29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dark Agneli: A odkud jsi ty?
Superba jsem neřídila, to jsme jako služebáky pro nás pracovníky na nižší pozici neměli. Jen jsem v něm jela jako spolujezdec - moc hezké auto a pravda že velmi pohodlné a navíc i při větší rychlosti bylo tiché.
...
Řídili jste někdy auto v automatu, co na to říkáte? Já jsem na začátku své práce nebyla moc schopný řidič, tak jsem, když byla ta možnost, brala na služebku Fabii v automatu. Bylo to takové trošku línější autíčko asi 1,6l sedan, ono by možná líné nebylo, kdybych věděla, jak se u automatu podřazuje na předjíždění :-) ale jinak jsem jako začátečník byla moc spokojená. Když už jsme tu tak částečně dospěli k názoru, že menší auto je pro ženu lepší, ovladatelnější, tak proč manžílci nekupují ženám auta v automatu?
Upravil(a) eva4444 (18. 2. 2007 19:00)
Není tady
já jsem dobrej řidič a jízdu miluju, připadne mi, že když je tam automat, tak ti chybí ten pocit z řízení, nevím, brácha má automat BMW a chválí si to, já bych raději řadila.
Není tady
Proč mají ženy malé auto? Když jsem začala řídit, chtěla jsem auto co nejmenší, abych neměla příliš problémy s parkováním. Ale 3 děti, z toho jedno v kočárku, byly v malém autě trochu natěsnané. Tak jsem postupně auta zvětšovala, až mám teď odrostlé děti a "malé auto do města" Chrysler Voyager v prodloužené verzi. S automatem. Miluju ho a nenávidím zároveň, ale jeho velikost patří k té první kategorii. K té druhé spotřeba.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Dark Agneli: A odkud jsi ty?
Superba jsem neřídila, to jsme jako služebáky pro nás pracovníky na nižší pozici neměli. Jen jsem v něm jela jako spolujezdec - moc hezké auto a pravda že velmi pohodlné a navíc i při větší rychlosti bylo tiché.
Ajoj Evinko, ja su prece z Moskvy ! A sam nevlastnim Superb, ale Stratus s ruskou poznavaci znackou, par lidicek z Babi to muze potvrdit
Ze Salome a Slunicko a dalsi ?
Chicht
Na SuperB nedam dopustit, mas pravdu je velmi tiche a nekecam, sednul jsem do nej a po 60 km ( tusim ) jsem zjistil, ze nemam zapnuty pas - ono to rvalo po nastartovani, ale kdyz jsem se rozjel tak alarmik vypnul a ja na zapnuti pasu zapomel jako na smrt. Vubec mi neprislo, ze nemam pas a jelo tak tichounce, ze kdyz jsem zrychloval, bylo slyset takove jemne piskani turba
Není tady
Když jsem začínala jezdit, pořídila jsem si auto "na zničení" Citroen BX 1,9 nezničila, ale moc papalo, tak putovalo pryč, nyní jezdím Citroenem C2, je to maličký, všude se s nim vejdu, ale jak nás jede víc než dva, už je to problém... natož teď s pejskem... pak ještě vlastním Citroen 2CV (ano ano...jsem zatížená na citroeny) a to je můj mazel... je to jen "výletní" autíko...pro neznalé...jeptiška z četníků...
Ale odřídím co mi strčej do ruky... nejradši mám transportéry Cítím se bezpečně... Jediné co nemusím jsou automaty... nevím proč, ale nemám je ráda.
Není tady
Dana napsal(a):
já jsem dobrej řidič a jízdu miluju, připadne mi, že když je tam automat, tak ti chybí ten pocit z řízení, nevím, brácha má automat BMW a chválí si to, já bych raději řadila.
holky ale to řazení a situace na silnici značky směrovky,světla toho je napoprvé tolik,že ten automat by byl vysvobozením
Není tady
ja se tedy pripojim ikdyz ja zatim male auto mela jen jednou a uz bych ho nechtela, zvykla sem si na ty velka auta a suv, tim myslim i vykonostne, ikdyž máme všechny s automatem nebo tedy padli pod olantem takže si člověk vyřádí jak s normální pakou...rozhodne sem ridicka co si jizdu uziva a chlapa necham klidne v prachu, což oni nedokazi prekousnout ale dobre jim tak, nemaj si o nas myslet ze sme jen blbky za volantem
Není tady
Já si koupila VW Golf III - a kombíka!! Ačkoliv jsem prcek, tak velké auto prostě potřebuji. Jinak mám pocit, že jsem obalená plechem a na silnici přehlédnutelná. Takhle vím, že o mne ostatní na silnici ví a respektují mě. No a kdyby se cokoliv stalo, tak je tu ještě spousta prostoru, který se sešrotuje předtím, než dojde na mne. Navíc jsem ráda, že i spolujezdci se cítí pohodlně a při jízdě s bagáží nás nemusí trápit batožina po kabině, ale je pěkně schovaná v kufru. Kam se mimochodem vejde i pes a kočárek . S parkováním problém nemám, snad jen podélně - když to musí být rychle a pod dozorem, to ztrácím absolutně jakýkoliv talent a jsem jak na první lekci
Možná je to opravdu tím, že jsem mrňavá a tak si dodávám sebevědomí - proto obdivuji a slintám nad obrovskými auty.
