Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#376 20. 2. 2008 21:48

vany27
♥♥♥----

Re: manžel po porodu

Děkuji za přání do života,ale upřímně si teda nemyslím,že jsem až tak silná  sad ... protože kdybych byla,nejspíš bych muže nevzala 3krát zpět... dumbom ...ale na druhou stranu jsem to zmákla bez jediného prášku na uklidnění, bez opití alkoholem či něco horšího :-O - ( kojila jsem,takže i tohoto jsem byla ušetřena :-) ...a jediné ,co mě to stálo byly nervy, kila a rok života-neživota...ale je to za mnou ,,,,,, snažila jsem se řídit Vašimi radami,ale je pravda,že vlastní zkušenost je ta nejcennější...protože pokud si člověk k něčemu dojde sám,tak tomu i potom věří...... všechny Vaše rady byly pravdivé, upřímné a odžité :-) .... člověk si vše rozumově zdůvodní.....ale stejně pak jedná jinak...pokud o svém jednání není skalopevně přesvědčen a nejde to zevnitř....

jedna jediná pravda bude asi vždy platit :-)----- vše.... absolutně vše má svůj čas :-)  fuckyou

Upravil(a) vany27 (20. 2. 2008 21:49)

Není tady

#377 20. 2. 2008 23:02

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

vany, už bude dobře - uvidíš!! moc a moc ti to přeju!!! pro mě jsi strašně moc silná hjarta

Není tady

#378 20. 2. 2008 23:10

naivka
♥------

vany, asi nenapisu nic noveho....ale i tak...jsi tolik silna. zkusena. moudra.
uz nejakou dobu si na tyhle stranky chodim pro pohlazeni, ale malokdy se mi stane, ze mam potrebu reagovat. plakala jsem, kdyz jsem si cetla tvuj pribeh. jako bych videla sebe...tam, kam bych se jednou chtela dopracovat.
casto premyslim, co je to laska...a posledni dobou vubec nevim. jaka je, jestli je...ale mam pocit, ze je asi jistejsi uzivat si, ze ji muzeme nekomu dat...nez ji ocekavat od druhych. uzivej si svoji holcicku, jsem presvedcena, ze laska, kterou ji muzes dat, je to nejhezci v zivote hjarta
hodne stesti. a sily. a lasky smile

Není tady

#379 21. 2. 2008 21:29

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

co to tady čtu? Jak že to holky nemají t잚í? To teda sakra mají a právě proto, aby někdo rodil ty syny, si ženská obrátí život vzhůru nohama. Ženská přeruší, pokud vůbec nějaou začne, svojí kariéru, studium, kvůli dětem, stane se finančně závislá na muži, rok ne-li víc se s prckem nevyspí, v lepším případě to skončí jedním dítětem, ale většinou se všechno ještě opakuje, nehledě na zabezpečení domácnosti, nákupy, úkoly, k tomu všemu vypadat dobře, shazovat kila po dětech, být v dobré náladě když pán domu přijde z práce (pokud přijde) a na konci dne stejně zdrhne za mladší až manželka splní všechny rozmnožovací povinnosti (koukněte do vlády nebo jiné VIP, je to všude stejnej příběh), zkrátka ženská MÁ ŽIVOT T̎ŠÍ a spoustu věcí ovlivnit vůbec nemůže (o to míň chlapa).

To není stěžování si, mám super manžela, normálně zlobivé syny a těžší život než mají chlapi roll

Vany, věřím že lásku ještě poznᚠhjarta

Není tady

#380 21. 2. 2008 21:44

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Čekanko, kdopak asi vychovává takové syny?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#381 21. 2. 2008 21:47

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Čekanka napsal(a):

co to tady čtu? Jak že to holky nemají t잚í? To teda sakra mají a právě proto, aby někdo rodil ty syny, si ženská obrátí život vzhůru nohama. Ženská přeruší, pokud vůbec nějaou začne, svojí kariéru, studium, kvůli dětem, stane se finančně závislá na muži, rok ne-li víc se s prckem nevyspí, v lepším případě to skončí jedním dítětem, ale většinou se všechno ještě opakuje, nehledě na zabezpečení domácnosti, nákupy, úkoly, k tomu všemu vypadat dobře, shazovat kila po dětech, být v dobré náladě když pán domu přijde z práce (pokud přijde) a na konci dne stejně zdrhne za mladší až manželka splní všechny rozmnožovací povinnosti (koukněte do vlády nebo jiné VIP, je to všude stejnej příběh), zkrátka ženská MÁ ŽIVOT T̎ŠÍ a spoustu věcí ovlivnit vůbec nemůže (o to míň chlapa).

To není stěžování si, mám super manžela, normálně zlobivé syny a těžší život než mají chlapi roll

Vany, věřím že lásku ještě poznᚠhjarta

Čekanko,
ale to vše si děláme my ženy (a nejsem výjimka), a přitom to tak nemusí být.
Musíš dítě akorát donosit a porodit. Jo, a kojit. Vše ostatní zvládne i partner. yikes)

Je to naše volba. Když to nechceš dělat, bude to dělat někdo jiný.

Není tady

#382 21. 2. 2008 23:01

vany27
♥♥♥----

čekanko... tak jo :-) klidně si postěžuj, mᚠrecht big_smile ......... ale jsme silné,a proto i to těžké břemeno ženství tak bravůrně zvládáme big_smile

Damilo,mᚠpravdu... nicméně jedno  je pravda,že do té doby,než jsem měla malou,tak jsem nějak netušila,co to je mateřský pud...a teď vím,že ačkoliv spoustu věcí může zastat partner,stejně bych neměla to srdce hned po porodu nastoupit do práce a nechat,aby se mrně staral partner,..prostě by mi to srdce nedalo...... taky si přivydělávám a když citím,že práci dávám víc než prckovi,tak mám výčitky.... takže ano.. v mnohém mᚠpravdu.... ale holt máma je máma, ne? :-)

Není tady

#383 21. 2. 2008 23:05

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Jo, kdyby záleželo jen na mně, tak bych se 10 let věnovala jen dětem, a pak své kariéře. Leč doba tomu nepřeje (a nikdy tomu nebylo jinak, spíš hůře).
žena má právo se rozhodnout. Já bych se rozhodla pro dítě. Ale ne navždy, protože dítě odroste, a pak mě nepotřebuje.
Přesto má žena stále tu volbu. Sice tu nejt잚í, jakou může mít, ale má. smile

Není tady

#384 6. 3. 2008 12:24

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

...

Upravil(a) Gabrielle (6. 2. 2020 14:05)

Není tady

#385 11. 3. 2008 19:45

vany27
♥♥♥----

Irenka21 napsal(a):

Vany , moc Tě zdravím, možná jsem tenkrát byla tvrdá, ale pravda byla docela blízká tomu, co jsem si myslela, jen mne dost děsí, že se skoro vždy potvrdí to nejhorší, co si o mužích podnikatelích myslím, přeji Ti abys vše zvládla a duševně se časem dala dohromady. Na mne i v situacích, když jsem si myslela, že už nevstanu, jako vzpruha působil můj mladší syn, byl veselý plný života a dodnes mne děti ženou dopředu, co do té své holčičky vložíš se Ti vrátí, neznamená to, že bys ji musela rozmazlovat, ale být zásadová, přísná i milující. To je nyní asi Tvůj úděl, chránit a vychovávat to svoje štěstíčko a na chlapy chvíli zapomeň, než se zhojí všechny rány, prošla sis fakt velkým rozčarováním a třeba Tě už budou potkávat v životě jen ty lepší věci, ráda jsem se dočetla, jak se máš, zdraví Irča.

Ahoj Irenko, tak jsem si znovu četla Tvé dávné příspěvky a opět se mi vybavily pocity jako tenkrát..... protože už tenkrát jsem cítila ,že v mnoha věcech mᚠpravdu.... jenže člověk to uvnitř cítí a neumí si to přiznat.......

takže musím říct,že život se opravdu neustále cyklicky opakuje a většina příběhu je si víceméně podobných...... bohůžel :-(..... každopádně je fajn, že si můžem říct,že co nás nezabije,to nás posílí....a hlavně zkusit si ze zklamání vzít ponaučení a nedělat stejné chyby..... to je asi to nejt잚í... :-)

Není tady

#386 13. 3. 2008 18:15

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já žiji nyní až moc intenzivně, zpracovala jsem reorganizaci a efektivizaci firmy, kterou vedu, čekám na výsledek auditu a postupně jsem to začala realizovat, bude to něco, podali jsme tři projekty na peníze z EU a chystáme čtvrtý, bohužel s každou optimalizací je spojeno i personální zemětřesení, někoho budu propouštět a jiné profese nabírat, prostě děti vyrostly, vídám je večer, povídáme si, ale jsem jim vděčná, že jsou smyslem mého snažení, až dítě trochu odroste a najdeš seberealizaci a hodného muže, bude život zase pěknější.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#387 21. 3. 2008 11:11

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Irenka21 napsal(a):

No většinou si novopečení tatínci berou v práci týdenní dovolenou, aby mamince ulehčili a svého nového potomka si užili, je to nějaký pako, tenhle pán.

Tak tohle je dobré často citovat sad  A ještě je dobré u toho dodat "většinou"

a pak taky:
...každý správný tatínek chce být u porodu
...každý pořádný chlap pomáhá doma s miminem
...každá rozumný člověk ... atd.

A hned tu máte stádo nespokojených maminek.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#388 24. 3. 2008 18:27

terezka007
♥♥♥----

No teda, drsný příběh. Vany je desne statecny clovicek. Myslite si, ze jsou podnikatele nejaka rizikova skupina? Bych asi mela byt rada za sveho radiologickeho asistenta :big_smile no je to hrozne moc poucny pribeh, clovek by si asi budoucnot nemel malovat moc ruzove. Stejne si nedokazu predstavit, ze bych dokazala projit necim takovym tummenupp

Není tady

#389 26. 3. 2008 23:23

vany27
♥♥♥----

Terezko .. nestraš.. pokud jsou opravdu riziková skupina.. tak jsem si našla dalšího rizikového partnera....... jen tak někde uvnitř pevně věřím,že to není v povolání,ale v člověku a taky v síle osobnosti..........

taky jsem si nepředstavila,že bych něčím takovým měla procházet......  ono si to totiž nejde představit...... paradoxně mi v životě vše vycházelo..... školy, státnice, vztahy, porod, zdraví... takže se zákonitě muselo něco..... po..... :-/

zrovna dneska jsem dostala od manžela několik sms....... tipuji,že jeho další poblouznění z nové lásky opět upadá.............jelikož mi opět psal,jak všeho lituje a jak by vše vrátil.........

docela mě deptají jeho rodiče,kteří neustále opakují,jak si za vše může sám a že je teĄd neustále podrážděný a vidí,jak si zpackal život,atd...... při tom všem samozřejmě souhlasí s mým tvrzením,že bych se nezměnil a že by nᚠvztah už stejně nefungoval...ale samozřejmě cítím,jak by moc chtěli,a sedáme dohromady... podle mne i na úkor toho,že bych byla neštastná.... "jen" proto,,aby jejich syn měl opět ideální rodinku..........

Docela mě to ničí,protože mám pocit,jakoby mě neustále nechtěli pustit pryč z toho věčného tématu já a on...ačkoliv vědí,že mám přítele a že on má přítelkyni- se kterou to už samozřejmě až tak neklape... holt další osudová láska asi opět vyprchává,,,,,

mimochodem konečně vím,kdo by tajemný anonym,který mi sdělil,že můj drahý byl se svou láskou na víkend ( oficiálně byl ale samozřejmě pracovně pryč).... byl to její bratr--- řekla mu,a mi zavolá a práskne manžela,abych jej jako vyhodila a ona jej měla pro  sebe a on se konečně rozvedl........ neskutečné,k čemu se lidé dokáží snížit..... :-/

............ Terezko.... stále platí,že co nás nezabije,to nás posílí.......
občas to na člověka padne..... protože vzpomínky chtě nechtě bolí...ale vždy si je důležité uvědomit ,jaká je realita........ sny a vzpomínky jsou a zůstanou jen snem a vzpomínkami,ale my jsme tady od toho,abychom žili a byli štastni..... z toho,jak žijeme, z toho,co se nám daří a z toho,že máme vedle sebe člověka,kterému můžeme věřit a spolehnout se...člověka,který je hmatatelným důkazem toho,že štěstí existuje..... protože ho se můžeme dotknout.......
,ale zkus se dotknout snu......nebo vzpomínek....... zmizí... jsou nehmotné.........  ..... neobejmeš je ani nechytneš.... můžeš se na ně dívat, můžeš s nima plakat, ale nemůžeš je žít :-)

Není tady

#390 27. 3. 2008 15:05

maricka
♥♥♥♥♥--

Vany...je to těžké vím, ale možná by bylo fajn si otevřeně promluvit...úplně otevřeně...co a jak cítí on, co Ty, proč to dělal, proč od Tebe odchází a vrací se..a pak až udělat onu definitivní tečku, pokud nebude zbytí. Přece jen máte děti... Ale zase bys riskovala, že z tebe udělá vola...já nevím.

Promluvili jste si již otevřeně od té doby?

Upravil(a) maricka (27. 3. 2008 15:11)

Není tady

#391 27. 3. 2008 15:37

vany27
♥♥♥----

Maričko, nepromluvili, když se chtěl naposledy vrátit,tak brečel a všem kolem psal,že to myslí vážně a že chce být s náma...... jediná jeho věta, proč odešel byla- že byl zaslepený ... ??? címž asi myslel zamilovaný do té slečny..... ptala jsem se ho několikrát,že bych chtěla vědět,co se vlastně mezi námi stalo, že jsem  měla pocit,že jsme opravdu spokojení oba..... tvrdil,že neví,že byl prostě zaslepený,.... myslím,že pravdu se nedozvím,protože jí nejspíše neví ani on sám..... .....

Maričko, nemám v úmyslu se k němu vracet..... protože jsem si jistá,že za týden,rok ,dva bych opět byla zas hadr na holi.. se kterým by mával.... nemyslím,že se lidé dokáží od základu měnit a jsem si téměř jistá,že mě podváděl i dřív,jen jsem to nevěděla......
nejsem naivní holka,která si myslí,že nevěra neexistuje a dá se zvládnout,ale pokud opravdu odešel navíc v takové době,tak jeho vztah ke  mně nemohl být tak hluboký jako můj k němu..prostě já bych jej neopustila v situaci,kdy by mě tak potřeboval.....

občas mi je jej líto,protože cítím,že je vnitřně opravdu neštastný a moc dobře ví,že mu to za to nestálo,protože chtě nechtě,byli jsme spolu deset let a dovolím si říct,že to byla hezká léta....... a manžel asi najednou zjistlil,že ta hodnota vztahu není v okamžitém poblouznění a síle hormonů,ale ve vztahu,který přešel už do hlubší fáze.... a tohle bohůžel pochopil pozdě......

občas mi ukápne pár nostalgických slz,ale pak si vždycky vzpomenu,jak na mě hulákal,že jsem nudná,že chce svobodu,že se neměl ženit a že jsme ho do všeho dotlačila.....a jak arogantně odcházel a já měla pocit,že jsem vlastně udělala vše špatně..... a v tu chvíli si uvědomím,že jsem se musela hrozně splést,že mě nemohl nikdy doopravdy milovat........ říká se,že v nouzi poznᚠpřítele.............. a můj manžel se nezachoval ani jako manžel,natož jako opravdový přítel...... a ač mám srdce sebevětší a někde uvnitř je a vždy bude kousíček srdíčka vždy pro něj,tak tohle mu odpustit nedokáži.....

Není tady

#392 27. 3. 2008 17:27

maricka
♥♥♥♥♥--

Chápu, Vany... Takovému člověku se říká nevyzrálý, nezodpovědný a je třeba tuto vlastnost odhalit včas... Bohužel někdy to však nejde sad

Není tady

#393 28. 3. 2008 8:35

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Vany, mᚠmůj obdiv pussa

Maričko, co to je nevyzrálost? Prostě chybami se člověk učí, stejně tak on.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#394 28. 3. 2008 13:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nevyzrálost je ma diea, keď v skutočnosti túžim po tom by vožný ako vták a nemám ani v päte prispôsobova sa potrebám žudí odo mňa fakticky závislých. Uči sa na svojich chybách je fajn, pokiaž pri tom "nezařvú" niekožkí ďalší. A pokiaž potom nechcem tieto chyby napráva opät na ich úkor... Skrátka "vyzrálé" podža mňa je vyžra si svoje chyby a ich náslekdy sám/sama.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí