Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 27. 1. 2008 17:51

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěřím si

sisi21 napsal(a):

Vlčiče musíš si taky trochu věřit..a pokud myslíš,že na to nemáš,tak radši neřiď!!

prave ze si neverim, protoze zrejme na to nemam. Bohuzel je to podlozeno i objektivnimi fakty (mam problemy s koncentraci a dlouhodobym udrzovanim pozornosti)

Není tady

#102 27. 1. 2008 21:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak to je škoda.
.no zkusila bych někde sama v klidu někde chvilku jet..Kde by nikdo nebyl... a pokud sama uvidíš,že na to nemáš,bojíš se a nejde ti to..tak bych to vzdala..páč někdy je to potom horší a můžeš způsobit sobě a nebo někomu nehodu a za to to nestojí...a nebo si kup v autoškole kondiční jízdy,no a pak uvidíš jestli ti to půjde nebo né...

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#103 28. 1. 2008 10:50

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Ale prd, Vlčice. Žádný učený z nebe nespadl.

Jsi nepozorná a roztěkaná? Tak holt musíš trénovat, neumíš víc věcí najednou? V autě se nedělá skoro nic najednou, tam se dělají věci rychle za sebou smile Jsi nerozhodná? Tak to holt si nemůžeš za volantem dovolit. Takže nejdřiv si cestu promysli a jezdi s nějakým "přívozníkem", co třeba ten tvůj přítel? Bude hlídat tvoje chyby a bude tě korigovat v tom, co máš postupně zlepšovat.

Když víš, kde máš slabá místa, tak na tom musíš pracovat. Třeba zrovna koncentrace se dá trénovat určitě. Časem se polovina úkonů v autě stane automatických tak, jako když deš, nemyslíš na to, jak máš našlapovat a je pak spousta času na značky a všechny věci kolem. Začátek je podle mě nejhorší.

Kdybys časem zjistila, že to prostě nejde, tak to nemusíš dělat smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#104 5. 2. 2008 4:15

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

je to tk pokud začínáš jezdit, tak je člověk nervózní, ,má strach z toho že něco nezvládne ale po určité době ti to bude připadat stejně normální jako když si zavazuješ tenisku wink v autě člověk musí nabrat zkušenosti, čím víc budeš jezdit tím víc se budeš zlepšovat, když nejsi zvyklá tak přemýšlíš nad tím co sešlápnout teď a kam šoupnout tu řadící páku a kam zatočit a co spustit a na co šlápnout, po nějaké době nad tím nebudeš přemýšlet ale prostě to udělášsmile chce to jenom jezdit wink

Není tady

#105 10. 2. 2008 17:48

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Cca před rokem jsem tu psala příspěvek, jestli nepřekonám strach a nerozjezdím se, tak jsem stará bačkora big_smile Nejsem stará bačkora - jezdím 3/4 roku a můžu si pogratulovat, protože jsem dobře vyježděná a strach je již za humny big_smile big_smile big_smile

Není tady

#106 10. 2. 2008 17:50

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

PS: a co si lidi kolem myslí, že to občas chcípne nebo to moc tůruju, tak to je mi úplně šumák a směju se.. Dřív bych se propadla hanbou big_smile

Není tady

#107 15. 2. 2008 20:19

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

PetaZ napsal(a):

Cca před rokem jsem tu psala příspěvek, jestli nepřekonám strach a nerozjezdím se, tak jsem stará bačkora big_smile Nejsem stará bačkora - jezdím 3/4 roku a můžu si pogratulovat, protože jsem dobře vyježděná a strach je již za humny big_smile big_smile big_smile

Peto, tak to blahopreju!!!!!!big_smile

Není tady

#108 1. 6. 2008 20:42

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

tak já si udělala řidičák vloni  v červnu, jezdila občas asi dva mesice(za tu dobu to stihla lehce nabourat). byla jsem těhul, jakmile jsem ale měla bříško, tak jsem se docela bála a jezdila jen kdyz jsem ridila z hospod, a akcí (nemohla jsem stejne pit), nebyl provoz, tak jsem se nebala tolik... ale od te doby jsem neridila:( a ted mam miminko a rada bych jezdila,ale mam fakt strach... a to neni nejlepsi vstup za volant(jeste s ditetem)... mám i strach z ostatnich ridicu, jezdi jak idioti a ja neumim tak dobre reagovat, nemam odhad, tak kdyz je nekde mene mista, tak mam problem, neumim parkovat, atd... a bydlim v Praze, takze si to umite predstavit:)

no taky jezdim autobusem atd... od nas jezdi nizkopodlazaky docela,ale ne vzdy, a kdyz jedu dal(v utery me ceka cesta dal na kontrolu TBC u male) a musim dvema busy:(jsem hrozna.

Není tady

#109 1. 6. 2008 21:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Kamchinko -zkus to a uvidíš,,je tedy fakt,že strach za volantem není dobrý,,třeba by opadl...zkus si pár jízd!!
Po Praze se právě naučíš nejlíp jezdit ..musíš mít oči všude.smile

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#110 2. 7. 2016 18:55

marieggg
♥♥-----

zdravím dámy. Já třeba problémy při řízení nikdy neměla. V 18 jsem si udělala řidičák a za volant sedla co nejdříve to šlo. Narozdíl od mé o pět let starší sestry jsem totiž pro všechny podobné věci. Sestra si zase řidičák udělala až když musela. Dlouho nejzdila skoro vůbec, jen když musela. Teď se ale musela za volant vrátit kvůli práci. Hodně jí pomohly kondiční jízdy, tak myslím že by to mohlo pomoct i tobě. smile
Našla si je tady http://www.autostudy.cz já si tam hledala i autoškolu a myslím že je to super katalog

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí