6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojki, prosim o radu. Mate zkusenosti s pilates? Podarilo se vam krome protazeni tela a srovnani zad take treba vyformovat zadecek? Dekuji...
Není tady
jo to by mě taky zajímalo ?
Sehnala jse si ty tři dvd na zpevňování a formování, jen nevím co je na co nebyly popsány.Můete mě poradit a který to Dvd přineslo výsledky ?
Není tady
Pekne mimco Ja bych radeji cvicila nekde ve fitku, pak mozna doma sama...
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
jo to by mě taky zajímalo ?
Sehnala jse si ty tři dvd na zpevňování a formování, jen nevím co je na co nebyly popsány.Můete mě poradit a který to Dvd přineslo výsledky ?
To posilování ti zpevní celé tělo, u toho tvarování mám pocit, e se tím modeluje hlavně horní polovina (ale pěkně).
Není tady
Já pilates cviky provádím tak 3týdny, je to moc příjemné, zpevňuje se mi tím zadek, stehna, lytka a břicho a hlavně mi to krááásně zvedá náladu:) Není co dodat, doporučuju velmi vřele:)
Není tady
DVD s Pilates je spoustan, nevim cemu verit, prosim napsala byste nektera primo odkaz na nejaky internetovy obchod, kde vami vyzkousene DVD maji? Diky!
Není tady
ja teda ted nak moc nechodim,ale pred malym jsem chodila pravidelne a je to uplne suuupeer...... doma mam posilovani a tvarovani tela 2
Není tady
Sháním Jennifer Kries - Nová metoda PILATES 1 + 2 - posilování + tvarování těla DVD. Prý je to hodně účinné, ale na internetu stojí kolem 350+pota. Nemáte je někdo? Potovné a přepálení ráda zaplatím. Dík pite!!! b.a.r.a@post.cz
Není tady
Ahoj, ja jsem slysela na pilates take samou chvalu, koupila jsem si DVD, ale pripadalo mi to moc pomale..
Mam:DVD Pilates pro začátečníky a středně pokročilé - Mgr. Renata Sobongui. Je to tam pekne vysvetlovane, ale proste me to nebavi, takze jsem si ho pustila jen jednou.. koupila jsem ho za 500Kc.. ted uz stoji mene - viz. tato webova stranka:
http://www.ert.cz/bmsa/index.php?zobraz … p;katID=26
Pokud by jste meli o DVD zajem, napiste mi a rada vam ho za rozumnou cenu prodam.
Není tady
Ahoj holky s metodou pilates jsem spokojená, protoe tak nevyčerpává a je při tom účinná, doma mám pár VHS, které nyní zháním na DVD, myslím, e na naem trhu není velká nabídka s tímto cvičením, a to je velká koda asi proto, e je toto cvičení u nás stále jetě neznáme a spousta lidí v okolí neví o co jde kdy se řekne pilates..., k Vánocům jsem dostala DVD PILATES -NEW YORK STYLE toto DVD je ale vhodnějí spíe pro někoho kdo se cvičením začíná, proto chci tímto nabídnout toto DVD někomu za rozumnou cenu nebo ho vyměním i za kopie se cvičením pilates na DVD. Kdo má zájem a případně se podělit o zkuenosti tak písněte qua.vadis@centrum.cz
Není tady
kdy se to tu řeí chci se zeptat nemáte někdo zkuenosti s pilates během těhotenství?
Není tady