Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 2. 2. 2007 19:32

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: manžel po porodu

Ale Vašíku, vany s ním žila devět let, než počali dítě !!!!

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#77 2. 2. 2007 19:34

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Bety, však já na tebe taky neútočila - to si neber tak osobně. To, co jsi napsala - o tom rázném přístupu - pod to se můžu jedině podepsat smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#78 2. 2. 2007 19:35

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

no jo ikdyby 100, když je někdo zaláskovanej tak to nepozná ikdyby to viděl a všichni ji to říkaly a hlavně je to jedno, to se už stalo. Teď je potřeba přemýšlet co bude dál???

Není tady

#79 2. 2. 2007 19:36

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

avalonka napsal(a):

Bety, však já na tebe taky neútočila - to si neber tak osobně. To, co jsi napsala - o tom rázném přístupu - pod to se můžu jedině podepsat smile

Jsme holt každá ženská jiná, a někteří chlapi dokážou využít slabiny....

Strach je malá smrt...

Není tady

#80 2. 2. 2007 19:38

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Podle mě by se vany měla ted vykašlat na to co ON, jestli motorky nebo ženy, bratr nebratr, je to jedno.
Úplně bych to ted vypustila.
Užívat krásné období s malým mimčem a pomalu se učit nezávislosti. To je ted důležité.
Bude to potřebovat.
A když ne ted, tak v dalších životních situacích, kterých bude ještě jéje, to jako když najde.

Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 19:39)

Není tady

#81 2. 2. 2007 19:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

mně se ale zdá že vany o něj pořád moc stojí a nechce to jen tak vzdát.... asi to jen tak nevypustí, po tolika společných letech a s jeho dítětem...to by bylo krásné umět vztah jen tak vypustit, ale nedokážu si moc představit ženskou která by to uměla, já tedy ne, jestli ty to umíš tak to se docela divím, ale neobdivuju...

Strach je malá smrt...

Není tady

#82 2. 2. 2007 19:45

vany27
♥♥♥----

holky... věřte nebo ne... můj manžel byl celé těhu (až na konec super!!) .. své synovce jsme pořád někam brali...dokonce jsme ¨je vzali na letošní dovoleno a to hlavně proto,že manžel jim chtěl udělat super prázdniny!!!!!!! celou dovolenou se jim max.věnoval..a já mohla odpočívat (byla jsem ve 25.týdnu)--a já byla štastná,jak se jim manžle věnuje!!!!!!! říkala jsem si,to bude skvělý táta!!!!!!

s ted tohle !!! chápete ??? prostě tohle se fakt nedá odhadnout!!!!!! nebyl to žádný frajírek na motorce ..volný čas věnoval mne a jinak byl v práci.. a že byl v práci vím,jelikož pracuje s tchánem..a vždy jsou v práci spolu..takže mám i kontrolu !!!!

Nejsem žádná husa,která si udělá dáítě s blbečkem na motorce...blbečkem se stal až na konci mého těhotentsví!! naprosto nekontrolovatelně a najednou !!o to víc jsem v šoku..chápete????

Není tady

#83 2. 2. 2007 19:45

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Bety,
No žít za něj jeho život nemůže, takže musí žít ten svůj. A to co nejlíp.
Ono se to nějak vyvrbí. Podle mě to má nějaký důvod a nic není na tomto světě trvalé, že?

Kdybych tady popsala já začátky svého manželství, nikdo by mi nevěřil, že mám krásné a štastné manželství.

Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 19:47)

Není tady

#84 2. 2. 2007 19:47

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Třeba je to jen "poporodní tatínkovský šok" a po pár týdnech se to srovná...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#85 2. 2. 2007 19:50

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Vany já tě chápu a je mi to moc líto, opravdu moc že se tak trápíš, ale můžeme tě tady jenom slovně podpořit, abys to vydržela a rozhodla se co dál. Umím sipředstavit jak o tom pořád přemýšlíš a honí se ti to dokola v hlavě, jak na to myslíš i když nechceš. Možná bys mohla zkusit vzájemnou domluvu zpočátku - že chceš jedno volné odpoledne pro sebe ? Šlo by to domluvit se na tom??? Pro začátek - víš aby musel taky něco doma a kolem dítěte dělat, to by se dalo zvládnout i když kojíš, nějaké 3 hodinky??? To vydrží každé dítě bez újmy. Pro začátek...hlavně aby měl doma nějakou povinnost k domácnosti a dítěti!

Strach je malá smrt...

Není tady

#86 2. 2. 2007 19:51

vany27
♥♥♥----

ještě jsem chtěla říct,že miminko jsme dělali půl roku..a jelikož se nedařilo... tak jsme pak museli ve stanovené dny..a manžel i přesto,že přijel tenkrát z daléké cesty ve 3 ráno..utahaný a předtím noc nespal....tak i přesto...když jsem mu řekla,že by to mohlo dneska vyjít smile ..tak prostě řekl,tak toho musíme využít.. i když už padám na pusu unavou.. no a mám z toho dceru smile chápete..on mimi fakt chtěl....

o to víc to ted nechápu.... sad
a je to tak.jak píšete... nedovedu si představit,že budu dítě nakonec vychovávat s někým jiným.... ta představa mě přímo v srdci řeže !!!!

stojím o něj děsně!!!! vždyt jsem s ním strávila a trávím 9 let života!!!!!! takže .... nechápu ,co se stalo...
ještě nedávno mi říkal..miláčku..my dva se máme nejvíce rádi !!! nejvíce!! ani jsem se vlastně moc nehádali !!!prostě ... pěkný vztah!!!!!!!

Není tady

#87 2. 2. 2007 19:55

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

vany27 napsal(a):

a je to tak.jak píšete... nedovedu si představit,že budu dítě nakonec vychovávat s někým jiným.... ta představa mě přímo v srdci řeže !!!!

proč hned tohle?
až objevíš skutečný důvod... pak vymýšlej další scénáře

Není tady

#88 2. 2. 2007 19:56

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

no tak to je ale fakt divný, vany. To tedy nechápu - to má tvůj mužík asi opravdu ten "poporodní šok". Jinak si neumím ten obrat vysvětlit - bože, doufám, že mě nečeká totéž - abych si tu nemalovala iluze a pak... storstark a já usch nebo dumbom

big_smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#89 2. 2. 2007 19:56

vany27
♥♥♥----

avalonka napsal(a):

avalonko.... chci ti poslat sz..prosím,vyprázdni si schránku...

Není tady

#90 2. 2. 2007 19:56

vany27
♥♥♥----

avalonko..nechápu.,prosím..vyprázdni si schránku

Není tady

#91 2. 2. 2007 19:58

vany27
♥♥♥----

poletucha napsal(a):

vany27 napsal(a):

proč hned tohle?
až objevíš skutečný důvod... pak vymýšlej další scénáře

honí se mi toho v hlavě plno... asi to jsou ty hormony..ale momentálně... mám prostě strach,že to tak dopadne... musím to vypustit z hlavy..a bohůžel i tak,jak se zachoval mu nikdy nezapomenu...

Není tady

#92 2. 2. 2007 20:04

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

avalonka napsal(a):

no tak to je ale fakt divný, vany. To tedy nechápu - to má tvůj mužík asi opravdu ten "poporodní šok". Jinak si neumím ten obrat vysvětlit - bože, doufám, že mě nečeká totéž - abych si tu nemalovala iluze a pak... storstark a já usch nebo dumbom

big_smile

vidíš Av a ty jsi říkala že se to dá poznat ... nedá bohužel sad

Není tady

#93 2. 2. 2007 20:06

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

vany27 napsal(a):

honí se mi toho v hlavě plno... asi to jsou ty hormony..ale momentálně... mám prostě strach,že to tak dopadne... musím to vypustit z hlavy..a bohůžel i tak,jak se zachoval mu nikdy nezapomenu...

....to mᚠpravdu, nezapomeneš, je to poučná životní zkušenost
ale určitě odpustíš, život je před tebou ještě dlouhej a dějí se různé věci a mnohdy horší.

Říkám, pro tvé vlastní dobro, bud v klidu, nějak se to vyvrbí.
Ani vztahy nejsou jednou provždy dané, jsou jako pole, mění se podle ročních období a podle intenzity obdělávání. Vždycky se vše může obrátit naruby.

Upravil(a) poletucha (2. 2. 2007 20:06)

Není tady

#94 2. 2. 2007 20:13

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Já si vany osobně myslím, že to opravdu přejde. Už jsem potkala v životě podobné typy. Kór když jste byli takovou dobu bezdětní. Zvykl si na pohodlí, pozornost od Tebe a myslím, že teď prachsprostě žárlí na vlastní dítě a není si to schopen v hlavě srovnat. Dej vám trochu času. Mᚠto těžké, ale snad Ti to stojí za to!!!!

Není tady

#95 2. 2. 2007 20:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

avalonka napsal(a):

Nojo Bety, jenže jak se mu má stavět, když sotva stojí na nohou - v tom šestinedělí. To má jako ještě ztrácet drahocennou energii, kterou by měla věnovat dítěti, tím, že bude s manželem bojovat? To je přeci hrůza, co už se dneska po ženskejch nechce. Hele, ona není Xena.

Proboha, nedělej ze šestinedělí smrtelnou chorobu.
S těmi možnostmi dnes to musí být pohoda. Doufám, že se nám to vymodlený druhý dítko konečně zadaří, a si taky vychutnám komfort mateřství 21. stol. smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#96 2. 2. 2007 20:28

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Míšo Kuličko, ono to šestinedělí skutečně choroba není, ale když si vzpomenu na ta svá, tak jsem je komplet probrečela a to jsem měla opory víc něž dost!!!!!!!  roll

Není tady

#97 2. 2. 2007 20:38

terry2
♥♥♥----

vany27 napsal(a):

ještě jsem chtěla říct,že miminko jsme dělali půl roku..a jelikož se nedařilo... tak jsme pak museli ve stanovené dny..a manžel i přesto,že přijel tenkrát z daléké cesty ve 3 ráno..utahaný a předtím noc nespal....tak i přesto...když jsem mu řekla,že by to mohlo dneska vyjít smile ..tak prostě řekl,tak toho musíme využít.. i když už padám na pusu unavou.. no a mám z toho dceru smile chápete..on mimi fakt chtěl....

o to víc to ted nechápu.... sad

stojím o něj děsně!!!! vždyt jsem s ním strávila a trávím 9 let života!!!!!! takže .... nechápu ,co se stalo...
ještě nedávno mi říkal..miláčku..my dva se máme nejvíce rádi !!! nejvíce!! ani jsem se vlastně moc nehádali !!!prostě ... pěkný vztah!!!!!!!

Hele Vany já ti něco řeknu. Ten můj mi v obou šestinedělích šel tak říkajíc z cesty. tak to vidím dneska. tehdy jsem měla pocit, že mi nechce pomoct, že je línej, pohodlnej, nezáleží mu na mě, že padám na ústa .... Po čase jsem zjistila, že měl pocit, že mi překáží!!! Jak jsem se tak všechno kolem snažila zorganizovat aby to šlapalo. byla jsem unavená, občas nevlídná... Oni to fakt vidí jinak. Hele píše ti, říká ti přezdívkou, to se srovná. Rozhodně nesouhlasím s hlasy které radí radikální řešení.. v šestinedělí... blbost.
neukvapuj se relaxuj, požádej o pomoc tchýni, rodiče, hezky sem piš, raduj se z toho že mimi nezlobí a prospívá.
Nic se nesmí lámat přes koleno a pokud o něj stojíš tak už vůbec ne.
Věř, že za čas se tomu jen pousměješ.
dej si něco sladkého na zub a jdi spát, ráno moudřejší večera. Pá pá

Není tady

#98 2. 2. 2007 20:40

briza3
♥♥♥♥---

Než jste měli mimčo, tak jste byli všude spolu? A teď se asi nechce nechat omezovat a jde na akce sám. Málokterý mužský se nechá "omezovat" . A vzdávat se svých koníčků........... Ty teď trávíš čas doma s miminkem a on jak uzná za vhodné. Přeji Ti hodně sil a těš se z krásné holčičky.

Není tady

#99 2. 2. 2007 20:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lueta napsal(a):

Míšo Kuličko, ono to šestinedělí skutečně choroba není, ale když si vzpomenu na ta svá, tak jsem je komplet probrečela a to jsem měla opory víc něž dost!!!!!!!  roll

Hm, já neměla čas brečet... pomatuju se, že jsem tehdy byla permanentně šastná a nic mě nemohlo rozhodit... A to manžel pracoval 100 km daleko a neměl čas jezdit domů každý víkend, mamka v Brně, tchýně v Práglu a já ve starém domku na Vysočině. Ale všechny problémy mi byly tak nějak fuk, měla jsem svou Kačenku... beru to jako jedno z nejkrásnějších období svého života smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#100 2. 2. 2007 21:12

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

lueta napsal(a):

Hm, já neměla čas brečet... pomatuju se, že jsem tehdy byla permanentně šastná a nic mě nemohlo rozhodit... A to manžel pracoval 100 km daleko a neměl čas jezdit domů každý víkend, mamka v Brně, tchýně v Práglu a já ve starém domku na Vysočině. Ale všechny problémy mi byly tak nějak fuk, měla jsem svou Kačenku... beru to jako jedno z nejkrásnějších období svého života smile

Ono to není ani tak o čase, nebo štěstí, ale o hormonech !!!!!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí