|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

tak tomu rozumiem čím ďalej tým menej... Možno to vôbec nestojí za to riešiť.
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 21:15)
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 21:16)
Není tady

Ja tak neuvažujem, takže sa mi k tomu ťažko vyjadruje. A keď ani nevieš, kto ti to poslal, ako vieš, že sa to týka tvojej priateľky? A že to nie je nastrojené niekým naschvál...?
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 21:16)
Není tady
Muž s velkým M hlavně nepotřebuje dívku, která ho bude předělávat a hrát na něj potvoru, aby ji miloval, či aby se do ní vůbec zamiloval. (Jenže ta tvoje asi musela, nebo mohla jít rovnou o dům dál- což by jistě bylo moudřejší, ale holt si tuhle zkušenost musela udělat, aby už věděla, že tudy cesta nevede). Muž s velkým M těžko z úst vypustí větu- měl jsem zůstat tím, kdo má ženu na posledním místě žebříčku. Muž s velkým M na otázku proč ji vlastně miluješ těžko odpoví větou, ve které vyjmenovává pouze fyzické kvality své partnerky. Muže s velkým M rozhodně nenapadne: "Napadlo mě zkusit v ní vyvolat žárlivost, třeba by si své city ke mě uvědomila ...fakt nevím...vím, že nesnáší manekýnky, bo jsem s jednou před ní chodil, tak bych nějaké kámošce z modelingu řekl.." Dole uvádím některé citace, zbytek už se mi nechtěl.
Chlap s velkým M je osobnost, která je ucelená- je moudrý, velkorysý, vyrovnaný, umí a neustále se učí mít rád, nepotřebuje si dokazovat, že je frajer, nepotřebuje ubližovat, chápe, že žena a muž jsou spojenci a komplementy jednoho, má nadhled. Je sebereflektivní, žádná žena kvůli němu nepláče dlouho a výjimečně potají. Je nejlepší přítel. Respektuje svobodu druhého pro jakékoliv rozhodnutí.
Možná ta tvoje dívka jen dospívá..To vždycky bolí a často se dělá spousta seků. Až tě konečně nechá na pokoji, bude mít svou velkou šanci někde potkat toho svého. Přej jí to a přej i sobě ať tuhle zkušenost zpracuješ pro své dobro.
Citace hrůzy- děvče utíkej seč můžeš
. Ale neber to, prosím, zle! Myslím, že jsi už začal přemýšlet, tak přemýšlej dál.
Faktem je, že za těch necelých 7 let si mne absolutně předělala, nikdy jsem ženě nedával najevo své city a většinou jsem se řídil heslem: "Chceš-li zůstaň, nechceš, můžeš jít", ale u ní mi příjde, že do doby než jsem na ni začal být hodný, tak byl z její strany velký zájem, ale nyní.
dříve jsem jí moc neustupoval... a ani nedával moc najevo své pocity.
než šla do školy, tak jsem ani nevěděl zda jí chci a ona udělala kopanec, kterým ztratila cca na dva roky mou důvěru a to již jsme asi dva roky byli spolu
jsem jí to vůbec neulehčil a dva roky se snažila, abych jí začal věřit...
A proč jí chci -kvůli jejím očím, nádherným rtům a úsměvu, miluji její ruce, zadeček, její dotek, objetí, milování atd....
tak mnohdy jsem prožíval já vůči předchozím děvčatů, některá mi i hrozila sebedestrukcí,
možná jsem takový byl, ale bylo mi lépe... ženský jsem neřešil... na 1-místě byla firma, pak moje záliby a kámoši...no a pak někde nějaká slečinka... nerad jsem se líbal atd... no...jenže ... to bylo neustále já jsem tu pro Tebe, mne můžeš říct všechno...atp...no a je to tam kde to je... hehe... No vezmu-li úvahy mojich kamarádů, tak Ti by to už zabalili dávno, že sama neví co chce...jenže ono to není tak jednoduché... jen jsem chtěl znát názor druhé polovičky lidstva, jak přemýšlíte o takových věcech a tak.

Není tady
(
Upravil(a) TomDark (22. 4. 2007 0:19)
Není tady
I to je řešení. 

Není tady