29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
je i toto kamarádství...manžel tvrdí,že je to kamarádka , ale manželka ji vůbec nezná , je v mobilu uložena pod cizím názvem , kvůli teto kamarádce manžel lže až se ůplně strapnuje, k teto kamarádce chodí na kávu a jezdí po víletech ,ale manželka to nesmí vědět....když příjde ke konfrontaci , kamarádka odříká přesně naučené fráze na oblbnutí kamarádovi manželky.... kamarád lže kvůli profláknuté kamarádce a dává všanc 20 let manželství , ona coby dobrá kamarádka se učí kvůli němu lhát a defakto pomáhá kamarádovi manželství rozbít ....nevím jestli i toto se dá nazývat kamarádstvím...
Není tady
fishmisty,
nevím, jestli jsem to nepřehlédla, ale když ona kamarádka přijede a mají třeba sraz, vezme tě někdy sebou?
Není tady
Fishmisty, tvoja situácia nie je ľahká, ale asi by som sa tým netýrala. Bude pravda, že ona si zvykla na to, že tvoj priateľ je sám, vždy k dispozícii a stále ponúka ochotné rameno, a nejako im ani jednému nedochádza, že sa situácia zmenila. Netlač na pílu, ale príležitostne sa snaž priateľovi(alebo aj jej) vyvsetliť, ako sa veci zmenili, že už nie je sám a že by mal brať ohľad aj na teba. Brať ohľad ale neznamená, že sa k nej nebude hlásiť, skôr naopak, že nebude robiť tajnosti s SMS-kami a mailmi, že sa budete stretávať hlavne v štvorici... A ty sa ju snaž spoznať bližšie ako človeka a prípadne si z nej urobiť spojenca. Hlavne ju neber ako konkurentnku a nepriateľku, to nikomu neprospeje. Ja mám kamošky aj kamarátov a bola by som zúrivá, keby mi nejaký partner na nich siahol. Na druhej strane sa snažím fungovať tak, aby priateľ cítil, že je pre mňa dôležitý a že ho kamaráti neohrozujú. Že to sú skrátka dva celkom odlišné druhy vzťahov, navzájom nezastupiteľné. Snáď aj ich vzťah je taký...
Není tady
Myslím, že by bylo asi nejlepší promluvit si s ní.
Přes přítele toho moc nevyřeším. A nechci z něj dělat prostředníka nebo ho něčím trápit. Je to skvělej nekonfliktní chlap a asi mu muselo dojít, že jsou věci, které už se nás týkají obou.
Má se mnou první vážný vztah a asi je to pravda, že lidi ho měli vždycky jen pro sebe. Snad jsou natolik inteligentní, že jim dojde, že už nemá tolik času jako dřív a že už má svůj život. Nechci, aby o ně přišel, ale aby si uvědomil, že některé věci ubližují.
Není tady
No, sorry,ale je fakt divnej
Bud ji budes mit rada, nebo koncite??? Je na hlavu ? Co je to mezi vama za vztah ? To je laska ?
Kolik mu je 10??
Ja se drzim hesla "kamarad taky rad" a u zenskych kamaradek to plati dvojnasob.
Kdyby nemel duvod, nelze.
Myslim, ze tu neco smrdi.
Není tady
Santala napsal(a):
Bud ji budes mit rada, nebo koncite??? Je na hlavu ? Co je to mezi vama za vztah ? To je laska ?
Kolik mu je 10??
Myslim, ze tu neco smrdi.
A nemůže to být jen tím, že mě nechce zatahovat do jejích problémů?
Není tady
eliimoor napsal(a):
Santala napsal(a):
Kolik mu je 10??
Myslim, ze tu neco smrdi.A nemůže to být jen tím, že mě nechce zatahovat do jejích problémů?
Tak na to by si se měla zeptat především jeho. Možná je to ohleduplnost..... co my víme.
Upravil(a) Eri (13. 2. 2007 20:04)
Není tady