Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 2. 2007 11:08

Žirafa
♥♥♥♥♥--
Místo: Ostrava

LILIE

Děvčata, poradíte mi některá?
Dostala jsem k narozeninám krásnou kvetoucí lilii v květináči. A prý ji mám po odkvetení zastřihnout a pak prý bude kvést znovu. Nevím ale, jestli ji mám střihnout jen u vrchu pod tím, kde byly květy, nebo celý stvol nad hlínou va

http://lilypie.com/pic/2009/11/11/tMc1.jpghttp://lb3f.lilypie.com/bRktp1.png

Není tady

#2 8. 2. 2007 13:50

ita
♥♥♥♥♥♥-

Re: LILIE

Lilie mám na zahrádce, doma jsem to nezkoušela. Pokud Ti to poradili v květinářství, tak to asi funguje, zastřihla bych to nad hlízou, vyroste nový stonek. Teda v přírodě napřed zatáhne a za půl roku (po zimě) znovu vyraší.

Není tady

#3 8. 2. 2007 13:56

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Re: LILIE

po odkvětu ji zastřihni Tak, že setřihneš květenství. Naopak, ponech co nejvíc zeleného, protože tím jde do cibule "energie"na příští kVetenÍ. Dej ji na chladnější místo - veranda, chodba, s dostatkem světla. Zalévej a i ji přihnoj. Ale postupně omezuj oboje, tak aby se zatáhla.  Až zatáhne, tak ji vyjmi z květináče a nech ji v suchu a chladu.Na podzim ji můžeš vysadit ven.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí