21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj vichni..
jsem docela v krizi a obracím se na Vás,protoe potřebuji radu... vysvětlení..názor...a nebo třeba slyet .... e se to někomu stalo taky....
Jsem s manelem celkem 9 let..... celých 9 let spolu ijeme..
z toho jsme teprve 3 roky manelé..
Před 10 měsíci.... jsme se rozhodli pro miminko..manel být rád... nevím,jestli tastný jako blecha...ale byl prostě opravdu rád !!
Celé těhu probíhalo dobře...manel se těil z prvních pohybů... prohlíel fotky z ult..prostě..krásné období mého ivota...
jene ke konci se začalo ve měnit.. do té doby. jsem větinou vyráeli vude spolu..jene ke konci se ve změnilo..
manel je podnikatel..... a dalo by se říct,e workoholik..jeliko je od rána do večera v práci a to i o víkendu.... ..
jak sám říká. potřebuje navazovat a udrovat kontakty..take koncem roku je vdy plný progrma večírků a posezení..s partnery a zaměstnanci..amanel prostě vdy v rámci vztahů !musí" jít.. !!
krom toho je vánivý motorkář....take dalí okruh jeho známých je parta motorkářů...
jelik jsem měla termín na vánoce.... konec těhu jsem tedy trávila sama..prosila jsem manela,at nikam nechodí... ale pořád říkal,e kdyby něco ,tak zavolam..
a vesele si pařil do rána.. pak vdy přiel...a neustále mi vyznával,jak mě miluje, a těí se na miminečko.atd.
nakonec jsme ale 14dni přenáela. a musela na vyvolání porodu...
porod se rozjel a v noci..a já mohla zavolat manela..... manel za mnou přijel přímo z baru!!sice nepil,aleprostě "musel " si jít sednou s přáteli !!!!!!!!!
narodila se nám krásná,zdravá dcera... manel byl tastný a začla jí vehementě zapíjet s rúznými okruhy přátel.....
take pařby nepřestaly..
manel začal najednou hrozně hubnout....jeliko se s bratrem zblbli..e budou jezdit závody na motorkách a musé tedy zhubnout..
v práci má plno stresů, skoro nejí (zhubl 16 kilo za 2 měsíce) ..neskutečně mu stouplo sebevědomí ...a včera mi řekl,e u ho nebudu omezovat věčnými otázkami.kdy přijdeě..ty s námi vůbec nejsi a tak !!!
řekl,e je mu jedno,co dělám celý den.....e si přece mám najít program,e mě nepotřebuje piclovat jako já jeho !!!! a e pokudbude chtít jet někam s motorkářemi na pár dní tak prostě pojede..a já nic neudělám... pokud bude chodit pařit do rána..tak prostě jeto jeho věc...... s bratrem se úplně zblbli.....pořád se váí..hledají na netu motorky.. jsou oba nevrlý a slovně agresivní..
manel vyrukoval s tím,e u ho nebaví ten stereotyp!!!!! e bude jezdit na motorce a to mu stačí.ale rozvézt se nechce,odstěhovat ..to taky ne.... má zvraty nálad.. přes den je vystres,z práce-.. a protivný... večer přijde... políbí mě,řeknu ahoj miláčku..co miminko..hraje si s malou..a mě u si nevímá..a pořád mlluví,e chce svobodu....
nechápu to... jsem v koncích,malá má teprve měsíc !!! a mu s ní stačí 20 minut denně !!! mě slovy odbývá ale smskách je jako dřív... posílá mi pusy.,oslovuje mě tak jako vdy...
ptala jsemse,jeslti mě miluje... jetě před týdnem mi psal,e nás miluje,holky jeho !! a dnes mi řekl,e mě má rád jako svou enu,ale nemůu čekat,e mě miluje jako na začátku !
!!!!
mám pocit,e se zbláznil,zajímá ho jen motorka.... parta motorkářů a práce......
a perlička je..e 100% stejná situace je u jeho bratra doma! vagromá mi řekla,e oba mluví to stejné !!! a to doslova !!!
jene oni mají starí děti..já ne.. jsem sama... s dcerou a mám pořádné deprese!! mám pocit,e tohle nepřejde!!
