6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky dneska jsem si byla u dr. pro antikocepci. Před otěhotněním jsem s ní měla docela problémy, ádna mi neseděla, vdycky jsem začla krvácet mimo cyklus. Dr. mi řekla e asi nenajdem takovou aby mi sedla a napsala mi na vyzkouení Minesse, berete ji některá a měla jsem předtím taky problémy s antikoncepcí a po porodu se vám to spravilo? Danu ani nic jiného bych nechtěla tak doufám e najdu nějakou která mi sedne. Děkuji za vae odpovědi
Není tady
Já brala před těhu Minesse asi 4-5let a byla jsem s ní straně spokojená, ádný problém, prostě pohoda, měla jsem to 3-4dny no super ..Po porodu jsem měla injekci na tři měsíce a pak mi dr napsala Yadine, minulý měsíc jsem ji ale vysadila protoe mě furt bolela hlava-silný migrény..Teď jsem začla brát znova Minesse a zatím pohoda a hlava nebolí
Není tady
Mě nikdy antikoncepce právě neovlivnila ani MS, vdycky ji mám 8 dní a silnou tak jsem zvědavá zda mi sedne, nebaví mě pořád zkouet jiné a jiné, tak uvidím. Děkuji za odpověď
Není tady
Dcera bere, je velice spokojená (předtím brala Logesta hrůůůza - čím dál větí bolesti hlavy)
Minesse a Mirelle jsou stejné, lze je vzájemně zaměnit kdy jednu náhodou nemají, nám se párkrát stalo e neměli Minesse
Není tady
Ahoj Soni, já jsem taky brala před těhu Minesse asi 5 let kvůli vysokýmu krevnímu tlaku, prý má nií hormon. Byla jsem s ní velice spokojená, ádné problémy, MS pravidelná a krátká. I jsem po jejím vysazení brzy otěhotněla
Není tady
je moné koupit minesse bez lékařského předpisu pokud ji hradím celou?
Není tady
Ahojky, já jsem minesse brala 9 let, byla jsem s ni spokojena, plet super, menstruace temer zadna, zadni pribirani akorat me obcas trapila migrena. Minesse bez předpisu - https://topeuro-shop.com/buy-minesse-cz.html
Upravil(a) zelskayyyte (16. 11. 2023 9:36)
Není tady