|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj ja vím že už tu takových dotazů bylo hodně.Beru HA Cilest a o vanocích jsem dostala silný antibiotika na podezření na boriliozu (je negativní naštěstí) s přítelem jsme měli normálně pohlavní styk.Parkrát se do mě i udělal.V lednu jsem dostala menstruaci ale jen na 3 dny,a ještě slabou.Dál jsem brala HA.Teď posledních 14 dní mám pocit na zvraceni,bolí mě podbřísko,jsem naladová,nemám chut na sex,citlivá na bradavkách,atd.menstruaci mam dostat dneska nejdyl zitra,ale jsem nedočkavá.Na jednu stranu bych byla rada kdyby jo ale na druhou stranu to nebylo planovaný!!!Co myslíte děkuji za odpovědi
Není tady
Proč si neuděláš těhotenský test?
Není tady
Jestli jste se někdo včera dívali na Dr.Hause, tak jste viděli i jakým způsobem může žena otěhotnět.
Takže teoreticky těhule být můžeš i přez ty prášky.
Není tady
dik za nějaky odpovědi,test si chci dělat az pokud to zitra nedostanu,na testech pišou že se maj dělat den po vynechaní menstruace.
Není tady
Lulu, pro ty, co jsme Dr. House neviděli, popiš nám trochu ten díl, ať jsme taky v obraze
))
Není tady
Chudinka ženská byla náměsíčná a chodila po nocích obštastnovat svého bývalého manžela a vůbec o tom nevěděla.No a otěhotněla a nechápala z čeho.
Není tady
Já bych taky potřebovala být náměsíčná....
Není tady
Jo?Taky by jsi chtěla chodit za bývalým?To já teda ne... 
Není tady
ahoj mysko, to co popisuješ se mi taky stalo asi dvakrát, přesně ty stavy a nálady, doteď nevím z čeho to bylo, ale těhotná od té doby nejsem a je to asi půl roku co se mi to stalo naposled..
a beru taky cilest..takže nepanikař, menstruace se ti možná zpozdila stresem..to se mi taky někdy stává..hlavně si udělej ten test
ty antibiotika asi zapůsobili..
Není tady
jinak, já bych taky za bývalým chodit nechtěla 
Není tady
Jé, Lulu, za bývalým nééé
! Ale kdyby mi k otěhotnění pomohlo být náměsíčná, to bych brala 
Není tady