29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi před deseti dny jsem upadla a narazila jsem si záda v oblasti beder, bolí to jen při určitých pohybech a při chůzi, ale už mi to připadá dost dlouho. Nevíte jak dlouho můžou bolet naražený záda?
Není tady
Ja mám zase naražené žebro, poprvé v životě. Někdo říká - 1-3 měsíce....když to necháš jen tak.
Tobě ale doporučuji masáž zad a masér pak řekne, zda to je na napravení u chiropraktika ev. na nějaké léky. Asi se ti něco někde zablokovalo. Jelikož nevíš přesně co se stalo, budeš to "rozcházet" dlouho. A třeba ti pár masáží pomůže a bude to pryč!
Není tady
To jde rozehnat masáží???! Před pár dny se mě smekla botka, já padla na "pr*el" a od tý doby mě příšerně bolí "v kříži", po ránu chodím v mírném předklonu, slupnu Brufen a pak to "časem" rozchodím... Ale jak to bolí, to je něco!
Už to trvá pátej den.
Není tady
Ahoj lidi když máte naražené záda tak musíte dodržovat tyto věci: každý den si dopřtát 1 hodinu příjemné masáže,večer 15minut v horké vodě ve vaně,a ležet,až po 2 dnech si každý den asi 5minut rozhýbat záda,a každou hodinu hodinu si dát nějaký krém který zmírnuje bolest..Jsem moc ráda že použijete moji raddu..
Není tady