Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 29. 3. 2007 12:28

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Re: manžel po porodu

Ahoj vany, to je mi moc lito, ale uvidis, bude lip...
Jinak si ale myslim, ze tak na 99% neco bere, to, co popisujes, tomu jasne nasvedcuje!!!
No, vsak on pozna, co ztratil, ale to uz budu pozde!!! Drzte se, holky. Myslim na vas!

cool

Není tady

#277 29. 3. 2007 12:41

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

no... bud rada ze si sa ho aspon bez vacsich problemov zbavila... alebo teda este len zbavis. ja viem, nie je to nic vesele. strasne ti drzim palce, aj dcerke. obdivujem tvoju statocnost a zmierenie s realitou... to je skvele. taky chlap si taku zenu a dceru nezasluzi. nech si ma svoju motorku a nech si na nej ide slobodne doprdele.

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#278 29. 3. 2007 13:11

potvurkapodivna
Host

Taky mě napadly drogy roll
Je fakt švihlej. Jeho život nezměníš, ale můžeš změnit svůj a malé. Vykašli se na něj a jeď si podle svého, ve finále se ti uleví tummenupp

#279 29. 3. 2007 14:34

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

A souhlásím s potvůrkou - ať je to jakkoliv, tak jeho život neovlivníš, ani  nemá smysl se o to pokoušet. Soustřeď se na sebe a na dítě - to je teď skutečně to nejdůležitější. Abys dokázala zajistit klid,pohodu a bezpečí vám - to je epicentrum všeho. To můžeš změnit - jak píšep.p.

Není tady

#280 29. 3. 2007 16:09

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Vůbec nemám slov, nechápu, jak se někdo může takhle zachovat. Vany drž se, fandím ti jak to nejvíc jde tummenupp

Není tady

#281 30. 3. 2007 10:10

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Jak píšeš o té vodě, sucharech a že zhubli o 30 kg - jediné co mě automaticky napadlo - sjížděj se pikem. Ani bych se nedivila, kdyby se dostali s bráchou k nějakým stimulačním drogám.

Není tady

#282 30. 3. 2007 13:50

Konvalinka
♥♥-----

hmm  Já to říkala už na začátku, že fetuje..... sad

Upravil(a) Konvalinka (30. 3. 2007 13:50)

Není tady

#283 30. 3. 2007 13:54

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přidala bych se k názoru, že něco bere. Člověk může změnit svoje chování, ale ne takhle dramaticky, plus ty sklené oči. Řekla bych, že se z manžílka stal normální feťák.

Není tady

#284 30. 3. 2007 15:38

Magda
♥♥♥♥---

Bude Ti líp. Já zůstala sama s 2 dětmi a jsem ráda. Za ten klid to stojí.

Držím palce

Magda

Není tady

#285 30. 3. 2007 16:19

vany27
♥♥♥----

Ahojte všem.. přeji krásné odpoledne....

no... nevím jistě,jestli bere nějaké drogy ve stylu pervitin (to asi ne... bohůžel.... měla jsem vztah s klukem.který jej bral...a  myslím,že bych to poznala.......bohůžel..)..spíše mám podezření,že manžel jí nějaké prášky na zhubnutí a ty si tak zahrávají s jeho psychikou....... navíc, od tchána vím,že mají ted opravdu moc moc práce ..takže si myslím,že u pervitinu by to fakt nezvládali a nebyli by oba schopni trávit i 12 hodin denne za volantem...ale jak říkáte...tak absolutní změny v chování si vážně nedokážu vysvětlit a o co víc.... neustále si sdělujeme dojmy se švagrovou ..psala jsem ,že švogrovi ( manželův brácha--jsou na pobočce spolu) šrube úplně stejně.... a prostě...oni se i chovají stejně..je to divné..ale je to tak...

mám pocit,že kdybych manželovi  chtěla dát pusu.tak se snad osype..... je nedutklivý vůči jakémukoliv kontaktu...... a švagr to samé... jako bychom byly prašivé...a to fakt!!!!!!!

Každopádně..zaznamenala jsem šok.... manžel se včera opravdu objevil... na to ,že dceru viděl před 4 dny a přijel do našeho města na otočku..tak se opravdu !!!! divím,že přišel kouknout na malou........ přijel i se švagrema,ale ten bohůžel nedal ani vědět,že je ve městě..
každopádně.....

manžel¨přijel do firmy jen na otočku....... byl tady asi 1,5 hodiny..... a z toho celou !!!!!! půlhodinu věnoval své dceři.....a pak zas odfrčel se švagrem 100km zpět.....

... myslím,že včera byl po dlouhé době zase normální.... tedy.... nebyl to žádný vychlamaný blbeček jako minule..naopak...... byl spráskaný jak pes.... vyhublý no děs... až mu lezou lícní kosti... ale nenechte se zmást....... nic mu nedochází.... jen se mu kompletně zkazila motorka......má na ní škodu kolem 100 000 ...a proto byl tak hotövý big_smile !!! Musím se smát,,protože jsem u něj po 2 měsících viděla opět nějaké emoce.... hurá..on je to ještě člověk !!!! big_smile !!!

No...a nevím,,jestli si tedy nevzal to co bere..ale včera měl normální oči!!! a dokonce mi chtěl vyprávět něco o práci........ a o motorce..prostě chtěl komunikovat.....  koukala jsem na něj jak z jara..ale byla jsem docela odměřená....

prostě..normálně mám pocit,že jsem najednou měla navrch..jak to popsat....
To ,co mi přišlo včera domů..to nebyl ten člověk,kterého jsem milovala.... přišel mi jako malý kluk,kterému se zkazila hračka a zhroutil svět..... !!!!a mně to najednou přišlo tak směšné !!!! celá rodina se trápí,cose děje..a. manžel má trauma,že mu nejede motorka !! Připadala jsem si jako jeho matka !!!!! fakt !!!! děsivý pocit... vždycky jsme měla u něj pocit bezpečí!! byl taková vazba..a já se v jeho náručí cítila dobře..a ted???? skoro jsem ho měla chut schoulit na bedra a nechat vyplakat!!!!!

Asi se mi budete smát.ale já najednou cítila obrovskou sílu..a mám pocit,že on byl daleko nervoznější než já..... což snad bylo poprvé......... za celou tuhle divnou dobu...

najednou jsem cítila..že ten ,kdo to nezvádá je on ..a nejá !!!!!!!! asi třikrát mi řekl ahoj....a já už se ani neotočila..... nějak odešel..a já zjistila..že mi ten den ani nechyběl......
zjisltila jsem ,že pláču pro vzpomínky,pro zbořený sen...ale to,co mi přišlo domů včera..to opravdu za slzy nestojí!!
A věřte nebo ne,... podle včerejšku jsem si byla jistá,že jednou toho včera bude opravdu ,ale opravdu litovat!!!!!!!!

dneska jdu na bowlinb a zítra na akci s kamarádkami...... malou mi hlídají rodiče...a já si začnu užívat "svobody!! " smile ale a rezervou... mám krásnou dceru a to,že její otec vůbec nepochopil,jaké štěstí ho potkalo...přece až tak už není můj  problém !§
Přeji krásnýýýýýý večer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a celý den!!

Za týden letím do Londýna smile věřím,že život začne zase kvést smile !!!!

Upravil(a) vany27 (30. 3. 2007 16:21)

Není tady

#286 30. 3. 2007 16:24

vany27
♥♥♥----

Jo..a ještě něco..... psala jsem dotaz nějakému psychologovi..a ten mi řekl,že naprosto všechny symptomy jej vedou k drogám....... sad ale co s tím..to fakt nevím....a je fakt,že na to,že se s bratrem tka nějak nemuseli vlastně celý život..tak ted jsou jak milenci... nikdo nesmí říct křivého slova..jsou jak zfanatizovaní .........

jenže komu není rady...... sad

Není tady

#287 30. 3. 2007 16:30

vany27
♥♥♥----

Nebo je tady ještě jiná možnost... a to ,že prudký pokles hmotnosti..může vyvolat u jedinců s dispozicemi schizofrenii....a v kombinaci s tím jejich stresem,,bych se ani nedivila....... a ten jejich skelný jakoby vypleštěný pohled..... kdy absolutně nenavazují oční kontakt..... prostě.... fakt ani nevím,jestli bych mu dceru ted o samotě svěřila....
fakt ty oči mají divné..takové divoké..... zalesklé..... prostě..... divnéééé !!!! ale včera měl oči normální..to je divné..

na kolik se odráží psychický stav člověka v jeho očích ????? asi se to určitě nějak projevuje,ne???

Sice jsem na výšce psychologii měla,ale moc si  z toho nepamatuji.... pamatuji si jen něco o první fázi stresu...kdy se to projevuje na očích.... jdou vidět celé duhovky... .... ale víc nic o této problematice nevím....  hmm

Není tady

#288 30. 3. 2007 16:53

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Vany to je děsné, snad to nějak vydržíš...

Strach je malá smrt...

Není tady

#289 30. 3. 2007 17:12

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

To, ze pises ze jede na doraz, ze by nevydrzel 12 hodin v kuse, kdyby neco bral, tak to je presne naopak...
Pernik Te dokaze udrzet hoooodne cilou...
Neco jsem k tomu nasla: Užití vede k euforii, snižuje únavu, navozuje stereotypní chování a působí nechutenství (anorexii).
Pervitin uvolňuje v těle zásoby energie a zvyšuje výkonnost celého organismu. Urychluje psychomotorické tempo, způsobuje motorický neklid - typická je tzv. "vykroucenost". Zvyšuje krevní tlak a tep, stoupá dechová frekvence. Zorničky jsou rozšířené (mydriáza).

Jinak jsem rada, ze ses s tim dokazala uz tak nejak vnitrne srovnat! Moc drzim palce!!! Jses uzasna!

cool

Není tady

#290 30. 3. 2007 17:22

Spina
♥♥♥♥♥--

Napadly mě drogy... nebo nějaká sekta...

Není tady

#291 30. 3. 2007 17:42

potvurkapodivna
Host

Přesně jak píše Slvinka, fet tě dokáže pěkně nakopnout k výkonům, nepotřebuješ spát, jíst a jsi pořád aktivní. Jestli bere, tak buď ráda, že nejste spolu, nech ho jít svou cestou stolt

#292 30. 3. 2007 19:18

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Uffff, tak jsem si to přečetla celé. Celých těch 12 stránek a musím říct jediný: VANY, ASI JEŠTĚ NIKDY JSEM NEPOTKALA TAK SILNOU A STATEČNOU OSOBNOST, JAKO JSI TY! VRYLA JSEM SI DO PAMĚTI, COS TU PSALA, PROTOŽE OD TEBE BY SE KAŽDÁ Z NÁS MOHLA HODNĚ NAUČIT. NESMÍRNĚ TĚ OBDIVUJI A SMEKÁM!!!

Není tady

#293 30. 3. 2007 20:43

Konvalinka
♥♥-----

.butter .... povídám že fetuje....butter . je to regulérní smažka..... hmm - bacha na něj ! neutral

Není tady

#294 30. 3. 2007 21:49

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Vany, první krok k odputání jsi udělala, řiď se svými instinkty. Jako matka malé dcerky spíš věci vytušíš než rozumově zhodnotíš. Život se ti nehroutí a nikdy nevíš, jestli to prov ás obě není nakonec ta lepší varianta. Držím palec, ať se ti daří.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#295 30. 3. 2007 21:56

vany27
♥♥♥----

Veranno.. moc Ti děkuji,ale myslím,že se pleteš.... !!! Vůbec nejsem tak silná !!!! Naopak.. večery jsou stále takové celé .. no...... stále smutné....ale je pravda..že se mi každým dnem dýchá lépe a lépe...
Opravdu jsou 100krát horší osudy....a když to tak vezmeš... mám krásnou a hlavně zdravou dceru...a ač se teď trápím,vím,že to je to nejdůůůůleeeežitějšššííííí !!!!
Mám pocit,že jsem našla nějakou vnitřní sílu,kterou jsem asi o 12 stránek zpět neměla....... !!! Opravdu.. mám návaly vzteku,ale většinou už jen proto,že si řeknu,že já jsem tady kolikrát utahaná.....a on si někde užívá..a pak přijde..že malou hrozně miluje..... prostě..opravdu je na vyliskání !!!!ale  tak hluboko rozhodně neklesnu..akorát bych ukázala...na jaké dno mě dostal !!!!
Každopádně.... včerejšek byl hrozně zvláštní...... najednou jsem měla pocit,že má skoro ze mne strach...divný pocit.......a nejhorší je,že naprosto stejné pocity má švagrová..

říkala jsem si,že to nezvládnu------ ale dnes vím,že ano....  čekají mě děsivé okamžiky...mezi ně považuji napří.prodej bytu,na kterém jsme 3 roky společně pracovali.... a opravdu jej krásně zrekontruovali......to bude bolet.....ale ještě před 2 měsíci jsem měla pocit,že se mi zhroutil svět... v podstatě se zhroutil,ale cihličky zbyly......takže je z čeho zase stavět smile ..

Jinak.... pervitin podle me fakt nebere....věřte mi---- pervitinové oči poznám ..... sad koukala jsem na ně 2 roky...a kdyby tak prahl po droze.... nedával by mi tak ochotně peníze.........podle účtu nijak přehnaně neutrácejí.... tchán to kontroloval....takže kdyby jeli v péčku...určitě by se to ve výpisu z firmy objevilo..... ale veškeré položky jsou za firemní věci...a útrata je standartní...

napadla mě úplně "obyčejná" věc..a to je mentální anorexie.... sad !!! Z manžela se stal absolutní narcis,který je přeštastný,když mu někdo řekne,že zhubl.....pořád se prohlíží...a chlubí,kolik váží....... a tchánovi řekl,že musí zhubnout ještě víc..že to je ještě není jeho představa..ale on už ted vypadá docela děsně..... a to jeho ochladnutí v citové oblasti, "útěk" z domova..... (mimochodem vše u nás vlastně začlo hádkou..že nebude jíst večeři... smile .... nesnese tělesný kontakt...a to stejné má i švagr......
prostě mě napadlo.jeslti to není opravdu spíše porucha příjmu potravy a stím spojené změny psychiky..... z anorektika se stává absolutní sobec..což by na mého muže sedělo absolutně... i když předtím právě na sebe vůbec nehleděl.... nevím..ale hodně věcí sedí...

každopádně...já mu pomoct nemůžu.... je pryč a domů ho nedostanu...skoro mám pocit,že má z našeho bytu fobii... takže asi si na to dno musí sáhnout taky.... sad

Není tady

#296 30. 3. 2007 23:09

potvurkapodivna
Host

Myslím, že je zbytečný řešit jestli bere drogy nebo mu hráblo z toho, že nežere. To už není tvoje starost, soustřeď svojí energii na vymýšlení programu pro sebe a malou a neplýtvej energii na přemýšlení o někom, kdo si to nezaslouží.

#297 26. 4. 2007 10:54

vany27
♥♥♥----

Ahoj všem.... hlasím se po delší odmlce........ v pondělí jsme přiletěla z Londýna....... výlet to byl úžasný....dcera zvládla let na jedničku... !!!!!  Je to moje šikulinka hjarta ... já jsem se v Londýně dostala do psychické pohody..smířila jsem se s faktem,že budu žít sama..... jelikož jsme pochopila,že na začínámí nového vztahu opravdu nemám ..... a kdyby mi manžel nepsal denně... jak se mám a co jsme dělaly..tak bych snad i úspěšně zapomínala.....

nicméně.... první překvapení bylo,že na letišti mě nevyzvedl tchán,ale manžel...... 200km cesta domů probělhla v autě relativně i bez trapného ticha..... přivítaní bylo..no.... odměřené a lehce nervozní....

pomohl mi vynést tašky a vypadalo,že se doma ještě chvíli zdrží..... jaké bylo mé překvapení,když mi řekl,že mi přiveze pizzu..... odjel za hodinu byl zpět i s pizzoou a svlékl se do trenek,lehl si na gauč a pustil televizi...
upřímne Vám řeknu,že jsem vejrala jak výr..... protože jsem tak nějak nepochopila,co se po čtvrt roce děje,že v "mém" bytě leží ve slipech u eurosportu můj pohřešovaný manžel....
nicméně jsem vzala a zašmátrala v igelitce ,kteoru si přinesl..a jakmile jsme nahmatala zubní kartáček bylo mi jasné,že "drahý" se rozhodl doma po 3 měsících přenocovat..

šla jsem spát s dcerou do pokojíčku a manžel usl na gauči...... ...... po té jsem ho odkázala do ložnice....
rano jsme potřebovali něco zajet vyřídit do 100km vzdáleného města ...pozval mě na oběd a až do odpoledne byl se mnou a dcerou..já jsem ale už měla své plány.takže jsem mu řekla,že nemám čas....at mě odveze k mému autu..chvatně jsem se rozloučila ,přičemž ještě rychle stihl říct,že večer asi teda přijde...

já dorazila s Natálkou až kolem 21.hodiny a můj muž již opět ležel doma u televize,celý rozradostněný,že jsem přišla domů-.-..-

celý večer probíhal docela komicky...řekla bych ,že se skoro neznáme a celá situace je tak nějak odlehčená jakobychom spolu po 9 letech flirtovali....  a jelikož jsem se opravdu dostala z nejhoršího a na svět koukám už docela jinak..tak myslím,že jsem opravdu nepůsobila nijak nervozně..ba právě naopak..suverenita a sebevědomí mi nějak nechybělo.....

ráno mi jel manžel udělat potřebnou udržbu na autě...a  po té jsme měli mít jednání na soc....kvůli Natálce a ohledně úřadů...
můj sebejistý manžel... před úřecnicí byl malý jak vystrašený kluk.. rudý až za ušima a se zrakem sklopeným k zemi.... jediné,na co se zmohl říct bylo-- že on se přece rozvádět nechce.....

nicméně nic jiného jsem z něj nedostala...

odvezl mě k rodičům a na rozloučenou se mě zeptal,jeslti by mi mohl dát pusu..řekla jsem ,že to záleží na něm...tak mě teda objal a odjel.do práce..... večer mi volal,že k žádnému soudu nechce,že to,že by mě nikdy nevyměnil myslel opravdu vážně a nikdy to neříkal do větru a že ví,že nehce být s nikým jiným než se mnou a Natálkou a že celý soud je zbytečný a bla bla bla

koukala jsem jak z jara,jelikžo jsem to opravdu nečekala...ne po tak dlouhé době a zrovna v době,kdy jsem byla v takovém rozpoložení,že bych klidně i v Londýně zůstala..

nevím,co bude dál...čas ukáže....nestavím si už vzdušné zámky.... nicméně ,žádost o rozvod není podaná..... takže zatím ji asi podávat nebudu.... a uvidím,co přinese zítřek...a popozítřek smile ..

každopádně..... musím říct,že takový obrat jsem nečekala ani v nejmenším..protože můj hrdý a sebejistý manžel...prostě takové obraty nedělá....

každopádně..... možná že něco takového asi muselo přijít,abych pochopila,že bez manžela můžu dýchat........ neříkám,že jej nemám ráda..mám....ale to,co provedl je tak silné..že sama nedokážu odhadnout,jak se náš vztah bude vyvíjet.......

slíbila jsem,že dám vědět..... takže slib dodržuji smile zatím se mějte hezky

Není tady

#298 26. 4. 2007 10:55

vany27
♥♥♥----

jo..a mimochodem..myslím,že je po dietě..protože předevčírem zbouchal večer celou flašku utopenců big_smile

Není tady

#299 26. 4. 2007 11:00

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

vany27 napsal(a):

každopádně..... možná že něco takového asi muselo přijít,abych pochopila,že bez manžela můžu dýchat........

Hm, a o tom to asi bylo wink Zvládlas to, přeju všechno krásné wink hjartahjartahjarta

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#300 26. 4. 2007 11:03

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

hodně štěstí smile)))

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí