29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jezdí se mi v tom moc dobře, je pohodlný, žere mi tak kolem 5,8l a jak říkám, nejvíce jezdím po městě, tak oceňuji parkování. Je ale fakt, že na dálnici mu chvíli trvá, než se rozjede, ale pak pálím i 130.
Není tady
666salome napsal(a):
U mě to má manža jednoduché, já se řídit bojím i šlapací auto
Ale notak Salome ! Copak je to tak slozite ? Jen to zkus ! Urcite se Ti to zalibi
OT: Proc sve protejsky oslovujete manza ? To je jako ty debile ? Ja teda nevim, ale ja svou manzelku nikdy neoslovil zdarec manzo, nebo nazdar bazar manzo. Copak jsi dnes uvarila za blivajs ? Atd ... Jsem fakt desny hovado, ale toto teda je na me dost silny kafe. Az do poslednich chvil byla pro mne milacek. Ale to sem nepatri Sorry.
Není tady
Káča napsal(a):
Jezdí se mi v tom moc dobře, je pohodlný, žere mi tak kolem 5,8l a jak říkám, nejvíce jezdím po městě, tak oceňuji parkování. Je ale fakt, že na dálnici mu chvíli trvá, než se rozjede, ale pak pálím i 130.
Jezdi za 5.8 L a jezdi dokonce az 130, tak to musi byt fajn auto. Kolik to prosim Te stoji ? +- nemusi to byt presne...Diky.
Není tady
Dito sorry, ale fakt chceš tvrdit,že si tohle všechno nacpala do Octavie ????? Na zadní sedadlo Octavie se vejde bouda tak maximálně pro čivavu a cose té televize týká....107 cm úhlopříčka????? Tomu prostě nevěřím! Nepleteš si to svoje auto náhodou s něčím jiným ? S dodávkou například ?
Není tady
Tiina napsal(a):
Dito sorry, ale fakt chceš tvrdit,že si tohle všechno nacpala do Octavie ????? Na zadní sedadlo Octavie se vejde bouda tak maximálně pro čivavu a cose té televize týká....107 cm úhlopříčka????? Tomu prostě nevěřím! Nepleteš si to svoje auto náhodou s něčím jiným ? S dodávkou například ?
Tino, fakt se vesla. pro upresneni - merim 159 cm, takze sedacku posunuju stejne dopredu skoro az na doraz. Posunula se i sedacka spolujezdce, zadni se sklopili a telka (plasma) se vpohode vlezla. mas pravdu, takova ta "krava" s podstavcem by se asi nevlezla, ale plasma se vlezla uplne v pohode. A bouda na zadni sedacky se vejde taky bez problemu, i s detma. Klidne ti udelam foto
Není tady
DarkAngel napsal(a):
OT: Proc sve protejsky oslovujete manza ? To je jako ty debile ? Ja teda nevim, ale ja svou manzelku nikdy neoslovil zdarec manzo, nebo nazdar bazar manzo. Copak jsi dnes uvarila za blivajs ? Atd ... Jsem fakt desny hovado, ale toto teda je na me dost silny kafe. Az do poslednich chvil byla pro mne milacek. Ale to sem nepatri
Sorry.
Teda Anděli.....ty si koleduješ
Potřeboval bys pověsit za křídla do průvanu ......................
pa, kamarádka choysinka
Není tady
Anděli, jak jsi se dostal do Moskvy a jak se řídí tam? Já jsem v Rusku byla, ale bála bych se tam řídit. Jednou jsme jeli s bývalým přítelem starým VW Golfem až do Kazaně v zimě, to byl mazec. Jednomu mafiánovi jsme omylem urvali našim autem zrcátko (že byl mafián usuzuju podle toho, že měl moc hezké a drahé auto), on chtěl 1000USD, tak jsme ujeli a pak nás naháněla milicia. Naštěstí jsme jim vysvětlili, že druhý řidič byl spoluviník, tak nás nechali na pokoji. Nechali nás jet dál, protože jsme měli v autě kamaráda Rusa a ten jim to vysvětlil. Při cestě zpět jsme pro změnu byli svědky smrtelné nehody. Milicia přijela za půl hodiny a sanitka vůbec. Jednou jsme po cestě opravovali auto, protože na ruské "dálnici" jsme trošku poškodili spodek auta o hroudu sněhu. Jinak jsme tam bydleli v Pětěrburgu a pravidla silničního provozu jsem tam pochopila jako právo silnějšího. Pořizují si v Rusku někteří terénní auta, protože pak mají přednost? Je to teda pár let, co jsem tam byla, ale tolik luxusních aut jako tam jsem nikde jinde neviděla.
