Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 2. 2. 2007 22:56

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: manžel po porodu

lueta napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

lueta napsal(a):

Míšo Kuličko, ono to šestinedělí skutečně choroba není, ale když si vzpomenu na ta svá, tak jsem je komplet probrečela a to jsem měla opory víc něž dost!!!!!!!  roll

Hm, já neměla čas brečet... pomatuju se, že jsem tehdy byla permanentně šťastná a nic mě nemohlo rozhodit... A to manžel pracoval 100 km daleko a neměl čas jezdit domů každý víkend, mamka v Brně, tchýně v Práglu a já ve starém domku na Vysočině. Ale všechny problémy mi byly tak nějak fuk, měla jsem svou Kačenku... beru to jako jedno z nejkrásnějších období svého života smile

Ono to není ani tak o čase, nebo štěstí, ale o hormonech !!!!!!!

jj, asi jsem měla štěstí na hormony.
Lueto, já reagovala na avalonku, která o hormonech neřekla ani slovo... Kromě žen, které měly různé porodní komplikace, jsem opravdu nezažila nikoho, kdo by "sotva stál na nohou", jak psala. To je opravdu přehnané. Nápor na psychiku to pro někoho asi byl, ale jinak jsme já i všechny moje kamarádky a známé tu starost o mimčo více méně zvládaly samy a většina z nás to prostě musela zvládnout bez cizí pomoci.
Víš, mně tu vadí rady typu - tvůj manžel nepomáhá, je to všivák a ty chudák... a dokonce rada - pryč od něj apod. No promiň, ale něčím takovým nikdy nikdo nikomu nepomohl, naopak, pokud by se toho Vany chytla, bylo by jen hůř.
Ona se teď musí naučit spolehnout především sama na sebe. Její muž se časem s novou situací srovná a bude líp. Dcerky jsou většinou pro tatínky takové jejich princezničky a umí to s nima koulet daleko líp, než samotné maminky smile. A Vany nakonec bude ráda za tu zkušenost, protože ji posílí. Jediné, co pro sebe může udělat je vyhradit si určitý čas pro sebe a domluvit se s manželem na krátké hlídání... byť jen na nějaké dvě hodiny třeba v sobotu odpoledne. A taky, začít se těšit tím, že má zdravou a krásnou holčičku, vždyť to je to cennější, co teď má smile.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#102 2. 2. 2007 23:05

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Míšo, mám ten názor podobný jako Ty. Možná se pletu, ale zdá se mi, že v dnešní době se vůbec v partnerství řeší problémy tak trochu "kách". Nevyhovuje? Tak bude jiný. hmm

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#103 2. 2. 2007 23:32

vany27
♥♥♥----

smile holky.. jsem v 6ti nedělí,to je pravda..ale nemám pocit,že bych padala na pusu..jsem sice ubulená...a občas utahaná..ale jediné,co mě opravdu dožene k slzám je,že tu radost z prvních pokroků neprožívám s manželem ale sama...jsem zvyklá dělat vše sama...nepotřebuji pomoc... spíš pocit,že se z dcery raduje se mnou..a je rád že jsme prostě rodina..tohle prostě necítím..a kdyby byl někde pracovně na dýl..ale věděla bych,že se nä nás těší a má nás rád.tak to nesu v pohodě..jenže u mě je situace jiná..manžel dělá vše pro to,aby o volném čase s námi nebyl......teda hlavněasi se mnou...a to mě mě bolí nejvíce....
nejde o to hlídání..když už je konečně doma..tak jsem štastná,že můžu být s ním...  a já mu jí mám dát a jít pryč? když už je doma,tak se jí věnuje.... a já mám alespon na chvíli neuvěřitelně krásný pocit uvnitř,že jsem pořád spolu.....rodina..
i když další den zas uteče za tou svou prokletou partou-...

moje sluníčko krásně spinká..a manžel se neozval....vůbec nemá potřebu mě kontaktovat a já slibuji,že vypnu mobil a nenapíšu mu!!!! musím to vydržet..ale popravdě..ruka mi cuká.... smile

Není tady

#104 3. 2. 2007 6:41

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Vany, jestli se to neupraví do půl roku, tak o tom odchodu uvažuj, mně tedy jeho chování normální nepřipadá, tím, že se o Tebe nezajímá v takové těžké chvíli, dává najevo, jak mu na Tobě záleží a jak si Tě váží. Co až budeš starší nebo onemocníš, to bude pro Tebe také takovou oporou a bude řešit svoje pitomé pocity, přece, když má člověk rád, soucítí s tím druhým, chce být s ním v takových slavnostních chvílích, jako jsou první týdny života jejich dítěte, co dělá, normální není, jestli to následně nevysvětlí nijak normálně, tak je prdlý a nemůžeš se na něj moc spoléhat, ono se říká, že se člověk má spolehmout na své ruce a mozek, bohužel v Tvém případě to je pravda.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#105 3. 2. 2007 9:15

terry2
♥♥♥----

lueta napsal(a):

Míšo, mám ten názor podobný jako Ty. Možná se pletu, ale zdá se mi, že v dnešní době se vůbec v partnerství řeší problémy tak trochu "kách". Nevyhovuje? Tak bude jiný. hmm

Míšo naprosto souhlasím. S dodatkem, že ten "jiný" bude mít nejspíš taky nějaké chyby. A když se tak podíváme na jiná fóra,  s dalším vztahem ty problémy spíš přibývají než že by ubyly.

Není tady

#106 3. 2. 2007 11:03

lueta
♥♥♥♥♥♥-

terry2 napsal(a):

lueta napsal(a):

Míšo naprosto souhlasím. S dodatkem, že ten "jiný" bude mít nejspíš taky nějaké chyby. A když se tak podíváme na jiná fóra,  s dalším vztahem ty problémy spíš přibývají než že by ubyly.

Mám dojem, že se tak děje z toho důvodu, že mnozí z těch partnerů hledají vinu jen u těch druhých, nejsou schopni si připustit ( tady tolikrát diskutovanou) teorii zrcadlení, ptát se proč jsem narazil/a na zrovna tohoto partnera. Proč a z jakého důvodu se tak a tak chová a reaguje? Nevyřešené problémy obvykle nemizí útěkem. Jen se v dalším každém vztahu mohou ( samozřejmě že nemusí) prohlubovat.

Upravil(a) lueta (3. 2. 2007 11:03)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#107 3. 2. 2007 13:18

Anna
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

Proč musíme vždycky těm chlapům vyjít vstříct my? Sakra vždyť ta ženská si toho nejvíc projde a chudinka chlap teď má poporodní deprese či co? Dělali mimčo spolu tak prostě i teď by měl být manžel aspoň nápomocný, když je potřeba. Já si dokážu představit jak je Vany. Těžko se teď radí aby si užívala ty drobné radosti s miminkem, protože právě u nich ten chlap chybí. Je smutné to vše prožívat sama.

http://lilypie.com/pic/070507/rX34.jpghttp://b2.lilypie.com/UZmgp2/.png

Není tady

#108 3. 2. 2007 20:51

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

No holky, Vany je v šestinedělí, není ve své kůži, tak jí neraďte radikální řez. Na to je vždycky času dost.
Mně kdysi můj nastávající řekl, že k novorozencům a miminům nemá extra vztah a že je začne brát, teprve až začnou komunikovat. Taky pan podnikatel. Finančně jsem sice nestrádala, ale první tři roky života našich dětí jsem si prožila u matky, která mi - než jsem dostala byt - sice nesmírně pomohla, ale na adresu zeťáka neopomněla dnes a denně utrousit oprávněně jedovatou poznámku.
Ovšem jednou moje děti Mr. Neřešila - tatíčka - totálně dostaly. V rodině vypukla salmonela. První onemocněl dospělý syn z prvního manželství, načež to okamžitě chytily moje dětičky. Brutální vliv bacilů se projevil, když nás vezl manžel z chalupy domů - jedno dítě začalo ve voze akutně zvracet a druhé se akutně poznečistilo. Vůz v ten okamžik začal připomínat vůní rasův pytel, načež tatínek vystoupil v Břežanském údolí, aby to rozdejchal a řval, jestli tohle má vůbec zapotřebísmile Drze jsem mu odpověděla, že snad věděl, do čeho leze, když si založil druhou rodinu smile Mrtvolný puch, linoucí se z auta mu uťal další diskusi. Děti - chudinky - posléze skončily vzhledem k věku na infekčním oddělení na Bulovce. Salmonela se posléze nevyhnula ani nám, ale to už je jiná kapitola.
Z toho plyne poučení, že otec - pokud žije ve společné domácnosti - se podobné tvrdé konfrontaci nevyhne big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#109 3. 2. 2007 21:19

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Anna napsal(a):

Proč musíme vždycky těm chlapům vyjít vstříct my?

Protože když se budeš vztekat a vydupávat si svá práva, nijak si tím nepolepšíš, spíš naopak... ale když dokážeš vyjít komukoliv (nejen manželovi) vstříc, tak se ti to jednou vrátí. To je stará dobrá pravda (zkušenosti našich předků smile)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#110 3. 2. 2007 21:46

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Míšo, pěkně řečeno, skoro váhám, jestli si to nevytisknout a nevylepit na lednici tummenupp smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#111 3. 2. 2007 22:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Míša Kulička napsal(a):

Anna napsal(a):

Proč musíme vždycky těm chlapům vyjít vstříct my?

Protože když se budeš vztekat a vydupávat si svá práva, nijak si tím nepolepšíš, spíš naopak... ale když dokážeš vyjít komukoliv (nejen manželovi) vstříc, tak se ti to jednou vrátí. To je stará dobrá pravda (zkušenosti našich předků smile)

Ježiši, Míšo Kuličko, to si snad děláš legraci????
Znám příklady spousty poničených žen. které doufaly, že tím, že vyjdou "manželovi vstříc" zachrání manželství. "Budou rodina" , "manžel ocení, bude vděčen a konečně pochopí". Neocenil, nepochopil a posléze opustil, nebo byl opuštěn na základě pudu sebezáchovy manželky. Zůstala po něm spoušť, poničené nervy manželky a dětí, spousta nesplacených dluhů a jiné lahůdky.
Nejsi zralá žena a nemáš žádné životní zkušenosti. Proto netvrď, že když dokážeš komukoliv vyjít vstříct, že se ti dobročinnost automaticky vrátí. Je dobře, že ses až dosud nesetkala s donebevolajícím podrazem, který by Tě na dlouho ochromil. Ovšem tvoje víra - když se budu chovat slušně, ostatní se budou chovat taky tak- ve mně vyvolala shovívavý úsměv.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#112 3. 2. 2007 23:10

vany27
♥♥♥----

ahojky ....

ano,,to je to ,co řeším...vyjít vstříct???? nebo ne ??
radikálně ?? nebo umírněně??

Holky,,manžel dnes nedorazil.jak jsem předpokládala... odbyl mě smskou...... broučku--- zatáhli nás (asi kamarádi) do vinného sklípku,tak zůstanem ještě do  zítřka.... odpoldne budu doma..co děla naše holčička..už tolik nepláče.. ?

myslela jsem ,že vyletím z kůže !!!!!!!!!!!!!!!
Volala jsem mu.... samozřejmě jsem se neudržela a opět to byl hovor.že jsem mu asi odpadla od.... prostě jako s tou poslední kozou,kterou nemůže ani cítít... !!! nidky ..!! nikdy se mnou nemluvil tak ,jak to dělá poslední dny !! pravděpodobně tam byli kamarádi,což ho neomlouva!,,ale opět mi řekl,že prostě přijede zítra..at to neřeším..že mi řekl,že to tak bude...a že prostě s tím nic neudělám.... a že až se oteplí,bude pořád na motorce... takže jsem mu řeakl,že se mám jako teda modlit a,t je furt hnusné počasí nebo co..a on ,že v podstatě jo !!!!!

zabíttt !!!!

položil mi telefon..

napsala jsem,že na to prostě nemám...že takhle se žít nedá a že se stěhuji k našim..že to nemá smysl... řekla, jsem mu,že budu chtít nějaké peníze na sebe a malou,(at si nemyslí zmetek,že bude valit prachy do motorky-to jsem nenapsala,jen myslela smile ) a já dřít bídu...a že zbytek co se týče bytu a tak vyřešímu u rozvodu.
byla jsem rozhodnuta odejít......

během minuty napsal--
at nesílím,že bude přece i doma

a za chvíli další sms.

broučku,nevím,proč vše řešíš tak zkratovitě...já se rozvádět nechci,mám vás rád ,tak nevím,proč bych se měl rozvádět..

holky..já ho asi zabiju !! přísahám !!!!!

on se chová jak 15ti letý puberták !!!
a já samozřejmě vím,že nemám momentálně sílu odejít..vždyt teprve nedávno jsme tady dceři koupili nový pokojík...at to má krásné..a jsme krásná rodina... vše je tady mi srdci blízké...je to můj domov....ja prostě nechic zpět k našim !!!!!!!!

!!!!

nedokáži odejít...max.jsem schopna "bydlet" s dcerou v pokojíčku.... a manžela si nevšímat..ale jestli to bude mít nějaký efekt ,,nevím.... ach jo

Upravil(a) vany27 (3. 2. 2007 23:11)

Není tady

#113 3. 2. 2007 23:48

Petuna
♥♥♥♥♥--

On vyloženě zkouší co vydržíš a co jsi schopna snést...viz tvůj telefon a jeho následné SMS!!!!!!!!!!! V tu chvíli měl strach že opravdu půjdeš pryč!!!!!!!!!!! Jinak by Ti nepsal. Je to nezralý pitomec, který chytl další mízu a hraje si před kamarády na frajera. Mám pocit že v tomto případě opravdu pomůže vyhrůžka, protože on tě má jaksi "jistou" A že když budeš slušná tak on bude slušný taky? Viz příspěvek výše? Blbost největší, protože to tak ve vztahu většinou ani nebývá. Naopak bude s tebou orat a vláčet...on tu slušnost nevidí a ani neocení.

Není tady

#114 4. 2. 2007 2:47

Buba 1
♥♥♥♥---

Vany, ak to budes riesit stale takto, coskoro mu bude jedno, co spravis! Ukludni sa, rozdychaj to, a zacni rozmyslat! On sa ma k tebe vracat rad, o co radsej, o to castejsie.  Dosiahnes len to, ze vzdy, ked mu zazvoni telefon, ho rozboli zaludok a chytia nervy! Zmen sa zas na to dievca, do ktoreho sa zalubil, ktore stale lubi, prestan byt ako semetrika, tym ho od seba len a len odozenies! Nezvladate to obaja......

Není tady

#115 4. 2. 2007 2:51

Buba 1
♥♥♥♥---

Na vsetko existuju skoly, len partnermi a rodicmi sa stavame za pochodu, je to smutne, ale pravdive.

Není tady

#116 4. 2. 2007 8:03

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Bohužel asi souhlasím s Petunou.

Není tady

#117 4. 2. 2007 9:39

Petuna
♥♥♥♥♥--

Vy ji ponoukáte k tomu a´t hraje tu úžasnou holčičku co byla před tím? Jak to má asi udělat? Už jí není, je to matka malého miminka, které se život od základů změnil. A co on proč on nemá být jako předtím když ho milovla ona? Co to je pořád dokola že se má ženská změnit, ženská vydržet, obětovat, přetvařovat.!!!!!!!! Nevolat mu, tvářit se přívětivě když chce zase zdrhnout? To pljde taky ale z rdostí že to má dovoleno:lol:
Přetvářky jsou strašně únavné, není důvod je dělat. Udělali dítě oba a je jeho povinností se s ní o nějk starat ne ho omlouvat!!!!!!!!!!! Musí být tvrdší, naopak cesta:dumbom: nevede

Není tady

#118 4. 2. 2007 10:06

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Buba 1 napsal(a):

Vany, ak to budes riesit stale takto, coskoro mu bude jedno, co spravis! Ukludni sa, rozdychaj to, a zacni rozmyslat! On sa ma k tebe vracat rad, o co radsej, o to castejsie.  Dosiahnes len to, ze vzdy, ked mu zazvoni telefon, ho rozboli zaludok a chytia nervy! Zmen sa zas na to dievca, do ktoreho sa zalubil, ktore stale lubi, prestan byt ako semetrika, tym ho od seba len a len odozenies! Nezvladate to obaja......

Trochu mi to připadá jako rady při výcviku psa a ne manžela, že by to bylo podobné?

Není tady

#119 4. 2. 2007 10:59

vany27
♥♥♥----

čaute smile ... tak jo.. budu se snažit to rozdýchat...  po pravdě..B
buba..máš pravdu.nedávám to..ale myslím,že je to  v mé situaci pochopitelné... prostě .... byl to pro mě velký šok....a poslední dny mám neuvěřitelné stavy beznaděje.... ale jednou bude líp..... věřím že ano !!

Musím to brát tak,že se manžel určitě vzpamatuje....a pokud ne..... najdu si člověka,který bude pro mou Natálku vzorný tatínek !!!!!! To je nejdůležitější..... já budu mít hodného chlapa.... a Natálka super tátu...
věřím že ano !!!!!!!!!!!!!

Nejsem přece žádná troska..kdysi jsem dokonce dělala modelku..tak sakra,proč mám ted sebevědomí na nule !!!! Musím se vzpamatovat a věřit v lepší zítřky... !!! a Ony přijdou !"!!!

Manžel se má dnes vrátit a já už ted mám žaludeční neurozu,ale pokusím se to ustát...s hrdostí a hlavou vzpřímenou !!!!!

Na inzerát mi odpovědělo 38 panů smile píšu si s jedním a ten mi napsal..at nevěším hlavu..že

žádný strom neroste do nebe !!! ..a má pravdu !!!! je to smutné ,ale je to tak !!

Musím najít v sobě sílu ..pro Natálku i pro mne !!!! Děkuji všem!!
Určitě se  brzo zas ozvu !

Upravil(a) vany27 (4. 2. 2007 11:01)

Není tady

#120 4. 2. 2007 11:08

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jenom mi vrtá hlavou, proč jsi stále sama, já když měla narozené děti, vždycky za mnou chodila máma a nosula mi uvařené jídlo a těšila se z nich, třeba tak na pár hodin za den, ale potěšilo mne to.

Není tady

#121 4. 2. 2007 11:26

vany27
♥♥♥----

irenko--nejsem sama!!!!!! mám mamku i tatku.... sama jsem jen od včerejšího večera... ..jídlo mám od našich,,,,naši mají ted lítání..protože nám do toho ještě ve čtvrtek umřel dědeček,..takže je to takové smutné období...

půjdu se projít,,,a bude líp.... musí smile

Není tady

#122 4. 2. 2007 11:53

x256987
Host

Vany, nemám ještě děti, tak se necítím moc oprávněná ti radit, ale myslím, že to poslední, čím by ses teď měla zabývat, je hledání jiného muže. Tvůj manžel se chová velmi nevyzrále, ale jestli jsi ochotná (z trucu, nebo opravdu) kvůli několika tydnům zahodit všechny ty roky, asi nebudeš o mnoho zralejší.

Prožíváš náročné období, máš plné právo být podrážděná, citlivá, nepříjemná. Když si tyhle pocity dovolíš, třeba odplavou stejně rychle, jako přišly. Zkus nebrat ohled na manžela, nepřemýšlej, jak by ses měla tvářit, co bys měla říkat, aby to bylo "správně", aby tareagoval tak, jak si přeješ... Do hlavy mu stejně nevidíš a zbytečně se vyčerpáváš. prostě se projevuj tak, jak to cítíš. Promiň mi ten obrat, ale u vás je to v tuhle chvíli "posraným navrch". Hrát si na superženu a ještě se u toho roztomile tvářit, pokud to tak necítíš - později bys to vyčítala nejvíc sama sobě. Může to být krize, ketrá za pár týdnů pomine, může to být definitivní konec, ale v tuto chvíli nemá smysl nic z toho předjímat.

Soustřeď se na přítomný okamžik, dovol si prožít a projevit všechny svoje pocity, ale nekochej se tím, jak jsi krásně rozzuřená nebo rozlítostněná. Nedrž to v sobě, ale ani nepřeháněj, a obraty, které v sobě mají cosi podpásového, zkus vyčerpat, dokud u toho nikdo není, samosebou ani tvoje dcerka. Pak si opláchni obličej studenou vodou a usměj se na sebe do zrcadla. Nepřipravuj si žádné taktiky a proslovy na manžela, dělej to, na co máš chuť. Nechej ho, ať na sebe vezme svůj díl zodpovědnosti za současnou situaci. Možná se urazí a odejde, možná začne sám od sebe. To už neovlivníš. Jediné, co můžeš, je být ve svém jednání věrná sama sobě. Přinejmenším si potom nebudeš připadat jako debil, který se tolik snažil něco zachránit, a nikdo tu jeho snahu neocenil.  wink

#123 4. 2. 2007 12:06

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Vany, ty nic neřešíš,ty utíkáš pokud si hledáš dalšího chlapa.

Pokud jsi stále v šestinedělí, tak nechápu, proč řešíš věci radikálně. Život je plný kompromisů a ve vztahu je potřeba notná dávka tolerance, jinak se asi přidáš k davu těch, kterým situace přišla neúnostná a raděj se rozvedli nebo rozešli, než aby složitěji hledali řešení.

Zkusila jsi poradnu? Pro sebe i pro vás oba? Nemyslím, že se tam jen vypovídáš, ale snad si i některé věci ujasníš.  Nemusí ti sednout hned první odborník, s tím taky počítej.

Máš určité představy o životě. Co o těch přestavách ví tvůj manžel? A co víš ty o jeho představách? O tom, jak chce dítě zapojit do svého stylu života?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#124 4. 2. 2007 12:32

vany27
♥♥♥----

holky!!!! já nehledám chlapa..... inzerát jsem psala jen proto,že jsem cdhtěla pokecat s chlapem.... !!!!normálním... znát jejich názor na mou situaci.. a taky jsem to těm pánům napsala.... !!! napsala sje m,že nejsem schopna jít na kafe...že potřebuji jen pokecat a probrat mou situaci..prostě si popovídat.. !!!!!!

absolutně bych nezvládla nový vztah!!! Nejsem blázen !!!!!!! a ani na to nemám srdce..to je stále pevně v rukou mého manžela !!!

s manželem jsem se snažila mluvit o tom,jak to vidí s časem stráveným s dcerou,...řekl mi to jasně...že bude hlavně na motorce..a zbytek se uvidí,, !!!

Můj manžel mě zná 9 let.. ví..jak chci žít... toleruji určitou dávku volnosti..ale aby mi třeba řekl,že jde pařít a přikde za 3 dny..tak tak tolerantní nejsem!!!!!!!! jenže takhle si to představuje on !!!

Nechci utéct..proto se ani nebuud nikam stěhovat. řekla jsem si,že to už bude to poslední,,

budu tady.... snažit se vztah zachránit... jednat bez hysterických scén a snažit se ovládnout slzy alespon před manželem..

taktiky stejně asi nemají smysl.většinou se nimi stejně člověk neřídí,,, a stejně mám pocit,že na manžela tohle neplatí..

Pavli.. poradnu asi zkusím..potřebuji znát odborný názor a pohled člověka,který se s takovými situacemi setkává,...

ale budu bojovat..nehodlám sklopit uši !!! a jít jak spráskaný pes...ted už ne..to jsem si prožila v minulém vztahu...a ted to prostě bude jinakt....

Není tady

#125 4. 2. 2007 13:58

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

vany, vydrž a zkus napřed sama zajít do té poradny, třeba aspoň lépe utřídíš myšlenky a vypovídáš se, držím ti palce!

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí