|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Samostatná účetní se znalostí podvojného účetnictví včetně účetní závěrky hledá práci v Českých Budějovicích, popřípadě i v Jindřichově Hradci nebo v Třeboni. Vedla jsem účetnictví ve výrobních firmách i ve škole. Jestli víte o nějaké solidní firmě nebo ještě lépe o škole či učilišti, kde odchází účetní, dejte mi vědět. Nastoupit bych mohla od dubna. Děkuji. I.
Není tady
IvanaG napsal(a):
Samostatná účetní se znalostí podvojného účetnictví včetně účetní závěrky hledá práci v Českých Budějovicích, popřípadě i v Jindřichově Hradci nebo v Třeboni. Vedla jsem účetnictví ve výrobních firmách i ve škole. Jestli víte o nějaké solidní firmě nebo ještě lépe o škole či učilišti, kde odchází účetní, dejte mi vědět. Nastoupit bych mohla od dubna. Děkuji. I.
Dobrý den,
dělám v pojišťovnictví (životní a úrazové). Není to práce na směny, ani za přepážkou a nemá to fixní plat. Zato ohodnocení je v jiné kategorii. Chápu, že když jste si přečetla to pojišťovnictví, že se Vám naježil účes. Urovnejte si účes a informujte se. Držím Vám palce. V.Valenta, ČB.
Není tady
Stránky: 1