29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje milé BABINETKY
většina z vás viděla onu reportáž a některé z vás tyto kočárky vlastní.Zajímalo by mě, jestli se mezi vámi, stejně ftalátově postiženými, najdou ty, které se stejně jako já s manželem pustily do boje s prodejci
Ráda bych také věděla, co pro to děláte a jaké máte výsledky My už jsme začali komunikovat s ČOI a dnes jsem obeslala všechna zpravodajství na všech televizích. Jsem zvědavá, zda se toho někdo zhostí a pomůže nám řešit tento problém, nebot po dnešní zkušenosti, kdy jsme volali prodejci, vím, že to bude běh na dlouhou trať
Tak holky nenechte mě v tom samotnou
přeci nebudeme svoje vymodlený poklady
vozit v tom chemickým svinstvu
Není tady
Starmiku ja sice nemam zkusenosti zatim, ale uz uvazuji jaky kocarek si koupim, jeto hrozne jak vyrobci muzou byt takovi zli a pridat tam tolik svinstva! Kdyby cojka nedelala ty testy tak si predstav ze budes maleho matyska vozit dal a dal no hruza nato pomyslet!! A jakou mas znacku? Preji ti aby to netrvalo dlouho a hlavne aby matysek mel novy kocarek bez nejakych svinstev!! pa pa hodne stesticka
Není tady
Štarmik napsal(a):
Moje milé BABINETKY
![]()
většina z vás viděla onu reportáž a některé z vás tyto kočárky vlastní.Zajímalo by mě, jestli se mezi vámi, stejně ftalátově postiženými, najdou ty, které se stejně jako já s manželem pustily do boje s prodejci
Ráda bych také věděla, co pro to děláte a jaké máte výsledkyMy už jsme začali komunikovat s ČOI a dnes jsem obeslala všechna zpravodajství na všech televizích. Jsem zvědavá, zda se toho někdo zhostí a pomůže nám řešit tento problém, nebot po dnešní zkušenosti, kdy jsme volali prodejci, vím, že to bude běh na dlouhou trať
Tak holky nenechte mě v tom samotnou![]()
přeci nebudeme svoje vymodlený poklady
vozit v tom chemickým svinstvu
JÁ TI JAKO PRODEJCE KOČÁRKŮ PORADÍM JEDNU VĚC....ZBAL KOČÁR,VYTISKNI SI STANOVISKO ČOI A BĚŽ KOČÁR REKLAMOVAT!!NENECH SE ODBÝT,POKUD TYTO KOČÁRKY JSOU STAŽENY Z PRODEJE,JSOU POVINNI TI VRÁTIT PENÍZE,URČITĚ TO UDĚLAJÍ TAK,ŽE SI HO TAM NEJDŘÍV 30DNÍ NECHAJÍ,ALE TY BUDEŠ MÍT V RUCE PAPÍR.PODÍVEJ SE NA DOVOZCE,JESTLI JE NAPSANÝ V ZÁRUČÁKU A KONTAKTUJ AJI JEHO.ALE URČITĚ HO ODVEZ NA PRODEJNU
Není tady
Radůzo děkuji za radu určitě to takhle uděláme, ono nám ani nic jiného nezbývá
budu dále informovat o průběhu naší
" kauzy "
Není tady
nejhorsi je ze testovali jen 12 kocarku a ty co netestovali vubec nevime jak na tom vubec jsme??? doufejme ze dobre
Není tady
Makco, já pořád tajně doufám, že se touto reportáží, rozvířili vody a v zájmu dobrého jména se otestují všichni výrobci nebo jsem taky pěkně naivní
Není tady
Holky...my jsme si koupili Peg perego a já jsem si hned po té reportáži volala k výhradnímu dovozci a tam mi řekli, že Firma Peg Pérego si nechává tyhle atesty dělat ještě před samotnou výrobou kočárků.
Tak snad jim budu věřit..prý mi pošlou kopie atestů !!!
Není tady
Starmik, doufejme, i kdyz nerada bych zjistila to co ty:-( na druhou stranu uz bych ten kocar pro druheho prcka nepouzila, ze? doufam, ze Inglesiny taky delaji atesty. ted se rozhoduju o koupi sportaku a fakt nevim do ceho jit:-(
Není tady
makca napsal(a):
Starmik, doufejme, i kdyz nerada bych zjistila to co ty:-( na druhou stranu uz bych ten kocar pro druheho prcka nepouzila, ze? doufam, ze Inglesiny taky delaji atesty. ted se rozhoduju o koupi sportaku a fakt nevim do ceho jit:-(
Makči prý i Inglesiny, Chicco a jiné.....mají atesty na všechny použité materiály... prý je požadují od dodavatelů součástek, ze kterých kočárky kompletují. Ale čemu dnes můžeš věřit, že ?? Všechno je podplacené a zfixlované !!! Vždyť zrovna Chicco mělo špatná i kousátka.....Radši to už nebudu pitvat nebo bych se zbláznila
Není tady
no prave, a vsechno je nakonec stejne montovane v Cine, treba jako hracky od Fisher price, clovek za to vyhodi penez a nakonec vsude made in China:-(
doufejme ze detem neublizime kdyz je vozime v kocarcich co jsme s nejlepsim svedomim vybraly:-)
Není tady
A hlavně za kolik peněz !!??? Člověk si radši připlatí...jakože za kvalitu a skutek utek !!
Není tady
No právě Pinky, dneska už si nemůžeš být jistá ani tou značkou ! objednali jsme si použitý Chicco Cortina tak snad bude líp ale taky by mě zajímaly atesty ostatních kočárků,nechápu proč neotestovali všechny na trhu???
Není tady
Starmiku aby jsme se pak nedivily, az otestuji vsechny, nakonec dopadne nejlip nejaky uplne obyc neznamy nejlevnejsi:-))
Není tady
Není tady
Tak jsme dnes na radu ČOIky odeslali písemně reklamaci,zatím máme kočár doma a čekáme až nás vyzvou at ho přivezem.Jinak dnes mi přišel poštou ten objednaný od paní z moravy tak alespon máme v čem jít ven , i když u nás od rána leje jak z konve
Není tady
díky je sice starý asi rok apůl ale vypadá nádherně Chicco Cortina a hlavně nám na něj půjde autosedačka
Není tady
Jistí si nemůžete být ničím, jak tu někdo píše, tak výrobci se pouze spokojí s atestem svého dodavatele, že je materiál nezávadný. To bych chtěla vidět, jak často čínský dodavatel dělá chemickou zkoušku z materiálu. Já jsem pracovala tady v ČR ve firmě, která vyráběla díly do aut. S každou dodávkou slitiny docházel i atest dodavatele o nezávadnosti a chem. složení, přesto v naší firmě z dodávky otestovali několik vzorků, jestli chemické složení odpovídá. To zaměstnalo několik lidí v laboratoři. Nechápu, jak je možné, že při výrobě věcí pro děti se výrobce spokojí pouze s atestem dodavatele, měli by si látky na kočárky a plasty do hraček a i hliníkové nýty otestovat sami! Jenže je levnější to nedělat. Docela by mě zajímalo, jestli např. hliníkové části kočárku testují na olovo a kadmium.
Není tady
Evi souhlasím, manžel s tatínkem mají kovovýrobu a taky musí mít na vše atesty a furt chodí kontroly atd.. tyky nechápu, že pro dětské výrobky to není přísnější ...
Není tady
Ahoj holky, já to prošvihla. Nevíte který neproši? Dík
Není tady
Elino, je to na www.coi.cz
Není tady