Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 2. 2007 19:17

anela
♥♥♥♥---

diskuze ke Karlu Svobodovi v Pavlači

Nechápu, jak mohou moderátorky nechat bez povšimnutí diskuzi v Pavlači, která se týká nejpřísnější intimity člověka. Rozebírá se tam do detailů každý okamžik života a smrti a je to velmi nedůstojné k zemřelému i k pozůstalým.

Není tady

#2 8. 2. 2007 19:40

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: diskuze ke Karlu Svobodovi v Pavlači

Souhlas. Nechápu, proč se k této smutné události vůbec zakládala nějaká diskuze. sad

Není tady

#3 8. 2. 2007 20:04

puccam
♥♥-----

Mooooc se všem omlouvám že jsem založila tuto diskuzi,netušila jsem že se to tak zvrtne.Promin tě Pane Svobodo!!!!!!!!!!

Není tady

#4 8. 2. 2007 20:46

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

no........ s vašimi názory se dá na jednu stranu souhlasit.... na stranu druhou, domnívám se, že toto téma se probírá v tramvajích, domácnostech, na diskusích pod články, prostě všude.... nepadají tam žádné vulgarismy, "jen" řada nejrůznějších (ač někdy poněkud drsnějších) názorů.....
v tomto případě se domnívám, že diskuse by měla zůstat.... vyšumí, stejně jako vyšumí titulní stránky v bulvárech......
demokratické vyjadřování na babinetu by dle mého soudu mělo být dodrženo, ač se jedná o takto tragickou a smutnou záležitost...

ale pokud máte pocit, že by skutečně měla být smazána, doporučuji kontaktovat admina Kalika, on se o to postará.....

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#5 8. 2. 2007 21:03

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

nedomnívám se, že by tahle diskuze měla být smazána. Vyšumí, jak píše popelka.... Až se stane něco jiného, na tuhle diskuzi se zapomene.....

Není tady

#6 8. 2. 2007 21:03

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Každá druhá diskuse na babinetu se týká  nejpřísnější intimity člověka. Kdybychom se o těchto intimních věcech dokázali bavit otevřeně z očí do očí, nemusel by Babinet být vůbec.
Ze začátku sjem měla taky pocit že se rozjíždí špatným směrem a měla jsemtam v tom smyslu nějaký příspěvek, ale momentálně se mi zdá že je klidná a není v ní opravdu ani jeden vulgarismus.
Jestli chcete vidět po*né diskuse, podívejte se na kteroukoliv na Seznamu, například.......

Mája

Není tady

#7 8. 2. 2007 21:29

Nada78
♥♥♥♥♥--
Místo: Teplice

Je to veřejné fórum,každý ať se s tím vypořádá po svém. Nejsme malé děti,komu se to nelíbí,nemusí to číst ani přispívat.

Není tady

#8 8. 2. 2007 21:32

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Také si nemyslím, že by tahle diskuze měla být smazána, neobsahuje žádné vulgarismy ani výpady, zaobývá se čistě jen otázkama, které v těhle chvílích můžeme slyšet ze všech stran - z novin, z televize, z tramvaje apod. Nemyslím si, že by někoho hanila, urážela či ponižovala, prostě každý jen vyjadřuje svůj názor, a na to má myslím v dnešní době každý právo - samozřejmě v rámci slušnosti, což tady bylo zcela zachováno.
A jak už napsala Májajája, skoro každá diskuze na babinetu zasahuje do nejpřísnější intimity člověka, ba mnohdy je to intimita mnohem větší, takže tady tato diskuze není rozhodně vyjímkou, spíš se řeší to, že se jedná o známou osobnost, ale jak já říkám, i známé osobnosti jsou jen lidé.

Není tady

#9 8. 2. 2007 22:04

anela
♥♥♥♥---

možná nebyl správně pochopen ten rozdíl mezi intimitou člověka, který o radu požádá a svůj problém veřejně (i když anonymně) řeší a mezi soukromím mrtvého.

