6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Opět uvauji o rekonstrukci koupelny.Do koupelny se mi vejde buď vana nebo sprchový kout.Ráda bych se vany vzdala a nahradila právě zmiňovaným sprchovým koutem.Známí mě zrazují,ale nikdo nedokáe vyjmenovat pořádné argumenty.Take prosím,kdo máte doma jen sprchový kout,zkuste mi písnout proč vám vana chybí.Nerada bych si po pár měsících rvala vlasy e to byla pěkná hloupost.
Není tady
no i kdy né tak často,ráda si ho vany lehnu...to ve spráku neudělá....při sprchování si tam dokonce ani nesedne.....proč nechce vanu,kvůli místu?jde dnes k tý vaně přidělat takovou umělohmotnou plentu...nikde se nezastříká na na zem tím pádem..
Není tady
kamarádka má doma sprchový kout a závidí mi vanu.Prý hlavně v zimě, kdy přijede třeba z lyí by se ráda ve vaně nahřála,co ve spre dost dobře nejde.Já ve vaně relaxuju, čtu,dávám si olejíčky, občas si tam vezmu čaj,svíčky..Kdy byli děti mení, mohla jsem s nimi u vany blbnout.Ve sprcháči si to neumím představit.Před vánocemi si tam můe pustit kapra .Dej si na vanu skleněnou, sprchovou zástěnu a má zabité dvě mouchy jednou ranou.
Upravil(a) rogersova (9. 2. 2007 20:05)
Není tady
Skleněnou zástěnu mám.V tom problém není.Na relax jí nevyuívám,nesnáím moc teplou vodu.Spíe mi jde o místo v koupelně.Sprcháč který si chci pořídit je s masáníma tryskama a připadá mi lepí ne samotná vana.
Je také docela velký,prostoru je v něm dost a nechybí ani sedátko .Mimo jiné ,umí pro zbytek rodiny vytvořit i parní lázeň .
Já si spíe neumím vybavit v čem by mi vana mohla chybět.Kapra nechávám zabít na místě,prádlo v ní nenamáčím a děti u ve mě nevzbuzují tolik emocí abych je chtěla občas utopit
Jen bych nerada po pár měsících svého rozhodnutí litovala.
Není tady
Mám dvě koupelny: jen se sprcháčem a sprcháčem a vanou.Vana je pouívaná tak jednou za tři měsíce.,sprcháče několikrát za den. Vanu pouívají pouze dcery.Do sprcháče se dostane i se zlomenou nohou a namoenými svaly, úspora času a spotřeby vody nejsou také zanedbatelné. Podle mě je výhoda sprcháče v bezbariérovosti.
Není tady
anko my mame sprchovy kout ale ta vanicka je vyssi nez ostatni vanicky tak se tam vejde jak mimi tak ja, koupili jsme ho v hornbachu za 15 tis i s radiem a fakt je super!!! Jo ale kdybych mela navybranou tak chci i vanu ja jsem takovy ten clovek ktery si napusti spoustu vody da si tam penu a relaxuje
Není tady
Anko, taky myslím, e dobré řeení jsou sprchové vaničky - rozměrem je to sprcháč, ale vanička je hlubí, bývá tam i sedátko.
My jsme do malé koupelny (zatím máme staré jádro 160x160cm) koupili od ravaku vanu Avocado - zuuje se směrem k odtoku a pohodlně se do ní vejde i přítel. Do koupelny se pohodlně velo umyvadlo na té keramické noze i pračka a jetě se tam dá i pohnout
Není tady
vana mi nechybí, nesnáím horkou vodu, dělá se mi z ní patně, já preferuju sprcháč, poku je jetě kvalitní, není nad to,ale zbytek rodiny se rád "nakládá " do vany, tak budeme mít oboje.
Není tady
Já mám záchod se sprcháčem i umyvadýlkem a pračkou a pak koupelnu s vanou a pořádným umyvadlem. Rodiče v paneláku to udělali taky tak, zvětili koupelnu a WC o chodbičku a mají pořádně velké WC se sprchou a pračkou a rohovým umyvadlem a pak klasickou koupelnu s vanou.
Není tady
Díky za názory.Dnení pohled na vodoměr mě dojal a při rekonstrukci se vana bude stěhovat.Sprcháč mám vyhlídnutý.A dcera si můe místo denně plné vany dělat parní lázeň.
Není tady
Anko , máme doma taky jen sprchový kout , mně osobně nenapadlo nikdy litovat . Relax ve vaně mě nebaví , nemám na to trpělivost tam leet . Sprcha je taková " akčnějí " . Dcery si taky nestěují , taky jim stačí , nebo jsou prostě tak zvyklé . Jen manel by se někdy rád nahřál ....Ale smířil se . A v praktickém chodu domácnosti mi vana taky nechybí .
Řeili jsme sprcháčem v koupelně místo , máme navíc umyvadlo a osvědčilo se to .
