|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak mi dnes přišel katalog hypernovy. Můžu říct, že tam je opravdu velké množství zajímavých ale hlavně podstatně levnějších věcí pro děti. Např.
pleny huggies 209Kč, pampers 269 Kč
Hami a Sunárek příkrmy (ty velké ) 22Kč
Hami kaše 46,9 (to je bezkonkurenční cena, běžně cca 60Kč!!)
Sunar mléko 149,5 (také bezkonkurenční cena, běžně cca 189kč)
Lovela 3l+aviváž zdarma 199Kč
Zavinovačky, moc pěkné 199Kč
body s krátkým i dlouhým ruk. od 39Kč
Kojenecký župan 199 (na ten se chystám
)
hodně oblečení, některé vypadají moc pěkně
dětská certifikovaná obuv (taky mě láká 
dřevěná krmicí židlička se stolečkem 799kč
cestovní postýlka s taškou 1299
a další věci, kočárky, autosedačky, odrážedla, , hračky atd.

Není tady
Mě se dnes dostal do rukou leták Intersparu a tam maj taky velký slevy.Body za 50,cestovní postýlku za 799 atd.I pleny a papání maj ve slevě
Není tady
Asi to je celorepubliková supermarkeťácká akce

Není tady
Loni to taky bylo, myslím i předloni, že udělali celorepublikovou akci pro děti a maminky.. Ještě by se mělo připojit Tesco s Globusem 
Vzpomínám si, že před rokem dával interspar pro nastávající maminky dárek (ponožtičky, příkrm, dudlík... atd.) a Carrefour taky.. Letos nic..
Není tady
Holky, a v jakém období ty letáky platí, k nám totiž leták dorazí jednou za čas, takže se nemůžu ani kouknout a ta Hypernova by mě zajímala 
Není tady
Tuším že 07. - 22.2. nejsem si jistá s koncem ale začíná určo zítra 
Není tady
Díky Kamčitko 
Není tady
Já ten leták neviděla, a tak se ptám- sháním postýlku, není v nabídce???? Moc díky za odpověď.
Není tady
akce plati od zitrka, ale dnes vecer uz prodavaji vse za zitrejsi ceny, zrovna jsem byla koupit v Intersparu tu drevenou zidlicku, vypada fakt pekne, postylky tam maji taky, jak drevene, tak cestovni, vcetne matraci, dek, drevenou ohradku,.....

Není tady
Ahoj holky, těm z vás kterým nechodí letáky poradím adresu, kde najdou skorovšechny hyper i supermarkety.
www.akcniceny.cz
Pěkné nakupování... 
Není tady