29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíš název té knihy?
Není tady
Keď budem doma, pozriem ten časopis a napíšem...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
kdoví, jestli je pravda to moje nebo to vaše, to už si nikdy neřekneme.
to si povieme... a budeme sa pri tom tlapkať po pleciach a smiať sa tomu...
Není tady
Marek_ napsal(a):
Jo to by mě zajímalo, dík.
Není tady
Takže je to Dr. Helen Wambach a kniha sa volá Život pred životom... ale v žiadnom internet. kníhkupectve som ju nenašiel...
Ak ju nenájdeš ani Ty, odporúčam Dr. Michaela Newtona, je to tiež hypnoterapeut, ktorý sa zaoberá presne tým istým, čím Wambach...
http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?q=M … amp;r=hint
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Marek_ napsal(a):
Jo to by mě zajímalo, dík.
Jeden můj bývalý kolega si se svým druhým kolegou ( každý z jiného konce republiky ) udělali v rámci rekonstrukce na jednom českém hradu ve zdi skrytý otvor, a tam chtějí dát po smrti své urny, aby si byli blíž a mohli si líp splknout ..... co my vímě, co bude ????
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Nevíš název té knihy?
Doporučuji od Dr.Michaela Newtona: Cesty duší a Osudy duší . Dostala jsem je před pár dny, tento pán v nich popisuje na základě svých zkušeností s hypnozou svých klientů, jak vypadá svět duchovních bytostí-duší. Tyto jediné knihy mě byly schopné odpovědět na otázku, proč jdou duše na Zem, odpoutávají se od svého Zdroje (Boha), který je dokonalý (dokonalá energie a"bytí"), proč je "vysílá", proč se duše učí , proč nejsou dokonalé od Zdroje hned. Toto je mu třeba schopna říci "stará" duše jedné ženy (myslím, že je to na str. 111, duše mají své jména, tahle se myslím jmenuje Thece) Newton se hypnosou napojí rovnou na Duši , na její život "na onom světě", jak to tam vypadá, minulé životy moc neřeší.
Upravil(a) Décima (28. 2. 2007 14:27)
Není tady
lvice napsal(a):
Já jsem se našla v 1, ale také by mě zajímalo, jak se to určuje.....
Na urceni typu osobnosti v enneagramu byl vytvoren specialni test, ktery se sklada ze 150-ti otazek. Pred dvema lety jsem ho zakoupila od meho terapeuta, mam nejake kopie, ale je to v anglictine. Na internetu jsou urcite dostupne kratsi verze.
Není tady
Našla jsem test na enneagram ale v EN, 35 otázek... Dělala jsem si ho a sedí mi na ten typ, co jsem si myslela, že jsem, tak asi funguje
http://www.9types.com/newtest/homepage.actual.html
Není tady
Tak jsem ten demo testik zkusila a pro jistotu jeste jeden http://www.enneagraminstitute.com/discover.asp
A u obou mi vyslo, ze jsem devitka, tak na tom fakt neco bude
Zkusim si nekde sehnat tu knizku
Není tady
bublinka napsal(a):
Tak jsem ten demo testik zkusila a pro jistotu jeste jeden http://www.enneagraminstitute.com/discover.asp
A u obou mi vyslo, ze jsem devitka, tak na tom fakt neco bude
Zkusim si nekde sehnat tu knizku
Jé, bubli, tak to jsme dvě, já taky devítka Zkusím i ten druhý
Není tady
Holky, tak to jsme tri. Ja jsem taky 9 - PEACEMAKER.
Není tady
Ahoj devitko
Lenost a vyhybani konfliktu, taky ti to sedi?
Ale asi by to chtelo ten test udelat cely. A urcite clovek neni stoprocentne jen jeden typ, ale takovy mix.
Není tady
sunyata napsal(a):
Tak to je podezrele, aby to nakonec nevychazelo vsem
Není tady
bublinka napsal(a):
Ahoj devitko
Lenost a vyhybani konfliktu, taky ti to sedi?
Ale asi by to chtelo ten test udelat cely. A urcite clovek neni stoprocentne jen jeden typ, ale takovy mix.
Ja jsem si udelala ten originalni 150ti otazkovy test asi pred dvema lety. Mas pravdu, ze jsme smesice vsech tech typu, ale jeden prevazuje.
Není tady
bublinka napsal(a):
sunyata napsal(a):
Tak to je podezrele, aby to nakonec nevychazelo vsem
![]()
Hlavne vsem z postkomunistickych zemi...drz hubu a krok, don't rock the boat!
Není tady
Holky, ono to může být i trochu o tom, že některé typy lidí vyhledávají pomoc třeba přes takovéto stránky a jiné by sem třeba ani neměly čas jít... Tak proto se tu třeba může některými "čísly" hemžit a jiná tu nebudou vůbec...
Není tady
Ale houby, chodí sem i jiná čísla
. Já se třeba – ovšem bez testu, a jen na základě nějakého článku! – cítím na jedničku
Podotýkám ale, že o eneagramech nevím skoro nic, jen to, co jsem si přečetla o jednotlivých typech
.... Ale shodou okolnosti jsem se nachomýtla k jednomu člověku, který tohle vyučuje a pořádá semináře, a tak jsem se ho zeptala, jak je to s tím, když mi připadá, že se nacházím ve víc typech najednou. On pravil, že se musím pro jeden z nich rozhodnout. Oponovala jsem tím, že jsme všichni všelijak namíchaní – třeba že jsme částečně sangvinici, melancholici a šmrncnuti třeba i cholerikem, tak proč bych nemohla být namixovaná i v těch eneagramech? Jenže on mi na to řekl, že když se člověk narodí, tak si vybere jeden typ a ten je jeho ústřední a jede podle něj celý život. ….. Chvíli jsme se „přetahovali“ , jenže on si stál za svým
…Na další mou otázku, jak je to, když zvládnu „výzvy“ toho jednoho typu, jestli nepřejdu na nějaký jiný, mi odpověděl , že to znamená jen to, že jsem ho zvládla, ale stejně v něm jedu pořád, až do konce života. A že neexistuje, že by člověk „fungoval“ najednou ve víc typech najednou. ...Musím se přiznat, že toho říkal víc, jenže já si to už bohužel nepamatuji
, ale tohle je takový základ.... Tak jsem si říkala, že bych si docela ráda udělala nějaký ten test., ale v angličtině ho louskat nebudu, asi by mě to stálo dost času. A to se mi nechce
….Nevíte o nějakém v češtině? Procházela jsem net a nikde nic. Jen nějaká ta teorie.
Není tady
Keito, však já nemyslela, že sem chodí jenom lidi s jedním číslem, ale něco na ten smysl, že některá "čísla" mají větší "sklon" nechat si radit a radit jiným přes takovéhle stránky než jiná. Takže se třeba stane, že tu bude zastoupeno hodně lidí jen určitých čísel a jiná tu budou jen vyjímečně, protože jsou zkrátka jinak duševně stavění (zatím se tu ozvaly jen samé devítky a jedničky, ale říkám, zatím
)
Češtinu jsem taky bohužel nenašla, ale jen odkazy na knížky, kde takové testy jsou...
Není tady
Andromedo, to jsi me pripomnela, jak jsme na jednom seminari hadali svoje znameni a nekdo hadal nekomu Kozoroh - a vsichni se rozesmali s tim, ze kdo kdy videl na duchovnim seminari Kozoroha (omlouvam se vsem Kozorohum, co chodi na seminare )
Takze urcite jsou takovymhle forem pritahovani jiste typy lidi.
Me ty Enagramy prijdou zajimave, urcite si o tom chci neco precist vic, ale na druhou stranu si rikam, jestli mi to neudela jeste vetsi gulas.
Kdyz si vezmu, ze kazdy jsme nejaky typ podle klasicke psychologie, podle astrologie, numerologie, enagramu, homeopatie, cinskeho horoskopu a je nevim podle ceho jeste, tak uz v tom mam celkem zmatek
Není tady
Bublinko, tak to pozor.! Moje dcera je typický Kozoroh ve všech směrech, ale přesto je velmi duchovně založená a na seminářích už jsme spolu také byly. Studuje obor, který si sama vybrala, a protože jím je ergoterapie a fyzioterapie, dostává se kupodivu k některým esoterickým směrům i při světském studiu ( např. Artterapie). Moc dobře si uvědomuje, že se narodila s touhou pomáhat lidem a její kozoroží povaha jí napomáhá k tomu, že si jde za svým cílem neoochvějně a rozhodně.
Naopak bych měla ještě dodat, že moje další dítě - ryba, která by měla být citlivá, vnímavá a duchovně založená je velmi zatvrzelý a nekompromisní ateista.
Somaia napsal(a):
Bublinko, tak to pozor.! Moje dcera je typický Kozoroh ve všech směrech, ale přesto je velmi duchovně založená a na seminářích už jsme spolu také byly. Studuje obor, který si sama vybrala, a protože jím je ergoterapie a fyzioterapie, dostává se kupodivu k některým esoterickým směrům i při světském studiu ( např. Artterapie). Moc dobře si uvědomuje, že se narodila s touhou pomáhat lidem a její kozoroží povaha jí napomáhá k tomu, že si jde za svým cílem neoochvějně a rozhodně.
Tak to potvrzuji. Moje mladší dcera je Kozoroh a odmalička "mluví" s anděly a vůbec velice cítí duchovní svět.
Není tady
Lueto, dík za podporu.. taky si myslím, že astrologické znamení nebude mít nijak vyznamně zásadní vliv na duchovnost jedince. Na motivaci nebo duchovní zaměření ano, ale jinak se takhle obecně zařazovat do kategorií nedá. Mě to až příšlo trochu líto ...
jak to bublinka v první větě zhodnotila.
jsem taky kozoroh
miluji a jsem milována
inspiruji a jsem inspirována
a moje cesta vede do nebe
Není tady