Není tady
Já taky nejsem typ, co by se nakládal do vany - dělá se mi z horké vody nevolno, ale třeba jednou dvakrát za rok mám prostě chu si do tý vany lehnout. Třeba kdy se vrátím z hor apod.... No a teď rekonstruujeme u přítele a máme pouze sprcháč, protoe vana by se nevela ani té nejmení velikosti a ten sprcháč má rozměry 80x80. Nevím, jak si na to zvyknu, ale asi tak tisíckrát radi bych měla vanu. Ne e bych se do ní nakládala, ale prostě je to s ní vechno tak nejak jednoduí - třeba kdy si chci umýt jen vlasy - ve sprcháči to dost dobře nejde - to si tam člověk musí vlézt celý
Není tady
My jsme vanu zruili kvůli prostoru a pořád mi moc chybí.Ráda jsem v ní relaxovala.Dnes bych to vyřeila mírně zaputěnou vanou a skleněnou zástěnou.
Není tady
Tak já mám vanu a chtěla bych sprchový kout. Vanu si vůbec nenapoutím, protoe mi to nedělá dobře.
Není tady
Já mám sprcháč a vyhovuje mi to. Do vany se naloím tak jednou ročně na návtěvě a pak je mi z toho blbě. Nesnáím tu teplou vodu.
Nelo vůbec nechápu, proč chce sprchový kout, kdy sprchovat se dá krásně i ve vaně???
Já se radi sprchuji ve vaně s normálním závěsem ne ve sprcháči. Asi mám nějakou slabou fomru klaustrofobie
Není tady
Hlavně proto, e bych uetřila více místa v koupelně, např. bych mohla mít dvě umyvadla. Taky se mi ve sprcháčí sprchuje lépe, ne ve vaně (tolik nenacákáme). Jene bez vany by mi to zatím doma stejně neprolo, syn se zase jen koupe.
Není tady
Já bych chtěla vanu hlavně proto, e jestli budemem mít někdy děti, tak si váně nedovedu představit, jak se to bude dělat s koupáním. Tahat kýble s vodou do malé vaničky.....a a budou větí U nás doma se vdycky dala malá vanička do normální vany a s napoutěním nebyl problém.
Jene mám smolíka, vana je prostě nereálná
Není tady
My jsme se vany zbavili, pořídili sprcháč 90x90 s hlubokou vaničkou na mimi a namáčení prádla atd. a je to bomba.
Vřele doporučuji, zvlátě do minikoupelen!
Není tady
Jsou to 3roky co jsme předělávali koupelnu,Dnes lituji toho,e máme vanu a né sprcháč.Tenhle sprcháč Tigger je fakt suprovej...
Není tady
My máme vanu i sprchový kout a pouíváme sprcháč, vanu jen výjimečně a jen děti, kdy si chtějí lebedit. Tak 5 x do roka.
Není tady
Tak jsem se dočkala.Ráno dorazí sprcháč do bytu a přítí týden se zabuduje do koupelny.Trochu mě zatrnulo e
se tedy asi zrovna moc vody neuetří, nebo drahá dceruka se u těí e si pustí ze vech 10 trysek páru a bude se ohřívat.
Při té představě mě napadá e jsem měla udělat v podlaze kanálek,pořídit závěs a pár cihlami vyzdít rantlík.Moná by se tam tak dlouho nerochňala
Není tady
Já bych si nedovedla představit ivot bez vany. Takový ten dnení večer, chlapi v tahu, já s kníkou a sklenkou vína po ui v pěně a horké vodě............jú u se těím!! Ale my máme zároveň i sprcháč. Není to buňka, ale jen vykachlíkovaný výklenek se závěsem, ale zase teď kdy je tchán nemocný a nemlůe moc na nohy, tak je lepí kdy si právě do tohodle sprcháče dá plastovou idličku a můe se mýt pohodlně. Take co je lepí se poradit nedá, jak pro koho a jak kdy.
Není tady
Je zajímavý,jak preferuje kadý něco jiného.Já vdy touila po sprcháči.
Ale pořídili jsme si baráček,S fungl novou koupelnou a krásnou rohovou
vanou!Vichni nadení,já zklamaná.A samozřejmě se,téměř vichni diví.
Za půl roku jsem si jí napustila jednou,prostě miluju proud horký vody.
Take co člověk,to jiný názor.
Není tady
Májo, mě se vě vaně bohuel dělá patně. Sice miluju takový to ponoření do voňavý pěny, ale do minuty musím vylézt
A proud vody, zvlá kdy je masání hlavice, to je relax úplně nejvyího kalibru
Han: a jak se ti ta vana meje? Docela horor, co? Zaila jsem to u tchánovců a dost mi to vadilo. Musela jsem do vany i vlézt abych jí mohla celou umýt. Celé to trvalo asi 10 minut. Tady udělám pff pff sprejem, přejedu houbičkou, spláchnu a nashledanou
Není tady