Prosím poradte!! rodice jsou z nich obou netastní....a nechápou co seděje,obzvlátě smanelem,jeliko by mě vdy na rukou nosil!!
Prosím!!! Existuje něco jako porodní depresu u muů ! Bolí mě srdce při představě,e buud vychovvávat svou dceru s někým jiným !!
Svého mue miluji....ale nikdy bych mu neublíila jako on mně!!!
momnetálně je na 3 dny pryč s partou na výstavě....... od rána ani nenapsal....... prostě.... je tady vlastně jetě ance,e se změní ??
Myslím,e jiná ena v tom není...s manelem je sex u od těhu na bodu mrazu,ale díky toho jeho workoholismu si opravdu myslím,e mu sex ani nechybí!
zničil to nejkrásnějí období,na kteérjsem se těila celý ivot....a já nevím..co dál!! ztratit jej nechci,,ale mám přece svou cenu!Je mmi 27 let,manelovi 32 a jeho bratrovi 40 !
U týden mám pocit,e tou bolestí snad prasknu a z těch nervů určitě ztratím i mlíko !!
čekám na jakoukoliv odpověd !!děkuji
Není tady
on asi neni zralej, a myslí e bude svázanej kvůli dceři tak se snaí být děsně svobodnej ... chce to čas násilím to nepůjde a ty si uívej malou dokud ti rychle nevyroste :-))
Není tady
Vaku... děkuji,,malé si uívám..ale to ví..padá to na mě..ne ,e bych nezvládala se o ni starat..jsem matka..musím to zvládnout,ale brečím nad ní pokadé,kdy si uvědomím,e ty krásné okamiky proívam sama..nebyl s ní jetě ani jednou na procházce..řekl,,e prostě není procházkový typ a e nebude jak vůl chodit s kočárem kolem baráku,,přitom se mnou ten kočár v těhu vybíral snad 5 hodin a děsně se těilma si ho vyzkouí u s malou !!!
sakra...je moné,aby se vrátli do starých kolejí ? nepoznávám ho..vdycky říkal,e mě miluje a e se máme nejvíce rádi a nidky se nerozejdeme..a ted mi řekne..to ví,změna je ivot..proboha.. co se to děje!!!
nechápu... na jednu stranu se rozvádět nechce..ale co dělám ho taky nezajíma!!! co to jsou..zadní vrátka?? mluví se mnou jako s onucí!!!!a pak mi napíe zprávu,e bude domů spěchat a e mi posílá milion pusinek..a v zápětí jde na pivo..a přijde v 4 ráno... !!
mám vydret..a nebo se sbalit a jít k naim ??
zeptala jsem se ho,jeslt mě miluje..aon ..e miluje naí dceru....... je jako zfanatizovaný těmi motorkami.... a ve stejném rozpoloení je i bratr.. prostě jim rublo stejně!!!!! a mluví stejně..dělají ve stejně.. tohle mě drtí!!
Není tady
vany, sedím tady a přemýlím, co povzbuzujícího Ti napsat. Krucinál.....takovéhle chlapy bych fakt pověsila na pár dní za kule do průvanu!!! Ale věřím, e se nic nejí tak horké, jak se uvaří. Soustřeď se teď na svoje miminko, snad ho to opravdu brzo přejde. Třeba se jen lekl té zodpovědnosti a změny v ivotě. Já vím, e to není snadné, ale sna se být co nejvíc v pohodě, hlavně kvůli malé, protoe jsi s ní teď spojená a ona to pozná, e v pohodě nejsi. Nemůe dělat fakt nic jiného, ne počkat a se vyblbne. Drím Ti palce.
Není tady
Jestli má monost jít k rodičům, tak to udělej. Třeba se vzpamatuje rychleji.
Není tady
Promluv s ním, ale já zaila něco podobného po narození druhého syna, podnikatel,měl práci a ty kontakty, potom to byly občasné milenky a sport, rodina byla na poskledním místě, naslibovat hory doly a za pár týdnů zase potřebovat odreagování, e bych ho potřebovala i já, ho nezajímalo, trpěla jsem to 7 let a ve připravovala na odchod a etřila finance, nevydrel ani s matkami svých dalích dětí a ije sám jako kurevník a pouk, take se sna s ním mluvit, a ví na čem jsi a podle toho se zaři´d, někteří mui se cítí najednou staří a potřebují si dokazovat své mládí a nevázanost a chovají se jako malí blbí haranti. Vztah to věrinou rozbije.
Není tady
Lueto.. malá u to pomalu asi začíná vnímat,,pořád brečím..navíc jsem pořád v 6ti nedělí..a hormony se mnou cloumají ¨!
Já nevím,včichni mí říkají,e to nemám hrotit,e odejít můu vdy a e je ted manel asi v rozpoloení,e by snad ani pro mě nepřiel! prostě.. e mám vydret... a doufat,e se vzpamatuje a odchod brát jako poslední monost....
jene já mám strach,e si zvykne..na tento ivot..a nezmění se u nikdy,,
nebýt dcery..tak se alespon sbalim a jedu na tyden pryc,proste zmizim,ael ona je moc malicka..nemam mu to ani nijak vratit..proste mam pocit,ze jsme zahnana do kouta..a nemuzu ven...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Promluv s ním, ale já zaila něco podobného po narození druhého syna, podnikatel,měl práci a ty kontakty, potom to byly občasné milenky a sport, rodina byla na poskledním místě, naslibovat hory doly a za pár týdnů zase potřebovat odreagování, e bych ho potřebovala i já, ho nezajímalo, trpěla jsem to 7 let a ve připravovala na odchod a etřila finance, nevydrel ani s matkami svých dalích dětí a ije sám jako kurevník a pouk, take se sna s ním mluvit, a ví na čem jsi a podle toho se zaři´d, někteří mui se cítí najednou staří a potřebují si dokazovat své mládí a nevázanost a chovají se jako malí blbí haranti. Vztah to věrinou rozbije.
Iren..děkuji za upřímnost...manel si uil v mládí a a..a to byl jeho věčný argument,,kdy jse márlila...
ted pořád mluví,e ho zajímá jen motorka....ale nejsem naivní.jemi jasné..e pokud takhle bude jezsit na noc pryč..tak to stejně u milenek skončí...
zkouela jsem s ním mluvit snad kadý večer..ale řekl,e at mudám alepson na chvíli s tím svým řeením pokoj! a prostě to neřeí..a e jeslti nepřestanu,,tak se sbalí a půjde spát do práce....
jene tohle ve je otázka posledního 1,5 měsíce..před tím skoro vechen zbytek času který měl věnoval mně .... prostě.. já nevím... brečím tady jak malá.... a při pohledu na dceru mi sand prasne srdce...proto,,e její otec o ní jevi tak málo zájmu"
Není tady
Vany, to je těké, poradit si můe jen ty sama.....
A neprobral by se třeba, kdy bys na chvíli odela k vaim?
Netroufám si radit někomu s jeho problémy, kdy si nevím rady s vlastními.
Navíc u nejsi sama, má malou.
Ty se musí rozhodnout, jestli jsi ochotná ít takhle. Já kdy jsem dlouhodobě nepokojená, a partnerovi je to jedno, udělám radikální řez a rozejdu se s ním. Ale já nemám mimčo, tak se to nedá srovnávat.
No já jsem tím odchodem nemyslela útěk, nebo si něco vyvzdorovat, jen mě napadlo, jestli by mu to třeba nedocvaklo a hlavně, e bys měla oporu a pomoc.
Není tady
yellow.. to je to... být sama..asi uvauji jinak... jene kdy si představím,e u navdy buud s ním díky malé spojena..tak jen a jen brečím..nemůu u začít úplně znova..u nikdx nebudu sama a vdy budu muset volit partnera,který bude ochotný mít enu s dítětem..a k tomu svého mue miluji... jeho chování mě dusí a zabíjí uvnitř a přesto já husa...jsem ochotná pro něj dýchat.... tečou mi slzy,kdy vidímjak si s ní hraje a i za ty chvíle ...co se večer věnuej jí...jsem alespon tastná--- hrozně se změnill..ne jen ve chování ke mne..ale uplne ke vem.s rodiči se rozhádal...a vichni říkají jak se změnil..uvauji,jeslti to není i tou jeho drastickou dietou..teda spíe hladovkou! je to prostě jiný človek a je jak rozpolcená osobnost.chvíli tak a chvíli tak...
Není tady
No já jsem mu dávala ance dost dlouho, ale etřila jsem peníze na dům a dalí věci nutné k osamostatnění, začni taky, to se hodí, ví, já jsem po druhém dítěti u neměla čas jezdit na lyích a kolech a koních a plavat, musela jsem se starat oděti a byla jsem najednou nudná a nezajímavá se zálibami slepice / vaření, praní a léčení nachlazených dětí/, milovala jsem ho, proto jsem to pokouela snad stokrát a potom se mi hodilo ve, co jsem si se zdravým rozumem připravila, abych vypadla. Víc dětí si s takovým pakem tedy nepořizuj leda s chůvou a vůbec , kdy je podnikatel, a zaplatí za pár měsíců chůvu a jezdi v létě s ním, aspoň párkrát a na úklid si nech také zaplatit nějakou starí paní, kdy nepomáhá, tak co, proč by ses dřela? Mysli na sebe holka a ne jenom na jeho vrtochy.
Není tady
A nebřeč, ubliuje tím děátku, bude z Tebe cítit stres a bude plakat také a to Vás jetě vzdálí, to chlapi neradi, kdy dítě pláče.
Není tady
Třeba kdy bys la na několik dní k vaim, jestli je to moné, nějak by se to částečně vystříbřilo. Doma bys měla oporu a hned bys to viděla jinak a hlavně s odstupem. Není dobré věci hrotit a řeit to hned. Ale někdy to člověku nedá, to znám z vlastní zkuensoti. Navíc spousta en vychovává svoje mimčo s jiným muem. Jak myslí, e bude malá tátu vnímat, a začne vnímat? A smutek z tebe doléhá i na ni.
Irénka a její peníze......ach jo.
Není tady
vany, uklidni se, zhluboka se nadýchni a nemysli hned na rozvod a jiného partnera. Prostě přila první pořádná krize. Věřím, e se vechno spraví.
Není tady
já vím..snaím se uklidnit kvůli Naty.. (dcery) ..jediné těstí je,e je hodná..moc hodná..a si on takovou krásnou a hodnou dceru nezaslouí !!
Irenko.. děkuji za tvou upřímnost.. bolí děsně..ale je mi jasné,e z tebe mluví zkuenost !!!
yellow... nevím.. mám strach,e zatím nemám sílu odejít...a kdy,tak vydrím u naich týden a pak se jak husa vrátím !!!
tchýně je z toho netastná..a nepoznává ho.říkala,e se za něj stydí a e by ho nejraději zabila..ato se na mimi tak těil !je pravda,e kdyby něco..mám kam jít..navíc..tchyně řekla.e by se přestěhovali a mně s Natálkou nechali jejich byt..ale říkala,e pořád věří,e to se nestane..protoe ví,e rád mě má..jen se musí vzpamatovat..a pokud ne.tak mám opravdu odejít...protoe si mě nezaslouí!! boe ,,díky aleposn za takovu tchýni !
Není tady
Kdy čtu ten příběh Siamky na vedlejím tématu, zachránilo ji jenom to, e bydlela ve svém a jinak mne napadá, e aspoň polovina chlapů jsou fakt sobečtí blbečci ve vztazích k enám.
Není tady
Irenko.. tak tolik peněz na chůvu teda nemá !!!
..a hlavně..kojím..jaký by to mělo smysl.... a navíc.. já nechci chůvu!chci ít normální ivot...starat se o děti a mít ho alespon na chviličku doma...
jene na to musí být dva..já vím..
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Kdy čtu ten příběh Siamky na vedlejím tématu, zachránilo ji jenom to, e bydlela ve svém a jinak mne napadá, e aspoň polovina chlapů jsou fakt sobečtí blbečci ve vztazích k enám.
Irenko.. my máme bohůel byt napůl..sice jej platil celý manel..ale kupovali jsme ho po svatbě..take to je automaticky..jetě e tak !!! protoe to bych u měla nervy úplně !
Není tady
vany27 napsal(a):
já vím..snaím se uklidnit kvůli Naty.. (dcery) ..jediné těstí je,e je hodná..moc hodná..a si on takovou krásnou a hodnou dceru nezaslouí !!
Irenko.. děkuji za tvou upřímnost.. bolí děsně..ale je mi jasné,e z tebe mluví zkuenost !!!
yellow... nevím.. mám strach,e zatím nemám sílu odejít...a kdy,tak vydrím u naich týden a pak se jak husa vrátím !!!
tchýně je z toho netastná..a nepoznává ho.říkala,e se za něj stydí a e by ho nejraději zabila..ato se na mimi tak těil !je pravda,e kdyby něco..mám kam jít..navíc..tchyně řekla.e by se přestěhovali a mně s Natálkou nechali jejich byt..ale říkala,e pořád věří,e to se nestane..protoe ví,e rád mě má..jen se musí vzpamatovat..a pokud ne.tak mám opravdu odejít...protoe si mě nezaslouí!! boe ,,díky aleposn za takovu tchýni !
Uvidí, dneska stejně odcházet nebude, tak neplač, ráno bývá pohled na svět lepí, dej si feniklový čaj a kokao, a má mléko a malé odcházejí prdíky a bě si lehnout, ráno moudřejí večera, třeba se fakt napraví, o té chůvě a hospodyni, ale uvauj, získala bys volnost a volnost znamená , e se bude o Tebe bát, třeba si je Tebou nyní tak jistý, e nemá koho lovit, chlapi jsou lovci a nejistotu a tajemnost ve vztahu potřebují a Ty jsi nyní fakt čitelná.
Není tady
vany27 napsal(a):
No hurá! Tak aspoň jeden pozitivní bod!!! A kurňa holka dobrá tchýně, to je výhra!!!!! To má i hnedle větí anci, e se ten vá táta vzpamatuje. Sna se být na něj milá, nevyčítej a nechej ho "vycukat", to je asi jediné, co se teď dá dělat.
Není tady
vany27 napsal(a):
Irenko..
tak tolik peněz na chůvu teda nemá !!!
..a hlavně..kojím..jaký by to mělo smysl.... a navíc.. já nechci chůvu!chci ít normální ivot...starat se o děti a mít ho alespon na chviličku doma...
jene na to musí být dva..já vím..
Kdy má na věci spojené s motorkářstvím, tak má i na tu hospodyni, jen a se chlapec nedělá.
Není tady
irenko.. manel je ted 3 dny¨v ......... protoe musel !!!! na důleitou !!! výstavu !!!!! feniklový čaj zrovna piju !!! malá spokojeně spinká...a já si zrovna přečetla asi 20 odpovědí na inzerát,,který jsem si podala na netu..na nezávazné popovídání....moná mě tohle postaví co se týče sebevědomí a psychiky na nohy..prostě pokecat s nějakým chlapem!!!
ano..má pravdu.... a přestane 6ti nědělí..tak začnu na sobě pracovat....a chtě nechtěsi toho musí vimnout,e se více strojím a píu smsky!! kurnik.není moná,aby to s ním nehlo...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
vany27 napsal(a):
Irenko..
tak tolik peněz na chůvu teda nemá !!!
jene na to musí být dva..já vím..Kdy má na věci spojené s motorkářstvím, tak má i na tu hospodyni, jen a se chlapec nedělá.
to jo.. ale člověče.e bych na ten ná malý 3+1 potřebovala hospodyni.
no..to je jedno.. ted ¨mě napadlo.... e to musí být jedině stará a hnusná hospodyně.aby to nedopadlo...jetě hůř !!
je fakt,e co se týče peněz,tak mi do ničeho nekecá..ale na barák teda nenaetřím..leda,e bych jim vytunelovala firemní konto
Není tady