29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj Vany,
máš tam slíbenou sz.
Opatruj se, kočičko.
Není tady
Všechny upřímně zdravím po dlouhÉ odmlce.......
Píši slíbenou zprávu z mého života.. ..
je to už hodně dlouho---- co jsem zakládala toto téma.....
v té době jsem myslela,že bez manžela nedokáži žít a to bez jakékoliv nadsázky!!!!!
Co vše se stalo....
takže nejprve.... konečně vím pravdu-
všem,kterým jsem vyvracela,že v tom určitě není jiná žena..se omlouvám.... byla..... měla dítě, poznal jí 14 DNÍ PO PORODU A 3 TÝDNY NA TO ODEŠEL....
... JÁ STÁLE NEVĚDĚLA PROČ..... :-(
ZA TEN ROK JSEM SI OPRAVDU SÁHLA NA DNO A NEVĚŘILA JSEM ,ŽE SE JEŠTĚ BUDU NĚKDY SMÁT...
MANŽEL SE NĚKOLIKRÁT VRÁTIL..A JÁ BOHŮŽEL NA NĚKOLIKRÁT ZJISTILA,ŽE MÁ MILENKU,A ŽE TO TÁHNE NA DVĚ STRANY..RESPEKTIVE.... SE MNOU JE PŘES TÝDEN A O VÍKENDU ZA NÍ DOJÍŽDĚL DO VZDÁLENÉHO MĚSTA......... TAKŽE OPĚT ZKLAMÁNÍ, OPĚT "ROZCHOD" A fd ( FURT DOKOLA) ..
TY NERVY,KDY JSEM NEVĚDĚLA,KDE MANŽEL JE.... PROČ NEBERE TELEFON..ATD.... TAK TY PRAVDĚPODOBNĚ ZNÁTE.... VY,KTEŘÍ JSTE SI NĚCO PODOBNÉHO PROŽILI... :-( ..KAŽDOPÁDNĚ JÁ UŽ BYLA PAK V TAKOVÉM STAVU,ŽE MI BYLO ÚPLNĚ JEDNO,JAK TO S NÁMI SKONČÍ..HLAVNĚ,AT UŽ KONEČNĚ VÍM PRAVDU...
POSLÉZE JSEM ZJISTILA...ŽE VŠECHNY "PÁNSKÉ" JÍZDY.... BYLI SAMOZŘEJMĚ VYMYŠLENÉ...... :-( , DOVOLENÁ S KAMARÁDY BYLA TAKÉ KAMUFLÁŽ...... A KDYŽ JSEM SE S DOTYČNOU "POTKALA" A VYSLECHLA,CO MANŽEL O MĚ VYKLÁDÁ A PROČ SE NECHCI ROZVÉZT-- ROZVODU ALE SAMOZŘEJMĚ BRÁNIL ON- TAK SE MI OTEVŘELY OČI..... TRVALO TO PŘESNĚ 10 MĚSÍCŮ.....
MANŽEL UŽ MÁ NOVOU PŘÍTELKYNI... STEJNĚ JAKO MINULÁ I TATO MÁ DÍTĚ....... OPĚT SE CHTĚL VRÁTIT....,ALE TENTOKRÁT JSEM TO ZVLÁDLA......
MANŽEL JE JINÝ ČLOVĚK.... NEUVĚŘITELNĚ SE MU ZVEDLO SEBEVĚDOMÍ, VYPADÁ HEZKY,ALE JE TO NĚKDO ÚPLNĚ JINÝ,NEŽ JAKÉHO JSEM HO ZNALA... I PŘESTO SI MYSLÍM,ŽE NĚKDE UVNITŘ JE TO POD SLUPKOU TOHO MACHRA A FRAJERA ON...
NEDĚLÁ NASCHVÁLY..A DOKONCE někde uvnitř cítím,že bude CHTÍT vždy nade mnou držet ochrannou ruku.........někdy se stává,že lidé vystoupí z rozjetého vlaku,protože si chtějí jen o něco víc prohlédnou míjející stanici....--- vždyť přece naskočím---- nic se neděje... mám čas ... ještě zbývá hodně vagonu,abych naskočil.....
vlak ujel a je nenávratně pryč..... a on zůstal na nádraží a jen tak z rozhlasu se průběžně dozvídá,kudy můj vlak projíždí.........
jsme na jiné koleji...... a vždycky mu budu mávat,protože někde uvnitř jej budu už navždy mít....... ale vlak se nevrátí..........ty koleje zpátky nevedou a mě nezbývá,než se s tím smířit....
co mi vzal???
................ milovala jsem život s ním a vedle něj... byla jsem hrdá na to,že jsem jeho ženou ............................. to zmizelo
..........................věřila jsem ,že přežijeme, že slova,která říkal u svatebního slibu myslel upřímně...... (hrozně jsi u nich plakal)..........tohle je typ vzpomínek,které mi rozedírají srdce....
.............................rodina----- to co jsme nikdy nechtěla se přesně stalo...snila jsem o rodině s ním............... chtěla jsem ,aby byl otcem našeho dítěte.... s tímto jsme si jej brala a s tímto jsem chtěla s ním strávit zbytek života....
...............těšila jsme se na budoucnost....... viděla jsem jí krásnou.... snila jsem o ní...... věřila jsem ..........
největší láskou.... byl po celých našich deset let.......a ta láska byla opravdová,protože po tom všem,jak mi ublížil.jak mě ponížil a jakkoliv se ke mně zachoval nefér... i přesto jej po tom všem nedokáži nenávidět........
tak moc bych chtěla,možná by to tak nebolelo,ale nejde to........ všechny lži mě bolí, ale nenávist nejsem schopna cítít....
co mi dal??
dceru..............
to nejkrásnější...
ona jediná byla tím svetlým bodem i v těch nejbolestnějších chvílich........
ona jediná je a vždy bude mou doživotní láskou....................... :-)
................
novou cestu..... ....................dal mi směr,aniž by to tušil a je jen na mně,jak si na nové cestě povedu..
lásku......lásku na rozloučenou,lásku na deset let..
vím,že to,co jsem cítila k němu už nikdy k nikomu cítít nebudu.. .... už nikdy se nikomu neoddám tak,jako jsem se oddala jemu......nikdy nebudu dělat věci,které jsem dělala pro něj.......
protože jsem našla svou hodnotu...... najednou mám pocit,že jsem deset let žila jeho život.... je zvláštní,že vzpomínky mám krásné,,,ale když to tak zhodnotím,tak jsem se mu vlastně ve všem podřizovala...... ( nicméně za to si můžu sama.... ... ... .... neměla jsme mu to dovolit)
a tohle už dělat nebudu...... vím,že to totiž vztahu neprospěje....... ( ted už to vím :-)
mám přítele......
ale můj vztah k němu už je jiný... více partnerský, bojím se plánovat moc dlouho dopředu,snažím se žít přítomností a užívám si toho,že jsem spokojená a začínám opět nacházet svůj vnitřní klid.....
po těch měsících jsem byla a nejspíš stále jsem hodně psychicky vyčerpaná.....možná někomu budu připadat jako slaboch..ale nestydím se za to,že jsem byla na dně... nejspíš jsem to potřebovala..protože od něčeho se přece člověk musí odrazit...
Vím,že mám svou cenu...a pochopila jsem ,proč to vše přišlo..... minulých deset let už nezměním,ale tím vším jsem dostala šanci změnit x let,které mě čekají....
NAUČILA JSME SE BEZ SVÉHO MUŽE ŽÍT..... AČKOLIV JSEM SI MYSLELA,ŽE BEZ NĚJ NEDOKÁŽI DÝCHAT......
OPATROVNÍCKÝ SOUD MÁME ZA SEBOU.... TERMÍN ROZVODOVÉHO ČEKÁM KAŽDÝM DNEM....... VÍM,ŽE U NĚJ BUDU BREČET, A VÍM,ŽE MĚ TO BUDE BOLET.......ALE ZVLÁDNU TO..... NAŠLA JSEM VNITŘNÍ SÍLU....KTERÁ JE SILNĚJŠÍ NEŽ TA TĚŽKÁ BOLEST NA PRSOU.....
