|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pisu na toto forum, nebot nevim kam bych to mela zaradit.
Strasne touzim po miminku, problem je vek.
Je mi 17 a v tomhle veku bych nechtela mit mimco.
I kdyz si uvedomuji vsechny ty starosti okolo miminka,
touha je opravdu silna 
Není tady
Vendi příroda si nevybírá podle věku, ale jsi určitě rozumná holka a víš, že je to blbost, nejdřív zkus dostudovat a trochu si s přítelem zařídit život a pak se na to vrhněte
pokud bude touha stále přetrvávat.Ono je v dnešní dobe dost finančně náročný mít mimi a jak víme stát moc nepomáhá takže musíš být racionální, i když u tebe je hlavně prvořadý ten věk. Mohu ti poradit jen to at se zaměříš na něco jiného-studium, cestování atd. jinak přeju hodně štěstí a rády tě tu později přivítáme jako těhulku 
Není tady

Vendi, v článku: Ze školy na mateřskou píšeš 3.dubna 2006 toto:
Vendísek napsal(a):
"Holky, co říkáte na mimi v 19?
Za měsíc skládám maturu, takže snad budu mít po škole!
Dnes jsem byla u svého gynekologa, ten mi oznámil,
že jsem v jiným stavu ( 4týden ).
Mě se to nezdá být dobrý ze školy na mateřskou dudlik
Chci si zajistit práci a získat nějakou praxi...".
................Vendí, promiň,nechci tě napadat,ale tenhle TVUJ článek píše že ti je 19.....tak kolik tedaa?!
Já osobně mám choutky na mimčo třeba taky a 19 mi bude za měsíc,ale letos končím střední a chci si ještě alespoň Bc. dodělat, prostě úplně z jednoduchého a racionálního pohledu...jdou tu sice holky co zvládají vš i mateřskou či těhulkovství najednou(viď Zuzino:) ), ale nevím zda by se to dařilo i mě.....takže já si asi ještě počkám a třeba se hormony časem uklidní.Toť můj názor(a musím ještě zmínit že tatínek by byl a myslím že jednou bude dobrým taťkou)a do roka snad bude i bydlení. jak to máš třeba s bydlením ty? předpokládám že děláš střední a jsi u rodičů?!
Upravil(a) misha88 (5. 2. 2007 21:09)
Není tady
taky se nechci navážet ale tot je 22/5/2006
No tak to mam asi hodné rodice...
Pritel spi treba na vikend u me a ja pak u nej a
zadne problemy na obou stranach nejsou.
Jemu je 20 a me 16.
tak kolik ti je?
Není tady

to je Kačíkgirl ale 3/4roku zpátky,to Vendískoj mohlo 16 být a ted tím pádem už sedmnáct...ale kde se vzalo tech 19 a skládání maturity?! ted to zas vypadá tak na druhák...
Není tady
tak ted jsem z toho jelen
před rokem jí bylo 19 a byla těhu a ted jí je 17 a chce mimi??? nedělá si tu z nás někdo dobrý den?? 
Není tady
Gabrielko ty sis zapoměla vymazat to url rovná se htttp a uvidíš, že hnedka budeš mít hezký metříky a víc v levo daný.
Není tady
misha88 napsal(a):
"Holky, co říkáte na mimi v 19?
Za měsíc skládám maturu, takže snad budu mít po škole!
Dnes jsem byla u svého gynekologa, ten mi oznámil,
že jsem v jiným stavu ( 4týden ).
Mě se to nezdá být dobrý ze školy na mateřskou dudlik
Chci si zajistit práci a získat nějakou praxi...".
................Vendí, promiň,nechci tě napadat,ale tenhle TVUJ článek píše že ti je 19.....tak kolik tedaa?!
Já osobně mám choutky na mimčo třeba taky a 19 mi bude za měsíc,ale letos končím střední a chci si ještě alespoň Bc. dodělat, prostě úplně z jednoduchého a racionálního pohledu...jdou tu sice holky co zvládají vš i mateřskou v jednou, ale nevím zda by se to dařilo i mě.....takže já si asi ještě počkám a třeba se hormony časem uklidní.Toť můj názor(a musím ještě zmínit že tatínek by byl a myslím že jednou bude dobrým taťkou)a do roka snad bude i bydlení. jak to máš třeba s bydlením ty? předpokládám že děláš střední a jsi u rodičů?!
No nazdar
Jsem to četla a normálně jsem málem spadla ze židle. Jsem myslela, že to píšeš o sobě 
Není tady

no vidíš a já to obšlehla od vendíska:)!!!
a druhej"můj"odstavec už byl lepší?? to už jsi se Zuzi na židly udržela:)!!?
ještě Niky se lekla tak jsem tu moji reakci trochu vylepšila aby nikoho ze mě už nemohl trefit šlak:)!!
Upravil(a) misha88 (5. 2. 2007 21:10)
Není tady
Teda prominte... si z vas neutahuji.
Ten clanek, kde je mi "19" jsem pokud si
pamatuji nepsala. Nikdy bych nemohla o sobe napsat,
ze jsem v jinem stavu a natoz si menit vek.
Dalsi clanek jsem uz psala, to me bylo 16 a taky jsem
si nepridala, ted jsem psala "miminko" a taky nemam
duvod si pridavat.
No kde jste ten clanek skopirovali...?
Není tady
Dej si nahoře v liště HLEDAT a pak do autora svoji pezdívku a budeš se holka asi hooodně divit 
Není tady
Klikni si tady vlevo na svou přezdívku a na další straně klikni na zobrazení všech tvých příspěvků. mÁŠ jich tam 42
Není tady

tak co holka,našla jsi to...kdopak ti psal,to byla asi starší ségra a byla přihlášená na tebe ne??
Není tady
Ne, starsi sestru nemam.
Ale ze bych to opravdu psala ja si nepamatuji???
No kdyz to tam je, tak se s vami hadat nehodlam,
chci tu byt v dobrem.
Není tady

a našla jsi to aspon??.... http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=5928
Upravil(a) misha88 (6. 2. 2007 18:47)
Není tady