|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ještě to jde přes www.coi.cz tam dáš informace - nebezpečné výrobky - ostatní výrobky a tam jsou vypsaný ty kočárky
Není tady
To je fakt síla :-( člověk aby se pomalu bál koupit i kočárek. A to zrovna ty vybrané nepatří k těm nejlevnějším. Ten X-lander jsme původně chtěli taky koupit, ale nakonec jsme se rozhodli že polskej kočár přeci jen né a budem pořizovat Cam Cortinu a ta naštěstí v těch vybraných nebyla, ale i tak jsem byla včera dost v šoku
Není tady
No tak teda jsem na mrtvici, Tako City Voyager je nahouby a já před měsícem koupila Tako Natalia...... Jsem zvědavá, jak rychle mi ČOIka odepíše, co s ním. Je-li taky nahouby, jestli ho kontrolovali nebo co s tím.......
Jen by mě zajímalo, proč tyhle kontroly neproběhnou ještě před povolením k prodeji. Proč až když už se dááávno prodávaj a vozej se vnich prckové. Je to volajaké otočené a postavené na hlavu v tomto státě.
Chjo...... to jsou věci. Zkaženej víkend.... 
Není tady

Já si vůbec myslím, že by veškeré věci, které jdou na trh, měly projít nejprve všemi testy, platnými zde v ČR a pak teprve by se mělo rozhodnout, jestli se budou prodávat nebo ne. Za komoušů u nás byly jedny nejpřísnějších norem na kvalitu výrobků. Dneska máme demokracii a na výběr je sice mnoho výrobků, ale buď dáte přednost konstrukčně špatným věcem nebo je koupíte s ftaláty a jiným svinstvem a za to vše vysolíte majlant. A je to pořád něco - hračky, kousátka, kočárky, postýlky, talířky - stále něco nevyhovuje. Já bych to považovala docela vážně za podvod a klamání zákazníků, kvalita neodpovídá ceně.

Není tady
Já ten kočárek taky asi vracet nebudu, pozeptám se co u toho Xlanderu zjistili, jestli to platí pro všechny typy a pak uvidím, jinak já jsem s ním spokojená akorát jsem zvědavá jestli s korbičkou vydržíme celou zimu, za chvilku se mi tam malá nevejde.
Není tady
Happy a myslíš, že ten kočárek jednou prodáš, když teď byl mezi těmi deseti? Právě toho se bojím, jsem s ním spokojená, ale taky s tohohle důvodu a samozřejmě kvůli bezpečnosti bych ho radši vrátila a pokud je budou stahovat, tak bych ho vrátila určitě.
Není tady
Jenže pak je problém, jaký koupit, aby byl ok.
Není tady
jo tak to nevím, jestli ho prodám, ale doufám, on každý tu reportáž neviděl, ale o to nejde, pokud tam ta vada nebude nijak zásadní nebudu se ho chtít zbavovat.
Není tady
Jde o nějaká místa stlačení, kam si může dítě strčit prstíky a nějaké otvory...
Holky, kdo máte X-Landera, nebyly jste se ptát prodejce, co na to výrobce, zda se to bude stahovat???
Není tady

Holky, nesu skvělé zprávy pro X-landera majitele
Prý jde o typ trojkolky, která se k nám ovšem vůbec nedováží
Tak klííííd a nechme si XA doma, já jsem spokojenááá 
Není tady

happy napsal(a):
jééé Maričko to jsi mě potěšila a kde jsi to zjistila.
A jakou barvu máš?
Ahoj Happy 
Mě to zjisitila kámoška,prý to psali na netu, zítra mi na to dá odkaz, teď má návštěvu.. A máme modrý, jako ty 
Není tady
a jak jsi spokojená s madlem, mě připadá, že se dost vyklá, má hrozně velkou vůli, máš to taky?
Pošleš potom odkaz sem?
Není tady

happy napsal(a):
a jak jsi spokojená s madlem, mě připadá, že se dost vyklá, má hrozně velkou vůli, máš to taky?
Pošleš potom odkaz sem?
NEmám problem
Ale nestraš... To máš od začátku? Až mi to pošle, hodím to sem, samo 
Není tady
Holky já nechci až tak strašit .... ani jsem nečetla toto téma celé a co jste vše tady probíraly, ale vemte to tak, že bylo vybráno jen 12 typů ..... takže spousta jiných typů nebyla prověřena a podle mě žádný kočárek nesplňuje vše, co by měl.
A k tomu, že by vše mělo být prověřené než to přijde na trh ..... jo to máte pravdu, ale v dnešní době každý člověk dá přednost levnějšímu zboží ....... protože jenom taková knížečka pro mrňata, která má atest stojí přes 200,- Kč a podobná bez atestu samozřejmě tak do 100,- Kč .......
Není tady

JEn se happy, bojím, aby se mi tam cvrček vešel
Ta korba miniaturní, no a jelikož naše děti mají obě 5260 g 59 cm, tak jsi na tom úplně stejně, co? A u Vás je zima asi delší, ne?
Ale zase si říkám, že chvilku po zimě a pak už nebudou tak navlečení a ve fusaku, tak bude místa trochu víc, ne? 
Není tady

Marika napsal(a):
Holky, nesu skvělé zprávy pro X-landera majitele
![]()
Prý jde o typ trojkolky, která se k nám ovšem vůbec nedovážíTak klííííd a nechme si XA doma, já jsem spokojenááá

Není tady
Mari, já mám v domě jednu paní, taky má ten samej kočárek, tak jsem se jí na to ptala, jestli se jí to madlo taky tak vyklá a říkala, že jo. Tak to máš asi kliku. Budu muset zajít do obchodu a podívat se na ten kterej tam mají vystavenej a popřípadě reklamovat, protože mě to docela štve.
No s tou korbičkou taky doufám, že do půl roka vydrží, do té doby než bude sedět. Jinak jí budu muset dávat jen v kombinéza a přikrývat dekou. Ještě nevím jak to budu řešit, když bude zima do května.
Teď to u nás se zimou jde, tak doufám, že už žádný velký mrazy nebudou. Jsem ráda, že i sníh není.
Už se taky těším na léto.
Kotě já jsem si myslela, že xlander je dobrej kočárek, taky to není jeden z nejlevnějších, tak jsem doufala, že něco vydrží a na takový závady jsem ani nepomyslela. Při té ceně.
A jak to, že ještě nejsi v porodnici?
Není tady

Happy, Kotě má přeci už taky Zuzanku
jen si ještě nestihla udělat metřík 
Není tady
Jééé já jsem máčo, to mi nějak uniklo, ale určitě jsem četla, že se jí Zuzanka narodila. Ještě jsem si říkala, že tu má někdo stejný jméno miminka.
Tak to se Kotě omlouvám, už si to budu pamatovat.
Není tady
původně jsem si chtěla koupit Tako, tak to jsem ráda, že jsem to neudělala.Pak jsme chtěli Patron, ten se pro změnu nevešel do kufru auta a tak nakonec máme starší kočárek.
Reportáž na nově mi unikla-škoda.
Není tady
tak já psala dotaz na ČOIku a nějaká právnice mi odpověděla, že bohužel mám ten náš kočárek reklamovat a žádat vrácení peněz a informovat je oficiální cestou jak to probíhá a pokud budou dělat nějaký ofuky tak se toho ujmou oni a zařídí to
máme totiž ten SOJAN s ftalátama
dneska jsme celej den dřepěli u počítače a sháněli si jiný kočár,sehnali jsme použitý ale nádherný Chicco Cortina bleděmodrý což je fajn páč máme autosedajdu Chicco tak to aspon půjde na ten podvozek 
Není tady
Jituš děkuju
věřím, že Chicco bude v poho jsem s tou autosedačkou moc spokojená tak doufám, že i kočárek je ok, bohužel nám k tomu bude chybět sporták na léto tak ten koupíme nový, našli jsme stránky kde je mají v akci kolem 3000,-
Není tady