Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 4. 5. 2013 13:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Menopauza

Grainne napsal(a):

Ivana napsal(a):

dusička napsal(a):

Ivano - protože je to intimní věc  ženy. Upřímně vadilo by mi, kdyby můj manžel psal o mně kolik mi je let, a že už jsem neměla tři měsíce menstruaci, a jestli bych měla zajít ke gynekologovi.
Jestli se Bigben chce něco dozvědět o menopauze, stačí zadat do vyhledávače. Ale proč rozebírat svou manželku, jak to má ona? va

Vždy´t nikdo neví, kdo je Bigben a kdo je jeho žena. Jak bys věděla, že to píše zrovna tvůj muž? A o tobě? Je to tu anonymní, aspoň doufám.

pokus se o tebe někdo extrémně nezajímá , tak ano, mně už, ale vypátrali big_smile

já myslím, že by nebyl problém dohledat spoustu lidí.
a ty sis to zavinila dá se říct i sama, nemyslím si, že by po tobě někdo vyloženě pátral.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 4. 5. 2013 13:11

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

Ivana napsal(a):

A proč by se tu nemohl na něco, co ho zajímá, zeptat? Vždy se tu řeší hodně intimních témat, rozvody, nevěry, vztahy rodičů a dětí apod. Nenapsal nic, podle čeho by ho někdo mohl identifikovat, nebo jeho manželku. jen si myslím, Bigbene, že se tady nic relevantního nedozvíš, spíš si najdi nějaké odborné článečky, příp. přímo klimakterickou poradnu, pokud mᚠkonkrétní dotaz.

holky ale přece neříkají, že se tu na to nesmí zeptat. jen to, že by jim to vadilo, kdyby to dělal jejich partner.
přiznám se, že tohle by vadilo i mně.

a kde a koho se teda má zeptat, aby to nevadilo? na dotazu bigbena nevidím nic špatného. chce vědět co ho čeká tongue

Není tady

#78 4. 5. 2013 13:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill a ty někde vidíš, že to vadí ? nebo to, že někdo řekne, že by to vadilo jemu samotnému, pokud by se ho to týkalo, vztahuješ i na bigbena ? proč ?
mně osobně je šumák, jestli to tu bigben řeší, ale nepopírám, že mě to překvapilo .. ale kdyby se takhle měl ptát můj chlap, byla bych naštvaná .. to samé psaly i holky a ty si pořád jedeš tu svou.

Upravil(a) PPavlaa (4. 5. 2013 13:19)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 4. 5. 2013 13:20

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill a ty někde vidíš, že to vadí ? nebo to, že někdo řekne, že by to vadilo jemu samotnému, pokud by se ho to týkalo, vztahuješ i na bigbena ? proč ?
mně osobně je šumák, jestli to tu bigben řeší, ale nepopírám, že mě to překvapilo .. ale kdyby se takhle měl ptát můj chlap, byla bych naštvaná .. to samé psaly i holky a ty si pořád jedeš tu svou.

proč tě to překvapilo?

Není tady

#80 4. 5. 2013 13:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

protože předpokládám, že jeho žena je svéprávná, normální ženská, která ví, kdy má jít ke gynekologovi a nepotřebuje, aby ji tohle zjišoval někde její muž a radil ji, kdy že tam má jít.
já třeba i chápu, že neví, co ho čeká. ale tady se víceméně pohybují ženy, co ten přechod za sebou ještě nemají. navíc pokud si pročítal nějáké diskuze nebo články k k menopauze, určitě si všiml, že tohle neprobíhá u všech žen stejně. takže tady by se nedozvěděl asi nic nového.

Není tady

#81 4. 5. 2013 17:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Ahoj! Mojí manželce je 49 a je cca 3 měsíce bez menstruace a tak přišla s variantou, že je v přechodu. Její sestra je starší a menopauzu má od 47 let, takže ta možnost tady určitě je. Chtěl jsem se zeptat, jak se to s určitostí pozná, zda je nutné zajít ke gynekologovi nebo co dělat. Jak se potom změní její vztah k sexu? A ovlivňuje menopauza také sexuální chování?  Nikdy jsem se o tyhle věci nezajímal, ani jsem nic nečetl, takže poraďte.

Bigbenovi jde jen o sex

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#82 4. 5. 2013 17:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Bigbenovi jde jen o sex
To jako že se bojí, aby neměl s manželčiným přechodem utrum? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#83 4. 5. 2013 18:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Bigbenovi jde jen o sex
To jako že se bojí, aby neměl s manželčiným přechodem utrum? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

no , stat se to muze va

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#84 4. 5. 2013 19:25

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Ahoj! Mojí manželce je 49 a je cca 3 měsíce bez menstruace a tak přišla s variantou, že je v přechodu. Její sestra je starší a menopauzu má od 47 let, takže ta možnost tady určitě je. Chtěl jsem se zeptat, jak se to s určitostí pozná, zda je nutné zajít ke gynekologovi nebo co dělat. Jak se potom změní její vztah k sexu? A ovlivňuje menopauza také sexuální chování?  Nikdy jsem se o tyhle věci nezajímal, ani jsem nic nečetl, takže poraďte.

Bigbenovi jde jen o sex

a to je špatně, když i manželé po letech se milují???????

Není tady

#85 4. 5. 2013 21:44

šestka
♥♥♥----

Napsat, že jde Bigbenovi jen o sex, když je jim kolem padesátky,( tudíž jsou dlouholetí manželé),je směšné.

Není tady

#86 4. 5. 2013 22:00

algebrana
Zablokovaný

šestka napsal(a):

Napsat, že jde Bigbenovi jen o sex, když je jim kolem padesátky,( tudíž jsou dlouholetí manželé),je směšné.

Já si to taky myslím, protože tam ten sex zdůraznil.
A směšný to vůbec není , někteří muži otravují se sexem svoje manželky do vysokého věku .
Ovšem odpovědět se na to nedá , já jsem třeba o svým přechodu vůbec nevěděla a jiné ženy mají velký problémy.

Není tady

#87 4. 5. 2013 22:19

šestka
♥♥♥----

Jsem ráda, že mě můj muž i po přechodu,,otravuje!"se sexem.

Není tady

#88 5. 5. 2013 0:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

šestka napsal(a):

Jsem ráda, že mě můj muž i po přechodu,,otravuje!"se sexem.

tummenupp

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#89 20. 6. 2013 10:44

carlos
♥♥♥♥---

Bigbene, klid! Mnoho žen prožívá sex po menopauze dokonce intenzivněji než zamlada. Zdá se to neuvěřitelné, ale je to tak. Postupem bude problémem spíše tvoje andropauza, ta totiž nekončí...

Není tady

#90 12. 12. 2013 13:49

Sylvik
♥------

Menopauza? Strašák každé ženy!! Mě pomohl nejvíce Elison a to asi do měsíce.

Není tady

#91 12. 12. 2013 14:19

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Sylvik napsal(a):

Menopauza? Strašák každé ženy!! Mě pomohl nejvíce Elison a to asi do měsíce.

Mluv za sebe, prosím. Můj strašák to není. smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#92 12. 12. 2013 18:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Pro me to strasak absolutne nebyl...postupne mi zmizela menstruace  v zadnem pripade jsem nepouzivala nejake prasky.

Presto, ze jsem mela problemy s pocenim......na zenskou polovinu lidstva se musi furt neco vymyslet. Nejdriv je to premestruacni syndrom (blbost na entou) a pak to musi byt problem,kdyz menses konci....a furt dokola.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#93 11. 2. 2014 21:35

pavlussa
♥------

smazáno ...... Výslovně je zakázáno nabízet k prodeji léky všeho druhu včetně antikoncepce.

Upravil(a) AndreaP. (11. 2. 2014 21:37)

Není tady

#94 16. 2. 2014 21:09

Maková panenka
♥------

Holky já bych Vám z vlastní zkušenosti na menopauzu doporučila Elli meno Osteo. Nejen že mi klasické příznaky vymizely, ale také se mi díky tomu zvýšila chu na sex a můžu říct, že si ho užívám teď víc než nějaká 20 cítka :DDDD Pravda je, že jsem i v 50 letech vyměnila chlapa a žiju aktivním životem. Takže žádný strašák wink

Není tady

#95 8. 4. 2014 14:49

andrea.bradova.9
♥------

Ženy pokud opravdu jste některá v přechodu tak mladá tak je to po psychické stránce velmi těžké sad Ale zkusila bych opravdu tu Elli. Možná Vám nepomůže po psychické stránce, ale od příznaků jako pocení a horkost určitě smile

Není tady

#96 12. 3. 2017 11:04

Ivana21
♥------

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit Sérélys. Přírodní preparát a příznaky byly pryč za pár týdnů. Můžu jen doporučit!:-)

Není tady

#97 20. 3. 2017 12:37

Rychtera
♥------

Dobrý den, zabývám se nyní tematikou menopauza (přechod) a píšu na toto téma odborné články a podklady k nim čerpám z lékařského webu MedcineNet. Můj blog najdete na Příroda a zdraví a možná vám nějaký z mých článků pomůže najít odpověď na vaše otázky.
Přeji všem ženám krásný den

Upravil(a) Rychtera (20. 3. 2017 12:42)

Není tady

#98 19. 4. 2017 13:32

Ivana21
♥------

I naše babičky to řešily přírodní cestou. Když to začala menopauza u mojí maminky, tak jsem pátrala a našla produkt s pylovým zrnem právě na příznaky, které měla a pomohl. Podívej se na www.presprechod.cz

Držím palce všem ženám.

Není tady

#99 27. 2. 2018 21:35

Naty321
Zablokovaný

Mně by to nevadilo, kdyby se manžel takhle ptal, aspoň je vidět, že se bigben zajímá smile U mě přechod taky bohužel přišel už v 47 a v některých momentech těm chlapům fakt závidím, že se s tím nemusejí potýkat. neutral S návaly mi docela pomáhají odvary ze šalvěje a v poslední době zkouším i další bylinky, které jsem si našla tady, ale zatím nepociuji žádné účinky.

Není tady

#100 5. 4. 2018 10:38

ocinka
♥------

Jo, Menox 45 taky užívám a můžu potvrdit že opravdu pomáhá - návaly jsou minimální - můžu normálně fungovat - předtím jsem skoro lezla po čtyřech jak mi bývalo zle

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí