6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U jsme se tady tengrovali mockrát, tak bez emocí, pokuste se napsat v co věříte a zdůvodnit to proč, jestli to má nějaký základ a jaký. Nemyslím někoho o něčem přesvědčovat, ale udělat si mezi námi vemi jasno, bez popichování, racionálně.
Není tady
v bohy jako nadřazené bytosti nevěřím ale věřím, v mimozemské bytosti, které se za ně vydávaly díky vyspělím technologiím, vdy je to i v bybli a i dokumentech jetě z dob stovek let před kristem , e bohové mezi sebou válčily na obrovských strojích světelnými paprsky, co to asi bylo...lasery a to si určitě v té době z prstu nevycucaly...stejně tak jako číslo 666 není ádné číslo dábla ale ifra jména jednoho neoblíbeného caesara, byl o tom dokument v TV byla to vlatně hra s čísli a slovy, v té době velice populární, byloby na dloho to tu rozepisovat, zatím ve....
Není tady
Já věřím v rozum a vědu, ale povauji její objevy jetě stále za počáteční, nevěřím v due, nevěřím v někoho, kdo rozhoduje za nás, nevěřím moc ve smůlu a těstí, ve si musí člověk zaslouit přípravou a úsilím, říká se přece, e těstí přeje připraveným, nevěřím v zázračné uzdravování, věřím, e v kadém člověku je kus dobra a věřím, e v některých lidech je ho tak málo, e jsou fakt práskaní hajzlíci, kteří se bez skrupulí propůjčí ke vemu, věřím, e bída s sebou nese úpadek a zločin, e vzdělání lidí je cestou k lepímu světu, ale to bude dlouhá cesta.
Základ to má v mém vzdělání, chtěla jsem studovat filosofii a potom psychologii a potom četinu a výtvarné umění, nakonec jsem udíbla ze veho a něco i dodělala, nová doba mne domutila zase nastudovat financování firem a státní správy a to ve mne zbavilo představ o bozích, logicky ivotními podmínkami určitých lidí v určité době a na určitém místě, vzniká jako odpor proti starému cosi nové, co dává lidem naděje do budoucna, vznikají různá náboenství a kulty, nabízejí jetě dalí ivotní výhody, lze utéct od reálného ivota a stát se zástupcem víry nebo boha na zemi nebo svalovat vinu za svoje neúspěchy na boí řízení osudu nebo čekat na to, e bůh řídí nae kroky a nerozhodovat skoro o ničem a modlit se za to.
Kadé náboenství mělo ve svém počátku pro masy lidí pozitivní prvky, ale čase, se obrací proti nim, vrhá je do pasivity a ovlatelnosti a zaměřuje na nějaký ivot po smrti a tak je odvádí od radikálního řeení problémů tady na zemi, čím dokonalejí teorie, tím více svírá lidský rozum v okovech bezmylenkové víry, nemysli, ale věř a dodruj zásady, fakt je, e křesanství dalo nám, ve střední Evropě základ vzdělanosti, ale nyní je pro mne dávno karikaturou bývalých časů. Slepá víra, jak ji známe u jiných náboenství pramení větinou z nevzdělanosti u spodních vrstev vyznavačů a touhy po nadvládě nad druhými u protagonistů, viz Islám apod.
Jetě to musím doplnit, druhý základ je v mých dosavadních ivotních zkuenostech, modlidby mi nikdy nepomohly, ale vlastní přičinlivost a chladná hlava větinou jo.
Upravil(a) Irenka21 (2. 2. 2007 7:04)
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
v bohy jako nadřazené bytosti nevěřím ale věřím, v mimozemské bytosti, které se za ně vydávaly díky vyspělím technologiím, vdy je to i v bybli a i dokumentech jetě z dob stovek let před kristem , e bohové mezi sebou válčily na obrovských strojích světelnými paprsky, co to asi bylo...lasery a to si určitě v té době z prstu nevycucaly...stejně tak jako číslo 666 není ádné číslo dábla ale ifra jména jednoho neoblíbeného caesara, byl o tom dokument v TV byla to vlatně hra s čísli a slovy, v té době velice populární, byloby na dloho to tu rozepisovat, zatím ve....
tyjo, ale ta bYble se ti moc nepovedla, ty svetelnej paprsku
Není tady
b Y ble - prostě mi to nedá. Chyby mi vadí, něco se dá a něco nedá překousnout.
Není tady
No já na to kalu,chyby nechyby, ono tady o to nelo.
Není tady
Je třeba rozliovat víru a náboenství. Věří i lidé, kteří nevyznávají ádné náboenství. Víra o náboenství není.
Vak jo, myslela jsem víru jako v různé teorie no a potom jsem se do toho zamotalalalalala.
Není tady
Já jsem byla vdycky zapřisáhlý materialista a ateista. Byla jsem přesvědčna, e boha si lidé vymysleli, protoe měli strach ze smrti a nedovedli si vysvětlit různé dobré a zlé skutečnosti v ivotě, přírodní katastrofy, nemoci apod. Asi před rokem a půl, kdy mě opustil můj milovaný manel, jsem najednou měla pocit, e na to nejsem sama - jako by exitoval někdo (něco), kdo nade mnou drel ochrannou ruku, abych se z toho úplně nezbláznila. Přečetla jsem pár kníek (Miluj svůj ivot, Moc podvědomí, Nevylapanou cestou, Čtyři dohody) a můj dojem, e nejsem sama, začal nabývat konkrétnějích rysů. Nazývám to bůh, ale můe to být cokoli, vesmír, příroda nevím. V současnosti jsem u přesvědčena o tom, e existuje síla, která nás lidi - jednotlivce vede a chrání, e vechno, co se nám v ivotě přihodí, má svůj smysl, který třeba nechápeme, ale v rámci celého vesmíru ten smysl existuje. Začínám věřit tomu, e máme nesmrtelnou dui, která se po smrti znovu a znovu vrací do různých těl a e to, co si člověk nese z předchozích ivotů, má vliv i na ten ivot stávající. O tomhle zatím nejsem přesvědčna stoprocentně, ale pomalu k tomu docházím - ono to toti má svou logiku.
Nejsem křesanka, nevěřím v boství Jeíe Krista, ale věřím, e někdo takový existoval, byl moudrý a měl hodně učedníků. Jeho učení se časem trochu zdeformovalo ústním podáním a různými objektivními okolnostmi, take to, co je v Novém Zákoně jsou u jen střípky pravdy.
Líbí se mi budhismus, ale spoustě jeho učení nejsem zatím schopna se naučit ( např. neulpívání - to je pro mě nepřekonatelné). Líbí se mi ale ta vyrovnanost, ten vnitřní mír, který z budhistů vyzařuje.
Tak to je moje víra, v současné době. Pracuji vak kadým dnem na svém sebezdokonalení a časem to můe být vechno úplně jinak. K ryzímu materialismu se vak u nikdy nevrátím.
Není tady
Svou víru bych opsala stejně jako Ivana.
Nic není náhoda, nic v mém ivotě se nedělo a neděje náhodně. To je moje víra. Kdy se podívám zpět, vidím určitou linku, která mě ivotem vede a ve, co mě potkalo, dává svůj smysl.
Není tady
Věřím, e vechno kolem je tvořeno ENERGIÍ, ze které my vnímáme jen určitou část s tak pomalou vibrací, e je viditelná jako HMOTA.
Vědecky:
Ve kolem nás je tvořeno energií, vechno se vlní a vibruje. Toto dokazuje teorie strun.
Kadý atom , ze kterého je vechno kolem nás sloeno, obsahuje kromě elektronů, protonů a neutronů asi dalích 300 mini částic (Nestro). Ve pobíhající ve vakuu, které vyplnuje atomy. Ty prvky na úplně nejmení úrovni nejsou částicemi ale vlnami. Energetickými vlnami, vědci jim říkají struny a díky nim se vyvinula nová teorie vesmíru. Vichni jsme sloeni z vakua a energetických vln.
My vnímáme jen část ze spektra vibrace vlnových délek, zhruba od 100 nanometrů do 1000 nanometrů. V tomto úzkém výseku se pohybuje ná viditelný svět.
Ale pak je obrovský svět záření elektromag vln: záření Gama, rentgenové paprsky, ultrafialové paprsky, infračervené paprsky mikrovlny a radiové vlny( s vlnovou délkou a 1000 km!) Nevidíme je = neexistují ?
Představte si kabelovou televizi s 200 televizních stanic. Vechny tyto nezávislé světy jsou najednou ve stejném prostoru a ve stejném okamiku v naí obyčejné anténě. Jaktoe se nepomíchají a neslijí v jeden? Co kdy jsme jenom nastaveni na chytání jednoho jediného programu toho, který potom samozřejmě povaujeme za jediný existující?
Pokud je vechno tvořeno energií, pak se s tou energií dá pracovat. Můe tím co dělá a co si myslí ovlivňovat průtok energie kolem. Stejná energie přitahuje stejnou. Násobí se, jiné, rozdílné energie, se ruí.
Ve můeme ovlivňovat protoe jsme toho součástí. A někdy to neumíme, protoe si myslíme e hmota je to co světem hýbe.
A věřím, e existuje něco tvůrčího nad námi, co to ve sjednocuje, co vytvořilo tento svět a jeho principy.
A věřím na reinkarnaci, převtělování a due, postupně to ke mně přilo a najednou věci začaly do sebe zapadat.
Ale nakonec
Jsi jen to čemu věří
Jsem to čemu věřím.
Není tady
V lidském osudu věřím, na zákon akce a reakce:
Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Přej a bude ti přáno - dej a bude ti dáno.
Tak dlouho se chodí se dbánem pro vodu, a se ucho utrhne.
Na kadého jednou dojde.
Boí mlýny melou pomalu, ale jistě.
Dobro i zlo se vrací k původci.
Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.
Kadý svého těstí strůjcem.
Kdo se blátem obírá, zamae se.
S čím kdo zachází, tím také schází.
Kdo seje vítr, sklízí bouři.
Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.
Čert sere vdycky na větí hromadu.
e v ivotě bez práce nejsou koláče a e odvánému těstí přeje
Kdo hledá, najde.
Kdo nehraje, nevyhraje.
Kdo se bojí, nesmí do lesa.
Kdy se kácí les, létají třísky.
Strach má velké oči.
Dvakrát do stejné řeky nevstoupí.
Učený z nebe nespadl.
Chybami se člověk učí.
I mistr tesař se utne.
Věřím v podstatné věci: lásku , moudrost a laskavost
Láska hory přenáí.
V nouzi pozná přítele.
Světská sláva polní tráva.
Dobré slovo i elezná vrata otevírá.
Čistému ve čisté.
Ale také:
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem vem.
Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.
Dav je vdycky slepý.
Příklady táhnou.
Dobrá rada nad zlato.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Koně můe donutit jít do vody, nemůe ho ale přinutit z ní pít.
Chytrému napověz, hloupého trkni.
Dvakrát měř, jednou ře!
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
Kdy dva dělají toté, není to toté.
Moudřejí ustoupí.
Kdo chce psa bít, hůl si vdycky najde.
A nakonec:
Čas nejlépe poradí.
Veho s mírou.
Zlatá střední cesta
V jednoduchosti je krása.
Nic není jisté na tomto světě.
Nic není trvalé na tomto světě.
Nikdy neříkej nikdy.
Věřím, e vechno jedno je.
Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 10:16)
Není tady
Tak mi přijde Irenko, e ti tohle téma nedá pokoj, co?
.
Ví, víra je něco, o čem se patně mluví, protoe pak to jsou JENOM SLOVA, která tomu druhému, který nevěří nebo věří v něco jiného, nic neříkají. Take kdybych se tu pokusila popsat, jak to v sobě mám nastaveno já, musela bych to podloit důkazy. Jinak se to zvrhne zase v to, e se budeme dohadovat o slovíčkách. A to nemá smysl. Jene na ty důkazy tu není prostor a taky by to zabralo spoustu času. Moje víra není jen něco, co jsem si někde vyčetla nebo mi bylo někým natlučeno do hlavy. Vyplývá z mých proitků. A těch mám nekonečně mnoho. To, jak jsem se postupně měnila od ateisty a člověka popírajícího cokoli iracionálního (jako třeba karma, reinkarnace a dalí) v člověka který nejen věří, ale dá se říct e ví, je postupný proces, který stále pokračuje. Take moje dnení VĚŘÍM/VÍM nemusí být konečné. Protoe já opravdu nevím, kam mě ivot posune dál a co mi z toho vyplyne
.
Ale abys neřekla, e utíkám od tématu, tak řeknu to základní. Věřím v to, e kdy člověk umře, tak sice jeho tělo se v prach obrátí, ale jeho due - tu vnímám jako jakousi energetickou substanci, která je v kadém z nás, tak ta se po smrti přemístí (a na výjimky, ale ty tu nebudu raději rozebírat ) do prostoru/dimenze , kterému já říkám bardo, aby se znovu inkarnovala. Inkarnaci beru tak, e kdy člověk umírá, jeho due odchází s jistým zůstatkem MÁ DÁTI DAL. A ten je pak základem toho, co ho čeká v ivotě dalím. A od tohohle se pak odvíjí vechno ostatní..... Ale na to tu fakt není prostor
NO a pak souhlasím s tím, co napsala POletucha. Uetřila mi hodně psaní
Není tady
Věřím, e člověk potřebuje něčemu věřit, a e si kadý nakonec najde to, co potřebuje. Nebo si to najde jeho.
Upravil(a) Judita (2. 2. 2007 10:59)
Fakt, e i materialisté věří ve své předpoklady, ne tady se nechceme dohadovat, jenom si trochu rozířit obzor a vzájemně se poznat, kdo v co věří, přece jsme vichni příjemní lidé a kdy si povídáme o něčem, aspoň budeme vědět z čeho nae názory vyplývají, je dobré znát i podstatu jiných názorů a pohledů na svět, to mne láká.
Upravil(a) Irenka21 (2. 2. 2007 11:25)
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Fakt, e i materialisté věří ve své předpoklady, ne tady se nechceme dohadovat, jenom si trochu rozířit obzor a vzájemně se poznat, kdo v co věří, přece jsme vichni příjemní lidé a kdy si povídáme o něčem, aspoň budeme vědět z čeho nae názory vyplývají, je dobré znát i podstatu jiných názorů a pohledů na svět, to mne láká.
Irenko, má úplnou pravdu i materialismus je víra. A já ti řeknu, proč jsem tuhle víru opustila.
Asi před patnácti lety jsem se střetla s jedněmi věřícími, kteří mi poloili otázku evoluce nebo stvoření? A já řekla evoluce a bylo mi uma fuk, jak to opravdu je. Nikdy jsem nad tím nepřemýlela a ani přemýlet nechtěla. Věřící lidi pro mě byli poněkud nepochopitelní a myslela jsem si o nich, e to nemají moc v hlavě v pořádku, kdy potřebují k ivotu nějakého boha a jetě kvůli tomu chodí do kostela!!! Jene oni chtěli, abych jim tu svou evoluci vysvětlila podloila důkazy A já najednou neuměla odpovědět. To co mi kdysi řekli ve kole, bylo u dávno v propadliti dějin. A tak abych jim dokázala, e pravdu mám já a ne oni, ponořila jsem se do knih ze vech moných vědních oborů a snaila se tam vyčíst jak to s tím vznikem čehokoli ivého vlastně je. Věnovala jsem tomu několik měsíců bádání, abych nakonec dospěla ke smutnému poznání, e ta jednoduchost a sloitost vzniknout jen tak náhodou nemohla. Take jsem si vlastně vědecky vyfutrovala, e evoluce je nesmysl. Jene kdy ne evoluce, tak potom co? Asi stvoření. A kdy stvoření, tak stvořitel? Jene tohle bylo pro moje rácio trochu velké sousto, a tak jsem to odloila s tím, e mě to vlastně a tak moc nezajímá, protoe se mi stejně nelíbí, aby nade mnou někdo/něco byl/o, kdo by na mě dohlíel a nedejboe ode mě něco chtěl. :-)
No a běel čas, a dneska jsem zase někde jinde...Jak u jsem řekla, co vím dnes, zítra u můe být jinak ))))))))
Není tady
Blanka1 napsal(a):
b Y ble - prostě mi to nedá. Chyby mi vadí, něco se dá a něco nedá překousnout.
No, na jednu stranu souhlasím, na druhou stranu u se mi povedlo taky několik pro mně zcela nepochopitelných hrubek... něco podobného jako byble. Kdy jsem na nějakou takovou svou chybu narazila, vůbec jsem nechápala, jak mně mohlo napadnout pouít y místo i... myslím, e to postě hodně souvisí s pozorností, respektive nepozorností v textu a uvědomila jsem si, e u mně to vyvěrá hlavně z toho, e myslím víc dopředu ne píu a ve chvíli, kdy píu slovo, kde by mělo být i, u mám v hlavě dalí slovo, kde se vyskytuje to y a proto to tám prásknu. Nepozornost... taky fakt, e po sobě věci nečtu, pokud to není pracovní.
No a překlepy... to u ani nemluvím. Ale souhlasím s tím, e fakt, e člověk píe jen na babinet a ne dopis zákazníkovi by mu neměl bránit v kulturním projevu. Nicméně, lidově řečeno, patřím mezi ty, co mají "máslo na hlavě"
Není tady
Jdu ve svém materialismu pokračovat chvíli do kuchyně, vzala jsem si dnes volno, děti mají prázdniny a tak byl zubař, holič, lékař a nyní jdu péct prezidentský guláek, je to moc pěkné, kdy se nenapadáme, jenom si tak klidně vysvětlujeme své postoje, o tom by měla tahle debata být, po obědě se tu zase stavím, kluci u začínají dotírat, co bude k obědu.
Není tady
Já myslím, e základní problém, před kterým člověk stojí při studiu náboenství a různch náboenských systémů a filosofií je, e pokud se nepohrouí dostatečně hluboko, čte si jen takový ten "výběr", tak to zní docela nesmyslně.
Obvykle se dostane k tomu, e je tady nějaký Stvořitel, fakt, kterému je třeba slepě věřit, e j třeba chovat se sluně, plnit jisté náleitosti od duchovně-morálních a po čistě praktické (koer nebo halal strava atp.) a pak přijde Ráj, pokud to bude jinak, bude Peklo, pokud se Stvořitel milostivě neslituje a hříníkovi neodpustí. Prostě čistě prospěchářský vztah - já se chovám podle pravidel, přijde odměna.
Pak je tady problém obrovského mnoství náboenství, to je taky tropchu zavádějící - co si vlastně vybrat a proč by jeden měl mít pravdu a druhý ne, e (jinak pod náboenství trochu nevhodně, ale z praktického hlediska započítávám veekeré víry a to i buddhismus, víru v rfeinkarnaci atd. atd.)
Aůe myslím si, e pokd si člověk dá tu práci a ponoří se hlouběji, pod dogmata a bláboly, umoní mu to dostat se k tomu, e je tady přinejmením alternativa k čistě vědeckému pohledu na svět.
Obvykle tak lidé činí, kdy se dostanou do nějaké ivotní situace, kterou nedokáí vyřeit čistě "materialistickým" pohledem na věc.
Mně v mém hledání, ve kterém jsem na začátku, pomohlo to, e jsem si začala uvědomovat své leckdy nesmyslné chování, jak sama sobě jistými věcmi zcela zbytečně ubliuju. Kdyby nikde jinde, tak v tomhle směru se mi dostalo otázek, které mi umoňují ít z mého pohledu klidnějí a vyrovnanějí ivot. To je i první krok k omu, abych začala skutečně veřit a pak u ne-věřit, ale vědět... protoe vidím, e to opravdu funguje.
Tedy má vlastní zkuenost a proitky mne vedou k tomu, e věda nemá patent na rozum. Zatím jsem někde na rozhraní, plně nejsem ani na jedné straně.
Není tady
melu napsal(a):
CeltikDragon napsal(a):
tyjo, ale ta bYble se ti moc nepovedla, ty svetelnej paprsku
tak sorry vole pleas já kdy píu, tak se občas překlepnu no.... myslím, e nejsme v četinářském krouku, ne ? já kdeybych měl kadého upozorňovat na gramatiku tak bych se tu upsal k smrti
Není tady
doufám e my to děfata odpustýte mně to prostě někty ujede
Není tady
Nejsem ani materialista, ani "věřící" v tom obecném slova smyslu. Myslím, e tam, kam jsem se dostala, mi pomohl vlastní rozum, cit a intuice, ale taky něco, co by někdo nazval náhodou, jiný těstím a dalí třeba vyí silou. Neumím to definovat, ani jsem se o to nikdy nepokouela, ale cítím v sobě určitou pokoru a vděčnost. Třeba u jen za to, e jsem to zrovna já, kdo vznikl z toho mnoství moných vajíček a spermií .
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Jdu ve svém materialismu pokračovat chvíli do kuchyně, vzala jsem si dnes volno, děti mají prázdniny a tak byl zubař, holič, lékař a nyní jdu péct prezidentský guláek, je to moc pěkné, kdy se nenapadáme, jenom si tak klidně vysvětlujeme své postoje, o tom by měla tahle debata být, po obědě se tu zase stavím, kluci u začínají dotírat, co bude k obědu.
TAk co Irenko, u jsi dovařila? A jak se ti líbilo moje povídání číslo jedna?...Já teď jetě přidám pokračování, abych to trochu posunula dál ....
To ovem nastalo a o několik let později poté, co mě zasáhla ivotní darda
.Byla jsem tak zdrcená tím, co mě potkalo, e jsem začala hledat odpověď na to, proč se stalo co se stalo a co mám udělat, aby bylo lépe. Protoe mně bylo děsně! Náhoda tomu chtěla, e jsem se dostala na první esoterický seminář ve svém ivotě Modrá alfa, který se mnou pořádně zatřásl. Já tehdy nevěřila ani na nějaké vyzařování, energie, kontrolu mylenek, a nevím co dalího, nato na nějaké esoterické bláboly o reinkarnacích a vem ostatním.
Nevím, co ví o alfa hladině, ale to je vědecký termín pro jednu z mozkových frekvencí, kterou běně uíváme. Ale ne vědomě. A tady jsme se naučili jak se do ní vědomě dostávat a co v ní podnikat. A tehdy jsem dostala svůj první důkaz o tom, e na nějaké věci si sáhnout nemůu a přesto fungují
. Jen chci říct, e člověk který ho vedl, Petr Velechovský, je původně technik, konstruktér, a vechno to vykládal naprosto racionálně, take proto ty info v jeho podání byly pro mě jak tak přijatelné
..No a po čase mě něco dokopalo k tomu, abych se přihlásila na dalí seminář tentokrát o hledání kořenových bloků, které máme ve svém podvědomí.
Jela jsem na něj stále s tím svým, e o ezoterice reinkarnace, due, karma a tak
nevím nic, ničemu nevěřím a odmítám se cokoli dozvědět, nato uvěřit.
..A teď si představ co se mi stalo na začátku jsme se v alfa hladině učili, jak se vrátit po časové ose zpět do okamiku, kdy vznikl blok v naem podvědomí, který nám teď komplikuje ivot. Kadý jsme si jeli po své vlastní ose a nikdo nám do toho nekecal. ... No pokud jsem procházela reálnými ivotními situacemi, odehrávajícími se před několika lety, to jsem byla schopná svým ráciem skousnout. Jene pak se pode mnou roztočil obrovský, hrůzu nahánějící černý vír a já absolutně nechápala oč jde. Tohle bylo opravdu silné kafe.
.Tak jsem letěla za Petrem s tím, e se situace nevyvíjí jak by měla, protoe se mi objevil jakýsi vír a já nevím co s ním. Petr mi vysvětlil, e tím vírem se vstupuje do dalí inkarnace a ode mě se tedy chce, abych do něj skočila.
.No, dokáe si představit, jak to se mnou zamávalo?
Ale nemohla jsem dělat nic jiného, ne pokračovat. Take jsem do toho la. A ono to mělo pokračování. Proila jsem si, jak jsem tím vírem letěla dolů a jak jsem se pitom cítila, jak jsem se pak dostala do těla své mámy a proívala si celé její těhotenství z pozice nenarozeného dítěte. A během tohohle období jsem proila mnohá traumata, z těch jsem si tehdy vytvořila ve svém podvědomí bloky, podle kterých celý ivot iju. Respektive ila, protoe mnohých u jsem se zbavila ........Kdy jsem přijela domů, hlava se mi protáčela od údivu a já vůbec nevěděla jak s těmi informacemi a hlavně proitky naloit. Bylo to nad moje chápání. Teďa to racionální
Take tohle bylo moje seznámení s tím, jak due vstupuje do dalího ivota
.A takovýchhle proitků mám kvanta. A některé jetě údernějí Nic jsem dopředu neměla nastudováno, abych to odněkud nebo někoho opisovala, prostě se mi děly jisté věci, A díky tomu jsem postupně měnila svůj materialistický přístup k ivotu
Ale! Jsou to moje proitky, které můe leckdo shodit jako výplod mého mozku. Jene já vím, jak to je a to mi nikdo nevezme!!!!
Není tady
Tak jsem se taky zkusila zamyslet nad tim, cemu vlastne nejvic verim a vyslo mi, ze nejvic verim tomu, ze vse okolo mne, vse co se deje ma nejaky smysl, nejaky ucel a ze nic se nedeje nahodou.
Verim, ze nase zivoty nekam smeruji, ze je tu duvod, proc jsme se narodili a proc zijeme.
Tim padem i verim, ze je tu nejaky vyssi princip, buh nebo cosi jineho.
A i kdyz muze nekdo vnimat tuhle viru jako nejakou berlicku, tak ja mam naopak pocit, ze mi tato vira pomohla byt vice dospelejsi a zodpovednejsi za muj zivot.
Tohle vedomi smyslu mi dodava silu, jistotu a lasku.
Ale jak pise keito, vetsinu dukazu, ktere pro svou viru mam, tvori jen me vlastni prozitky, takze je to jen ma osobni neprenosna vira.
Není tady