6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
dusička napsal(a):
Ivano - protoe je to intimní věc eny. Upřímně vadilo by mi, kdyby můj manel psal o mně kolik mi je let, a e u jsem neměla tři měsíce menstruaci, a jestli bych měla zajít ke gynekologovi.
Jestli se Bigben chce něco dozvědět o menopauze, stačí zadat do vyhledávače. Ale proč rozebírat svou manelku, jak to má ona?Vdy´t nikdo neví, kdo je Bigben a kdo je jeho ena. Jak bys věděla, e to píe zrovna tvůj mu? A o tobě? Je to tu anonymní, aspoň doufám.
pokus se o tebe někdo extrémně nezajímá , tak ano, mně u, ale vypátrali
já myslím, e by nebyl problém dohledat spoustu lidí.
a ty sis to zavinila dá se říct i sama, nemyslím si, e by po tobě někdo vyloeně pátral.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
A proč by se tu nemohl na něco, co ho zajímá, zeptat? Vdy se tu řeí hodně intimních témat, rozvody, nevěry, vztahy rodičů a dětí apod. Nenapsal nic, podle čeho by ho někdo mohl identifikovat, nebo jeho manelku. jen si myslím, Bigbene, e se tady nic relevantního nedozví, spí si najdi nějaké odborné článečky, příp. přímo klimakterickou poradnu, pokud má konkrétní dotaz.
holky ale přece neříkají, e se tu na to nesmí zeptat. jen to, e by jim to vadilo, kdyby to dělal jejich partner.
přiznám se, e tohle by vadilo i mně.
a kde a koho se teda má zeptat, aby to nevadilo? na dotazu bigbena nevidím nic patného. chce vědět co ho čeká
Není tady
aprill a ty někde vidí, e to vadí ? nebo to, e někdo řekne, e by to vadilo jemu samotnému, pokud by se ho to týkalo, vztahuje i na bigbena ? proč ?
mně osobně je umák, jestli to tu bigben řeí, ale nepopírám, e mě to překvapilo .. ale kdyby se takhle měl ptát můj chlap, byla bych natvaná .. to samé psaly i holky a ty si pořád jede tu svou.
Upravil(a) PPavlaa (4. 5. 2013 13:19)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill a ty někde vidí, e to vadí ? nebo to, e někdo řekne, e by to vadilo jemu samotnému, pokud by se ho to týkalo, vztahuje i na bigbena ? proč ?
mně osobně je umák, jestli to tu bigben řeí, ale nepopírám, e mě to překvapilo .. ale kdyby se takhle měl ptát můj chlap, byla bych natvaná .. to samé psaly i holky a ty si pořád jede tu svou.
proč tě to překvapilo?
Není tady
protoe předpokládám, e jeho ena je svéprávná, normální enská, která ví, kdy má jít ke gynekologovi a nepotřebuje, aby ji tohle zjioval někde její mu a radil ji, kdy e tam má jít.
já třeba i chápu, e neví, co ho čeká. ale tady se víceméně pohybují eny, co ten přechod za sebou jetě nemají. navíc pokud si pročítal nějáké diskuze nebo články k k menopauze, určitě si viml, e tohle neprobíhá u vech en stejně. take tady by se nedozvěděl asi nic nového.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Ahoj! Mojí manelce je 49 a je cca 3 měsíce bez menstruace a tak přila s variantou, e je v přechodu. Její sestra je starí a menopauzu má od 47 let, take ta monost tady určitě je. Chtěl jsem se zeptat, jak se to s určitostí pozná, zda je nutné zajít ke gynekologovi nebo co dělat. Jak se potom změní její vztah k sexu? A ovlivňuje menopauza také sexuální chování? Nikdy jsem se o tyhle věci nezajímal, ani jsem nic nečetl, take poraďte.
Bigbenovi jde jen o sex
Není tady
Bigbenovi jde jen o sex
To jako e se bojí, aby neměl s manelčiným přechodem utrum?
Není tady
helena napsal(a):
Bigbenovi jde jen o sex
To jako e se bojí, aby neměl s manelčiným přechodem utrum? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no , stat se to muze
Není tady
eremuruss napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Ahoj! Mojí manelce je 49 a je cca 3 měsíce bez menstruace a tak přila s variantou, e je v přechodu. Její sestra je starí a menopauzu má od 47 let, take ta monost tady určitě je. Chtěl jsem se zeptat, jak se to s určitostí pozná, zda je nutné zajít ke gynekologovi nebo co dělat. Jak se potom změní její vztah k sexu? A ovlivňuje menopauza také sexuální chování? Nikdy jsem se o tyhle věci nezajímal, ani jsem nic nečetl, take poraďte.
Bigbenovi jde jen o sex
a to je patně, kdy i manelé po letech se milují???????
Není tady
Napsat, e jde Bigbenovi jen o sex, kdy je jim kolem padesátky,( tudí jsou dlouholetí manelé),je směné.
Není tady
estka napsal(a):
Napsat, e jde Bigbenovi jen o sex, kdy je jim kolem padesátky,( tudí jsou dlouholetí manelé),je směné.
Já si to taky myslím, protoe tam ten sex zdůraznil.
A směný to vůbec není , někteří mui otravují se sexem svoje manelky do vysokého věku .
Ovem odpovědět se na to nedá , já jsem třeba o svým přechodu vůbec nevěděla a jiné eny mají velký problémy.
Není tady
Jsem ráda, e mě můj mu i po přechodu,,otravuje!"se sexem.
Není tady
estka napsal(a):
Jsem ráda, e mě můj mu i po přechodu,,otravuje!"se sexem.
Není tady
Bigbene, klid! Mnoho en proívá sex po menopauze dokonce intenzivněji ne zamlada. Zdá se to neuvěřitelné, ale je to tak. Postupem bude problémem spíe tvoje andropauza, ta toti nekončí...
Není tady
Menopauza? Straák kadé eny!! Mě pomohl nejvíce Elison a to asi do měsíce.
Není tady
Sylvik napsal(a):
Menopauza? Straák kadé eny!! Mě pomohl nejvíce Elison a to asi do měsíce.
Mluv za sebe, prosím. Můj straák to není.
Není tady
Pro me to strasak absolutne nebyl...postupne mi zmizela menstruace v zadnem pripade jsem nepouzivala nejake prasky.
Presto, ze jsem mela problemy s pocenim......na zenskou polovinu lidstva se musi furt neco vymyslet. Nejdriv je to premestruacni syndrom (blbost na entou) a pak to musi byt problem,kdyz menses konci....a furt dokola.
Není tady
smazáno ...... Výslovně je zakázáno nabízet k prodeji léky veho druhu včetně antikoncepce.
Upravil(a) AndreaP. (11. 2. 2014 21:37)
Není tady
Holky já bych Vám z vlastní zkuenosti na menopauzu doporučila Elli meno Osteo. Nejen e mi klasické příznaky vymizely, ale také se mi díky tomu zvýila chu na sex a můu říct, e si ho uívám teď víc ne nějaká 20 cítka :DDDD Pravda je, e jsem i v 50 letech vyměnila chlapa a iju aktivním ivotem. Take ádný straák
Není tady
eny pokud opravdu jste některá v přechodu tak mladá tak je to po psychické stránce velmi těké Ale zkusila bych opravdu tu Elli. Moná Vám nepomůe po psychické stránce, ale od příznaků jako pocení a horkost určitě
Není tady
Z vlastní zkuenosti můu doporučit Sérélys. Přírodní preparát a příznaky byly pryč za pár týdnů. Můu jen doporučit!:-)
Není tady
Dobrý den, zabývám se nyní tematikou menopauza (přechod) a píu na toto téma odborné články a podklady k nim čerpám z lékařského webu MedcineNet. Můj blog najdete na Příroda a zdraví a moná vám nějaký z mých článků pomůe najít odpověď na vae otázky.
Přeji vem enám krásný den
Upravil(a) Rychtera (20. 3. 2017 12:42)
Není tady
I nae babičky to řeily přírodní cestou. Kdy to začala menopauza u mojí maminky, tak jsem pátrala a nala produkt s pylovým zrnem právě na příznaky, které měla a pomohl. Podívej se na www.presprechod.cz
Drím palce vem enám.
Není tady
Mně by to nevadilo, kdyby se manel takhle ptal, aspoň je vidět, e se bigben zajímá U mě přechod taky bohuel přiel u v 47 a v některých momentech těm chlapům fakt závidím, e se s tím nemusejí potýkat. S návaly mi docela pomáhají odvary ze alvěje a v poslední době zkouím i dalí bylinky, které jsem si nala tady, ale zatím nepociuji ádné účinky.
Není tady
Jo, Menox 45 taky uívám a můu potvrdit e opravdu pomáhá - návaly jsou minimální - můu normálně fungovat - předtím jsem skoro lezla po čtyřech jak mi bývalo zle
Není tady