|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
host eska napsal(a):
No, já děkuju tobě, že to takhle píšeš... no, zamiloval ses.. juchůůůůůůůůůů akorát neumíš dobře zvládat všechny ty emoce ....
asi teda ...
Tryznitel ne.. to jsem tak nemyslela...
To jsem jen chtěla zjistit, proč ty "její city ochladly", je s tebou "jen proto, aby ti neublížila" Jestli jenom kvůli tomu, že jsi na ni hodnější, a máš strach jí ztratit.
Tím, že budeš sám sebou a nebudeš se jí vnucovat a dělat příliš ústupků... snad nic nezkazíš.
A promiň prcku, možná mu ty ženský raděj, protože třeba prožily podobný pocity a chtěj mu pomoct?
Mě osobně je jedno, jestli je chlap, ženská nebo momozemšťan... jen je horší odhadnout jeho myšlení. City a emoce jsou stejný, ale to kolem už úplně ne. Blahopřeju, že ty chlapy chápeš
No tak to promin, ale to co jsem tu cetla mnohdy nebyli zrovna rady, ale pomalu jako kdyby za "vsechno" mohl....mimochodem, kdyby jsi to cetla, ja prosla necim dost podobnym, akorat ja zenska on chlap co nevedel co chce :-) ale jinak je mi to jedno, jen mi prijdou nektery zpravy dost divne. Proto rikam, ze nejde nekomu radit koho clovek opravdu nezna, protoze nekomu by mohli tyhle dobre minene rady i ublizit. Vic jsem tim rict nechtela.
Není tady
Máš pravdu 
ta tendence víc chápat tu ženskou je asi přirozená. Ale myslím, že všechno bylo myšlený v dobrým.
Aspoň to moje určitě.
apokud to tak nevyznělo.. moje chyba...

Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:47)
Není tady
(
Není tady

Prcku, toto vlákno dúfam nie je to tom, aby sa z niekoho robil zločinec, ale ani o tom, aby sme tu niekomu fúkali boľačky a uisťovali ho/ju, že je dokonalý/á a určite nemôže robiť chyby... Radiť druhému, ktorého nepoznám, je ťažké, ale ak je to nemožné, prečo sa potom všetci tuná vôbec pýtajú na rady???!!! Načo potom odpovedať? Stačí si to tu prečítať a prejsť sa ďalej, na Kuchynku alebo Zvieratá, nie? A dovoľ, aby som napísala, čo si myslím, aj keď sa to dotyčnému/dotyčnej nemusí páčiť. Mne je jedno, či je to chlap alebo žena, ja nemám iný názor na iné pohlavie... Pre mňa je človek ako človek, buď mu rozumiem, alebo nie... A neviem, Prcku, kto ťa pasoval na bojovníčku za Tomove práva. Ale vidím, že sem písať je zbytočné. Tak si to tu užite a nabudúce sa netvár(te), že chceš/te niečo poradiť.
Není tady
(
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:48)
Není tady
Tome, pokud chceš jednoslovnou odpověď: ano. Žena může začít znovu milovat. A teď otázka pro tebe: Jak a pro co žít, než se to případně stane, a s vyhlídkou, že se to stát NEMUSÍ?
Aha
no vidíš, že jsme ti nerozuměli. Nevím teda, proč jsi tam psal celou tu svojí situaci, ale to bude tím, že jsem baba, když něčemu nerozumím a vidím, že se někdo trápí tak chci pochopit a pomoct.
Takže žena může začít znova milovat stejně jako muž.
Ale chceš po nás asi trošku moc. Jestli tvoje krasotinka tě může začít znova milovat a má cenu se dál snažit? To ti nikdo neřekne.

Zdravím Selimu
jo, judit...
asi tak...

Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:48)
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:49)
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:49)
Není tady
host eska napsal(a):
Máš pravdu
ta tendence víc chápat tu ženskou je asi přirozená. Ale myslím, že všechno bylo myšlený v dobrým.
