6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale Vaíku, vany s ním ila devět let, ne počali dítě !!!!
Není tady
Bety, vak já na tebe taky neútočila - to si neber tak osobně. To, co jsi napsala - o tom rázném přístupu - pod to se můu jedině podepsat
Není tady
no jo ikdyby 100, kdy je někdo zaláskovanej tak to nepozná ikdyby to viděl a vichni ji to říkaly a hlavně je to jedno, to se u stalo. Teď je potřeba přemýlet co bude dál???
Není tady
avalonka napsal(a):
Bety, vak já na tebe taky neútočila - to si neber tak osobně. To, co jsi napsala - o tom rázném přístupu - pod to se můu jedině podepsat
Jsme holt kadá enská jiná, a někteří chlapi dokáou vyuít slabiny....
Není tady
Podle mě by se vany měla ted vykalat na to co ON, jestli motorky nebo eny, bratr nebratr, je to jedno.
Úplně bych to ted vypustila.
Uívat krásné období s malým mimčem a pomalu se učit nezávislosti. To je ted důleité.
Bude to potřebovat.
A kdy ne ted, tak v dalích ivotních situacích, kterých bude jetě jéje, to jako kdy najde.
Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 19:39)
Není tady
mně se ale zdá e vany o něj pořád moc stojí a nechce to jen tak vzdát.... asi to jen tak nevypustí, po tolika společných letech a s jeho dítětem...to by bylo krásné umět vztah jen tak vypustit, ale nedokáu si moc představit enskou která by to uměla, já tedy ne, jestli ty to umí tak to se docela divím, ale neobdivuju...
Není tady
holky... věřte nebo ne... můj manel byl celé těhu (a na konec super!!) .. své synovce jsme pořád někam brali...dokonce jsme ¨je vzali na letoní dovoleno a to hlavně proto,e manel jim chtěl udělat super prázdniny!!!!!!! celou dovolenou se jim max.věnoval..a já mohla odpočívat (byla jsem ve 25.týdnu)--a já byla tastná,jak se jim manle věnuje!!!!!!! říkala jsem si,to bude skvělý táta!!!!!!
s ted tohle !!! chápete ??? prostě tohle se fakt nedá odhadnout!!!!!! nebyl to ádný frajírek na motorce ..volný čas věnoval mne a jinak byl v práci.. a e byl v práci vím,jeliko pracuje s tchánem..a vdy jsou v práci spolu..take mám i kontrolu !!!!
Nejsem ádná husa,která si udělá dáítě s blbečkem na motorce...blbečkem se stal a na konci mého těhotentsví!! naprosto nekontrolovatelně a najednou !!o to víc jsem v oku..chápete????
Není tady
Bety,
No ít za něj jeho ivot nemůe, take musí ít ten svůj. A to co nejlíp.
Ono se to nějak vyvrbí. Podle mě to má nějaký důvod a nic není na tomto světě trvalé, e?
Kdybych tady popsala já začátky svého manelství, nikdo by mi nevěřil, e mám krásné a tastné manelství.
Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 19:47)
Není tady
Vany já tě chápu a je mi to moc líto, opravdu moc e se tak trápí, ale můeme tě tady jenom slovně podpořit, abys to vydrela a rozhodla se co dál. Umím sipředstavit jak o tom pořád přemýlí a honí se ti to dokola v hlavě, jak na to myslí i kdy nechce. Moná bys mohla zkusit vzájemnou domluvu zpočátku - e chce jedno volné odpoledne pro sebe ? lo by to domluvit se na tom??? Pro začátek - ví aby musel taky něco doma a kolem dítěte dělat, to by se dalo zvládnout i kdy kojí, nějaké 3 hodinky??? To vydrí kadé dítě bez újmy. Pro začátek...hlavně aby měl doma nějakou povinnost k domácnosti a dítěti!
Není tady
jetě jsem chtěla říct,e miminko jsme dělali půl roku..a jeliko se nedařilo... tak jsme pak museli ve stanovené dny..a manel i přesto,e přijel tenkrát z daléké cesty ve 3 ráno..utahaný a předtím noc nespal....tak i přesto...kdy jsem mu řekla,e by to mohlo dneska vyjít ..tak prostě řekl,tak toho musíme vyuít.. i kdy u padám na pusu unavou.. no a mám z toho dceru chápete..on mimi fakt chtěl....
o to víc to ted nechápu....
a je to tak.jak píete... nedovedu si představit,e budu dítě nakonec vychovávat s někým jiným.... ta představa mě přímo v srdci řee !!!!
stojím o něj děsně!!!! vdyt jsem s ním strávila a trávím 9 let ivota!!!!!! take .... nechápu ,co se stalo...
jetě nedávno mi říkal..miláčku..my dva se máme nejvíce rádi !!! nejvíce!! ani jsem se vlastně moc nehádali !!!prostě ... pěkný vztah!!!!!!!
Není tady
vany27 napsal(a):
a je to tak.jak píete... nedovedu si představit,e budu dítě nakonec vychovávat s někým jiným.... ta představa mě přímo v srdci řee !!!!
proč hned tohle?
a objeví skutečný důvod... pak vymýlej dalí scénáře
Není tady
no tak to je ale fakt divný, vany. To tedy nechápu - to má tvůj muík asi opravdu ten "poporodní ok". Jinak si neumím ten obrat vysvětlit - boe, doufám, e mě nečeká toté - abych si tu nemalovala iluze a pak... a já nebo
Není tady
avalonka napsal(a):
avalonko.... chci ti poslat sz..prosím,vyprázdni si schránku...
Není tady
avalonko..nechápu.,prosím..vyprázdni si schránku
Není tady
poletucha napsal(a):
vany27 napsal(a):
proč hned tohle?
a objeví skutečný důvod... pak vymýlej dalí scénáře
honí se mi toho v hlavě plno... asi to jsou ty hormony..ale momentálně... mám prostě strach,e to tak dopadne... musím to vypustit z hlavy..a bohůel i tak,jak se zachoval mu nikdy nezapomenu...
Není tady
avalonka napsal(a):
no tak to je ale fakt divný, vany. To tedy nechápu - to má tvůj muík asi opravdu ten "poporodní ok". Jinak si neumím ten obrat vysvětlit - boe, doufám, e mě nečeká toté - abych si tu nemalovala iluze a pak... a já nebo
vidí Av a ty jsi říkala e se to dá poznat ... nedá bohuel
Není tady
vany27 napsal(a):
honí se mi toho v hlavě plno... asi to jsou ty hormony..ale momentálně... mám prostě strach,e to tak dopadne... musím to vypustit z hlavy..a bohůel i tak,jak se zachoval mu nikdy nezapomenu...
....to má pravdu, nezapomene, je to poučná ivotní zkuenost
ale určitě odpustí, ivot je před tebou jetě dlouhej a dějí se různé věci a mnohdy horí.
Říkám, pro tvé vlastní dobro, bud v klidu, nějak se to vyvrbí.
Ani vztahy nejsou jednou provdy dané, jsou jako pole, mění se podle ročních období a podle intenzity obdělávání. Vdycky se ve můe obrátit naruby.
Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 20:06)
Není tady
Já si vany osobně myslím, e to opravdu přejde. U jsem potkala v ivotě podobné typy. Kór kdy jste byli takovou dobu bezdětní. Zvykl si na pohodlí, pozornost od Tebe a myslím, e teď prachsprostě árlí na vlastní dítě a není si to schopen v hlavě srovnat. Dej vám trochu času. Má to těké, ale snad Ti to stojí za to!!!!
Není tady
avalonka napsal(a):
Nojo Bety, jene jak se mu má stavět, kdy sotva stojí na nohou - v tom estinedělí. To má jako jetě ztrácet drahocennou energii, kterou by měla věnovat dítěti, tím, e bude s manelem bojovat? To je přeci hrůza, co u se dneska po enskejch nechce. Hele, ona není Xena.
Proboha, nedělej ze estinedělí smrtelnou chorobu.
S těmi monostmi dnes to musí být pohoda. Doufám, e se nám to vymodlený druhý dítko konečně zadaří, a si taky vychutnám komfort mateřství 21. stol.
Není tady
Mío Kuličko, ono to estinedělí skutečně choroba není, ale kdy si vzpomenu na ta svá, tak jsem je komplet probrečela a to jsem měla opory víc ně dost!!!!!!!
Není tady
vany27 napsal(a):
jetě jsem chtěla říct,e miminko jsme dělali půl roku..a jeliko se nedařilo... tak jsme pak museli ve stanovené dny..a manel i přesto,e přijel tenkrát z daléké cesty ve 3 ráno..utahaný a předtím noc nespal....tak i přesto...kdy jsem mu řekla,e by to mohlo dneska vyjít ..tak prostě řekl,tak toho musíme vyuít.. i kdy u padám na pusu unavou.. no a mám z toho dceru chápete..on mimi fakt chtěl....
o to víc to ted nechápu....
stojím o něj děsně!!!! vdyt jsem s ním strávila a trávím 9 let ivota!!!!!! take .... nechápu ,co se stalo...
jetě nedávno mi říkal..miláčku..my dva se máme nejvíce rádi !!! nejvíce!! ani jsem se vlastně moc nehádali !!!prostě ... pěkný vztah!!!!!!!
Hele Vany já ti něco řeknu. Ten můj mi v obou estinedělích el tak říkajíc z cesty. tak to vidím dneska. tehdy jsem měla pocit, e mi nechce pomoct, e je línej, pohodlnej, nezáleí mu na mě, e padám na ústa .... Po čase jsem zjistila, e měl pocit, e mi překáí!!! Jak jsem se tak vechno kolem snaila zorganizovat aby to lapalo. byla jsem unavená, občas nevlídná... Oni to fakt vidí jinak. Hele píe ti, říká ti přezdívkou, to se srovná. Rozhodně nesouhlasím s hlasy které radí radikální řeení.. v estinedělí... blbost.
neukvapuj se relaxuj, poádej o pomoc tchýni, rodiče, hezky sem pi, raduj se z toho e mimi nezlobí a prospívá.
Nic se nesmí lámat přes koleno a pokud o něj stojí tak u vůbec ne.
Věř, e za čas se tomu jen pousměje.
dej si něco sladkého na zub a jdi spát, ráno moudřejí večera. Pá pá
Není tady
Ne jste měli mimčo, tak jste byli vude spolu? A teď se asi nechce nechat omezovat a jde na akce sám. Málokterý muský se nechá "omezovat" . A vzdávat se svých koníčků........... Ty teď tráví čas doma s miminkem a on jak uzná za vhodné. Přeji Ti hodně sil a tě se z krásné holčičky.
Není tady
lueta napsal(a):
Mío Kuličko, ono to estinedělí skutečně choroba není, ale kdy si vzpomenu na ta svá, tak jsem je komplet probrečela a to jsem měla opory víc ně dost!!!!!!!
Hm, já neměla čas brečet... pomatuju se, e jsem tehdy byla permanentně astná a nic mě nemohlo rozhodit... A to manel pracoval 100 km daleko a neměl čas jezdit domů kadý víkend, mamka v Brně, tchýně v Práglu a já ve starém domku na Vysočině. Ale vechny problémy mi byly tak nějak fuk, měla jsem svou Kačenku... beru to jako jedno z nejkrásnějích období svého ivota
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
lueta napsal(a):
Hm, já neměla čas brečet... pomatuju se, e jsem tehdy byla permanentně astná a nic mě nemohlo rozhodit... A to manel pracoval 100 km daleko a neměl čas jezdit domů kadý víkend, mamka v Brně, tchýně v Práglu a já ve starém domku na Vysočině. Ale vechny problémy mi byly tak nějak fuk, měla jsem svou Kačenku... beru to jako jedno z nejkrásnějích období svého ivota
Ono to není ani tak o čase, nebo těstí, ale o hormonech !!!!!!!
Není tady