Není tady
Evo : Pokud jsi Eva, je to fajn, mas prekrasne jmeno Ja nejsem z Moskvy ! Mohu si napsat, ze ziju treba na South Pole a pracuji na vyzkumne stanici, sledujeme pocasi, menici se podnebi atd...Patrim k Americke zakladne, a bla..bla..bla...veris mi ? Co se tyce Ruska, miluji jejich kulturu a jejich folklor ( ja celkove miluji folklor, ale rusky je neco
)
Chces se jeste neco zeptat ?
DA
Není tady
Dita.L napsal(a):
Tiina napsal(a):
Tino, fakt se vesla. pro upresneni - merim 159 cm, takze sedacku posunuju stejne dopredu skoro az na doraz. Posunula se i sedacka spolujezdce, zadni se sklopili a telka (plasma) se vpohode vlezla. mas pravdu, takova ta "krava" s podstavcem by se asi nevlezla, ale plasma se vlezla uplne v pohode. A bouda na zadni sedacky se vejde taky bez problemu, i s detma. Klidne ti udelam foto
Dita proste na svoji Oktavenku neda dopustit a neuznava, ze tam proste neni dost mista Ale budiz...Plasma Mila Dito se Ti vejde i to Smarta !
Upravil(a) DarkAngel (14. 2. 2007 13:17)
Není tady
Eva : Jeste neco a to nevis, ze ja jsem take ruskej Mafian ? Zeptej se Male Popelky, ona me krasne ruske auto s moskevskou poznavaci znackou i videla
Není tady
jo, není nad Opel Omega, to je kočár, tam jsme s manžílkem mohli i tancovat
Není tady
Dana : A co Audi A8 ? To je kara, panecku
Není tady
no, audi je moje krevní skupina ( po té toužím, ale asi nejsem dost poslušná, tatušek mi ji ještě nekoupil ) ale ještě jsem v ní nejela
Není tady
Dana : Tak to Te uklidnim, ja take jeste nejel. Ale je to pekne auto
Není tady
Jak píše Dana: Opekl Omega, to je vážně kára....
Mojí kamarádky manžel je nějak naruby......Udělala autoškolu a on jí koupil zrovna tuhle "krávu" ....prej pro pohodlí....
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dana : Tak to Te uklidnim, ja take jeste nejel. Ale je to pekne auto
tak to jsem ráda, že nejsem sama
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tiina napsal(a):
Dita proste na svoji Oktavenku neda dopustit a neuznava, ze tam proste neni dost mista
Ale budiz...Plasma Mila Dito se Ti vejde i to Smarta !
tak to bych chtela videt jak. Achaaaaaa ted jsem te prokoukla !!! Ty se tvaris jako Andilek a pritom cihas, az to pojedu zkusit. Budes me pronasledovat s otevrenym kufrem u vlastniho auta, co??
Halt mafiani.
Není tady
Dark Angeli, už se bojim, ruskej mafian tady na babinetu :-) A byl jsi alepspoň v Moskvě na vylete?
Dituška je můj člověk, na Oktavenku taky nedam dopustit, i když ji nemam. Mám ke Škodě přímo osobní vztah.
Není tady
Evik : No, ja minule jel se SuperB ( v benzinu, trilitrem ) a parada Ja na Skodovku taky nedam dopustit, ale Oktavka dost mizerne jezdi ( 195 km / hod je moc malo ) a je v ni malo mista - myslim na zadnich sedackach - to je primo hnus. Ale tvarove se mi libi vic, nez SuperB.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Zajimalo by me, proc se zenam kupuji mala auta. Take me zajima, jake vlastnite auto, nezajima me znacka, spis trida a velikost. Predem diky za odpovedi a nebojte se pripojit s prispevkem !
Já miluju ta malá autíčka, ted je muj favorit Citroen C1.prostě mi to připadá hezčí a nemám ráda protaženou zadní část.
Není tady
666salome napsal(a):
U mě to má manža jednoduché, já se řídit bojím i šlapací auto
Nápodobně, ale právě se odhodlávám k pokusu č.2. máme ted na cas auta dve, takže bych to staré mohla dodělat.. Ale bojím se, napoprvé to nevyšlo a vzdala jsem to.
Není tady
Angeli, tak to máš pravdu, že u zadních sedaček u staré oktávky je míň místa na nohy pro velké lidi. Já mám kolem 160 cm a vejdu se tam tak akorát, mám tam pohodlíčko.
U Superbu se mi nelíbí způsob otvírání kufru bez vyklopení skla.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Angeli, tak to máš pravdu, že u zadních sedaček u staré oktávky je míň místa na nohy pro velké lidi. Já mám kolem 160 cm a vejdu se tam tak akorát, mám tam pohodlíčko.
U Superbu se mi nelíbí způsob otvírání kufru bez vyklopení skla.
Evik to je jen drobnost. Jinak je v nom maximalni pohodli a hlavne je v nem bezpecno. Docela dobre se mi z Tebou povida. Odkud jsi Evik ?
Není tady