29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,
chci se Vás zeptat, jsem sama, nebo máte taky strašnou chuť na sladké?? A jak proti tomu bojujete??
Na sladké jsem už od mala. Ale jakmile nemám něco sladkého třeba dva dny, tak jsem pak skoro na nervy.
Někdy to celkem jde, ale většinou to řeším všelijak - jogurty, pudink atd.
Není tady
Ivo, zkus si koupit chrom. Potlačuje chuť na sladké. Pokud ale kojíš, tak si nejsem jistá,jestli ho můžeš Určitě bych se o tom prvně poradila s lékařem.
Ale jinak chuť na sladké máme asi všechny Každopádně ..já bych se po sladkém utloukla
Není tady
Chrom jsem měla už dřív, několik let zpátky jsem to zkoušela, ale moc mi to nepomohlo.
V týdnu jsem četla o kapslích CLA, ale právě že pokud kojím, tak nevím, jestli je můžu mít. Tyto kapsle přeměňují tukové buňky na svalové buňky. Takže na chuť to asi nepomůže. Ale samozřejmě, že pokud se hýbeš, že váhový úbytek je rychlejší a efektivnější. To by mi tak nevadilo (ten pohyb)
Ale ta zatracená chuť.
Není tady
Já jsem taky strašně jedla sladké, ale teď už si 14 dní říkám, že nesmím. Pořád tady byli nějaké návštěvy, tak jsem pekla a to opravdu kalorické bomby. No a když odešla návštěva, tak jsem to dojela Nebo bych byla schopná sníst celou krabičku ferrera -mňam. Když si dám lžičku medu, na sladké už ani nepomyslím, jak jsem přeslazená. Jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. Je fakt že za těch 14 dní se mě o hodně zlepšila celuitida
Není tady
Já mám teď také pořád chuť na sladké, snad víc než v těhotenství Ale neřeším to, protože díky kojení nepřibírám. Když už mám špatné svědomí, tak si dám něco sladkého, ale zdravého - ovoce, jogurt...
Není tady
Já měla chutě na sladké vždycky, ale teď po porodu to je ještě horší, ale taky si s tím moc nelámu hlavu a sem tam si zamlsám, když to tělo chce...
Není tady
Tak s chutí na sladké jsme nikdy neměla problém - prostě mi sladké nic neříká, max. sem tam nějaká ta tatranka nebo kousek štrůdlu od babičky, ale jinak fakt ne-e. Nicméně co jsem těhotná, tak mě všechny moje oblíbené pamlsky ( matesy, naloženej hermelín, feferonky, chipsy atd.) nic neříkají a mám chutě na zákusky, dortíky, pribináčky a sušenky - no hrůza děs, div že neslintám u výlohy když jdu kolem cukrárny
ale já to zas tak neřeším a prostě když mám chuť tak si něco dobrýho dám - však co už bych z toho života měla omezovat se i v těhotenství
Není tady
Já bych taky snědla spoustu sladkého... chjooo
Dneska jsem dělala manželovi dort a dojedla jsem spoustu sladkého máslového krému jen tak...
Není tady
no hurá,koukám že v tom nejsem sama.Nikdy jsem sladký nějak moc nejedla,ale ted,co kojím jsem úplně nemožná...že by to bylo tím??já když si dám oběd nebo večeři,tak se musím ještě dorazit sladkostí
A hlavně večer když už malej spinká, tak si udělám kafíčko a k tomu něco sladkého.Je pravda,že dřív jsem si po jídle a ke kafču dávala cigaretku,ale vlastně DÍKY BOHU za sladký!!!
Není tady
No tak jsem vám tady včera psala, že 14 dní sladké nejím a dneska jsem zhřešila. Manžel byl včera zapíjet jednu holčičku a oni mě poslali domácí zákusky. Vypadalo to nadherně, tak jsem to musela ochutnat. Večer jsem to vydržela, řekla jsem manželovi, ať to okamžitě schová. No a ráno jsem hned na to šla. Měla jsem 2 malé kousky nějakého medovníku (malé čtverečky) a jeden kousek štrůdlíku. Můžu vám říct, že dřív bych toho snědla daleko víc, teď mě je z toho skoro špatně, jak jsem si odvykla. Takže mám se sladkým zase na chvíli vybráno.
Není tady
tak to ja zacla se sladkym mesic pred porodem Agaty, to zrovna byly vanoce a pak me to drzelo skoro rok, ted co jsem tehu znova tak mam chut na rybu, kterou normalne nesnasim a rajskou, kterou taky zrovna nemiluju:-) ale sladke, i kdyz o neco min, si nenecham ujit
Není tady
Tak to je paráda!!! Už jsem si myslela, že jsem na tom sama! Stejně jako Blue, taky strašně slintám a to nemusím jít kolem cukrárny, stačí jen na zákusky pomyslet!!
Holky, tak to snad nějak zvládneme, ne??
A jak to budete dělat až nebudete kojit?? Jak budete bojovat?? Nebo jak budete schazovat kilča navíc?? Tedy pokud nějaká máte, že??
Není tady
Já bych se taky po sladkým utloukla. Zrovna trávím ovocnej dortík a přemýšlím co bych si dala ještě....Ale já to miluju už od malička.
Není tady
taky jim porad sladke a bohuzel radu jak prestat nemam, protoze ma vule neni natolik silny, abych si sladke odrekla
Není tady
Taky spořádám hromadu sladkého, nekojím a mám míň kilo než před těhu. Že bych zhubla po sladké dietě? Vydáváme více energie, tak tělo hlásí přísun cukru, který se hned v těle pálí..
Není tady
Tak já po polívce k véče snědla koláčky a čokoládu, taky jsem závislák na sladkém. Zatím dost kojím, takže dobrý, ale až přestanu, to budu muset ubrat. Ale úplně se sladkého nezřeknu.
Není tady
Jo to je téma pro mě.Na sladké jsem odjakživa.V těhu mi bylo špatně po všem a naštěstí jsem nic nepřibrala protože jsem stále zvracela. Matouš si měl ale z čeho brát,tak jsme to s MUDr neřešili.Teď mám o 14 kg míň než před těhu a mám období kdy sežeru čokoládku na podezení.Pořád si říkám,že bych se sebou měla něco dělat,ale zatím kojím,tak pak.
Není tady
holky jojo kojenim to slo dolu dobre, ale mam recept, prestala jsem kojit a znovu jsem tehotna, to se pak ty kila navic ztrati, no a pak to zkusim znovu vykojit:-))))))
Není tady