Není tady

#10 8. 2. 2007 22:19

Leila
♥♥♥♥♥♥-

anela napsal(a):

možná nebyl správně pochopen ten rozdíl mezi intimitou člověka, který o radu požádá a svůj problém veřejně (i když anonymně) řeší a mezi soukromím mrtvého.

fuckyou

Není tady

#11 9. 2. 2007 9:30

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

tak jsem se na tu diskuzi dívala od začátku - aty, co tam ze startu nejvíc meditovaly, co ho k tomu vedlo... teď nejvíc moralizují - můj pocit, který samozřejmě neplatí paušálně na všecky...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#12 11. 2. 2007 17:00

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Napsala bych úplně to samé, co AndreaP.,tudíž se nebudu opakovat. Nečetla jsem opravdu v této diskuzi nějaké urážky, zneuctění, vulgarismy.....Prostě se jen některých dam dotklo, že se o p. Svobodovi vůbec mluví po jeho smrti a je mi líto, že to takto berou-myslím, že každá z nás, které jsme přispěly, si p.Svobody váží.

Není tady

#13 13. 2. 2007 11:44

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

nevidím na této diskusi nic špatného, celý život člověka je stvořen z malých intimit, měla jsem pana Svobodu ráda, ale byl to jen člověk, tak proč nediskutovat jako o každém jiném

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#14 14. 2. 2007 21:58

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Ale no tak, holky...! wink lol Ať se to stalo z jakékoliv příčiny, je fakt, že nám do toho nic není a "žabomyší války" o to, co tím chtěl básník říct, stejně na věci nic nemění...
Denně umírají tisíce lidí a nikdo si toho nevšimne...
Vycházejme z toho, že diskuze je od slova diskutovat a to, že něčí názor se neshoduje s mým, ještě neznamená, že mám patent na neomylnost... vissla Vykřikovat o "hyenismu"
(to se mě extra dotklo...butter ) a kategorizovat něčí názor, je stejně nevhodné, jako mentorování, které vám tu, teď možná, předvádím... wink Tenhle příklad v tomhle tématu, je přesně to, co mě na tomhle fóru vadí. Mám dobrou zkušenost, že diskuze je k tomu, aby se člověk něčeho "dobral". Kdo má svůj, "neotřesitelný" názor, nemá potřebu diskuze a kdo tu potřebu má, má podvědomý pocit, že jeho a zrovínka jen jeho názor, není až tak docela "košér" a tudíš jej musí konzultovat. Z toho by se dalo vycházet... tummenupp Ta správná konzultace by !NIKDY! neměla spadat do roviny odsuzování někoho, či něčeho, s čím se právě neztotožňuji a nesouhlasím... Snad by bylo větším přínosem to brát tak, že i "cizí" názor nás může obohatit, alespoň v tom, že nám dá pohled na věc z jiného úhlu, kterého nejsme z pozice našeho "klišé", nebo výchovy, či zkušeností schopny... Potažmo, buďme rády, za možnost ověřit si a poznat paletu jednotlivých názorů, které na jednu jedinou věc, může i jiný jedinec mít... big_smile Věřte mi, že výkřiky typu:"To já bych nikdy...!!!", nejsou to, co vám něco přinese... Jedině pochopení i věcí, které se vám "příčí", vám pomůžou rozšířit pohled na svět, ve kterém žijeme a žít musíme (...a zase znovu: ať se nám to líbí, nebo ne...) Tak a teď mě zabijte! tummenupplol

Není tady

#15 15. 2. 2007 11:22

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Hellga godlike tummenupp

Není tady

#16 15. 2. 2007 14:00

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Hellga: JO!

Není tady

#17 15. 2. 2007 15:51

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Hellga, naprostý souhlas http://sirmi.ic.cz/smajl/45.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/109.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí