29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všichni..
jsem docela v krizi a obracím se na Vás,protože potřebuji radu... vysvětlení..názor...a nebo třeba slyšet .... že se to někomu stalo taky....
Jsem s manželem celkem 9 let..... celých 9 let spolu žijeme..
z toho jsme teprve 3 roky manželé..
Před 10 měsíci.... jsme se rozhodli pro miminko..manžel být rád... nevím,jestli štastný jako blecha...ale byl prostě opravdu rád !!
Celé těhu probíhalo dobře...manžel se těšil z prvních pohybů... prohlížel fotky z ult..prostě..krásné období mého života...
jenže ke konci se začalo vše měnit.. do té doby. jsem většinou vyráželi všude spolu..jenže ke konci se vše změnilo..
manžel je podnikatel..... a dalo by se říct,že workoholik..jelikož je od rána do večera v práci a to i o víkendu.... ..
jak sám říká. potřebuje navazovat a udržovat kontakty..takže koncem roku je vždy plný progrma večírků a posezení..s partnery a zaměstnanci..amanžel prostě vždy v rámci vztahů !musí" jít.. !!
krom toho je vášnivý motorkář....takže další okruh jeho známých je parta motorkářů...
jelikž jsem měla termín na vánoce.... konec těhu jsem tedy trávila sama..prosila jsem manžela,at nikam nechodí... ale pořád říkal,že kdyby něco ,tak zavolam..
a vesele si pařil do rána.. pak vždy přišel...a neustále mi vyznával,jak mě miluje, a těší se na miminečko.atd.
nakonec jsme ale 14dni přenášela. a musela na vyvolání porodu...
porod se rozjel až v noci..a já mohla zavolat manžela..... manžel za mnou přijel přímo z baru!!sice nepil,aleprostě "musel " si jít sednou s přáteli !!!!!!!!!
narodila se nám krásná,zdravá dcera... manžel byl štastný a začla jí vehementě zapíjet s rúznými okruhy přátel.....
takže pařby nepřestaly..
manžel začal najednou hrozně hubnout....jelikož se s bratrem zblbli..že budou jezdit závody na motorkách a musé tedy zhubnout..
v práci má plno stresů, skoro nejí (zhubl 16 kilo za 2 měsíce) ..neskutečně mu stouplo sebevědomí ...a včera mi řekl,že už ho nebudu omezovat věčnými otázkami.kdy přijdeě..ty s námi vůbec nejsi a tak !!!
řekl,že je mu jedno,co dělám celý den.....že si přece mám najít program,že mě nepotřebuje špiclovat jako já jeho !!!! a že pokudbude chtít jet někam s motorkářemi na pár dní tak prostě pojede..a já nic neudělám... pokud bude chodit pařit do rána..tak prostě jeto jeho věc...... s bratrem se úplně zblbli.....pořád se váží..hledají na netu motorky.. jsou oba nevrlý a slovně agresivní..
manžel vyrukoval s tímž,e už ho nebaví ten stereotyp!!!!! že bude jezdit na motorce a to mu stačí.ale rozvézt se nechce,odstěhovat ..to taky ne.... má zvraty nálad.. přes den je vystres,z práce-.. a protivný... večer přijde... políbí mě,řeknu ahoj miláčku..co miminko..hraje si s malou..a mě už si nevšímá..a pořád mlluví,že chce svobodu....
nechápu to... jsem v koncích,malá má teprve měsíc !!! a mu s ní stačí 20 minut denně !!! mě slovy odbývá ale smskách je jako dřív... posílá mi pusy.,oslovuje mě tak jako vždy...
ptala jsemse,jeslti mě miluje... ještě před týdnem mi psal,že nás miluje,holky jeho !! a dnes mi řekl,že mě má rád jako svou ženu,ale nemůžu čekat,že mě miluje jako na začátku !
!!!!
mám pocit,že se zbláznil,zajímá ho jen motorka.... parta motorkářů a práce......
a perlička je..že 100% stejná situace je u jeho bratra doma! švagromá mi řekla,že oba mluví to stejné !!! a to doslova !!!
jenže oni mají starší děti..já ne.. jsem sama... s dcerou a mám pořádné deprese!! mám pocit,že tohle nepřejde!!
Prosím poradte!! rodice jsou z nich obou neštastní....a nechápou co seděje,obzvláště smanželem,jelikož by mě vždy na rukou nosil!!
Prosím!!! Existuje něco jako porodní depresu u mužů ! Bolí mě srdce při představě,že buud vychovvávat svou dceru s někým jiným !!
Svého muže miluji....ale nikdy bych mu neublížila jako on mně!!!
momnetálně je na 3 dny pryč s partou na výstavě....... od rána ani nenapsal....... prostě.... je tady vlastně ještě šance,že se změní ??
Myslím,že jiná žena v tom není...s manželem je sex už od těhu na bodu mrazu,ale díky toho jeho workoholismu si opravdu myslím,že mu sex ani nechybí!
zničil to nejkrásnější období,na kteérjsem se těšila celý život....a já nevím..co dál!! ztratit jej nechci,,ale mám přece svou cenu!Je mmi 27 let,manželovi 32 a jeho bratrovi 40 !
Už týden mám pocit,že tou bolestí snad prasknu a z těch nervů určitě ztratím i mlíko !!
čekám na jakoukoliv odpověd !!děkuji
Není tady
on asi neni zralej, a myslí že bude svázanej kvůli dceři tak se snaží být děsně svobodnej ... chce to čas násilím to nepůjde a ty si užívej malou dokud ti rychle nevyroste :-))
Není tady
Vašku... děkuji,,malé si užívám..ale to víš..padá to na mě..ne ,že bych nezvládala se o ni starat..jsem matka..musím to zvládnout,ale brečím nad ní pokaždé,když si uvědomím,že ty krásné okamžiky prožívam sama..nebyl s ní ještě ani jednou na procházce..řekl,,že prostě není procházkový typ a že nebude jak vůl chodit s kočárem kolem baráku,,přitom se mnou ten kočár v těhu vybíral snad 5 hodin a děsně se těšilmaž si ho vyzkouší už s malou !!!
sakra...je možné,aby se vrátli do starých kolejí ? nepoznávám ho..vždycky říkal,že mě miluje a že se máme nejvíce rádi a nidky se nerozejdeme..a ted mi řekne..to víš,změna je život..proboha.. co se to děje!!!
nechápu... na jednu stranu se rozvádět nechce..ale co dělám ho taky nezajíma!!! co to jsou..zadní vrátka?? mluví se mnou jako s onucí!!!!a pak mi napíše zprávu,že bude domů spěchat a že mi posílá milion pusinek..a v zápětí jde na pivo..a přijde v 4 ráno... !!
mám vydržet..a nebo se sbalit a jít k našim ??
zeptala jsem se ho,jeslt mě miluje..aon ..že miluje naší dceru....... je jako zfanatizovaný těmi motorkami.... a ve stejném rozpoložení je i bratr.. prostě jim šrublo stejně!!!!! a mluví stejně..dělají vše stejně.. tohle mě drtí!!
Není tady
vany, sedím tady a přemýšlím, co povzbuzujícího Ti napsat. Krucinál.....takovéhle chlapy bych fakt pověsila na pár dní za kule do průvanu!!! Ale věřím, že se nic nejí tak horké, jak se uvaří. Soustřeď se teď na svoje miminko, snad ho to opravdu brzo přejde. Třeba se jen lekl té zodpovědnosti a změny v životě. Já vím, že to není snadné, ale snaž se být co nejvíc v pohodě, hlavně kvůli malé, protože jsi s ní teď spojená a ona to pozná, že v pohodě nejsi. Nemůžeš dělat fakt nic jiného, než počkat až se vyblbne. Držím Ti palce.
Není tady
Jestli máš možnost jít k rodičům, tak to udělej. Třeba se vzpamatuje rychleji.
Není tady
Promluv s ním, ale já zažila něco podobného po narození druhého syna, podnikatel,měl práci a ty kontakty, potom to byly občasné milenky a sport, rodina byla na poskledním místě, naslibovat hory doly a za pár týdnů zase potřebovat odreagování, že bych ho potřebovala i já, ho nezajímalo, trpěla jsem to 7 let a vše připravovala na odchod a šetřila finance, nevydržel ani s matkami svých dalších dětí a žije sám jako kurevník a pošuk, takže se snaž s ním mluvit, ať víš na čem jsi a podle toho se zaři´d, někteří muži se cítí najednou staří a potřebují si dokazovat své mládí a nevázanost a chovají se jako malí blbí haranti. Vztah to věršinou rozbije.
Není tady
Lueto.. malá už to pomalu asi začíná vnímat,,pořád brečím..navíc jsem pořád v 6ti nedělí..a hormony se mnou cloumají ¨!
Já nevím,včichni mí říkají,že to nemám hrotit,že odejít můžu vždy a že je ted manžel asi v rozpoložení,že by snad ani pro mě nepřišel! prostě.. že mám vydržet... a doufat,že se vzpamatuje a odchod brát jako poslední možnost....
jenže já mám strach,že si zvykne..na tento život..a nezmění se už nikdy,,
nebýt dcery..tak se alespon sbalim a jedu na tyden pryc,proste zmizim,ael ona je moc malicka..nemam mu to ani nijak vratit..proste mam pocit,ze jsme zahnana do kouta..a nemuzu ven...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Promluv s ním, ale já zažila něco podobného po narození druhého syna, podnikatel,měl práci a ty kontakty, potom to byly občasné milenky a sport, rodina byla na poskledním místě, naslibovat hory doly a za pár týdnů zase potřebovat odreagování, že bych ho potřebovala i já, ho nezajímalo, trpěla jsem to 7 let a vše připravovala na odchod a šetřila finance, nevydržel ani s matkami svých dalších dětí a žije sám jako kurevník a pošuk, takže se snaž s ním mluvit, ať víš na čem jsi a podle toho se zaři´d, někteří muži se cítí najednou staří a potřebují si dokazovat své mládí a nevázanost a chovají se jako malí blbí haranti. Vztah to věršinou rozbije.
Iren..děkuji za upřímnost...manžel si užil v mládí až až..a to byl jeho věčný argument,,když jse mžárlila...
ted pořád mluví,že ho zajímá jen motorka....ale nejsem naivní.jemi jasné..že pokud takhle bude jezsit na noc pryč..tak to stejně u milenek skončí...
zkoušela jsem s ním mluvit snad každý večer..ale řekl,že at mudám alepson na chvíli s tím svým řešením pokoj! a prostě to neřeší..a že jeslti nepřestanu,,tak se sbalí a půjde spát do práce....
jenže tohle vše je otázka posledního 1,5 měsíce..před tím skoro všechen zbytek času který měl věnoval mně .... prostě.. já nevím... brečím tady jak malá.... a při pohledu na dceru mi sand prasne srdce...proto,,že její otec o ní jevi tak málo zájmu"
Není tady
Vany, to je těžké, poradit si můžeš jen ty sama.....
A neprobral by se třeba, když bys na chvíli odešla k vašim?
Netroufám si radit někomu s jeho problémy, když si nevím rady s vlastními.
Navíc už nejsi sama, máš malou.
Ty se musíš rozhodnout, jestli jsi ochotná žít takhle. Já když jsem dlouhodobě nepokojená, a partnerovi je to jedno, udělám radikální řez a rozejdu se s ním. Ale já nemám mimčo, tak se to nedá srovnávat.
No já jsem tím odchodem nemyslela útěk, nebo si něco vyvzdorovat, jen mě napadlo, jestli by mu to třeba nedocvaklo a hlavně, že bys měla oporu a pomoc.
Není tady
yellow.. to je to... být sama..asi uvažuji jinak... jenže když si představím,že už navždy buud s ním díky malé spojena..tak jen a jen brečím..nemůžu už začít úplně znova..už nikdx nebudu sama a vždy budu muset volit partnera,který bude ochotný mít ženu s dítětem..a k tomu svého muže miluji... jeho chování mě dusí a zabíjí uvnitř a přesto já husa...jsem ochotná pro něj dýchat.... tečou mi slzy,když vidímjak si s ní hraje a i za ty chvíle ...co se večer věnuej jí...jsem alespon štastná--- hrozně se změnill..ne jen ve chování ke mne..ale uplne ke všem.s rodiči se rozhádal...a všichni říkají jak se změnil..uvažuji,jeslti to není i tou jeho drastickou dietou..teda spíše hladovkou! je to prostě jiný človek a je jak rozpolcená osobnost.chvíli tak a chvíli tak...
Není tady
No já jsem mu dávala šance dost dlouho, ale šetřila jsem peníze na dům a další věci nutné k osamostatnění, začni taky, to se hodí, víš, já jsem po druhém dítěti už neměla čas jezdit na lyžích a kolech a koních a plavat, musela jsem se starat oděti a byla jsem najednou nudná a nezajímavá se zálibami slepice / vaření, praní a léčení nachlazených dětí/, milovala jsem ho, proto jsem to pokoušela snad stokrát a potom se mi hodilo vše, co jsem si se zdravým rozumem připravila, abych vypadla. Víc dětí si s takovým pakem tedy nepořizuj leda s chůvou a vůbec , když je podnikatel, ať zaplatí za pár měsíců chůvu a jezdi v létě s ním, aspoň párkrát a na úklid si nech také zaplatit nějakou starší paní, když nepomáhá, tak co, proč by ses dřela? Mysli na sebe holka a ne jenom na jeho vrtochy.
Není tady
A nebřeč, ubližuješ tím děťátku, bude z Tebe cítit stres a bude plakat také a to Vás ještě vzdálí, to chlapi neradi, když dítě pláče.
Není tady
Třeba když bys šla na několik dní k vašim, jestli je to možné, nějak by se to částečně vystříbřilo. Doma bys měla oporu a hned bys to viděla jinak a hlavně s odstupem. Není dobré věci hrotit a řešit to hned. Ale někdy to člověku nedá, to znám z vlastní zkušensoti. Navíc spousta žen vychovává svoje mimčo s jiným mužem. Jak myslíš, že bude malá tátu vnímat, až začne vnímat? A smutek z tebe doléhá i na ni.
Irénka a její peníze......ach jo.
Není tady
vany, uklidni se, zhluboka se nadýchni a nemysli hned na rozvod a jiného partnera. Prostě přišla první pořádná krize. Věřím, že se všechno spraví.
Není tady
já vím..snažím se uklidnit kvůli Naty.. (dcery) ..jediné štěstí je,že je hodná..moc hodná..až si on takovou krásnou a hodnou dceru nezaslouží !!
Irenko.. děkuji za tvou upřímnost.. bolí děsně..ale je mi jasné,že z tebe mluví zkušenost !!!
yellow... nevím.. mám strach,že zatím nemám sílu odejít...a když,tak vydržím u našich týden a pak se jak husa vrátím !!!
tchýně je z toho neštastná..a nepoznává ho.říkala,že se za něj stydí a že by ho nejraději zabila..ato se na mimi tak těšil !je pravda,že kdyby něco..mám kam jít..navíc..tchyně řekla.že by se přestěhovali a mně s Natálkou nechali jejich byt..ale říkala,že pořád věří,že to se nestane..protože ví,že rád mě má..jen se musí vzpamatovat..a pokud ne.tak mám opravdu odejít...protože si mě nezaslouží!! bože ,,díky aleposn za takovu tchýni !
Není tady
Když čtu ten příběh Siamky na vedlejším tématu, zachránilo ji jenom to, že bydlela ve svém a jinak mne napadá, že aspoň polovina chlapů jsou fakt sobečtí blbečci ve vztazích k ženám.
Není tady
Irenko.. tak tolik peněz na chůvu teda nemá !!!
..a hlavně..kojím..jaký by to mělo smysl.... a navíc.. já nechci chůvu!chci žít normální život...starat se o děti a mít ho alespon na chviličku doma...
jenže na to musí být dva..já vím..
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Když čtu ten příběh Siamky na vedlejším tématu, zachránilo ji jenom to, že bydlela ve svém a jinak mne napadá, že aspoň polovina chlapů jsou fakt sobečtí blbečci ve vztazích k ženám.
Irenko.. my máme bohůžel byt napůl..sice jej platil celý manžel..ale kupovali jsme ho po svatbě..takže to je automaticky..ještě že tak !!! protože to bych už měla nervy úplně !
Není tady
vany27 napsal(a):
já vím..snažím se uklidnit kvůli Naty.. (dcery) ..jediné štěstí je,že je hodná..moc hodná..až si on takovou krásnou a hodnou dceru nezaslouží !!
Irenko.. děkuji za tvou upřímnost.. bolí děsně..ale je mi jasné,že z tebe mluví zkušenost !!!
yellow... nevím.. mám strach,že zatím nemám sílu odejít...a když,tak vydržím u našich týden a pak se jak husa vrátím !!!
tchýně je z toho neštastná..a nepoznává ho.říkala,že se za něj stydí a že by ho nejraději zabila..ato se na mimi tak těšil !je pravda,že kdyby něco..mám kam jít..navíc..tchyně řekla.že by se přestěhovali a mně s Natálkou nechali jejich byt..ale říkala,že pořád věří,že to se nestane..protože ví,že rád mě má..jen se musí vzpamatovat..a pokud ne.tak mám opravdu odejít...protože si mě nezaslouží!! bože ,,díky aleposn za takovu tchýni !
Uvidíš, dneska stejně odcházet nebudeš, tak neplač, ráno bývá pohled na svět lepší, dej si feniklový čaj a kokao, ať máš mléko a malé odcházejí prdíky a běž si lehnout, ráno moudřejší večera, třeba se fakt napraví, o té chůvě a hospodyni, ale uvažuj, získala bys volnost a volnost znamená , že se bude o Tebe bát, třeba si je Tebou nyní tak jistý, že nemá koho lovit, chlapi jsou lovci a nejistotu a tajemnost ve vztahu potřebují a Ty jsi nyní fakt čitelná.
Není tady
vany27 napsal(a):
No hurá! Tak aspoň jeden pozitivní bod!!! A kurňa holka dobrá tchýně, to je výhra!!!!! To máš i hnedle větší šanci, že se ten váš táta vzpamatuje. Snaž se být na něj milá, nevyčítej a nechej ho "vycukat", to je asi jediné, co se teď dá dělat.
Není tady
vany27 napsal(a):
Irenko..
tak tolik peněz na chůvu teda nemá !!!
..a hlavně..kojím..jaký by to mělo smysl.... a navíc.. já nechci chůvu!chci žít normální život...starat se o děti a mít ho alespon na chviličku doma...
jenže na to musí být dva..já vím..
Když má na věci spojené s motorkářstvím, tak má i na tu hospodyni, jen ať se chlapec nedělá.
Není tady
irenko.. manžel je ted 3 dny¨v ......... protože musel !!!! na důležitou !!! výstavu !!!!! feniklový čaj zrovna piju !!! malá spokojeně spinká...a já si zrovna přečetla asi 20 odpovědí na inzerát,,který jsem si podala na netu..na nezávazné popovídání....možná mě tohle postaví co se týče sebevědomí a psychiky na nohy..prostě pokecat s nějakým chlapem!!!
ano..máš pravdu.... až přestane 6ti nědělí..tak začnu na sobě pracovat....a chtě nechtěsi toho musí všimnout,že se více strojím a píšu smsky!! kurnik.není možná,aby to s ním nehlo...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
vany27 napsal(a):
Irenko..
tak tolik peněz na chůvu teda nemá !!!
jenže na to musí být dva..já vím..Když má na věci spojené s motorkářstvím, tak má i na tu hospodyni, jen ať se chlapec nedělá.
to jo.. ale člověče.že bych na ten náš malý 3+1 potřebovala hospodyni.
no..to je jedno.. ted ¨mě napadlo.... že to musí být jedině stará a hnusná hospodyně.aby to nedopadlo...ještě hůř !!
je fakt,že co se týče peněz,tak mi do ničeho nekecá..ale na barák teda nenašetřím..leda,že bych jim vytunelovala firemní konto
Není tady