29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky!
Zajímaly by mě vaše názory: Jak berete kamarádky (ty "best") svých partnerů, které jste poznali až ve vztahu s ním?
Vadí vám, že si volají a smskují, schází se sami? a občas se stane, že se partner kvůli nim dostane do malinkých lží nebo to berete s klidem a jste rádi, že je partner tak oblíbený a má kolem sebe dobré přátele?
Není tady
Do kamarádek a kamarádů mojeho manžela "nevrtám", taky by se mi nelíbilo kdyby to dělal on s mojimi kamarádkami a kamarády...ale nevím proč má ten tvůj potřebu "malinkých lží" ani si neumím představit co to je ty "malinké lži" my se svojimi kamarádkami a kamarády takové cavyky neděláme, prostě je máme a hotovo. (jsme spolu víc jak 30 let a funguje to takhle)
Není tady
myslím, že když jste opravdu přátelé, tak ty lži jso divné a mohly by být zaváídějící ... pokud ty kamarádky měl už před tebou tak si myslím, že to může být OK, jinak by si přeci nezačal s tebou né ?
Není tady
partner ma kamaradky ale nemlzi, rika jak to je... kamaradky vesmes znam, a taky vim (nebo spis verim, doufam...cokoliv na ten zpusob) ze si kvuli necemu vybral me, tak proto jsou to kamaradky a ne pritelkyne. Je potreba to respektovat, ale nemelo by se lhat. Ptala jsi se nekdy proc dela ty malinke lzi? Nebo jak jsi prisla na to ze malinko lze?
Není tady
A jestli jsem ráda že je partner oblíbený a má kolem sebe dobré přátele??? Ano, ano, ano! Kdyby byl neoblíbený a neměl přátele - to si nedovedu teda ani představit...
Není tady
Bety napsal(a):
A jestli jsem ráda že je partner oblíbený a má kolem sebe dobré přátele??? Ano, ano, ano! Kdyby byl neoblíbený a neměl přátele - to si nedovedu teda ani představit...
Jak rikas chlapi se radi predvadi a maji radi kolem sebe kopu kamaradu a kamaradek, se kteryma se zasmejou a zabrblaj u
Není tady
Malinké lži? Stalo se mi, že jsme s tou jednou a jejím manželem (jeho dobrý kamarád) byli celý večer, pak jsme šli na chvíli dom s tím, že zase přijdem, on doma zalezl na WC, slyšela jsem jak přišla sms, tak jsem šla ke svému telefonu a nic, vylezl, tak se ho ptám, jestli mu někdo psal, že mám asi slyšiny a on, že nepsal, že blbnu..........a v tom mu přišla odpověď. Psal si s ní a to jsme od nich byli na 10minut pryč.
Prý měl je pocit, že je smutná.
Mrzelo mě, že mi lhal. Tuhle mi řekl, že jestli se s ní nebudu bavit, tak spolu končíme..podívala jsem se mu do očí a řekla mu, že vím, že je fajn a že bych si s ní možná rozuměla, ale že já nejsem ta, kdo lhal!
Není tady
A navíc za celý život, co jsme spolu, tak nám různí kamarádi a kamarádky hodněkrát pomohli, ať už něco sehnat, opravit, vyřídit... samozřejmě i my jsme mnohokrát pomohli, ono se těžko žije bez přátel a kamarádů, kamarádství a přátelství je potřeba si pěstovat, udržovat styky.
Není tady
fishmisty: jo, holka, ale tohle je něco jiného než kamarádství a taky něco jiného než "malé lži", víš?
Není tady
Bety napsal(a):
fishmisty: jo, holka, ale tohle je něco jiného než kamarádství a taky něco jiného než "malé lži", víš?
co tím myslíš?
Není tady
To je zajímavá otázka. Upřímně, jsou kamarádky, které mi nevadí, znám je, pak jsou ty, co neznám a ty mi někdy, některé vadí, i když nevím proč. Asi mám malé sebevědomí. Nedokážu to vysvětlit ani sama sobě.
Není tady
Že kamarádi se takhle nechovají a a ty lži jsou spíš velké a trapné než malé. Jak to vidíš ty - asi moc růžově ne když jsi sem napsala...
Není tady
fishmisty napsal(a):
Malinké lži? Stalo se mi, že jsme s tou jednou a jejím manželem (jeho dobrý kamarád) byli celý večer, pak jsme šli na chvíli dom s tím, že zase přijdem, on doma zalezl na WC, slyšela jsem jak přišla sms, tak jsem šla ke svému telefonu a nic, vylezl, tak se ho ptám, jestli mu někdo psal, že mám asi slyšiny a on, že nepsal, že blbnu..........a v tom mu přišla odpověď. Psal si s ní a to jsme od nich byli na 10minut pryč.
Prý měl je pocit, že je smutná.
Mrzelo mě, že mi lhal. Tuhle mi řekl, že jestli se s ní nebudu bavit, tak spolu končíme..podívala jsem se mu do očí a řekla mu, že vím, že je fajn a že bych si s ní možná rozuměla, ale že já nejsem ta, kdo lhal!
Ze spolu koncite? Jejej, nemam rada ultimata.
Není tady
Já právě nevím, co si o tom mám myslet.
Je vdaná, poznal jí jako přítelkyni (manželku) svého dlouholetého kámoše. Ona se přistěhovala, nikoho neznala a přítel k nim často chodil hlídat malého, tak si na něj asi zvykla. Neměl nikdy vážný vztah a je možné, že si zvykla, že ho má "jen pro sebe".
Když jsem se přítele ptala,proč mi lhal, tak to prý nechtěl rozebírat, že mě ještě tolik nezná (ona) a nechce, abych určité věci věděla.
V tu chvíli mi přišlo zvláštní, že ona o mě ví i věci, které jsem nechtěla, aby šířil a já nesmím vědět nic.
Myslím, že by bylo možná nejlepší dojít za ní a říct jí, že jsou situace, které by mi mohly zničit můj vztah a to nechci.
Záleží mu na tom, abysme se bavily, asi jí bere fakt jen jako kámošku.
On je přítel hodně zaměřený na kamarády, vždycky, když se něco stane, tak to vyčítá mě, tak odejdu a čekám, až mu dojde, že to úplně moje vina nebyla. Jsem ráda, že má blízké lidi, ale jsou věci, které mrzí.
Není tady
fishmisty napsal(a):
Je vdaná, poznal jí jako přítelkyni (manželku) svého dlouholetého kámoše. Ona se přistěhovala, nikoho neznala a přítel k nim často chodil hlídat malého, tak si na něj asi zvykla. Neměl nikdy vážný vztah a je možné, že si zvykla, že ho má "jen pro sebe".
Když jsem se přítele ptala,proč mi lhal, tak to prý nechtěl rozebírat, že mě ještě tolik nezná (ona) a nechce, abych určité věci věděla.
V tu chvíli mi přišlo zvláštní, že ona o mě ví i věci, které jsem nechtěla, aby šířil a já nesmím vědět nic.
Myslím, že by bylo možná nejlepší dojít za ní a říct jí, že jsou situace, které by mi mohly zničit můj vztah a to nechci.
On je přítel hodně zaměřený na kamarády, vždycky, když se něco stane, tak to vyčítá mě, tak odejdu a čekám, až mu dojde, že to úplně moje vina nebyla. Jsem ráda, že má blízké lidi, ale jsou věci, které mrzí.
Tak na to bachca, vlastní zkušenost.
Ona je zvyklá, že kdykoliv potřebuje - on tu je jen pro ní. Tys jí ho ukradla. Dej to do pořádku, nebo bude hůř. My spolu byli 3 měsíce a ona se svým přítelem nechala odvézt k mému domů aby mu vyčítala, že dřív byl jenom její a teď na ní kvůli mě nemá čas. Ona s ním nechce zahýbat, potřebuje ho prostě jen mít. On je její jistota, a ona udělá všechno, aby ho zas měla jen pro sebe. Prostě otroka.
Není tady
Eri napsal(a):
fishmisty napsal(a):
On je přítel hodně zaměřený na kamarády, vždycky, když se něco stane, tak to vyčítá mě, tak odejdu a čekám, až mu dojde, že to úplně moje vina nebyla. Jsem ráda, že má blízké lidi, ale jsou věci, které mrzí.Tak na to bachca, vlastní zkušenost.
Ona je zvyklá, že kdykoliv potřebuje - on tu je jen pro ní. Tys jí ho ukradla. Dej to do pořádku, nebo bude hůř. My spolu byli 3 měsíce a ona se svým přítelem nechala odvézt k mému domů aby mu vyčítala, že dřív byl jenom její a teď na ní kvůli mě nemá čas. Ona s ním nechce zahýbat, potřebuje ho prostě jen mít. On je její jistota, a ona udělá všechno, aby ho zas měla jen pro sebe. Prostě otroka.
Ona naštěstí s manželem bydlí 100km od nás a jezdí jen jednou nebo dvakrát měsíčně.
Sem tam si zavolají, napíšou, ale prý se vždycky ptá na mě a pozdravuje mě...
Nechci o přítele přijít.
Není tady
fishmisty napsal(a):
Eri napsal(a):
fishmisty napsal(a):
On je přítel hodně zaměřený na kamarády, vždycky, když se něco stane, tak to vyčítá mě, tak odejdu a čekám, až mu dojde, že to úplně moje vina nebyla. Jsem ráda, že má blízké lidi, ale jsou věci, které mrzí.Tak na to bachca, vlastní zkušenost.
Ona je zvyklá, že kdykoliv potřebuje - on tu je jen pro ní. Tys jí ho ukradla. Dej to do pořádku, nebo bude hůř. My spolu byli 3 měsíce a ona se svým přítelem nechala odvézt k mému domů aby mu vyčítala, že dřív byl jenom její a teď na ní kvůli mě nemá čas. Ona s ním nechce zahýbat, potřebuje ho prostě jen mít. On je její jistota, a ona udělá všechno, aby ho zas měla jen pro sebe. Prostě otroka.Ona naštěstí s manželem bydlí 100km od nás a jezdí jen jednou nebo dvakrát měsíčně.
Sem tam si zavolají, napíšou, ale prý se vždycky ptá na mě a pozdravuje mě...
Nechci o přítele přijít.
Já Tě nechci strašit. Tohle je prostě moje zkušennost. Mě zarazilo, jak Ti řekl, že buď se sní budeš bavit, nebo konec. Ten můj to zkoušel taky. Ono jde o to, jestli se ona ptá, protože o Tebe má zájem a proto Tě nechá pozdravovat, nebo se ptá, protože doufá, že budete mít problémy, aby si přihřála polívčičku. Když problémy nejsou, tak aby to nevypadalo blbě, nechá Tě pozdravovat. Anebo přítel kecá, chce abys jí měla ráda, tak se jí snaží udělat lepší...... čert ví.
Není tady
Můj partner si kvůli žádným kamarádkám nemusí dostávat do "malinkých lží", protože nemá co tajit.
Totiž, když byla dotyčná kamarádkou přede mnou, není důvod, proč by se to mělo potom změnit. Kdyby chtěl chodit s ní, sbalil by řece ji a ne mě, takže tohle vůbec neřeším
Není tady
Clovek by ti rad neco napsal...jenze nevim co, protoze je to cele nejake divne... takove jednani neznam a nikdy jsem se s tim nesetkala, protoze pritel je uprimny a nerad z kohokoliv dela blbce. Tak ja ti nevim....snad jen hodne stesti clovicku!
Není tady
Můj přítel kamarádky má a má jich dost. Já jich od vidění znám jen několik. Ale ne natolik, abych si šla s nimi sednout sama. Já bych třeba šla ráda, už proto, že ve městě nikoho neznám. Jenže ony nemají obzvláštní chuť se se mnou bavit. Jsou asi zvyklé, že s nimi byl na pivku sám a navíc vím, že s minimálně jednou měl "poměr" - rozumějte sexuální. Vím, že když je doma, tak občas s některou jde na kafe, ale odvázaná z toho nejsem... Asi je to i mým malým sebevědomím, protože já se ve společnosti moc bavit neumím, kdežto on je hodně oblíbený a jeho kamarádi/dky ho mají rádi/y... Ale beze mě...
Není tady
Tak můj manžel má spoustu kamarádů a kamarádek, kt. se za tu dobu, co je se mnou (10 let) staly i mými přáteli a samozřejmě to platí i obráceně. Nicméně žádná z těchto kamarádek nechodí s mým manželem na kafe, neesemeskuje si s ním ani nevolá a hlavně neřeší svoje intimní problémy...............tohle dělají se mnou. A To samé platí i ohledně mě a našich kamarádů, prostě si jen tak s nimi nevolám, nepíšu nebo nechodím na kafe. Mě by se nelíbilo, kdyby to dělal manžel a manželovi zase kdybych to byla já. Razím heslo nedělej druhým to, co nechceš aby dělali tobě.
Není tady
můj manžel ..má spousty kamarádek a kamaradů .......bych se musela picnout
Není tady
Přítelovy kamarádky znám, některé se staly i mými kamarádkami, některé beru jen jako známé, některé znám jen od vidění a některé z vyprávění. Vcelku je mi jeho vztah k nim fuk, protože kdyby pro něj některá z nich znamenala něco víc, byl by s ní a ne se mnou. Doufám, že i on bere podobným způsobem mé kamarády.
Není tady
Jéžiš, možná, že to, co jsem napsala blbě vyznělo. Můj muž má taky kamarádky a kolegyně. Nic proti nim, i já mám nejlepší kamarádku a nejlepšího kamaráda, a toho mám už 11 let.
Psala jsem o té jedné, to byla pěkná potvora. Ono pak poznáš, kdo je kámoš a kdo ne. Ti opravdoví nám při povodních pomáhali ( já byla po císaři, nemohla jsem nic ), zajímali se, starali se,prostě to, co bychom i my dělali pro ně. Jsem jim dodnes strašně moc vděčná, těžko bychom to sami zvládli. Navíc, nemuseli jsme je ani žádat, sami se zajímali, nabízeli pomoc. A tahle? Když jí manžel požádal: Hm, to je mi líto, je to blbý. No, já nemůžu, už něco mám, ........
Tohle jsou chvíle, kdy poznáš, kdo je ten pravý přítel.
Upravil(a) Eri (7. 2. 2007 22:27)
Není tady