21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vany, tak jak????
Není tady
Tak co, přijel včera a jak se choval?
Není tady
Ahoj holky... no..
popravdě.... nejspí jsem se neřídila Vaimi radami...ale člověk stejně vdy v takových situacích jedná spontánně....take prostě.... jednala jsem tak,jak jsem cítila..pravděpodobně né úplně správně..ale.... nevrátím to a ani nelituji..... sice tady bulím..ale musela jsem to tak udělat.... nedokázala bych se sama sobě podívat do oči...při představě..e jen bezčinně přihlíím k tomu,jak mě psychicky ničí počínání mého manela..
Včera mi večer psal,jestli jsem doma.... (psala jsem mu toti ..e odejdu) napsala jse m,e jo..tak přiel domů..
vzal si Natálku..normálnhě se se mnou přivítal.... a sedl si k počítači ( co jiného .koukat na součástky na motorku)...
řekla jsem mu,e bych s ním chtěla jet na víkend...řekl e moná...ale pořád koukal přezíravě do počítače..
zavřela mu notebook a řekla,e at se na mě nezlobí,ale e po 4 dnech paření by se nám mohl alespon věnovat..resp.mně!!
Ohledně společného víkendu ... řekl,e neví jeslti bude mít čas... řekl,e moná bude muset spravovat auta,,,
tak jsem mu řekla,e pokud nebude spravovat.jeslti by jel..a on..e mají naplánované opékání selete., !!! samozřejmě bez bab..ty prý nepotřebují !!
Take opět by byl celý víkend pryč !!!
Tak jsem mu řekla,e na tohle nemám nervy..e to prostě musíme vyřeit!!
A on na to..e jsem kolem toho zbytenčně vyvolala kovbojku a stresuji rodiče... e kdybych ho nechala vyblbnout..a nechovala se jak debil!!!!!! tak to mohlo být v klidu !! ! neřeknu,kdybychom neměli malou.ale takhle ????
No.. jetě řekl,e prostě máme krizi....e kadé manelství má krizi,,,, tak holt se nedá nic dělat...
A e potřebujeme od sebe odpočinek.... ..tak jsem řekla,e teda půjdu k naim..a on e ne....e mám tady s Natálkkou své pohodlí,,,,,
tak mu říkám,e jak si od sebe odpočineme,kdy to bude vlastně stejné jkao doposud...budu čekat jak trubka..a přijde domů..a on ,e můe jít teda spát do firmy.....
jetě jsem se jej ptala,kdo je mu teda přednějí...po delím váhání řkel,e my..ale přesvědčivě to neznělo a rozhodně se tak nechová...
la jsem spát..on a po dlouhé době taky..ani mě nechytl..
ráno se Natálka vzbudila plakáním od 3-5 nespinkala..tak jsem jí nakojila a on se ve 4 vzbudil a vzal si jí do náruče...a docela si i se mnou povídal... o Natálce teda...
rozloučil se s malou..mě pohladil..řekl : tak pu,Luli (tak mi říká..jako kadé ráno) a el ...
já mu v noci napsala dopis..at se teda rozohdne..e bud zůstatne doma,a bude se chovat jako otec rodiny.... a nebo teda upřednostníé kamarády.a půjde do firmy....
e mu ale nemůu slibit,e tady budu čekat věčně,,e prostě u zítra můu někoho poznat,...a nebo taky ne..ale e tohle je prostě riziko,se kterým odchází,(podotýkám,e jsem to napsala stylem,e jsem mu nic nevyčítala...jen jsem ho ádala,at si ve pečlivě rozmyslí a zkusí taky pochopit mne.....
no..dopis jsem mu dala do taky do práce...a a odeel,napsala jsem s,msk,at si jej přečte...
la jsem do koupelny...a u tam neměl kartáček..take se rozohdl bez dopisu...
nid jiného si zatím nevzal...doufám,e to udělá a nebuud doma..protoe vidět ho balit ..to bych nedala!
jinka jsem mui odpoledne psala..e podle kartáčku jsem pochopila,jak se rozhodl....e to u je teda jedno.ale e potřebuji vědět něco ohledně auta -málem jsem ho zadřela..tak mi ochotně psal,kam jít a jaký koupit.... ale o nás nic...
to je ve....
nevím....co bude.ani kdy přijde pro věci...
..
brečím jak malá,ale takhle to prostě stejně muselo skončit,,protoe ... nemůe domů chodt jak do houslí...to by mě stresovalo jetě víc..
asi mi řeknete,e mé řeení bylo zbabělé..ale věřte,e daleko lehčí by bylo ho nechat spát vedle mne a těit se alespon tak z jeho přítomnosti...
je asi daleko teí poslat pryč milovaného člověka....
on to bere jako dočasné řeení,ale já myslím,e se u nevrátí..myslím,e takový způsob ivota mu bude vyhovovat...
a já se s tín budu muset smířit.....
Není tady
Nemysli teraz do budúcnosti, ani za seba, a tobô zaňho. Ber to ako dočansé rieenie, keď si obaja MUSÍTE ujasni, nakožko sa vá ivot zmenil a čo s tým ďalej. Ak si to uvedomí len jeden, alebo ak dôjdete k rozdielnym záverom, máte ancu rozís sa ako žudia. Ak dôjdete obaja k rovnakému záveru, máte ancu skúsi to spolu znovu s tým, e u viete, čo je pre vás dôleité... Urobila si to, čo si v tej chvíli cítila, to je najdôleitejie. Ja tvrdím, e ena nemá cennejieho radcu ako vlastnú intuíciu, pokiaž ju teda dokáe rozozna v zmeti emócií a počúvnu... Drím ti palce.
Není tady
Řeení není zbabělé, ale zkratovité, a docela tě chápu. Já byych asi jetě kvůli dítěti zabojovala, odela bych k rodičům vechno si rozmyslet a taky bych se objednala do poradny probrat to s člověkem který sice má zkuenosti, ale není zaujatý ani pro jednu stranu.
Nechala bych manela být. Aby se vycukal a eventuelně tě sháněl sám.
Není tady
Milá Vany, celý tvůj příběh pozorně sleduji od začátku. Absolutně jednání tvého mue nechápu, a protoe jsem 20 let vdaná za sluného a zodpovědného člověka, pro kterého je rodina na prvním místě, tak ti ani neumím poradit. Jen mě napadlo(asi je to hloupost), kdy se tak náhle změnilo jeho chování,jestli není příčina někde v nemoci. Já jsem kdysi četla,e chování mohou změnit i nějaké patologické změny na mozku, ten člověk je nemocný, nic si neuvědomuje, ale okolí je z jeho chování v oku.
Není tady
Selimo... děkuji musím se snait ít ze dne na den a hlavně pro dceru..tak mě potřebuje a musím pro ni prostě fungovat...-
Pavli... tomu jsem se chtěla vyhnout..jí k rodičům.... jsem ráda,e jsem zůstala tady.. jsme domluveni,e pokud bude chtít vidět Naty..tak nejdříve zavolá a já mu řeknu,kdy můe...
já se mu ozývat nebudu.....
Nechám ho být..... moná ted pojedu na pár dní ke kamarádce..ale jeliko u má naplánovanou akci..tak si stejně ani nevzpomene..e někdě je jeho ena a dcera..a ani si nevimne..e holt nejsem tady....
je to smutné.ale je to tak....
Není tady
Vany, nerob teraz veci jemu natruc(alebo vôbec kvôli nemu), ale pre rados sebe a malej. Dôleité ste momentálne vy dve - či u s ním, alebo bez neho...
Není tady
Já bych řekl e jsi to udělala dobře, musí se on rozhodnout ... nechci přilévat olej od ohně ale moc se mi nezdá, e by pořád jezdili bez bab ...tedy těch "oficiálních"...
Není tady
Selimo jestli je to tak .... tak by seděl doma se svojí maelkou a dcerou ví.
Není tady
Nevím,Vaku... ptala jsem se několikrát,tchán mluvil i s jeho kamarády...a oni říkali,e je to neskutečné,ale e se opravdu zblbli jen do motorek...
s kamarády byl zatím jen jednou ..ty 4 dny... on svůj čas tráví s bráchou na bazénu a běháním...a koukáním na netu po motorkách... a pořád tu motorku jen letí...a pořád dokola..
ptala jsemse ho,jeslti je v tom nějaká enská..tvrdí ,e ne-
řekla jsem,e jestli si uvědomuje,e jeho chování stejně spěje k tomu,e časem si kadý někoho najdeme..e takhle to nepůjde do nekonečna..a on se rozčílil,e mi několikrát říkal ,e na enské. ser.... ,e si uil v mládí dost a enské jsou mu absolutně volné....
ted na to sele jsem se ptala,jestli ot je opět bez bab a on mi na to řekl.e motorkáři se umí bavit bez bab.-.-
tak já nevím..... je jasné.e by mi to nepřiznal...ale nějak se mi to fakt nezdá.... on toti fakt svůj volný čas věnuje.... třeba internetu a je schopen 4 hodiny čumět a hledat motorky ... a pořád ...
včera třeba přiel--a pořád si do mobilu fotil z netu motorky.prostě jak blázen... čím mě pořádně vytáčel ''
Není tady
Kočičko, nebuď smutná, zní to jako ze patného filmu, odjeď k rodičům a bu´d tam chvíli, třeba jenom den, abys s někým mluvila a netrápila se tak moc, doma na stůl to napi, kdyby se tam stavil, aby si nemyslel, e jsi odela nafurt, malou moc neber mezi lidi, jsou chřipky a ona je jeětě na chřipku moc maličká, chtěla bych Ti nějak pomoct, znám to, můj BM mi byl nevěrný , kdy jsem byla s druhým synem v porodnici, ale po návratu kolem mne skákal a pomáhal a já mu uvěřila, nevydrelo to nafurt, ale aspoň pro tu chvíli jsem měla klid, ten tvůj se chová divně, buď jsou v tom ty motorky a kamarádi, u nás to bývaly enské, ale choval se podobně, no to u bylo synům 8 a 5 let, to se dalo zvládnout. Vyd, nejistota je zlá, holky píí, e to bylo zkratkovité, ale já si myslím, e má trochu povahu jako já, e ráda řeí problémy v co nejkratí době, jene ivot je jiný a někdy to nejde, dr se holčičko.
Není tady
vany
nemusí to být tak černé ale kdy to bude trvat dlouho, můe nějaká motorkářka přijet ... ale nebudeme malovat čert na zeď ... uívej si s malou aby se on vrátil a choval normálně musí na to přijít sám.
Není tady
Irenko... myslím,e zkratovité to opravdu nebylo..... straně dlouho jsem nad tím přemýlela...a prostě..... ačkoliv jsem z toho úplně na dně..tak jsem věděla,eto musím udělat..
Vaku..to je to... nějaká motorkářka můe přijet..... bohůel..
Psal mi kamarád uvaování některých chlapů....
bohůel,jedna z teorií..a vysvětlení....co se u nás děje je... asi tak jak to napsal můj kamarád :
ena není nikdy jistá, a proto je třeba investovat čas, peníze, fantazii a já nevím co jetě, aby si ji udrel. Jene kdy se narodí dítě? ena je k němu připoutána a u není potřeba jí dokazovat tak vehementně svou náklonnost, není třeba ji dobývat atd. Prostě ji má dítětem pojitěnu. A můe si dovoit na ni kalat...
ach jo.vidím v tom kus pravdy-... a děsí mě,pokud takhle uvauje můj manel...
no--- čas ukáe.. !!
ahoj a děkuji vem..zase se ozvu..
Není tady
Sna se usnout, abys měla zítra sílu postarat se o malou, to je docela fuka.
Není tady
je to pravda u nějakých chlapů to platí
proto by jsi pro něj neměla být jistá a sedět doma na zadku a se vrátí ....
Není tady
Zdá se mi divné, e se rozčílil na téma jiné eny...
Není tady
KALIK napsal(a):
Zdá se mi divné, e se rozčílil na téma jiné eny...
jako ve smyslu...e má teda opravdu jinou !!! ??
Nebo e je gay ????
moná je to tím,e je to asi má častá otázka..jeslti někoho ,má ?? tak asi má na tuto otázku u averzi,je to moné??
říkal,e se s motorkářema vůbec na téma rodina a manelky nebaví..
prostě já to nechápu..fakt mám pocit,e se pomátl!!
Není tady
vaek napsal(a):
je to pravda u nějakých chlapů to platí
proto by jsi pro něj neměla být jistá a sedět doma na zadku a se vrátí ....
vaku.... ale jak to mám udělat !!! nevím,kdy se vrátí... a já nemůu být 100 let u naich !!!
a dnes se nevrátí.take můů být svobodně doma
Není tady
Sluníčko nesmutni Natynka potřebuje astnou maminku, myslím na tebe a straně mě mrzí, e jsem na druhým konci republiky a nemue se mi vyplakat na rameni, to mi vdycky pomohlo
to co psal Kalik o těch enských, něco pravdy na tom moná bude....ale zase na druhou stranu, jestli se na to ptá moc často pak by mě to taky rozčilovalo...a pokud nějakou má tak by se k tomu stejně nedoznal, to chlapy nedělaj, alespon z mých zkueností
třeba mu to ted konečně dojde a odchodí masku drsnýho motorkáře a vrátí se k milovaný eně a dceruce tam kam patří, moc bych ti to přála, ted kdy bys měla být tastná tk ti přeci nesmí takhle ubliovat....dr se, myslíme na vás holky
Není tady
Vany, drím ti palce abys to zvládla. Nebylo to zbabělé, vydrela jsi u dost, dala jsi mu mnoho ancí. Je mi jasné e tě to moc bolí, ale kdybys to neudělala, stejně by doma nebyl a il si svůj pohodlný ivot bez ohledu na tebe a dítě. Teď u je opravdu na něm jak se rozhodne, a také na tobě, jestli na něj bude čekat. Jestli se rozhodne odejít, moná e je to lepí, i kdy ho miluje, ztratila bys s ním roky a dítě by vyrůstalo v tísnivé atmosféře. Přeji ti aby tě to nestálo zdraví protoe je mi jasné e má velké nervy, tak vydr.
Není tady
Přijde mi to trochu unáhlené, ale stalo se a zpět to nevezme. Moc bych nespoléhala na to, e teď dostane rozum a vrátí ho to zpět k rodinnému krbu. Myslím, e spí to vzal jako citové vydírání ze árlivosti (viz tvé projevy nedůvěry a otázky na jiné enské) a tím si v jeho očích asi moc nestoupla. Ale moc doufám, e se mýlím, a e to u vás dopadne dobře .
Není tady
Já myslím, e on by si měl teď uvědomit, e přichází o rodinu a tím spí by se měl chtít vrátit. Jestli ne teď, tak kdy?
Není tady
Ahoj vichni,
já být manelem Vany (takovým infantilním sobcem), tak u mě bude to její dávání ultimat a neustálé doproování, vyhroování a dolejzání pěkně lézt na nervy. Pozor - znovu zdůrazňuju, e se tak trochu umím vcítit do jeho mylení (občas jsem taky pěkně sobecká mrcha, která potřebuje hromadu svobody).
Zřejmě je to chlap, který je zvyklý si celý ivot dělat co chce, nemít ádné mantinely, ádná omezení. A to je hodně opojný nápoj! Miminko viděl do této doby jen na obrázku a zdálo se mu asi "docela oukej a roztomilý" - o čem svědčí fakt, e ho "hrozně chtěl", ale ve finále se z otcovství zesral, protoe mu pozdě docvaklo, e to není jen matka, která má vůči dítěti povinnosti, ale taky drahý tatíček. A to zase prrr - já si svou neomezenou svobodu tedy nikým vzít nedám.
Vany, sice si taky myslím, e jsi jednala zkratkovitě (hlavně bych bývala nestavěla proti sobě a) buď se bude chovat jako otec rodiny a nebo b) bude mít motorky). Tyhle 2 věci se přeci dají báječně zkloubit, aby se vlk naral a koza zůstala celá - aneb aby obě strany byly spokojeny. Dají se stanovit pravidla (jednou s námi, jednou s motorkami), ale samozřejmě je pak potřeba, aby je obě strany dodrovaly. To, es postavila tyhle dvě věci proti sobě, místo vedle sebe, povauju za tvou největí komunikační chybu. A nic na tom nemění ani to, e se tvůj mu chová - inu prostě jako č...ák.
Take já být tvým muíkem, tak se na tebe a dceru klíďo vyprdnu, pokud bych věděl(a), e mi bude neustále omíláno to, co nechci slyet, neustále předhazováno to, co nechci vidět apod. Jediná varianta, kdy bych se pravděpodobně vrátil(a) je ta, kdy bych zjistil(a), e ta moje enuka je úplně v pohodě i beze mě, e je to enská, která mě k ivotu vlastně vůbec nepotřebuje, e je to enská, která si umí s dcerou parádně uívat srandy a ivota a e je to enská, která se jetě líbí chlapům - i na mateřské. Pak bych měl(a) moná pocit, e o něco docela fajnovýho přicházím.
To je toti vany tvoje jediná monost - ne represí, ale svým chováním ho přesvědčit, e o něco přichází. Tedy nikoli slovy, ale činy!
Pokud se tedy od něj psychicky aspoň trochu neodpoutá (jak radí poletucha) - tj. nezaměří se mnohem víc na sebe, své pocity a své priority včetně dcery - a bude jen touebně pokukovat od vaich z okna, kdy se zjeví princ na motorce, tak o něj můe s velkou pravděpodobností opravdu přijít. On tě prostě opustí s mylenkou, e o nic moc nepřiel - vyčítavou enskou s křičícím děckem najde vdycky (je to krutý, ale jsem k tobě maximálně upřímná).
Zatímco kdy začne ít svůj ivot, zase se radovat, plnit si svá přání - pak se z vyčítavé enské stává zajímavá pěkná enská s roztomilým a spokojeným děckem, a tu u tak snadné najít není
Upravil(a) avalonka (6. 2. 2007 8:41)
Není tady