29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky dneska jsem si byla u dr. pro antikocepci. Před otěhotněním jsem s ní měla docela problémy, žádna mi neseděla, vždycky jsem začla krvácet mimo cyklus. Dr. mi řekla že asi nenajdem takovou aby mi sedla a napsala mi na vyzkoušení Minesse, berete ji některá a měla jsem předtím taky problémy s antikoncepcí a po porodu se vám to spravilo? Danu ani nic jiného bych nechtěla tak doufám že najdu nějakou která mi sedne. Děkuji za vaše odpovědi
Není tady
Já brala před těhu Minesse asi 4-5let a byla jsem s ní strašně spokojená, žádný problém, prostě pohoda, měla jsem to 3-4dny no super ..Po porodu jsem měla injekci na tři měsíce a pak mi dr napsala Yadine, minulý měsíc jsem ji ale vysadila protože mě furt bolela hlava-silný migrény..Teď jsem začla brát znova Minesse a zatím pohoda a hlava nebolí
Není tady
Mě nikdy antikoncepce právě neovlivnila ani MS, vždycky ji mám 8 dní a silnou tak jsem zvědavá zda mi sedne, nebaví mě pořád zkoušet jiné a jiné, tak uvidím. Děkuji za odpověď
Není tady
Dcera bere, je velice spokojená (předtím brala Logesta hrůůůza - čím dál větší bolesti hlavy)
Minesse a Mirelle jsou stejné, lze je vzájemně zaměnit když jednu náhodou nemají, nám se párkrát stalo že neměli Minesse
Není tady
Ahoj Soni, já jsem taky brala před těhu Minesse asi 5 let kvůli vysokýmu krevnímu tlaku, prý má nižší hormon. Byla jsem s ní velice spokojená, žádné problémy, MS pravidelná a krátká. I jsem po jejím vysazení brzy otěhotněla
Není tady
je možné koupit minesse bez lékařského předpisu pokud ji hradím celou?
Není tady
Ahojky, já jsem minesse brala 9 let, byla jsem s ni spokojena, plet super, menstruace temer zadna, zadni pribirani akorat me obcas trapila migrena. Minesse bez předpisu - https://topeuro-shop.com/buy-minesse-cz.html
Upravil(a) zelskayyyte (16. 11. 2023 9:36)
Není tady