29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak si říkám, že je to tady takový smutný a prázný. A tak jsem si založila tohle téma. Kdo se chce podělit o to, jaký auto se mu nejvíc líbí a proč. Zkušenosti se servisem a pohodlnost a jak se komu z vás co nejlíp řídí. No, nějaký to auto pro ženskou
Mě se líbí ferrari , červený, ale do města mi příjde nepraktický. S kamrádkou jsme vždycky říkaly, že ona ferrari na projíždky a já porche na takový to lítání po městě Jediný, co mě mrzí, že je prťavý a větší kamarádi by se v něm mačkali a nemohla bych dát psa do kufru a tak, takže k tomu bychom si ještě pořídily nějakou to tu Toyotu RAV4, taky je skvělá na delší cesty třeba po Evropě a pak něco, co s minimální spotřebou a minimální velikostí na takový to otřískání nejlíp na solární energii...
... My jsme ale ftipálkové...
přístrojová deska
interier
trochu nostalgie z minulosti
tohle má zrychlení z nuly na sto 3,7 a nebo i 3,4
jinak autům vůbec nerozumím, aby jste se nemysleli, že třeba dokážuzodpovědět nějakej dotaz
Jaguar XKR, Lexus SC430, Maserati Spyder
ale tohle auto miluju.. to vyrobili mě na míru. Škoda, že je tak drahý na obrázku to není ono, ale sednout si dovnitř a už se mi nechtělo vůbec pryč.
Není tady
Ne, třeba peugot 206 5 dvéřový se mi strašně líbil. nebo opel corsa mi příjde jako dámský vozítko...
Já mám radoda japonský auta, že jsou prý spolehlivý .. to si myslím, že je hodně důležitý pro někoho jako já, že se tam nenajde ani motor.. a pak taky bezpoečnost je důležitá... kdyby člověk vozil třeba dítko...
to nadtím, to jsou jen sníčky, kdo by takový žrouty ropy chtěl? No ne
Není tady
tak ja davam prednost rodinym vozitkum a protoze na aute ocenim spis nez "odpych" radeji prostor a luxus, vede u me na cele care A8
Upravil(a) Dita.L (5. 2. 2007 15:15)
Není tady
Tak já ti přispěju
Peugeot 206 se mi taky moc líbí...Toho dostanu, když udělám konečně papíry..
Tak tě pak svezu, jo???
Juchuchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Jinak jsem byla vždycky ujetá na německý auta...
A my máme japonskýho dědečka a nikdy nás ještě nevyšplouch
Nissánek...
Není tady
Mně se moc líbí Citroen C3.
Pak se mi ještě líbí tohle Lamborgini, ale to bych kromě papírů musela mít jinýho přítele ...nebo ještě jednoho
Není tady
Jéééééééééééééé, nebo přítelkyni ? a deset přátel... choysí , ty mě povozíš?
jůůůůůůůůů
To je černej ďábel...
Kdybych si snad někdy kupovala auto tak asi tohle
přistrojová deska
je velká
na pejska
nebo tenhle mercedes ačkovej W169 taky s tím velkým kufrem CDI
palubní deska
něco o citroenu
Není tady
Holka nesmutni a nehledej dalšího movitého.Na podzim koukni na strom jestli tam nedozrál nějaký milinář
choysia napsal(a):
Pak se mi ještě líbí tohle Lamborgini, ale to bych kromě papírů musela mít jinýho přítele
...nebo ještě jednoho
http://news.auto.cz/img/art//274_45b722cf193bf.jpg
Není tady
Santa Fe ... .aaach
Upravil(a) Májajája (5. 2. 2007 19:28)
Není tady
co tenhle?
Není tady
anka napsal(a):
Holka nesmutni a nehledej dalšího movitého.Na podzim koukni na strom jestli tam nedozrál nějaký milionář
No, hlavně aby nebyl moc přezrálej
Není tady
anka napsal(a):
nějaký milinář
miliOnar nebo miliCIOnar
Není tady
neblázněte...nejlepší auto je to, které sami používáme a hlavně, které funguje....nebo ne??
Není tady
Bety napsal(a):
co tenhle?
česká trojkolka
No jasně, to mi příjde jako úžasný stroj... vzláště z vlasteneckýho hlediska ... taky by se hodil na léto, teda...
Zajímavý názor Míšo
Nevěřím, že by kdyby jsi měla tu prostou možnost vyýběru jet po dálníci mezi rozkodrcanou smradlovou škoudovkou 100 a třeba tím audi A8 , že bys brala škodovku. Já teda raděj se projedu v něčem, co mě prvděpodobněji a bezpečněji a včas a to ještě ekologičtějí k životnímu prostředí doveze na místo. I když to není třeba moje. (Ne že bych to ukradla )
Pro mě je ta bezpečnost asi nejdůležitější. A proto mám ráda auta, co jsou konstruovaná kvalitně a precizně. Na cenu se nekoukám. Aby se mi nějaký auto líbilo mi snad nemůže zabránit jen taková blbost, že na něj nemám.
Popravdě můj sen byl zrušit auta a zavést zase koně a k tomu rychlovlaky a solární vozítka po městě...
Není tady
Svého času jsem prošla pohovorem, při kterém jsem dostala otázku jaké auto bych si přála. Odpověděla jsem že takové co nevře a topí (kdo měl zkušenosti se škodou 105 pochopí...) , majitel se smál asi ještě deset minut a místo jsem dostala
Jinak Bety, velorex manžel spálil asi v roce 1996, nechápu.......... v záchvatu uklízivosti ho prostě vyvezl a zapálil jako nepotřebný. Jaké krásné vozítko jsme te´ˇD mohli mít..............
Není tady
No, toho velorexu je škoda, teda...
Maji,
Přesně to je ta škodovka, do který jsem jako malá jen nasedla a už se mi chtělo zvracet. Hlavně v létě to byl smrad nějakej natěrovejch látek, či co. Pak každých 30 km jsem opravdu blinkala. Takže třeba když jsme jeli za babičkou tak 4x. Sice jelo dobře. Ale byla to hrůza. Zajímavý je, že jiný lidi si na to nestěžovali. Třeba na benzínce jsem já byla vždycky zelená a polomrtvá a ségře to voňělo. Každej máme jinej vkus.. Každej jsme jinej.
Není tady
Májajája napsal(a):
velorex manžel spálil asi v roce 1996, nechápu.......... v záchvatu uklízivosti ho prostě vyvezl a zapálil jako nepotřebný. Jaké krásné vozítko jsme te´ˇD mohli mít..............
a cim teda lestite to soucasne vzitko ?
Není tady
Není tady
Jste moc nobl. Hledate krasu a adrenalin v nobl znackach a pritom nevite, jake delo vyrobila nase skodovka. Myslim, ze SuperB-em to natru kazdemu, ktery by jel se mnou se stejnou tridou. Trilitr, turbo, sestivalec, maximalni rychlost 270 km / hod, spotreba neco pres 12 litru / 100 km, nemusime se za nej veru stydet. Cernej dabel je proste SuperB
Není tady
Jela jsem autem Citroen C4 Picasso (7 míst), vynikajicí vybavení, poloautomat, vynikající jízdní vlastnosti i spotřeba, jedním slovem komfort. Ale bohužel ta cena! Snad se mi jednou podaří a budu takové auto vlastnit. Ale kdy?
Není tady
Májajája: Spálil???? Já myslela že jsou to už muzejní kousky s určitou hodnotou, že se to dá dobře prodat...
Není tady
host eska napsal(a):
všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor
Jasne host esko, i ja moudre hovorim ? myslim, ze teto hatmatilce v mem podpisu rozumi jen magor Ale ver, ze to dava smysl, jinak to tam nedavamn, ze ?
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Jste moc nobl. Hledate krasu a adrenalin v nobl znackach a pritom nevite, jake delo vyrobila nase skodovka. Myslim, ze SuperB-em to natru kazdemu, ktery by jel se mnou se stejnou tridou. Trilitr, turbo, sestivalec, maximalni rychlost 270 km / hod, spotreba neco pres 12 litru / 100 km, nemusime se za nej veru stydet. Cernej dabel je proste SuperB
Octavie Praha (t.C. se muzu jednim kouskem pochlubit) u nas nad superbem vyhrala na cele care. Je to luxus za maly peniz. Superb toho za stejnou cenu moc nenabidl. Mimochodem, v Evropske ankete je Octavia Praha na tretim miste co se komfortu, bezpecnosti a luxusu jizdy tyce, hned za Audi a Mercedesem.
Není tady
Dita. L. No, zrovna fakovaka mi ukazovat nemusis, jsi sprosta, ale nechme to tak. O Octavii nepisi, protoze vim o ni sve, pisi o SuperB. Octavia je moc dobra a vim to i bez Tebe, mozna vim o ni vic nez Ty. Spis me zaujal SuperB, protoze Oktavka se na takovou akceleraci nechyta ani nahodou. Je pohodlna, po*n ( ja s ni jezdim kolem 4.5 L nafty / 100 km ), v zakladni vybave skoro nic nema, ale za maly peniz sokoupis. Tu se pise o milaccich, dodrzuj prosim toto pravidlo a neosocuj, protoze muj prispevek byl myslim v pohode, nebo se to tu nekomu nezdalo ?
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dita. L. No, zrovna fakovaka mi ukazovat nemusis, jsi sprosta, ale nechme to tak. O Octavii nepisi, protoze vim o ni sve, pisi o SuperB. Octavia je moc dobra a vim to i bez Tebe, mozna vim o ni vic nez Ty. Spis me zaujal SuperB, protoze Oktavka se na takovou akceleraci nechyta ani nahodou. Je pohodlna, po*n ( ja s ni jezdim kolem 4.5 L nafty / 100 km ), v zakladni vybave skoro nic nema, ale za maly peniz sokoupis. Tu se pise o milaccich, dodrzuj prosim toto pravidlo a neosocuj, protoze muj prispevek byl myslim v pohode, nebo se to tu nekomu nezdalo ?
loool pane, vy jste si nevsim, ze se ten fakovak smeje?? Chcete jeste jednoho?? To nebylo na tebe ale bylo to mysleno tak, ze ho dela Oktavenka na ten SuperB.
tak nebud vztahovacnej.
Ja proti superbum nic nemam, ale octavenka se mi zda lepsi, no, tak to snad taky muzu verejne priznat, ne??
Není tady