29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Štramiku,
můžu se tě zeptat, jak jsi psala dotaz na čoiku? Chtěla bych jim napsat, ale nevím adresu.... díky moc
Jinak s těmi kočárky je to děsný, ale jak už tady bylo řečený, búhví, kde všude ty ftaláty jsou :-((((((((
Není tady
Novio je to na jejich webovkách www.coi.cz a někde tam jsem našla napsat dotaz, jo je to na e-podatelna tak hodně zdaru, jsou docela fajn a odepsali mi do hodiny
Není tady
Štarmiku, na druhou stranu buď ráda, že ten test dělali a malému to nebude škodit.
Není tady
Marika napsal(a):
Holky, nesu skvělé zprávy pro X-landera majitele
![]()
Prý jde o typ trojkolky, která se k nám ovšem vůbec nedovážíTak klííííd a nechme si XA doma, já jsem spokojenááá
Jen nechápu, proč by testovali typ, který se k nám nedováží, to mi vrtá hlavou:o
Není tady
Tak my se pustili do boje s prodejcem kočárku, zřejmě už nikdy nedostaneme peníze zpět ale doufám, že se ostatní nenechají odbýt chováním prodejců a půjdou do toho taky
Podle rady ČOIky jsme kontaktovali prodejnu a chtěli se domluvit na reklamaci a vrácení peněz, ti nám ovšem po telefonu tvrdili, že tyhle kočárky oni nikdy neprodávali a že pláčem na špatným hrobě !!! manžel myslel, že vylítne z kůže, tak povídá, že máme záručák účtenku i s razítkem jejich prodejny atd.. tak po chvíli tedy připustili, že tam prý 1 kočárek měli jen na ukázku a že nám ho někdo omylem prodal tak nám bylo jasný, že už se začali vykrucovat šmejdi !!! že prý se budou soudit s ČOIkou bla bla, prej zfalšovaný testy atd... no závěr je ten, že jim odvezem kočárek na reklamaci a budeme čekat mezi tím nám dítě vyroste a už ho nebudem potřebovat, víte jak to u nás chodí ze soudama
tak jsme si objednali od jedné hodné paní použitý Chicco Cortina a budeme doufat, že to s ním v pořádku doklepem, peníze za ftalátový kočár zřejmě nikdy neuvidíme, ale můžeme si říct, že jsme se snažili udělat vše pro zdraví našeho vytouženého pokladu
Není tady
no ohledně toho typu X-Landera bych raději napsala ten dotaz na ČOIku aby to nebylo ...jedna paní povídala...
Není tady
Štarmik to je mi tě líto i když se musím přiznat,že jsem to tak trochu čekala,myslím to,že budou v krámě dělat všechno proto,aby ti nemuseli nic vracet.Ono pro ten obchod to taky asi není nic příjemnýho protože oni ho taky museli někde nakoupit a teď ho budou muset složitě vracet.Ale i přes to všechno ti přeju dobré pořízení.Alespoň jsi v kontaktu s tou čoikou tak oni kdyžtak zasáhnou.
Není tady
Světluško díky
kdyby byl člověk bohatej tak to neřeším, ale takhle obracím každou kačku a ted musím koupit další kočár no už nikdy nekoupím levnej a bezejmenej, aby to nedopadlo stejně
hlavně,že se na to přišlo, později by mě to štvalo víc
Není tady
Štarmiku, nenechte se odbýt, máte na to právo.
Není tady
Něco pro majitele X-landerů
http://www.babypoint.cz/index1.htm
Není tady
spirula napsal(a):
Něco pro majitele X-landerů
http://www.babypoint.cz/index1.htm
Nějak se mi tam nic neotvírá, jen stránka babypointu.Spirulo, jen ten odkaz celý ? Docela by mě to zajímalo.Taky jsem majitelem XA.
Není tady
je to, když otevřeš aktuality
Není tady
tynas tady to mas:
Jak jsme slíbili, postupně vystavujeme doklady o atestech z akreditovaných zkušeben. Bohužel s informacemi od České obchodní inspekce jsme se dále nedostali. Za pátek nám sdělili pouze následující dvě informace: 1.kočárek, u kterého byly podle kontroly ČOI shledány závady, je značky X-lander typ AA; 2. testován byl i kočárek značky Deltim, který testem ČOI prošel bez závad. Ani v jednom případě nám nikdo doposud nebyl schopný sdělit přesný typ modelu kočárku. Důležité je i výrobní číslo, které by nám pomohlo určit rok výroby a tudíž i modelovou řadu, ze které by kočárky pocházely.
2.2.
Vážení obchodní přátelé,
dovolte mi, abych Vám napsal pár řádek k reportáži o testu kočárků, kterou včera odvysílala televize Nova.
V první řadě nám chybí jakékoli podrobné informace za strany České obchodní inspekce. V reportáži zmiňovaný model X-Lander AA do České republiky nedovážíme a proto je velice složité k této situaci zaujmout nějaké stanovisko.
Každopádně dáváme dohromady informace, které dnes zveřejníme na našich stránkách www.babypoint.cz. Proto Vás prosím, průběžně sledujte naše stránky, kde budeme zveřejňovat informace o atestech kočárků i další informace k odvysílané reportáži.
S pozdravem
Zdeněk Háse, Babypoint.
Není tady
Vážené maminky a vlastnice kočárků X lander XA.
V testu čoi prezentovaném na TV NOVA se opravdu jedná o typ AA tříkolku nedostupnou na našem trhu viz stránky ČOI :
http://www.coi.cz/internet/(ppqurz55myw3mw45kqmfxtvx)/default.aspx?m1=91&p1=110
je zde i vyfocený.
Jinak vzkaz všem maminkám co jsou třeba deset měsíců spokojené se svým kočárkem pokud neobsahuje ftaláty asi není třeba nikam běhat a vracet.
jeden nastávající tatínek vlastník X lander XA
Není tady
pokud by se nezobrazily stránky na uvedený odkaz běžte na stránkách čoi přes sekci INFORMACE - RIZIKOVÉ VÝROBKY - OSTATNÍ VÝROBKY - ● Kočárek Deltim X Lander AA
Není tady
Tak na stránkách babypointu jsem objevila nové informace ohledně testování X-landerů
10.2. Dobrý den,
dnes jsme opět trochu pokročili ohledně informací o testu kočárků:
1. jediným kočárkem, který zcela bez závad tímto testem prošel je náš Deltim Voyager 005
2. u značky X-lander se jednalo o první provedení modelu XT. Tento kočárek nebyl do ČR dovezený naší firmou, ale společností, které ukončila prodej v zahraničí a v ČR vyprodávala staré modely kočárků.
Dnes jsme začali jednat se zlínskou zkušebnou o provedení kontrolního testu naší současné kolekce.
5.2.
Dnes jsme od České obchodní inspekce dostali vysvětlení, proč nás neiformovala a neinformuje o skutečnostech ohledně testovaného kočárku X-lander. Testovaný kočárek není z distribuce, kterou naše firma - Hana Gergelová Babypoint - v ČR zajišťuje a tudíž ČOI tuto záležitost řeší s firmou, která vzorek prodala. Výrobky značky X-Lander, které naše firma v ČR distribuuje, odpovídají normě ČSN EN 1888:2003. To také dokazuje prohlášení výrobce této značky.
Takže se třeba dočkáme toho, že nám je otestují!!!
Upravil(a) spirula (14. 2. 2007 12:18)
Není tady
Ahoj, ikdyž se mě to naštěstí netýká, tak mám dotaz za kamarádku
Mají Tako City Voyager a už ho mají přes rok, takže opotřebovanej. Když se ptali ihned po odvysílání reportáže v prodejně, tak jim řekli, ať ho přivezou, že si ho tam nechají 30 dní,pak jím ho OPRAVÍ a dají zpět.
Je možné, že můžou tyto kočárky opravovat nebo mají nárok na vrácení plné částky za kterou ho pořídili, ikdyž už ho mají přes rok
A ještě mi říkala, že si všimla, že v záručáku je uvedný jiný kočárek(myslím Tako Nathalia), takže aby jim tu reklamačku vůbec uznali.
A nevíte, jestli třeba někde můžu najít, jak přesně můžou postupovat při reklamacci.
Děkuju za rady
Není tady