29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Světluška napsal(a):
Jo jo prstík, bych chtěla vidět to dítě jak se tam nakloní a jak tam dosáhne bez toho aby ho matka včas zastavila.
To mi spíš přijde horší to jak se jeden z těch kočárů sám složil.Tomu se asi zabránit nedá,to bych musela mít sakra postřeh.
Víš,ale i to bylo dosti zajímavé,nevím jestli tyto typy kočárků znáš,já si troufám říct,že mě jich rukama prošlo stovky a ono to tak úplně lehce složit nejde.Těžko se to vysvětluje,já fakt vidím problém v těch sajrajtech,to je špatný,ale ten zbytek...no nevím
Není tady
Ono se nic nejí tak horký jak se to uvaří.A Nova má tendenci všechno dramatizovat a príliš nafukovat.
Není tady
Světluška napsal(a):
Ono se nic nejí tak horký jak se to uvaří.A Nova má tendenci všechno dramatizovat a príliš nafukovat.
jo,jo já chápu na jednu stranu maminy,ale na druhou stranu z nadsázkou řečeno profesionál,se z mužem smějeme,oba v tomto oboru děláme řadu let a víme,a jak to chodí.Dnes je špatné to,zítra ono....někdy i špatná reklama je reklama!!!zZnovu opakuji,že neuznávám svinstva!!!Jenže mám obavu,že je to ve všem...může to být v autosedačkách,ve všem prostě.
Není tady
ftaláty jsou fakt svinstvo, teď nevíme jaký následky budou až ti prcínci vyrostou a nebudou mít děti.
Dnešní doba je opravdu otřesná, člověk si nemůže být jistý u žádného výrobce, nic není kvalitní,
je to hnus.
Není tady
Ja si myslim, ze to je hlavne o tom, ze v Cechach se prodavaji polsky kramy...levne se to nakoupi, draze proda,polsky lahvikcy Canpol Babies, polsky kocary (tako), polsky hracky, naopak ja si myslim ze znacka kvalitu znamena....kupovala jsem kocar v zahranici a v obchode jsem nevidela jedinou vec polskou, vsude meli certifikat jak ktera vec vysla v testech a kocary jen Chicco, Peg Perego,Quinny, Gesslein, Teutonia, Herlag, Hartan, , atd. atd. a co je na tom nejsmutnejsi tak cena o necem jinem, tady se z toho delaji kocary prvni tridy a dovolit si je mohou ty movitejsi, v zahranici normal, golfky Chicco Ct 04, ktery tady stoji v obchode 4.000,- jsem poridila za 3.000,- s original madlem...proste u nas jsou deti v prvni rade byznys...
Upravil(a) angelina (2. 2. 2007 7:18)
Není tady
Čtu tady tu vaší diskuzi, a musím říct že mi je fakt mamin co jeden z těch kočárků mají fakt líto.. Nemumím si představit znova schánět kočárek, když váím jakou to třeba mě dalo práci...
Jo a ke značce chicco...taky žádnej zázrak..Já tenkrát vracela tu jídelní stoličku..stála nekřesťanský prachy a byla k prdu..a kousátka..no coment...Takže je asi jedno jestli máte polskej nebo jinej výrobek,dneska už si nemůžete být jisti ani super značkou:dumbom:
Není tady
Závěr a opatření:
Tak tohle je závěr Čoiky z jejich stránek a nějak tomu nerozumím, můžeme je vyměnit ty kočáry??
a co znamená ta směšně nízká cena v článku,zakázali prodej kočárků v hodnotě 188 636,- Kč no to je trochu málo, ne? to je tak 10 kočárků????? jsem z toho jelen
Z provedených ověření a zkoušek vyplynulo, že vlastnosti kontrolovaných vzorků nebyly ve shodě s platnými předpisy na výrobky pro péči o děti. Na kočárky, které nesplnily základní požadavky na bezpečnost dle Směrnice 2001/95/ES, o obecné bezpečnosti výrobků, a příslušných technických předpisů, byly vydány zákazy prodeje v celkové hodnotě 188 636 Kč. Soubor všech zjištěných nedostatků představuje vysoké riziko pro dítě vzhledem k tomu, že tyto neshody s předpisy mají zásadní význam pro bezpečnost a ochranu zdraví snadno zranitelných uživatelů.
Všechny výrobky, u nichž bylo toto vysoké riziko zjištěno, budou nahlášeny do systému RAPEX.
Není tady
Štarmik napsal(a):
Závěr a opatření:
Tak tohle je závěr Čoiky z jejich stránek a nějak tomu nerozumím, můžeme je vyměnit ty kočáry??
a co znamená ta směšně nízká cena v článku,zakázali prodej kočárků v hodnotě 188 636,- Kč no to je trochu málo, ne? to je tak 10 kočárků????? jsem z toho jelen
Z provedených ověření a zkoušek vyplynulo, že vlastnosti kontrolovaných vzorků nebyly ve shodě s platnými předpisy na výrobky pro péči o děti. Na kočárky, které nesplnily základní požadavky na bezpečnost dle Směrnice 2001/95/ES, o obecné bezpečnosti výrobků, a příslušných technických předpisů, byly vydány zákazy prodeje v celkové hodnotě 188 636 Kč. Soubor všech zjištěných nedostatků představuje vysoké riziko pro dítě vzhledem k tomu, že tyto neshody s předpisy mají zásadní význam pro bezpečnost a ochranu zdraví snadno zranitelných uživatelů.
Všechny výrobky, u nichž bylo toto vysoké riziko zjištěno, budou nahlášeny do systému RAPEX.
ahojky,no já teď to tu čtu asi po páté a vůbec tomu nerozumím,dole je napsáno,že pro blížší info se obrátit na www.coi.cz a přitom to jsou ty stejné stránky,docela bych řekla chaos a určotě to není dobré,takto informovat.Nejdřív takový poprask a teď nejsou schopni to vypsat co a jak!!!
Není tady
ahoj holky je to síla, Tako jsem uvažovala si tentokrát koupit, přesně ten co ukazovali, nechtěla jsem tentokrát do toho vrážet příliš peněz, po první dítěti jsme kočárek prodali. Tak raději zase zainvestuji. Jen by mě zajímalo, které zbývající prošly. Nevíte to některá?
Není tady
Já mám X-lander XA a přemýšlím, jestli to je ten co ho ukazovali, protože je mi divný, že by se takhle v názvu spletli. Dneska už takovej typ není, ale jestli AA se nevyráběl před tím, než začli dělat řadu X.
Tak nevím koukala jsem na obrázek toho X-landeru a připadá mi to spíš tříkolku, ale jistá si nejsem.
Taky si říkám naštěstí není mezi těmi co obsahují ty nebezbečný ftaláty a nepíšou co přesně u kterýho kočárku za vadu našli. Měli to ke každýmu napsat, aby si maminka mohla rozmyslet jak je ta vada vážná a co tedy dál.
Myslím, že to nebude ještě tak jednoduché vrátit dokud opravdu nezakáží ten prodej.
Není tady
Happy já mám zrovinka ten s těmi ftaláty SOJAN už do něj malýho nepoložím ani na vteřinu, akorát nevím,kde vezmu peníze na drahej značkovej.....
Není tady
Gabrielle napsal(a):
co na to Raduza, ta se v tom vyzná?
nevím co tě zajímá?já už svůj názor tady k tomu napsala a znovu opakuji,že mě opravdu zaráží,proč ČOI nevypíše co který kočárek má za vadu a proč nevyzkouší všechny dovozce a značky na trhu?Trošku mě to zavání reklamou....
Co určitě odsuzuji jsou ty svinstva,ale ty stejně můžou být i v potazích autosedaček atd....
Není tady
Pokud přišla ČOI s takovýmto tvrzením,tak by měla jasně napsat ....kočár TAKO,takové,takové vady ,kočár ten a ten takové a takové vady,prošel ten a ten kočár....a hlavně vzít všechny autorizované dovozce na trhu,a ještě jedna věc...najdou flakáty v látkách u kočárků,ale vždyť z těch samých se dělají i autosedačky?
Když se do tak choulostivého tématu pouští,tak by měli určitě být důslední a objektivní!!!
Není tady
Štarmik napsal(a):
Happy já mám zrovinka ten s těmi ftaláty SOJAN
už do něj malýho nepoložím ani na vteřinu, akorát nevím,kde vezmu peníze na drahej značkovej.....
Já mám ten Xlander XA a pořád nemůžu najít jestli to je on. A taky nevím, kterej jinej kočárek bych si vybrala, když nikde nezjistím, kterej vlastně vyhovuje úplně všemu.
Není tady
Co jsem pochopila,tak X-LANDR měl závady bezpečnosti,ale né flakátů.Řada AA nikdy u X-LANDRU nebyla a není,dost tu reportáž stříhaly!!
Není tady
Právě by mě zajímalo jestli to je on co mám. Protože mi připadá divný, že by se takhle zmylili v označení. Všude píšou AA.
Není tady
No to je dobrý..já tady pomalu z toho bulim. Člověk dá dost peněz a na dítěti šetřit nechce tak kupuje kvalitu. Hlásím se, že mi máme Style AT Bébécar
Není tady
http://www.coi.cz/internet/(egjtkh55wy2u5iavk1rasobe)/default.aspx?m1=91&p1=110
tady je určitý typ co kterej má, je to u ostatních věcí
Není tady
Já si myslím, že to není X-lander XA, protože je tam před tím psaná značka Deltim a navíc žádná řada AA neexistuje, podle mě někdo spletl 2 názvy naprosto různých kočárků dohromady.............
Není tady
označit celý řádek
Jinak my máme ten x-lander xa a tam je vyfocený xt. jsou to závady technické, že tam může střčit někam ručičku, a že v návodu neni označeno, nedávejte do lůžka matraci větší než je určitá tlouštka
Není tady
No, ale teď jsem se dívala na obrázky, a podle obrázků je to X-lander, každopádně ten název je úplně mimo mísu a hlavně problém není ve ftalátech, takže bych to neřešila
Není tady
xsonah napsal(a):
http://www.coi.cz/internet/(egjtkh55wy2u5iavk1rasobe)/default.aspx?m1=91&p1=110
tady je určitý typ co kterej má, je to u ostatních věcí
mě ten odkaz prostě nejde otevřít
Není tady
Tak jsem koukala na stránky ČOI. Taky si myslím, že to není typ XA. Na fotce tam je trojkolka a ještě k tomu v barvě, kterou prodejci nenabízí. Na stránkách X-lander tedy ta barva v nabídce je, ale myslím si, že je to starší typ. Takže já do toho typu XA půjdu, ale počkám si na novou kolekci barev 2007.
Račí já jsem někde na netu v nabídce kočárků četla, Deltim X-lander ... Tak nevím!
Taky si myslím, kdyby vzali na testy kočárků víc, tak by taky bylo víc chybných. Pak bychom už neměli děti v čem vozit!!!!!!!!!!!
Není tady
Já si taky říkám, že hlavně že jsou dobrý ty ftaláty. Ručičku může strčit i jinam doma. Zase když koupíš jinej, kterej neni testovanej, tak může být ještě horší.
My si ho budem asi nechávat. Uvidim, co na to večer bude řikat
Není tady