18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte nějaké zkuenosti se SARAPISEM-soja?A co jiné přírodní léky?
Taky se vude mluví o návalech horka.Ale já mám opačný problém-kdy jsem v klidu(nejhorí je to večer)tak mě proběhne zimnice(jako kdybych měla místo krve led)a to mě otřepe kadý 3a4 minuty.
moc dík za odpovědi!!
Není tady
Ahoj!Sarapis jsem brala,ale pokud jsi vzpomínám tak mi to moc nesedlo a taky mě odradila ta cena.Je lépe se poradit s doktorem,nebo v lékárně a nebo taky v internetové lékárně.Jsou taky dobré přípravky Melbromenox,Estromenox.Vecko je to přírodní,obsahují mateří kaičku.
Není tady
Mě to poradily v lékárně,e to kupují enský nejvíc.U doktora jsem byla.Řekla jsem mu jaký mám problémy a e jestli nejsem v přechodu(je mi sice 42,ale mám odstraněnou dělohu a vaječníky mě nechali) a ten blbec mě akorát řekl,a mu ukáu enskou,která nemá po 40 problémy.Ani krev nevzal,tak u jsem k němu nela a teď sháním jinýho doktora.
No zkusím to brát 2 měsíce,píou tam,e u by se to mělo poznat.
Není tady
Ano, Sarapis má dobrou asi jen reklamu a stojí dost peněz. Ted u nevím, kolik stál, ale bylo to dost nato, e neznám enu, které by to pomohlo !!! Určitě to chce změnit lékaře ! Mě jeden psal injekce, které jsem musela sáhodlouze shánět a jetě si je platit a jiný lékař se opodivoval, co to je a jestli mě tím chtěl zabít. Zkoueli jsme různé léky a gely a ke spokojenosti, co je normální, protoe kadá ena je jiná . Mě nejvíce vyhovoval Oestrogel, který se namae na pokoku stehen nebo břicha, ale nevím, je-li vhodný pro eny bez po operaci ! Chce to opravdu odborníka!
Není tady
Tak jsem si teď koupila jen čaje,ale nevím,jak dlouho je vydrím pít-bylinky moc nemusím!No uvidím,jestli mě bude líp.
Není tady
Hm,taky jsem zkouela bylinkové čaje,ale nevnímala jsem ádné změny ani zlepení.Ten Sarapis není patný-obsahuje sóju,estromenox-mateří kaičku...Někdo má třeba alergii na určité látky.Rozhodně si tím neublíí,protoe je to přírodní produkt.Nevím co se to děje,ale v poslední době slyím samou kritiku na gynekology.Já mám teď "třetího" a snad posledního.Můe se podívat na seznam.cz-lékaři,zdravot.zařízení,atd..Ten "Tvůj"doktor byl fakt blbec!Je tam snad od toho aby Ti pomoh! Drím palce a najde toho správného doktora.
Není tady
Nelezeno na netu - pro dobré usnutí
"Vypínací" (L-tryptofanový) horký punč
Jedná se o rychlý a nenákladný způsob, jak dostat do mozku esenciální aminokyselinu L-tryptofan. Tento punč kombinuje L-tryptofan - nacházející se v mléce - a banány, obsahující jednoduché a komplexní sacharidy, s čistým medem.
Inzulín, který se vytváří v reakci na sacharidy, vyloučí vechny konkurenční aminokyseliny z krve a nechá L-tryptofan vstoupit do mozku, kde se z něj syntetizuje serotonin - nervový přenaeč, který se výraznou měrou podílí na spánku.
Jedna sklenka (asi 230 g) mléka neobsahujícího smetanu (sbíraného)
2 polévkové líce medu 1 středně velký banán
1. Zahřejte mléko v hrnci do varu, pak přidejte med a zamíchejte.
2. Směs mléka a medu nalejte do mixéru a spolu s banánem rozmixujte.
3. Posypejte mukátem a skořicí a vypijte jednu hodinu před spaním.
zdroj: Robert Haas - Jezte chytře - Myslete chytře
Není tady
Ahoj já jsem po operaci je mi 35 a vzali mi celý vnitřek . doktor mi předepsal náplasti Climara a jsem s tím spokojená říkal e je to etrný pro tělo jde to kůí a né přes aludek . Netrpím ádnýma návalama ani jinak nepocituju ale je to lék ne příroda .
Není tady
Aneri napsal(a):
Ano, Sarapis má dobrou asi jen reklamu a stojí dost peněz. Ted u nevím, kolik stál, ale bylo to dost nato, e neznám enu, které by to pomohlo !!! Určitě to chce změnit lékaře ! Mě jeden psal injekce, které jsem musela sáhodlouze shánět a jetě si je platit a jiný lékař se opodivoval, co to je a jestli mě tím chtěl zabít. Zkoueli jsme různé léky a gely a ke spokojenosti, co je normální, protoe kadá ena je jiná . Mě nejvíce vyhovoval Oestrogel, který se namae na pokoku stehen nebo břicha, ale nevím, je-li vhodný pro eny bez po operaci ! Chce to opravdu odborníka!
Oestrogel se pouívá i pro eny po hysterektomii. Pokud eně Oestrogel vyhovuje a je líná kadý den si ho mazat, můe si nechat aplikovat podkoní tobolku, která se sama postupně rozpustí (NENÍ to jako podkoní antikoncepce!!!) vsune se takovým aplikátorem za lokálního umrtvení (To umrtvení je úplně pidi malou jehličkou ) a postupně se sama rozplyne, tělo si odebírá právě přesně tolik, kolik je třeba. Po rozplynutí se nic nevyndává! Nezůstává jizva! Podkoní tobolka se rozpoutí půl roku a více, mně vydrela první rok a půl, teď u mám skoro rok druhou. Vydrí podle toho, kolik si které tělo odebírá hormonu take to není u vech en stejné.
Je ale pravda, e Oestrogel jsem měla zadarmo a za tobolku jsem platila cca 700 ?? u nevím přesně kolik (poprvé před lety byla levnějí a teď u stojí víc, ale výhoda je, e nemusím na nic myslet a kdy někam jedu tak to nemusím tahat s sebou).
Není tady
ahojky, nedávno jsem řeila toté s tím rozdílem, e mám dělohu i vaječníky a v tom je ten zásadní rozdíl v léčbě příznaků k přechodu podobnou zkuenost mám i s doktorem vůbec neměl zájem lo mu pouze o bod z pojitění obrátila jsem se na klimakterickou poradnu v porodnici je v kadém větím městě a tam se mě věnovali tak, e sem se nestačila divit poradili pomohli skvělý doporučuji ti toé ahojky
Není tady