6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
No já přestala menstruovat. Doktorka mi pak udělala vyetření hormonální hladiny a bylo to jasné.
Podle toho to právě nepoznám
Ale podle hormonů se to pozná spolehlivě.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
No, trochu jsem si o tom přečetl a dost mě to vyděsilo. Snad to nebude tak hrozný.
Vadilo by mi, kdyby se můj partner takhle vyptával na veřejném fóru na tyto záleitosti související se mnou a uváděl o mně nějaké blií údaje - třeba věk.
To si můe načíst i na netu, nemusí se takhle ptát. Určitě jsi tak chytrý, e si to najde.
Vadilo by mi, kdyby můj partner chtěl o tomto ohledně mě s někým diskutovat.
Ty se starej o svůj přechod a eně nech ten její.
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
No, trochu jsem si o tom přečetl a dost mě to vyděsilo. Snad to nebude tak hrozný.
Vadilo by mi, kdyby se můj partner takhle vyptával na veřejném fóru na tyto záleitosti související se mnou a uváděl o mně nějaké blií údaje - třeba věk.
To si můe načíst i na netu, nemusí se takhle ptát. Určitě jsi tak chytrý, e si to najde.
Vadilo by mi, kdyby můj partner chtěl o tomto ohledně mě s někým diskutovat.
Ty se starej o svůj přechod a eně nech ten její.
Promiň, ale já na tom nevidím nic patného. iju s manelkou skoro 30 let a tak mě zajímá co by se mohlo dít a myslím, e by se na menopauzu měl připravit i chlap (myslím, aby to partnerce nedělal jetě horí ne to je).
Není tady
Přečíst si něco o tom ano, ale ne diskutovat někde na vlákně, uvádět věk partnerky, případně dalí konkrétní věci. Psát o své manelce (bez jejího souhlasu?), kolik jí je a kolik měsíců nemá menstruaci.. Mně by se nelíbilo, kdyby tohle dělal můj partner. Přijde mi to hodně intimní záleitost, pokud o tom nepíe ona sama. Nepochopils, co jsem napsala.
Upravil(a) Eva. (4. 4. 2013 15:23)
Není tady
Bigbene, taky mi to přijde divný, ptát se na takový intimní věci na enský diskuzi. Prostě ujetý. A to přijde, tak to přijde, měl by sis o tom promluvit se svou enou doma ,protoe stejně to má kadá jinak.
Není tady
Myslím, e mi nerozumíte, ale chápu to.
Není tady
A proč by se tu nemohl na něco, co ho zajímá, zeptat? Vdy se tu řeí hodně intimních témat, rozvody, nevěry, vztahy rodičů a dětí apod. Nenapsal nic, podle čeho by ho někdo mohl identifikovat, nebo jeho manelku. jen si myslím, Bigbene, e se tady nic relevantního nedozví, spí si najdi nějaké odborné článečky, příp. přímo klimakterickou poradnu, pokud má konkrétní dotaz.
Není tady
Ivano - protoe je to intimní věc eny. Upřímně vadilo by mi, kdyby můj manel psal o mně kolik mi je let, a e u jsem neměla tři měsíce menstruaci, a jestli bych měla zajít ke gynekologovi.
Jestli se Bigben chce něco dozvědět o menopauze, stačí zadat do vyhledávače. Ale proč rozebírat svou manelku, jak to má ona?
Upravil(a) dusička (4. 4. 2013 19:57)
Není tady
dusička napsal(a):
Ivano - protoe je to intimní věc eny. Upřímně vadilo by mi, kdyby můj manel psal o mně kolik mi je let, a e u jsem neměla tři měsíce menstruaci, a jestli bych měla zajít ke gynekologovi.
Jestli se Bigben chce něco dozvědět o menopauze, stačí zadat do vyhledávače. Ale proč rozebírat svou manelku, jak to má ona?
Vdy´t nikdo neví, kdo je Bigben a kdo je jeho ena. Jak bys věděla, e to píe zrovna tvůj mu? A o tobě? Je to tu anonymní, aspoň doufám.
Není tady
Ivana napsal(a):
dusička napsal(a):
Jestli se Bigben chce něco dozvědět o menopauze, stačí zadat do vyhledávače. Ale proč rozebírat svou manelku, jak to má ona?Vdy´t nikdo neví, kdo je Bigben a kdo je jeho ena. Jak bys věděla, e to píe zrovna tvůj mu? A o tobě? Je to tu anonymní, aspoň doufám.
pokus se o tebe někdo extrémně nezajímá , tak ano, mně u, ale vypátrali
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
dusička napsal(a):
Jestli se Bigben chce něco dozvědět o menopauze, stačí zadat do vyhledávače. Ale proč rozebírat svou manelku, jak to má ona?Vdy´t nikdo neví, kdo je Bigben a kdo je jeho ena. Jak bys věděla, e to píe zrovna tvůj mu? A o tobě? Je to tu anonymní, aspoň doufám.
pokus se o tebe někdo extrémně nezajímá , tak ano, mně u, ale vypátrali
Přesně tak, člověk nikdy neví... I mě tu nali I proto jsem změnila nick, i kdy jsem původně měla v úmyslu odejít úplně. Pak mi to chybělo. Snaím se nepsat u moc intimnějích věcí o sobě a svých blízkých.
A i kdyby byl anonymní, přijde mi to od BigBena vůči jeho paní neetické, rozepisovat se na veřejnosti zrovna o tomhle.
Vdy informací je vude dost, nechápu, co je to za exhibici, chtít o tom jako chlap diskutovat na enském serveru.
Upravil(a) Eva. (4. 4. 2013 22:10)
Není tady
Myslím e pro řadu muů není nic slastnějího, ne vypisovat na holčičím foru o holčičích věcech , o vyschlých sliznicích a nepravidelné menstruaci a potíích při sexu ...........detailně .......a vy ste mu to zkazily .......
Není tady
a vy ste mu to zkazily
Neboj... si najde něco jinýho...
Není tady
Není tady
dusička napsal(a):
Slyela jsem, e menopauza je něco jako puberta. Lítaj hormony, nálady. Takté z vlastní zkueností nemůu popsat.
Ano, hormony se rozkyvaji a pak se to uklidni. To je vse. Ja jsem pozorovala navaly horka, jen nekdy. Navic KONCI defnitivne moznost otehotneno a tim padem strach z mozneho otehotneni.
Ja menopauzu povazuji za vyborny vynalez a darecek pro zeny. Sexualita vyborna, nikdy neotehotnim. Konec bolesti a krvaceni. HURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Není tady
Ivana napsal(a):
Já můu napsat z vlastní zkuenosti, e jsem ani nevěděla, e nějaké klimakterium mám. ádné návaly, pocení, změny nálad, nic. Jen u mám 10 let pokoj od otravné menstruace, co je super.
Bezva! ja jsem neco problemu mela, ale proti bolestive menstruaci proste nic
Není tady
Bigben61 napsal(a):
O zenach se uz par tisic lez pise, ze jsou sileny. To je furt to samy dokola. A ten duvod je ten, ze nejsou muzi. Tot vse. Muz je proste NORMA.
Není tady
Dobrý den vem! Jetě se jednou vracím ke svému příspěvku a chci to uzavřít. Myslím, e jsem nenapsal nic tak zvrhlého, za co bych se musel stydět. To, e je toto diskusní fórum vytvořené pro eny akceptuji. Nikdy jsem se nechtěl nijak přetvařovat a tak tady vystupuji jako mu. Myslel jsem si, e kdy tady nenapíu svoje jméno, adresu a číslo bytu a ani jméno mojí manelky, tak jsem tady víceméně anonymní, ale asi to není pravda, kdy vám to tolik vadí, e uvádím např. kolik let je mojí eně. O "vyschlých sliznicích" jsem tady nepsal a ani jsem se o nich nechtěl bavit. Kdy se řekne přechod nebo menopauza, tak se mi vybaví jeden můj přítel, který mi onehdy vyprávěl, jak se náhle změnilo chování jeho eny. A protoe je dost prchlivý, tak preventivně ujíděl na chatu, aby se s manelkou nehádal. Ta pak začala brát nějaké léky a je to v pořádku. Také mi vyprávěl o sexu mezi nimi, ale to u tady nebudu psát, abych nebyl za patného. Myslím, e mezi kamarády a také mezi kamarádkami se tyhle věci více či méně řeí. Take si tady řete co chcete!!!
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Dobrý den vem! Jetě se jednou vracím ke svému příspěvku a chci to uzavřít. Myslím, e jsem nenapsal nic tak zvrhlého, za co bych se musel stydět. To, e je toto diskusní fórum vytvořené pro eny akceptuji. Nikdy jsem se nechtěl nijak přetvařovat a tak tady vystupuji jako mu. Myslel jsem si, e kdy tady nenapíu svoje jméno, adresu a číslo bytu a ani jméno mojí manelky, tak jsem tady víceméně anonymní, ale asi to není pravda, kdy vám to tolik vadí, e uvádím např. kolik let je mojí eně. O "vyschlých sliznicích" jsem tady nepsal a ani jsem se o nich nechtěl bavit. Kdy se řekne přechod nebo menopauza, tak se mi vybaví jeden můj přítel, který mi onehdy vyprávěl, jak se náhle změnilo chování jeho eny. A protoe je dost prchlivý, tak preventivně ujíděl na chatu, aby se s manelkou nehádal. Ta pak začala brát nějaké léky a je to v pořádku. Také mi vyprávěl o sexu mezi nimi, ale to u tady nebudu psát, abych nebyl za patného. Myslím, e mezi kamarády a také mezi kamarádkami se tyhle věci více či méně řeí. Take si tady řete co chcete!!!
neber to tak, některé jsou háklivé a hysterické
Není tady
Bigben61 napsal(a):
radsi to nepis, ja to nechci vedet Nic spatneho na tom nevidim ... ja bych se taky rada zeptala chlapu na par veci , ale oni takove diskuze jako zde nemaji
Není tady
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
radsi to nepis, ja to nechci vedet Nic spatneho na tom nevidim ... ja bych se taky rada zeptala chlapu na par veci , ale oni takove diskuze jako zde nemaji
je to přesně tak, e se někdy chci zeptat en na jejich názor a asi bych si to úplně netroufl u kolegyň nebo kamarádek, tak to zkouím tady, kde je to pro mě anonymní.
Není tady
Jéva, ty jsi měla teda těstí Mě postihl taky únik moči , pocení, nálady.. no je toho spousta! Známá mi doporučila vyzkouet Elison, se kterým ona sama byla spokojená. Neváhala jsem a la do toho taky. Ulevilo se mi íleně! Má rychlé účinky, co bylo asi to nejdůleitějí.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
je to přesně tak, e se někdy chci zeptat en na jejich názor a asi bych si to úplně netroufl u kolegyň nebo kamarádek, tak to zkouím tady, kde je to pro mě anonymní.
Ale klidne, ve vsi slusnosti. Dozvedel ses neco? Ja nevim, kazda zena to ma jinak. Ja jsem nadmiru spokojena. nemusim se desit, ze otehotnim. Nemam menses, ktery byl v mem pripade horor. A sex je bezva.
Není tady
To nemůete být rády, e tady zavítal chlap, který má zájem o svou enu? A diskuse je anonymní, tak proč by se nemohl ptát a diskutovat?
Není tady
Ivana napsal(a):
A proč by se tu nemohl na něco, co ho zajímá, zeptat? Vdy se tu řeí hodně intimních témat, rozvody, nevěry, vztahy rodičů a dětí apod. Nenapsal nic, podle čeho by ho někdo mohl identifikovat, nebo jeho manelku. jen si myslím, Bigbene, e se tady nic relevantního nedozví, spí si najdi nějaké odborné článečky, příp. přímo klimakterickou poradnu, pokud má konkrétní dotaz.
holky ale přece neříkají, e se tu na to nesmí zeptat. jen to, e by jim to vadilo, kdyby to dělal jejich partner.
přiznám se, e tohle by vadilo i mně.
Není tady