Chvíli jsem měla k dispozici automat. Přesně, říkala jsem si, že si tu jízdu bez řazení vůbec nebudu užívat - che che - to si pak člověk najednou uvědomuje úplně jiné věci. Je to báječné a jízdu jsem si užívala stejně.
A proč kupují chlapi ženám malé auto? Páč si myslím, že je to většinou "to druhé" v rodině. Proto se snaží ušetřit za pořízení, spotřebu, prostor v garáži a tak. Na rodinné akce se pak jezdí většinou tím "hlavním" autem.... Ale, věřím tomu, že je to u spousty lidí jiné. Logičtější mi přijde (z pohledu bohatého muže), když bude mít manžetka velké auto, kam napasuje děti, nákup - prostě věci, o které se stará intenzivněji než já - no a já si pořídím sporťáka, nad kterým budou spolupracovníci, sousedi a ostatní slintat....
Škoda, že ten můj, není bohatý muž s podobným názorem
Není tady
Já sama si kupuji menší autíčka, abych se při parkování vešla.....začala jsem polským fiátkem, teď jdu po 3 dveřových peugeotech (mluvím v množném čísle, protože poslední dobou mám nějakou větší spotřebu aut - naštěstí se znám, proto kupuji v sekáčích....
Kámoška si zase obstarala mercedes - prostě musí mít velké auto....
Není tady
Pockej Michaelo, to jako mi chces rict, ze tu chudinku auticko...to ? Zdemolujes ? A libi se Ti Peugeoty, ano ja bych si strasne moc pral jednou se v nem svezt, ale ne v ledajakem, spis me laka upravena Peugeot 206 WRC verze s nadupanym 250-ti konovym motorem, pomalovanym a na zednim okne ceska vlajka jmeno Morph a spolujezdec taky ceska vlajka a jmeno Trish
Není tady
tak koukám,že všichni jezdí,tak po delší odmlce budu muset začít taky.Doufám,že to hned někde nenabořím.....
Není tady
tak koukám,že všichni jezdí,tak po delší odmlce budu muset začít taky.Doufám,že to hned někde nenabořím.....
Není tady
eva4444 napsal(a):
Řídili jste někdy auto v automatu, co na to říkáte? Já jsem na začátku své práce nebyla moc schopný řidič, tak jsem, když byla ta možnost, brala na služebku Fabii v automatu. Bylo to takové trošku línější autíčko asi 1,6l sedan, ono by možná líné nebylo, kdybych věděla, jak se u automatu podřazuje na předjíždění :-) ale jinak jsem jako začátečník byla moc spokojená. Když už jsme tu tak částečně dospěli k názoru, že menší auto je pro ženu lepší, ovladatelnější, tak proč manžílci nekupují ženám auta v automatu?
Já si právě při řízení nejvíc užívám to řazení a tak nejsem přítelem automatů. Ale co vím, tak automat umí podřadit, mělo by k tomu stačit pořádné dupnutí na plyn. Tak tomu aspoň bylo u Mazdy626, kterou mě na zkoušku nechal řídit jeden kamoš. Ale zda se stejně chová i nějaká 1,6 Fabia, tak to fakt nevím. Třeba jo, ale třeba je k tomu nejdřív potřeba zmačknout nějaký knoflík pro tzv. sportovní jízdu...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Zajimalo by me, proc se zenam kupuji mala auta. Take me zajima, jake vlastnite auto, nezajima me znacka, spis trida a velikost. Predem diky za odpovedi a nebojte se pripojit s prispevkem !
Protože jsou levné, líp se s něma řídí Já mám raději menší, ale jasně že jsme vždycky měli combiky
Není tady
Proč manželé pořizují manželkám jakákoliv auta? To vážně nevím:-)) já si auto pořídila sama, Golfíka, 1,6 benzín a spokojenost největší
Není tady