřel Hopkins nebo to mělo vysvětlení?
To víš, že umřel
Není tady
Bylo mi líto té holky co se do té Smrti zamilovala...... :-(
Není tady
úplně exlusivně tam scénáristi vložili ...daně a smrt.
Není tady
to jo
taky ten film miluju
Není tady
Nemiluju film, ale miluju Hopkinse. Ten je úžasnej všude.
Není tady
Min.jednou za měs.je pouštěnej doma, dojetí, slzy, duchaplnost, je to jednička. Kdo z toho nic nemá, asi by se měl dívat spíše na Spensera a Hilla, když se rozzlobijou a tak...
Není tady
Tiino, jo, beru. Každému co jeho jest, je fajn, když si to lidi řeknou. Nemyslela jsem to zle, jenom že některé filmy, nebo teda jejich zpracování, mají takové "podtexty", podloubí nebo já nevím, jak to nazvat, a ne každý má náladu a chuť se s tím zabývat, jo, já už vím, hluboký smysl to je, a ten tenhle film rozhodně nepostrádá...
Není tady