Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 16. 2. 2007 16:00

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Jak vycházíte s dětmi od přítele/přítelkyně

Petous: No holku asi nezaškrtíš, takže se k tomu musíš nejspíš nějak postavit. Já bych to udělala asi tak: K tomu jídlu - holka už je celkem velká, co takhle jí navrhnout, a vymyslí jídelníček ona a připraví jídlo? Já bych dělala drobné pomocné práce, na "oplátku" bych za ni umyla nádobí.... No a k tomu sebevědomí - co třeba si o tom něco přečíst? Občas tu prolétne titul od Luisy (Louisy...teď nevím...) Hay - Miluj svůj život. Ta není špatná na zvednutí sebevědomí. A kila navíc? Však ten tvůj taky není žádnej delon, počítám...(a kdyby byl, tak zas není ajnštajn, že? smile ... Když se hezky upravíš, ustrojíš, budeš kočka, to si troufám tvrdit. Mám kolem sebe ženský a že maj o pěkných pár kilo navíc, ale jsou upravený, namalovaný, sukně, jak nožky dovolí, hezké botky, oblečením podpořit, co je na mě hezké, účes doladit...no...a jak jim to sluší ...  A koukej se naučit trochu se cpát dopředu, s miminem tě nebudou někde zastrkovat přeci... Ty věci kolem nevlastní dcery bych přestala řešit, pokud se k tomu přítel staví tak, že ti není oporou a naopak tě ještě shazuje. Radši se kousni do jazyka. ... O tom, co mu bývalá provedla, nepřemýšlej. Mysli taky na sebe a buď taky potvora. Teď mě napadlo, prý je ještě dobrá knížka Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč. Nečetla jsem, ale titul je to zajímavej smile Měj se, holka, taky trochu ráda a udělej si každej den nějakou radost. Mateřská nejsou žádný peníze, znám to taky, ale kdybych tenkrát měla nynější rozum, tak si na mužskýho dupnu, aby mi přidával víc peněz (pokud tedy přítel není nezaměstnaný, stoprocentně invalidní ležící ubožák....). Pěkný víkend. Pa. pussa

Není tady

 

#52 16. 2. 2007 17:28

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Jak vycházíte s dětmi od přítele/přítelkyně

Petous, jak to čtu, zdálo se mi, že jsem k Tobě divná a ono začíná být pravda, ty moje nejčernější představy o Tvém životě, já kdysi byla na tom dost podobně, dva malí synové, nevěrný manžel podnikatel, který si myslel, že mě má v hrsti, na odchod jsem se chystala a šetřila 7 let a potom to také nebylo jednoduché, pomohl mi manžel kamarádky, oni se rozvedli a on měl prázdné 4+1, vzal mne do podnájmu a než jsem vybuduvala bydlení, bydleli jsme s chlapci u něj, nepomohla by Ti matka nebo sourozenci, nemohla bys bydlet u někoho z nich? Hele s mužem promluv, on měl chu na mladé maso a vymyslel si, že tě pěkně ovládne, podařilo se, mᚠdvě malé děti a strach, asi také cítil, že nemᚠsilné zázemí v rodině a tak si dovoluje, kdybys měla fajn tátu, který by mu dal do ču máku za to, jak se chová, nebo mámu, ke které bys mohla odejít, nevyskakoval by si tolik, šetři určitě, jinak budeš jednou jako chudinka v koutku, která si musí nechat vše líbit, také uvažuj o studiu jazyků, abys po mateřské mohla něco dělat, třeba i doma, podívej se na tyhle stránky www.kdyz.cz/irena-fuchsova   , tahle spisovatelka píše zajímavé povídky a na svých stránkách má odkaz týrané ženy a takovou povídku o Anně, mám pocit, že patříš mezi psychicky, ekonomicky a fyzicky týrané ženy také, nesmiř se s tím, i kdybys to nemohla řešut hned. Také udělat si kurz podvojného účetnictví by se hodilo.

Upravil(a) Irenka21 (16. 2. 2007 17:30)


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#53 16. 2. 2007 19:46

Petous
♥------
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 22

Re: Jak vycházíte s dětmi od přítele/přítelkyně

určitě budu šetřit,volala jsem tátovi před časem od něj odešla přítelkyně a tak má domeček sám pro sebe,řekl mi že mám dveře otevřené,takže jsem dala příteli ještě jednu šanci,možná si řeknete že jsem hloupá,ale dělám to hlavně kvuli dětem,on se knim chová moc hezky,takže má poslední šanci a přísahám,že je to opravdu poslední.Díky za podporu.

Není tady

 

#54 16. 2. 2007 23:11

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Jak vycházíte s dětmi od přítele/přítelkyně

Vyprav se tam na týden a nech miláčka a si poradí se vším sám, ale žádej, aby bylo až přijedeš uklizeno. A s těmi kg navíc se na to vykašli, mᚠje přece kvůli jeho dětem, při takovém životním tempu, jaké máš, jwe přes léto snadno shod¨íš.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů