|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, doufám že nevadí že jsem kluk...je mi 16 a moje holka MOŽNÁ otěhotněla. Chtěl bych se jen informativně zeptat jestli někdo nevíte kolik stojí takový potrat. Díky všem....
Není tady
Kolem 3000. Jak kde.
Držím palce, ať těhotná není. Píšeš totiž MOŽNÁ. Tak přeju, ať není.
Kolik let je přítelkyni?
Není tady
Je o trochu mladší...16 jí bude v dubnu...Uvidíme....v pondělí tu napíšu jestli je v tom nebo ne..
Není tady
taky drzim palce, at to neni 
chtelo by to davat si vetsi pozor, potrat neni jenom o tech penezich, ale o obrovskym zasahu do tela zeny..
Není tady
Smoke - ty rošťáku - to jsi nemohl dávat pozor ? Moc bych vám přála, aby nebyla těhotná, máte před sebou ještě kus mládí !!! Není dobré, když mají děti děti !
Není tady

Miniinterupce nestojí 3.000 pokud to není v soukromém zařízení.Aspoň u nás v nemocnici je to asi 1.600.
Není tady
Já vím no...jsem se spoléhal na ty její prášky.
Ale i tak. Teprve teď mi došlo co to je...když furt do mě hustili nějaké kecy na základce vůbec sem to nevnímal. Prostě to bylo o ničem a teď když mi holka řekne, že je možná těhotná najednou je všechno jiné. Najednou jsem si uvědomil co to je za zázrak. Když má v sobě kousek jí i mě a narodí se z toho další tvoreček....
Není tady
No ona byla po nemoci a brala nějaké další prášky.... Jinak nic nevím...test se může dělat až 10 dní po početí 
Není tady
Omlouvám se, ale píšu až teď...takže nic není...planý poplach..ale všem díky za rady!!!
Není tady
fuuuuuuuu slava, to chce smoke 
Není tady
Leila: Díky 
melu: Dík, ale já nekouřím 
Není tady
Tak to samozřejmě taky gratuluju. 
A jen pro doplnění:
a) Těhotenství do 15 let je nutno hlásit jako podezření z pohlavního zneužívání.
b) Do 16 let je k provedení interupce nutný souhlas rodičů.
c) Nad tuto věkovou hranici si již dívka může o výkonu rozhodnout sama. Pokud jí však ještě nebylo 18 let, je povinností lékaře po jeho provedení informovat rodiče.
Není tady