Aspoň to moje určitě.apokud to tak nevyznělo.. moje chyba...
ja myslim, ze to je normalni, protoze zensky si mezi sebou normalne mnohem vic rozumi nez chlapi....jen proste mi to prislo divne to posuzovani. Mnohdy totiz zenskym taky nerozumim a to jsem jednou z nich
to mi rekni cim to je? Obcas se proste nedivim chlapum, ze nam nerozumi vubec. Pritel mi vzdycky rekne, ze kdyz mam problem, mam o tom rict, ze to probereme, ale at po nem nechci, aby byl ded vseved
ze to proste nedokaze odhadnout na co myslim. Cetla jsem takovy zajimavy clanek o rozdilu mezi muzem a zenou (kupodivu to psala zena) ze zena nedokaze vypnout mozek...proste temer stabilne 90% vykon....chlap kdyz cuci do blba tzv. tak mu mozek pracuje na 30% (udajne vedecky dokazane) a co prvni napadne zenskou?? Smarja, on premysli nad nama, on me asi nema rad, nebo mysli na jinou.... No ja jsem se fakt bavila
tak proto jsem se v tomhle zastala Toma, protoze znam opravdu malo z kamaradek, ktere partnerovi to co je trapi reknou...radeji to proberou s kamaradkou a permanentne se v tom babraji. Musim jeste napsat, ze nejsme uz zadni zajicci, ale takovy dobry produktivni vek.
P.S. Pro nektere osoby, to nemyslim spatne....pouze konstatovani stavu kamaradek a kamaradu v mem okoli 
Není tady
Selima napsal(a):
Prcku, toto vlákno dúfam nie je to tom, aby sa z niekoho robil zločinec, ale ani o tom, aby sme tu niekomu fúkali boľačky a uisťovali ho/ju, že je dokonalý/á a určite nemôže robiť chyby... Radiť druhému, ktorého nepoznám, je ťažké, ale ak je to nemožné, prečo sa potom všetci tuná vôbec pýtajú na rady???!!! Načo potom odpovedať? Stačí si to tu prečítať a prejsť sa ďalej, na Kuchynku alebo Zvieratá, nie? A dovoľ, aby som napísala, čo si myslím, aj keď sa to dotyčnému/dotyčnej nemusí páčiť. Mne je jedno, či je to chlap alebo žena, ja nemám iný názor na iné pohlavie... Pre mňa je človek ako človek, buď mu rozumiem, alebo nie... A neviem, Prcku, kto ťa pasoval na bojovníčku za Tomove práva. Ale vidím, že sem písať je zbytočné. Tak si to tu užite a nabudúce sa netvár(te), že chceš/te niečo poradiť.
Precti si uvodni otazku toho dotycneho cloveka....pak pochopis o cem jsem mluvila a o cem byly ostatni debaty.... On se ptal uplne na neco jineho nez mu bylo odpovezeno
vic k tomu neni co dodat.
P.S. Nebud tak vztahovacna...mala rada do zivota...pokud ti jde o rady.
Není tady
Tome, na to, žes chtěl jen stručné odpovědi, ses na začátku hoodně rozepsal. Četla jsem příspěvek v jeho původní délce a měla jsem nutkání ti napsat, že nevím, nevím, kdo bude číst ten dlouhý elaborát.
Takže: Ano žena může začít znovu milovat. Ale jestli ta tvoje a tebe, to fakt netuším. 
Tome, z tvého psaní na mně čiší tvá citová závislost, tvůj občasný despotizmus. Prohlášení, že bys pro její lásku udělal cokoliv, že svou manželku nikdy nepodvedeš - taková radikální slova se už mnohým z nás vymstila. Znáš to, že zaříkaného chleba největší krajíc? Tvá cesta bude skutečně bolestná a trnitá.
Tome, já být na místě oné dámy, o niž usiluješ, tak beru nohy na ramena a zdrhám. Nějak mi na chlapa nesedí to neustálé rozebírání, ožďubování problému. Nezlob se, že to takhle píšu. Měla jsem kdysi vztah, kdy mě můj partner hystericky přesvědčoval o tom, jak mne miluje, měla jsem ho neustále za patama, kam jsem se hnula (mmch, prošli jsme si něčím podobným, co popisuješ) - samá slova o nehynoucí lásce, každé tvrzení bylo kategorické, neuměl si to jinak než beze mne představit, jeho život bez mne ztrácel smysl... a když jsem se jednou velmi razantně ohradila a řekla mu, co si myslím, a co nelichotilo jeho egu, tak se jeho argumentem stala facka. Od té doby jsem velice opatrná, když někdo přesvědčuje a hyne za lásku... Zajímavé bylo i to, jak se neustále snažil mi ve všem přitakat: když jsem něco řekla, byl vděčný, že "jsem mu otevřela oči", neustále se snažil se mi zavděčit - ale uvnitř tohoto muže bylo ve skutečnosti něco jiného, měl sklony k tomu být despotický. Píšu o mém partnerovi, nikoli o tobě, ale přeber si moji odpověď, jak chceš. Přeji ti krásný den.
Není tady
morskavila napsal(a):
Tome, já být na místě oné dámy, o niž usiluješ, tak beru nohy na ramena a zdrhám. Nějak mi na chlapa nesedí to neustálé rozebírání, ožďubování problému. Nezlob se, že to takhle píšu. Měla jsem kdysi vztah, kdy mě můj partner hystericky přesvědčoval o tom, jak mne miluje, měla jsem ho neustále za patama, kam jsem se hnula (mmch, prošli jsme si něčím podobným, co popisuješ) - samá slova o nehynoucí lásce, každé tvrzení bylo kategorické, neuměl si to jinak než beze mne představit, jeho život bez mne ztrácel smysl... a když jsem se jednou velmi razantně ohradila a řekla mu, co si myslím, a co nelichotilo jeho egu, tak se jeho argumentem stala facka. Od té doby jsem velice opatrná, když někdo přesvědčuje a hyne za lásku... Zajímavé bylo i to, jak se neustále snažil mi ve všem přitakat: když jsem něco řekla, byl vděčný, že "jsem mu otevřela oči", neustále se snažil se mi zavděčit - ale uvnitř tohoto muže bylo ve skutečnosti něco jiného, měl sklony k tomu být despotický. Píšu o mém partnerovi, nikoli o tobě, ale přeber si moji odpověď, jak chceš. Přeji ti krásný den.
morskavilko: ale to prece nebylo to na co se tady dotycny ptal... rekni mi proc mi zensky nedokazeme na neco odpovedet naprimo ano, nebo ne.... dost tady nad tim premyslim, kdyz si ctu ty prispevky...sice me tu zase nekdo napadne jako ze jsem obhajce Toma, ale ja to beru tak, ze i kdyby se na to zeptala zenska, tak pokazde je ta odpoved uplne o necem jinem ... fakt nejak nevim 
Není tady
Prcek: ptal se, jestli se žena může znovu zamilovat. Já za sebe říkám, že bych zdrhala pryč (i kdybych milovala...). Ptáš se, proč my ženský nedokážeme odpovědět ano nebo ne. Neznám Toma ani jeho partnerku. Kdybych řekla ano nebo ne, tak jsem buď věštkyně nebo podvodnice. Dále předpokládáš, pokud se nepletu, že kdyby tenhle problém nastolila ženská, odpovíme jinak. Nezlob se na mě, ale já vůbec nevím, proč sem pletete pohlaví. Když já popisuju svoji zkušenost, tak ji předávám dál a je mi jedno, jestli chlapovi nebo ženské. Možná je rozdíl jen v tom, jak to kdo pochopí. Ale stavět to, zda se ptá chlap a jestli odpovídá ženská a nebo naopak, je podle mého nesmysl.
Není tady
Zacinam mit pocit, ze cokoliv sem clovek napise a nedej boze nesouhlasi s vetsinou, tak jej ukamenujete...
Není tady
Jo, to je pravda, prcku. Tohle teda nebylo moc fér.
Já bejt ženou , kterou miluješ, tak zdrhám.
To je trošku silný kafe. Každej máme právo se pár dní porochňat, i když asi slyšet od chlapa pocity může být matoucí, protože, podle mě o těhle pocitech, chlapi spíš mlčej. To neznamená, že je nemaj! Že je Tomáš jediný pod sluncem. A je hezký gesto, že odpovídá každému. Chce najít, kde udělal chybu.
Na druhou stranu...
Já už nevím, co k tomu říct, protože na mě působí, že Tomáš tak, jakože já vám to tady řeknu, a vy se ukažte. Ale tohle není naše práce. Není to povinnost a my tady nejsem u zkoušky.
Já prostě nerozumím otázce. Co je teda to, na co se Tomáš ptá??
Chce pochopit ženský uvažování? To asi těžko zvládne z jedný diskuze na netu. Ženský uvažování má jedinou logiku. Tou je intuice ale žádná logika. Pochopit ženu, znamená umět naslouchat. Jinak to nejde. Podle mě. A každá je jiná, věci se měni. Jsou dvojice lidí, co si rozumí. A jsou dvojice, co si nerozumí. To už je individuální. Od toho jsou už ty sympatie. Láska... třeba.
Takže podle mě, Tome, prožíváš těžší období. Máš strach ze ztráty sil a atraktivity, máš strach, že už nenajdeš stejnou lásku. To je přirozený. Ale opravdo máš ten nejlepší věk. Není vůbec čeho se bát. Podívej se třeba na Sean Connneryho, šarm je mnohem důležitější než věk.
Já jsem nepochopila, proč tě už nemiluje. To ti nechci ubližovat. To napsal sám. Těžko mluvit s někým, kdo bere to, že hrabání k pochopení jako mučení.
Ty to zvládneš i tak.
Láska sama o sobě nebolí. Bolí jen ta závislost a to, ž člověk chce toho druhého mít nablízku a vlastnit jeho softwere, jeho pozornost a lásku a chlapů ještě velkou měrou chybí snad ještě víc než u žen i ten hardweare a jeho design. To bolí. Když příjde zklamání. I když nevím, jestli je to řečeno přesně. Je to totiž ještě složitější. A co já vím jak.
Upravil(a) host eska (7. 2. 2007 8:56)

Není tady
Tak jaký názor je tedy podle vás "fér"?
Není tady
host eska napsal(a):
Jo, to je pravda, prcku. Tohle teda nebylo moc fér.
Já bejt ženou , kterou miluješ, tak zdrhám.
To je trošku silný kafe. Každej máme právo se pár dní porochňat, i když asi slyšet od chlapa pocity může být matoucí, protože, podle mě o těhle pocitech, chlapi spíš mlčej. To neznamená, že je nemaj! Že je Tomáš jediný pod sluncem. A je hezký gesto, že odpovídá každému. Chce najít, kde udělal chybu.
Na druhou stranu...
Já už nevím, co k tomu říct, protože na mě působí, že Tomáš tak, jakože já vám to tady řeknu, a vy se ukažte. Ale tohle není naše práce. Není to povinnost a my tady nejsem u zkoušky.Já prostě nerozumím otázce. Co je teda to, na co se Tomáš ptá??
Chce pochopit ženský uvažování? To asi těžko zvládne z jedný doskuze na netu. Ženský uvažování ma jedinou logiku. Tou je intuice ale žádná logika. Pochopit ženu, znamená umět naslouchat. Jinak to nejde. Podle mě. A každá je jiná, věci se měni. Jsou dvojice lidí, co si rozumí. A jsou dvojice, co si nerozumí. To už je individuální. Od toho jsou už ty sympatie a já tak dál. Láska... třeba.
Takže podle mě, Tome, prožíváš těžší období. Máš strach ze ztráty sil a atraktivity, máš strach, že už nenajdeš stejnou lásku. To je přirozený. Ale opravdo máš ten nejlepší věk. Není vůbec čeho se bát. Podívej se třeba na Sean Connneryho, šarm je mnohem důležitější než věk.
Já jsem nepochopila, proč tě už nemiluje. To ti nechci ubližovat. To napsal sám. Těžko mluvit s někým, kdo bere to, že hrabání k pochopení jako mučení.
Ty to zvládneš i tak.
Láska sama o sobě nebolí. Bolí jen ta závislost a to, ž člověk chce toho druhého mít nablízku a vlastnit jeho softwere, jeho pozornost a lásku a chlapů ještě velkou měrou chybí snad ještě víc než u žen i ten hardweare a jeho design. To bolí. Když příjde zklamání. I když nevím, jestli je to řečeno přesně. Je to totiž ještě složitější. A co já vím jak.
Dekuju, ja ze jsem snad za ufona z jine planety
na tohle tema je krasny film po cem zeny touzi. Obcas si rikam ze je skoda, ze nemam takove schopnosti, ale pak si na druhou stranu reknu, jeste ze tak, byt takovych lidi vic, to by bylo vrazd 
Není tady
Jestli je tady někdo, kdo studuje psychlogii (ostatně Tom si potřebuje dodělat jakousi školu) a píše disertační práci o vztazích mezi mužem a ženou, má tady materiálu ....
Není tady