29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holčiny,prosím která máte kočárek Hergules?Díky RADKA
Není tady
já ho mám objednaný, ale už na něj přes měsíc čekáme, bude snad příští týden... proč?
Není tady
já ho mám doma
Není tady
Raduzo, my máme sice herqules, ale pro dvojčátka. Ale myslím,že je to dost podobný.... Z dvojčecích kočárků se nám zdál asi nejlepší...
Není tady
HOLKY SÍÍÍÍM,MŮŽETE KOUKNOUT DO ZÁRUČÁKU JESTLI TAM NENÍ NAPSANÝ DOVOZCE?NEMŮŽU TOTIŽ PŘIJÍT NATO,KDO SEM TYTO KOČÁRKY DOVÁŽÍ...JEN VÍM,ŽE JSOU ŠVYCARSKÉ.Děkuji moc,ráda bych je prodávala,slyším naně samou chválu.Ještě jednou díky.RADKA
Není tady
Leidea napsal(a):
Raduzo, my máme sice herqules, ale pro dvojčátka. Ale myslím,že je to dost podobný.... Z dvojčecích kočárků se nám zdál asi nejlepší...
Jééé,a jak jsi prosím spokojená,já ho dnes jela schválně do Brna testovat,protože mám zákazníky co by ho chtěli,ale nějak mě zklamal.No zklamal,spíš to,že se mě zdá strašně nízkej,ty boky myslím.Ale nevím,jaký máš ty zkušenosti.Děkuji RADKA
Není tady
Holky je to švýcarská značka a ráda bych se ti podívala do záručáku, ale máme ho u našich, tak někdy příští týden, když vydržíš.
Jinak Clare, podívej se na www.babyexpert.cz a zadej si kočárky pro dvojčata, je tam i v různých barvách. My máme ten modrý, líbil se mi asi ze všech nejvíc, ale pokud můžu doporučuji, vidět barvy na vlastní oči, na prodejně totiž vypadají jinak.....
Není tady
Leidea napsal(a):
Holky je to švýcarská značka a ráda bych se ti podívala do záručáku, ale máme ho u našich, tak někdy příští týden, když vydržíš.
Jinak Clare, podívej se na www.babyexpert.cz a zadej si kočárky pro dvojčata, je tam i v různých barvách. My máme ten modrý, líbil se mi asi ze všech nejvíc, ale pokud můžu doporučuji, vidět barvy na vlastní oči, na prodejně totiž vypadají jinak.....
Děkuji moc,určo vydržím,já ho fakt nemůžu nikde objevit.Díky
Není tady
Raduzo,
na www.kocarky.com , v návštěvní knize ti to určo napíší.Psali tam na nějaký dotaz, že je neprodávají, neb se nějak asi nedohodli s dovozcem.Jinak tento kočárek má kamarádka a mě se taky moc líbí.Kdybych si měla vybírat znovu, byl by můj favorit.Je s ním moc spokojená.
Upravil(a) Tynas (3. 2. 2007 21:49)
Není tady
Raduz, my ho máme taky, až mě pustí z nemocnice, kouknu na záručák
Není tady
Madličko, dívala jsem se na ten Hergules, líbí se mi, akorát ale asi nemá přehazovací rukojeť, nebo se mýlím ?
Není tady
Heli, nejde přehodit rukojeť,ale celá ta sportovní nástavba se dá otočit po nebo proti směru
Není tady
Takže to znamená, če celou korbu sundám a otočím, abych na malou viděla ?
Není tady
jooooo
Není tady
Madli, dík.
Není tady
Nám v Baby Expert řekli, že jsou výhradní dovozci, nikdo jinej je tady kromě nich snad neprodává...Takže to asi berou přímo od výrobce, ale to bych kecala... Možná se spojit přímo se švýcarským výrobcem?
Není tady
holky daly jste mi dobry tip na sportak, ten herg. razor 4 se mi fakt libi:-)
Není tady
čauves maminky, taky po něm pokukuji - po 6-ti kolce, zatím je to jeden z mých favoritů....jste s ním pořád spokojené ? Je bytelný?
Jo a myslíte, že mi postačí jen taška místo korby - mimčo koncem srpna....? díky za názory !!!
Není tady
... právě jsem mluvila s paní od Babyexpert a dodávám info, kdyby to někoho zajímalo a vybíral taky kočárek RAZOR 6:
Kola - nenafukovací, ale gumová, pevná, nedají se propíchnout
Zadní kola - průměr 25cm, přední kola - 20cm
Taška - vnitřní rozměry 73cm x 25 cm
Korba - vnitřní rozměry 77 x 35,5 cm
Takže se těším, až si ho okouknu a omakám :-) Jen ta taška mi přijde dost malá, ale určo se dá řešit nějakou větší Uni taškou + origoš nánožník od HQ...vyzkoušíme na prodejně...dám pak vědět ;-)
Není tady
madlička napsal(a):
Heli, nejde přehodit rukojeť,ale celá ta sportovní nástavba se dá otočit po nebo proti směru
Tak to nemusíme, sama korbička váží dejme tomu 5 kg a k tomu mimi a obracíš hned více jak 10 kg. . . . Uff pro dívku v terénu kdy svítí mimi do očí.. Nění nad přahazovací rukojed
Není tady
Andri, mám herquela 3 kolku. Nemám tašku, mám korbu. Velká je dost, kamarádka v ní vozila 7 měsíčního klučinu.
Nánožník v té době nebyl, koupila jsem universal od emitexu a je to o.k.
Já jsem měla původně tako a rukojeť jsem nepřehazovala, bylo to na prd. Herquel má super sluneční stříšku a když je nejhůř, dá se použít i plínka.
Není tady