|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Myslím, že věty o závislosti, milování sama sebe atd. pro Tebe znějí jako nějaký šum z Marsu a jsou pro Tebe dost těžko pochopitelné; ale osobně mám za to, že buď je člověk závislý (ať už je to na čemkoli) nebo skutečně šťastný (i když i sama jsem taky většinou radši závislá a "pseudošťastná"...) Když už jsme u těch knih, nejlepší knihy, co jsem na tohle téma kdy četla, je Cesta k lásce nebo Bdělost - napsal Anthony de Mello; pro mě byl tenhle pohled na věc úplně "revoluční" a i když jsem se tomu ze začátku trochu bránila, že by to mělo fungovat takhle, tak jsem mu musela dát za pravdu, i když to nebylo zrovna nejpohodlnější...
Není tady
prcku,
napsala jsem, že jen píšu, co mě napadá po přečtení Tomových řádků - on sám s tim naloží podle toho jestli se ho něco dotkne
a také podle svých zkušeností, byla jsem na svém partnerovi závislá a neviděla to, měnila jsem se podle něj a neviděla to...
věšteckou kouli zatim nemám 
a určitě Toma neodsuzuji, snažim se mu psát postřehy, které mám
helena napsal(a):
Láska je jako stín - jdi před ním, půjde za tebou, jdi za ním, bude před tebou utíkat...
a pod tyhle Helenina slova se taky můžu podepsat.
ty jí teď honíš a ona utíká... otoč to...
Tome, ale z posledního příspěvku mám fakt pocit, že se chováte jak dvě malý děti...
pokud někomu odpustim, tak mu nebudu dva roky dávat sodu, ale udělám tlustou čáru a jedem dál...
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:43)
Není tady
TomDark napsal(a):
je to velmi trnitá a bolestná cesta....no uvidím....
Tome, vim... jdu po ní, ale stojí to za to. 
konečně začínám bejt sama sebou a je to fuška 
Není tady

Tome, myslím, že ten vzťah je významný pre vás oboch a myslím, že jej na tebe ešte vždy záleží - ale: Málokedy je vzťah dokonale vyvážený; väčšinou je jeden človek "hore" a jeden "dolu". Verím ti, že ti bolo dobre "hore", kam si sa dostal "vďaka" jednej jej chybe, ktorú si jej potom šikovne otrepával o hlavu dva roky(mmch, ja viem milovať - aspoň si to myslím - silno a hlboko, ale dva roky by som o odpustenie nežobronila ani u rodičov či brata, ani keby som niekomu vážne ublížila, nieto u priateľa kvôli lži) a verím, že sa ti nepáči "dole", kde si sa ocitol, ale ber to ako férové, že človek by mal ochutnať zo všetkého trochu, napríklad, aby pochopil, ako sa správať k tomu druhému... a ako sa k nemu nesprávať. Nepoznám tvoju priateľku a neviem, ako je to medzi vami, resp. čo ona k tebe cíti či necíti, ale mám dojem, že napriek miernemu ochladnutiu ťa má stále ešte rada - tak si to nepokaz, vydrž, nedoliezaj, nebuď na ňu ani zlý, myslím, že nepácha žiadne zločiny... Zatni zuby a vydrž, aj táto fáza sa raz skončí a príde niečo iné. Záleží hlavne na vás oboch, aké bude to "iné", čo príde.
Není tady
(
Není tady
(
Není tady
33 let? No to je pro chlapa krásný věk ... Zkušenosti už máš (teď ještě tuhle), díky za ně, no né ? Máš před sebou tolik let - 40-50 let, to bych brala... Kolik lásek a hezkých věcí Ti ještě přijde do cesty .... a kdoví, třeba se všechno s tou slečnou spraví. Jak říkáš, opraš své staré kamarády a známe a to by v tom byl čert, aby ses nezmátořil 
Upravil(a) Décima (6. 2. 2007 13:57)
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:44)
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:44)
Není tady
Já tomu zase moc nerozumím. Jen malá otázečka
Přijde mi, že dřív jsi k ní byl uzavřený a ona tím trpěla a teď ti to má za zlé a říká, že už nemůže věřit, že by pro tebe byla na prvním místě??
To je ten její problém?
Není to takový ten stav, kdy člověk o něco strašně stojí, ale když opadne jeho zájem o tu věc, tak jí dostane?
A bohužel většinou právě proto, že o to už nemá zájem.
jo, ještě aby to neznělo, že to je konec.... to vůbec, láska hory přenáší 
Upravil(a) host eska (6. 2. 2007 14:07)

Není tady
"ženský jsem neřešil... na 1-místě byla firma, pak moje záliby a kámoši...no a pak někde nějaká slečinka... nerad jsem se líbal atd... "
"ztratila cca na dva roky mou důvěru"
"poprvé jsem udělal ústupek...Na druhou stranu jsem jí to vůbec neulehčil a dva roky se snažila, abych jí začal věřit..."
aneb jak píšeš "všechno je jednou poprvé". Docela dlouho jsi byl ten, kdo "dělá ústupky", důvěru dává za odměnu nebo opouští, teď to máš najednou v opačném gardu a evidentně to nemůžeš rozdejchat. Jojo, všechno co jsme udělali, se jednou vrací. Docela se divím, že se snažila tak dlouho - asi je nás tu víc, co bychom to zabalili podstatně dřív. Tak mě napadá - nechceš ty si jí znova připoutat jenom proto, abys neztratil image "frajera"?
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:45)
Není tady
(
Není tady
(
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:46)
Není tady
TomDark: když to tak čtu, co píšeš, tak mám neodbytný pocit, že sis zidealizoval buď svoji dívku nebo lásku k ní... chvílema mi to připomíná blouznění, že se sám, bez ohledu na to, jaká je, dostáváš do varu...
A čím víc tě bude odmítat, tím víc v tobě bude sílit pocit, že ztrácíš něco neskutečně nádherného...
Není tady
(
Není tady
TomDark napsal(a):
To je bezva nápad, ale teď by mi asi dala košem kvůli práci, protože je v ní teprve 3-ti měsíc a z toho byla měsíc nemocná, takže nejdříve v dubnu. To už ze mne bude asi kostlivec a nebo skončím v Bohnicích. Opravdu se za to nenávidím, že jsem se mohl takhle zamilovat, protože dokud jsem nebyl všímavý, pozorný a citlivý, tak jsem měl vše pod kontrolou..., ale nyní.....proč musí být láska tak složitá a bolestivá....ach...jo....fakt už z toho blbnu....napadaly mne myšlenky...mít děťátko...a nejlépe bez ženský...prostě podat inzerát, která mi donosí dítě a ať jde....zaplatím jí to ...a zůstanu jen s děťátkem...njn...fakt už blbnu....
zařiď si babybox a to je paradox lásky, že když nám někdo uniká, milujeme o to vroucněji, a když ho máme pořád u sebe a je jistý, tak ho bereme jako samozřejmost a někdy nám i docela leze na nervy...
Bude líp. Nepoddávej se tomu, nebo se zničíš a její lásku si v žádném případě takto nezískáš, protože platí i opačný efekt.![]()
dzifdayly napsal(a):
A co třeba koupit hezkou dovolenou někde v teple ale nejdřív zjistit jestli by vůbec jela.
Není tady
(
Není tady
TomDark - babybox - je box, kam se může anonymně oddložit novorozeně, o kt. se matka nemůže nebo nechce starat.
Jinak na otázku, zda může žena začít znovu milovat? odpovídám ANO. Jednak stará láska nerezaví, a každej partner je u mě zakodovanej, a ten cit se může obnovit - alespoň já tak funguju..... (což je u mě na škodu, když už manžel miluje jinou - no neva
)
Jo něžnosti, jo kytky, ale nevtíravě. Chce to správnou míru ve správný okamžik - a to je dáno konkrétní situací - a nic nevíš nic co? 
- jsme nečitelný, ale Vás pochopit, je zase cesta do pekel 
Upravil(a) Zet (6. 2. 2007 16:13)
Není tady
Hele Tome, nic si z toho nedelej, ze se ta debata obratila proti tobe. Jsem zenska a to co tu chvilema ctu mi prijde jako ze si na tobe akorat spousta z dam smlsne jako na chlapovi...zkratka, chlap muze vzdycky za vsechno...ale mile damy, tak to neni!!! Kazdy ma ten svuj dil viny. Nikdy neni vztah jen o tom, ze je spatny jen jeden. Takze, hlavu vzhuru...pro jedno kviti slunce nesviti. Milovat je moc krasny, ale nevim kdo to na tomhle svete tak zaridil, ze bohuzel je s laskou vetsinou spojena i bolest. Zkratka od kazdeho trochu. Nema smysl davat vsemocne rady. Jen ty sam nejvic vis, jake jsou v tobe emoce, ale taky jen ty sam, je musis v sobe nest. S tim ti ted nikdo neporadi. Takze to ber ze te tu i nekdo chape, co asi prozivas. I kdyz do srdce a do hlavy nikdo nikomu nevidi.... 
Není tady
Nic si z toho nedělej, já dostala kopačky poprvé v životě ve 46 letech :-)
Jinak si myslím, že každý vztah je trochu nevyvážený, i ten váš. Napřed jsi ji moc nemiloval ty, ale ona tebe jo a teď je to naopak, ty o ni moc stojíš a ona uhýbá. Zkus na ni netlačit, trochu ubrat ve svých nárocích na ni. Začni trávit volný čas víc s kamarády, dej jí taky volnost a uvidíš, jak se to vystříbří. Když povolíš, možná, že se sama vrátí a když ne, vždyť máš teprve 33 let - máš před sebou celý život!
Není tady
(
Upravil(a) TomDark (21. 4. 2007 20:47)
Není tady
No, já děkuju tobě, že to takhle píšeš... no, zamiloval ses.. juchůůůůůůůůůů akorát neumíš dobře zvládat všechny ty emoce ....
asi teda ...
Tryznitel ne
.. to jsem tak nemyslela...
To jsem jen chtěla zjistit, proč ty "její city ochladly", je s tebou "jen proto, aby ti neublížila" Jestli jenom kvůli tomu, že jsi na ni hodnější, a máš strach jí ztratit.
Tím, že budeš sám sebou a nebudeš se jí vnucovat a dělat příliš ústupků... snad nic nezkazíš.
A promiň prcku, možná mu ty ženský raděj, protože třeba prožily podobný pocity a chtěj mu pomoct?
Mě osobně je jedno, jestli je chlap, ženská nebo momozemšťan... jen je horší odhadnout jeho myšlení. City a emoce jsou stejný, ale to kolem už úplně ne. Blahopřeju, že ty chlapy chápeš 

Není tady