Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 20. 4. 2007 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Může žena začít znovu milovat ?

va tak tomu rozumiem čím ďalej tým menej... Možno to vôbec nestojí za to riešiť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#202 20. 4. 2007 18:43

TomDark
♥♥-----

yikes(

Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 21:15)

Není tady

#203 20. 4. 2007 18:44

TomDark
♥♥-----

yikes(

Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 21:16)

Není tady

#204 20. 4. 2007 19:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja tak neuvažujem, takže sa mi k tomu ťažko vyjadruje. A keď ani nevieš, kto ti to poslal, ako vieš, že sa to týka tvojej priateľky? A že to nie je nastrojené niekým naschvál...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#205 20. 4. 2007 19:40

TomDark
♥♥-----

yikes(

Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 21:16)

Není tady

#206 20. 4. 2007 23:00

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Muž s velkým M hlavně nepotřebuje dívku, která ho bude předělávat a hrát na něj potvoru, aby ji miloval, či aby se do ní vůbec zamiloval. (Jenže ta tvoje asi musela, nebo mohla jít rovnou o dům dál- což by jistě bylo moudřejší, ale holt si tuhle zkušenost musela udělat, aby už věděla, že tudy cesta nevede). Muž s velkým M těžko z úst vypustí větu- měl jsem zůstat tím, kdo má ženu na posledním místě žebříčku. Muž s velkým M na otázku proč ji vlastně miluješ těžko odpoví větou, ve které vyjmenovává pouze fyzické kvality své partnerky. Muže s velkým M rozhodně nenapadne: "Napadlo mě zkusit v ní vyvolat žárlivost, třeba by si své city ke mě uvědomila ...fakt nevím...vím, že nesnáší manekýnky, bo jsem s jednou před ní chodil, tak bych nějaké kámošce z modelingu řekl.." Dole uvádím některé citace, zbytek už se mi nechtěl.

Chlap s velkým M je osobnost, která je ucelená- je moudrý, velkorysý, vyrovnaný, umí a neustále se učí mít rád, nepotřebuje si dokazovat, že je frajer, nepotřebuje ubližovat, chápe, že žena a muž jsou spojenci  a komplementy jednoho, má nadhled. Je sebereflektivní, žádná žena kvůli němu nepláče dlouho a výjimečně potají. Je nejlepší přítel. Respektuje svobodu druhého pro jakékoliv rozhodnutí.

Možná ta tvoje dívka jen dospívá..To vždycky bolí a často se dělá spousta seků. Až tě konečně nechá na pokoji, bude mít svou velkou šanci někde potkat toho svého. Přej jí to a přej i sobě ať tuhle zkušenost zpracuješ pro své dobro.

Citace hrůzy- děvče utíkej seč můžeš smile. Ale neber to, prosím, zle! Myslím, že jsi už začal přemýšlet, tak přemýšlej dál.
Faktem je, že za těch necelých 7 let si mne absolutně předělala, nikdy jsem ženě nedával najevo své city a většinou jsem se řídil heslem: "Chceš-li zůstaň, nechceš, můžeš jít", ale u ní mi příjde, že do doby než jsem na ni začal být hodný, tak byl z její strany velký zájem, ale nyní.

dříve jsem jí moc neustupoval... a ani nedával moc najevo své pocity.

než šla do školy, tak jsem ani nevěděl zda jí chci a ona udělala kopanec, kterým ztratila cca na dva roky mou důvěru a to již jsme asi dva roky byli spolu

jsem jí to vůbec neulehčil a dva roky se snažila, abych jí začal věřit...

A proč jí chci -kvůli jejím očím, nádherným rtům a úsměvu, miluji její ruce, zadeček, její dotek, objetí, milování atd....

tak mnohdy jsem prožíval já vůči předchozím děvčatů, některá mi i hrozila sebedestrukcí,

možná jsem takový byl, ale bylo mi lépe... ženský jsem neřešil... na 1-místě byla firma, pak moje záliby a kámoši...no a pak někde nějaká slečinka... nerad jsem se líbal atd... no...jenže ... to bylo neustále já jsem tu pro Tebe, mne můžeš říct všechno...atp...no a je to tam kde to je... hehe... No vezmu-li úvahy mojich kamarádů, tak Ti by to už zabalili dávno, že sama neví co chce...jenže ono to není tak jednoduché... jen jsem chtěl znát názor druhé polovičky lidstva, jak přemýšlíte o takových věcech a tak.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#207 21. 4. 2007 3:20

TomDark
♥♥-----

yikes(

Upravil(a) TomDark (22. 4. 2007 0:19)

Není tady

#208 22. 4. 2007 0:10

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

I to je řešení. smile

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí