|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
dobrý večer,nedávno jsem na internetu (bohužel již nevím kde)našla, že existuje červená čočka,která je velmi zdravá a dobře stravitelná.je možno ji vařit i pro děti.máte s ní někdo zkušenosti?od kdy se může dětem vařit a na jaký způsob? děkuji
Není tady
Červenou čočku kupuji v Hypernově cca 30 kč.Vařím ji i dětem,většinou polévky,mě chutná jako něco mezi čočkou a hrachem.Je velice rychle uvařená,nemusí se předem namáčet.Ale jak malé děti jeji mohou konzumovat to bohužel nevím,moje mladší dítko má 3 roky.Kamarádka mi tvrdí,že červená čočka prý nenadýmá tolik jako klasická,ale u mě to nefunguje
tak nevím.

Není tady
Tak jsem dala do vyhledávače ČERVENÁ ČOČKA a ukázalo se mi spoustu receptů,vidíš teď jsi mě
inspirovala,že se z ní dá vykouzlit i něco jiného než jen polévka. 

Není tady
Červenou čočku koupíš kdekoliv v oddělení zdravé výživy. Mají jí např. v Tescu, Albertu. Já si jí dělám s cibilkou a rozpustim do ní sýr. Můžeš jí klidně i přidávat do zeleninových salátů atd.
Není tady
Cleopatra napsal(a):
dobrý večer,nedávno jsem na internetu (bohužel již nevím kde)našla, že existuje červená čočka,která je velmi zdravá a dobře stravitelná.je možno ji vařit i pro děti.máte s ní někdo zkušenosti?od kdy se může dětem vařit a na jaký způsob? děkuji
ahoj,
červenou čočku můžeš dávat dětem klidně hned od roku, je zdravá a nenadýmá, takže není problém. já to malé dávám taky a je naprosto v pohodě. navíc s ní dost často i zahuštuji jiné polévky, po době delší 10 minut se totiž téměř rozpadá.
Není tady