..CHCI JEN VŠEM ŘÍCT,ŽE VŠECHNA ROZHODNUTÍ JSOU TĚŽKÁ.... ČLOVĚK SI MUSÍ BÝT JISTÝ,ŽE PRO SVÉ SVĚDOMÍ UDĚLAL MAXIMUM.... OBČAS K TOMU POTŘEBUJE PÁD, ZVEDNOUT SE A ZASE PADNOUT,ABY SE ZASE MOHL NAPŘÍMIT...ALE ZVLÁDNOUT SE TO DÁ....... ČASTO JE V NÁS TOLIK ENERGIE,O KTÉRÉ JSME DOPOSUD ANI NEVĚDĚLI....
VŠEM DĚKUJI..... VELICE JSTE MI POMOHLI A TĚM,KTEŘÍ ŘEŠÍ NĚCO PODOBNÉHO DRŽÍM PALCE......... AT TO BRZY PŘEKONAJÍ..... VÍM,ŽE TO STRAŠNĚ BOLÍ..... JÁ OSOBNĚ SI Z TOHO ROKU ANI PŘÍLIŠ NEPAMATUJI, VÍM JEN,ŽE JSME SE STARALA O DCERU, ZHUBLA JSEM PŘES TŘICET KILO A TAK NĚJAK NEVÍM, KDY BYLO JARO A PODZIM...ALE ZVLÁDLA JSEM TO....A VY TO ZVLÁDNETE TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Není tady
Vany,
četla jsem tvůj příběh a jako všechny příběhy i ten tvůj má nějaký smysl. Taky jsem si kdysi říkala, že nikdy nebudu milovat jako toho, který byl... Já ani nevím čím byl unikátní, protože první nebyl. Každá další láska je jen jiná. A ta nejobyčejnější, neukrutná bývá nejhezčí. Vlak a stanice je velmi trefné přirovnání. :-)
tak vany27 tebe si přečtu zítra znovu
Není tady
vany....
Není tady
vany
Není tady
Tak tomu teda říkám pecka
Není tady
Vany , moc Tě zdravím, možná jsem tenkrát byla tvrdá, ale pravda byla docela blízká tomu, co jsem si myslela, jen mne dost děsí, že se skoro vždy potvrdí to nejhorší, co si o mužích podnikatelích myslím, přeji Ti abys vše zvládla a duševně se časem dala dohromady. Na mne i v situacích, když jsem si myslela, že už nevstanu, jako vzpruha působil můj mladší syn, byl veselý plný života a dodnes mne děti ženou dopředu, co do té své holčičky vložíš se Ti vrátí, neznamená to, že bys ji musela rozmazlovat, ale být zásadová, přísná i milující. To je nyní asi Tvůj úděl, chránit a vychovávat to svoje štěstíčko a na chlapy chvíli zapomeň, než se zhojí všechny rány, prošla sis fakt velkým rozčarováním a třeba Tě už budou potkávat v životě jen ty lepší věci, ráda jsem se dočetla, jak se máš, zdraví Irča.
Není tady
Také jsem si tenkrát myslela, že je v tom jiná .... no jo - další úžasný "ženáč"
Není tady
Vany, děkuji ti za tvé psaní. Našla jsem si v něm mnohé pro sebe.
Přeji hodně štěstí.
Vany, zvládla si to skvěle
Není tady
KALIK napsal(a):
Vany, zvládla si to skvěle
vany to zvládá - ještě určitě lecos zvládat bude dál .....
Není tady
o tom vůbec nepochybuju
Není tady
vany asi tě neuklidnim, ale já tohle měla taky. Manžel když jsem čekala syna byl věčně po hospodách, řekl mi že jde na jedno, za tři hodiny "dopiju a jdu" a nikdy to tak nebylo. Seděla jsem furt sama doma a bylo mu jedno že mamkaždym dnem rodit. Když se malej narodil tak jsem s nim taky byla furt sama, on mi spal jen v kočáru a doma řval, takže já byla celý dny venku a manžel buď v hospodě nebo doma u PC. Zlepšilo se to až když byl malýmu rok (jaro) a chodili jsme s jeho rodiči na zahrádku. teď je u nás vše v pohodě,do hospody samozřejmě občas jde, ale třeba jednou za měsíc a je s náma doma. Teď čekam na jaro, až se narodí druhý syn,t akuvidíme jak to bude. Rovnou mi řekl, že na procházky chodit nebude, že na to neni, že bude se starším synem a na procházky ať si jdu sama
Není tady
Zvládnem to, věřím tomu, ty jsi taky taková krásná posila do života
Není tady
....je to vůl. Vany tak strašně ti přeju aby ses pletla a našla ještě v životě větší lásku......
....proto jsem nikdy nechtěla dceru, kluci mají lehčí život
Není tady
Čekanka napsal(a):
.
Ale někdo nám ty syny musí porodit, že...
A nakonec, každý má tak těžký život , jak si ho zařídí.
Já bych holku brala stajně jako kluka. Obojí má něco do sebe...
Není tady
Čekanka napsal(a):
tyvogo, prilis generalizujes. Mrkni se na zephyra, jakakoli baba tady ma mnohem jednodussi zivot.
Není tady
Vany
zbytecna slova...
Není tady
čekanko :-) ... kdyby se tak dalo říct,že to mají kluci v životě lehčí.. :-) tak rodím už jen kluky :-).,ale není to tak... v něčem určitě ano,ale na druhou stranu--- jak píše Damila..... v něčem určitě naše životy dokážeme ovlivnit...... nemyslím,že absolutně vše je na nás...ale co se týče vztahů,tak za hodně věcí si můžeme sami... i já...... to,co si nechám líbit je jen a jen má vina....... a tak to holt v životě je..... .... věci,které nemůžeme ovlivnit,tak s těma se musíme smířit....a ty ,které ovlivnit dokážeme...tak ty ovlivňujme..... takovým směrem,jakým chceme....
zdaleka nemám všechnu bolest za sebou...... myslím,že mě čekají ještě několikrát slovo ne..-nevrátím se-,protože jsem si skoro jistá,že před soudem se bude chtít manžel opět vrátit...tak nějak to tuším..ale vím,že řeknu opět ne..... to je totiž přesně ta situace,kdy jsem už jednou poslechla rozum poprvé v životě-,i když srdce bolelo, vzpomínalo a přemlouvalo....... .. to jsou ty situace,které dokážeme ovlivnit...... :-) a díky v životě za ně,protože ty nás posouvají dál..... nebo výš :-)
Není tady
Vany, napsalas to hezky. Leccos jsem cítila a cítím stejně, ale nedokázala jsem to zformulovat.
Ale přes všechny průšvihy a "zlomeniny srdce" - život je hezkej. Teď bude už jen hezčí a hezčí.
Není tady
Tak tohle je jak z blbýho filmu Úplně mě z toho bolí u srdce. Vany, moc ti přeju abys to překonala a ustála
PS: kluci to nemají v životě lehčí, nesouhlasím. a já bych náhodou dceru moc chtěla, protože (nechci ale taky zobecňovat) ty se víc vrací k mámě a jsou jakoby láskyplnější, jsou s tou mámou spjaty více... kluci blbnou už kolikrát od 6-8 let, a domů se chodí jen najíst a převlíct. My se ségrou mámě voláme a zajímáme se o ni, navštěvujeme ji jak můžem, ale brácha mnohem míň, i když ji má rád stejně. U manžela vidím to samé. ... tak ti Vany přeji, aby ti to tvoje Naty vynahradila a měly jste se krásně...
Není tady
Vany, sledovala jsem tvůj příběh..
Jsi jiná, jsi silnější.., zkušenější..a to je pro tenhle "krutej svět" někdy ohromná výhoda.
Moc držím palce tobě i malé a přeju hodně zdraví vám oběma !
Není tady
Vany... jsi statečná a silná ženská, která se zku.rveným životem s mizerným chlapem poznala a zjistila, že zvládne opravdu hodně. Držím Ti palce a doufám, že rozvod proběhne v klidu a Tvůj další život bude plný úsměvů. Přeju štěstí a lásku
Není tady