Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 14. 2. 2007 15:03

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: Víra lidí

Nevíš název té knihy?

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#102 14. 2. 2007 15:05

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Keď budem doma, pozriem ten časopis a napíšem...

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#103 14. 2. 2007 15:07

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

kdoví, jestli je pravda to moje nebo to vaše, to už si nikdy neřekneme.

smile to si povieme... a budeme sa pri tom tlapkať po pleciach a smiať sa tomu... smile

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.

Není tady

#104 14. 2. 2007 15:08

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Marek_ napsal(a):

Jo to by mě zajímalo, dík.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#105 14. 2. 2007 15:47

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Takže je to Dr. Helen Wambach a kniha sa volá Život pred životom... ale v žiadnom internet. kníhkupectve som ju nenašiel...
Ak ju nenájdeš ani Ty, odporúčam Dr. Michaela Newtona, je to tiež hypnoterapeut, ktorý sa zaoberá presne tým istým, čím Wambach...
http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?q=M … amp;r=hint

Není tady

#106 28. 2. 2007 12:27

BB
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Marek_ napsal(a):

Jo to by mě zajímalo, dík.

Jeden můj bývalý kolega si se svým druhým kolegou ( každý z jiného konce republiky ) udělali v rámci rekonstrukce na  jednom českém hradu ve zdi skrytý otvor, a tam chtějí dát po smrti své urny, aby si byli blíž a mohli si líp splknout .....  co my vímě, co bude ????    vissla

BB

Není tady

#107 28. 2. 2007 14:23

Décima
♥♥♥♥♥--

Irenka21 napsal(a):

Nevíš název té knihy?

Doporučuji od Dr.Michaela Newtona: Cesty duší a Osudy duší . Dostala jsem je před pár dny, tento pán v nich popisuje na základě svých zkušeností s hypnozou svých klientů, jak vypadá svět duchovních bytostí-duší.  Tyto jediné knihy mě byly schopné odpovědět na otázku, proč jdou duše na Zem, odpoutávají se od svého Zdroje (Boha), který je dokonalý (dokonalá energie a"bytí"), proč je "vysílá", proč se duše učí , proč nejsou dokonalé od Zdroje hned. Toto je mu třeba schopna říci "stará" duše jedné ženy (myslím, že je to na str. 111, duše mají své jména, tahle se myslím jmenuje Thece)  Newton se  hypnosou napojí rovnou na Duši , na její život "na onom světě", jak to tam vypadá, minulé životy moc neřeší.

Upravil(a) Décima (28. 2. 2007 14:27)

Není tady

#108 28. 2. 2007 14:53

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

lvice napsal(a):

Já jsem se našla v 1, ale také by mě zajímalo, jak se to určuje.....

Na urceni typu osobnosti v enneagramu byl vytvoren specialni test, ktery se sklada ze 150-ti otazek.  Pred dvema lety jsem ho zakoupila od meho terapeuta, mam nejake kopie, ale je to v anglictine.  Na internetu jsou urcite dostupne kratsi verze.

Není tady

#109 28. 2. 2007 17:17

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Našla jsem test na enneagram ale v EN, 35 otázek... Dělala jsem si ho a sedí mi na ten typ, co jsem si myslela, že jsem, tak asi funguje smile
http://www.9types.com/newtest/homepage.actual.html

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#110 28. 2. 2007 17:36

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem ten demo testik zkusila a pro jistotu jeste jeden http://www.enneagraminstitute.com/discover.asp
A u obou mi vyslo, ze jsem devitka, tak na tom fakt neco bude  smile
Zkusim si nekde sehnat tu knizku

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#111 28. 2. 2007 17:58

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

bublinka napsal(a):

Tak jsem ten demo testik zkusila a pro jistotu jeste jeden http://www.enneagraminstitute.com/discover.asp
A u obou mi vyslo, ze jsem devitka, tak na tom fakt neco bude  smile
Zkusim si nekde sehnat tu knizku

Jé, bubli, tak to jsme dvě, já taky devítka tummenupp Zkusím i ten druhý smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#112 28. 2. 2007 18:59

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Holky, tak to jsme tri. Ja jsem taky 9 - PEACEMAKER.

Není tady

#113 28. 2. 2007 19:00

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj devitko  wink
Lenost a vyhybani konfliktu, taky ti to sedi? big_smile
Ale asi by to chtelo ten test udelat cely. A urcite clovek neni stoprocentne jen jeden typ, ale takovy mix.

Není tady

#114 28. 2. 2007 19:01

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

sunyata napsal(a):

Tak to je podezrele, aby to nakonec nevychazelo vsem big_smile big_smile

Není tady

#115 28. 2. 2007 21:50

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

bublinka napsal(a):

Ahoj devitko  wink
Lenost a vyhybani konfliktu, taky ti to sedi? big_smile
Ale asi by to chtelo ten test udelat cely. A urcite clovek neni stoprocentne jen jeden typ, ale takovy mix.

Ja jsem si udelala ten originalni 150ti otazkovy test asi pred dvema lety. Mas pravdu, ze jsme smesice vsech tech typu, ale jeden prevazuje.

Není tady

#116 28. 2. 2007 21:52

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

bublinka napsal(a):

sunyata napsal(a):

Tak to je podezrele, aby to nakonec nevychazelo vsem big_smile big_smile

Hlavne vsem z postkomunistickych zemi...drz hubu a krok, don't rock the boat!

Není tady

#117 1. 3. 2007 7:41

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Holky, ono to může být i trochu o tom, že některé typy lidí vyhledávají pomoc třeba přes takovéto stránky a jiné by sem třeba ani neměly čas jít... Tak proto se tu třeba může některými "čísly" hemžit a jiná tu nebudou vůbec... vissla

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#118 1. 3. 2007 21:27

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Ale houby, chodí sem i jiná čísla big_smile big_smilebig_smile. Já se třeba  – ovšem bez testu, a jen na základě nějakého článku! – cítím na jedničku smile  Podotýkám ale,  že o eneagramech nevím skoro nic, jen to, co jsem si přečetla o jednotlivých typech wink .... Ale shodou okolnosti jsem se nachomýtla k jednomu člověku, který tohle vyučuje a pořádá semináře,  a tak jsem se ho zeptala, jak je to s tím, když mi připadá, že se nacházím ve víc typech najednou. On pravil, že se musím pro jeden z nich rozhodnout. Oponovala jsem tím, že jsme všichni všelijak namíchaní – třeba že jsme částečně sangvinici, melancholici a šmrncnuti  třeba i cholerikem, tak proč bych nemohla být namixovaná i v těch eneagramech? Jenže on mi na to řekl, že když se člověk narodí, tak  si vybere jeden typ a ten je jeho ústřední a jede podle něj celý život. ….. Chvíli jsme se „přetahovali“ , jenže on si stál za svým big_smile …Na další mou otázku, jak je to, když  zvládnu „výzvy“ toho jednoho  typu,  jestli nepřejdu na nějaký jiný, mi odpověděl , že to znamená jen to, že jsem ho zvládla, ale stejně v něm jedu pořád, až do konce života. A že neexistuje, že by člověk „fungoval“ najednou ve víc typech najednou. ...Musím se přiznat, že toho říkal víc, jenže já si to už bohužel nepamatuji  sad, ale tohle je takový základ.... Tak jsem si říkala, že bych si docela ráda udělala  nějaký ten test., ale v angličtině ho louskat nebudu, asi by mě to stálo dost času. A to se mi nechce wink ….Nevíte o nějakém v češtině?  Procházela jsem net a nikde nic. Jen nějaká ta teorie.

Není tady

#119 2. 3. 2007 7:28

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Keito, však já nemyslela, že sem chodí jenom lidi s jedním číslem, ale něco na ten smysl, že některá "čísla" mají větší "sklon" nechat si radit a radit jiným přes takovéhle stránky než jiná. Takže se třeba stane, že tu bude zastoupeno hodně lidí jen určitých čísel a jiná tu budou jen vyjímečně, protože jsou zkrátka jinak duševně stavění smile (zatím se tu ozvaly jen samé devítky a jedničky, ale říkám, zatím tummenupp)

Češtinu jsem taky bohužel nenašla, ale jen odkazy na knížky, kde takové testy jsou...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#120 2. 3. 2007 9:25

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Andromedo, to jsi me pripomnela, jak jsme na jednom seminari hadali svoje znameni a nekdo hadal nekomu Kozoroh - a vsichni se rozesmali s tim, ze kdo kdy videl na duchovnim seminari Kozoroha (omlouvam se vsem Kozorohum, co chodi na seminare wink )
Takze urcite jsou takovymhle forem pritahovani jiste typy lidi.

Me ty Enagramy prijdou zajimave, urcite si o tom chci neco precist vic, ale na druhou stranu si rikam, jestli mi to neudela jeste vetsi gulas.
Kdyz si vezmu, ze kazdy jsme nejaky typ podle klasicke psychologie, podle astrologie, numerologie, enagramu, homeopatie, cinskeho horoskopu a je nevim podle ceho jeste, tak uz v tom mam celkem zmatek

Není tady

#121 2. 3. 2007 11:27

Somaia
Host

Bublinko, tak to pozor.! Moje dcera je typický Kozoroh ve všech směrech, ale přesto je velmi duchovně založená a na seminářích už jsme spolu také byly. Studuje obor, který si sama vybrala, a protože jím je ergoterapie a fyzioterapie, dostává se  kupodivu k některým esoterickým směrům i při světském studiu ( např. Artterapie). Moc dobře si uvědomuje, že se narodila s touhou pomáhat lidem a její kozoroží povaha jí napomáhá k tomu, že si jde za svým cílem neoochvějně a rozhodně.

#122 2. 3. 2007 11:32

Somaia
Host

Naopak bych měla ještě dodat, že moje další dítě - ryba, která by měla být citlivá, vnímavá a duchovně založená je velmi zatvrzelý a nekompromisní  ateista.

#123 2. 3. 2007 13:53

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Bublinko, tak to pozor.! Moje dcera je typický Kozoroh ve všech směrech, ale přesto je velmi duchovně založená a na seminářích už jsme spolu také byly. Studuje obor, který si sama vybrala, a protože jím je ergoterapie a fyzioterapie, dostává se  kupodivu k některým esoterickým směrům i při světském studiu ( např. Artterapie). Moc dobře si uvědomuje, že se narodila s touhou pomáhat lidem a její kozoroží povaha jí napomáhá k tomu, že si jde za svým cílem neoochvějně a rozhodně.

Tak to potvrzuji. Moje mladší dcera je Kozoroh a odmalička "mluví" s anděly a vůbec velice cítí duchovní svět.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#124 2. 3. 2007 14:41

Somaia
Host

Lueto, dík za podporu.. smile taky si myslím, že astrologické znamení nebude mít nijak vyznamně zásadní vliv na duchovnost jedince. Na motivaci  nebo duchovní zaměření ano, ale jinak se takhle obecně  zařazovat do kategorií nedá. Mě to až příšlo  trochu líto ... sad jak to bublinka v první větě zhodnotila.

#125 2. 3. 2007 14:48

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

jsem taky kozoroh rodna
miluji a jsem milována
inspiruji a jsem inspirována
a moje cesta vede do nebe wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí