Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 2. 2007 5:02

Lony
♥♥-----
Místo: Teplice

Domací práce-přivýdělek

Poraďte mi prosím kde sehnat domácí práci aniž bych prišel o peníze které ve většině případů žádají za zprostředkování. Už jsem si párkrát naběh tak už moc nevěřím že se dá sehnat něco solidního.

Není tady

#2 6. 2. 2007 21:37

llenka
♥♥-----
Web

Re: Domací práce-přivýdělek

Také by mě to zajímalo. Teď jsem např. narazila na www.in-centre.info , ale netuším, zda do toho jít. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky.

Není tady

#3 21. 3. 2007 11:16

Maarketa
♥------

Není tady

#4 21. 3. 2007 18:01

scheri
♥------

Lony napsal(a):

Poraďte mi prosím kde sehnat domácí práci aniž bych prišel o peníze které ve většině případů žádají za zprostředkování. Už jsem si párkrát naběh tak už moc nevěřím že se dá sehnat něco solidního.

Boužel je to tak, že 99% nabídek, které najdeš na inzertních serverech požadují nějaký vstupní poplatek, nebo poplatek za zprostředkování apod.....Mnohdy poplatky nejsou v korunách, ale i tisících, či desetitísících.....což je děs a většinou se za tím skrývá nějaká "finanční pyramida", takže nic seriózního.

O nabídkách na trhu práce mám poměrně dobrý přehled a doporučila bych Ti spíše inzerovat a hledat na doporučneí přes známé.  Každopádně
seriózní firma nepožaduje žádné polatky, to je přeci nesmysl......
Nevím přesně co hledáš, nemohu Ti být více nápomocna, ale rozhodně přeji mnoho štěstíčka, abys našel, co si přeješ najít.

Není tady

#5 25. 3. 2007 11:35

Lucie.83
♥------

Tak já vím o jedné práci kde vstupní poplatek určitě nplatíte a navíc si pěkně vyděláte je to jednoduche nenaročné na čas a vhodné pro každého určitě napište pro více informací na Lucie.83@seznam.cz

Není tady

#6 27. 4. 2007 13:56

vachica
♥------

Ja by som vedela poradit. Je to praca pre kozmeticku firmu. Da sa pekne stihat aj pri malom dietati. Zarobk je zavisli od snahy, tak ako vsade. Ak mate zaujem o blizsiet info, ozvite sa na vachica@gmail.com
pekny den
ivana

Není tady

#7 28. 4. 2007 9:09

Dexpre
♥♥♥♥---
Místo: Teplice

také mohu nabídnout práci - parfémy, deodoranty, sprch.gely aj. od firmy FM Group. Mám to ověřené a provozuje to spoustu mých známých yikes) Ráda pošlu veškeré informace na email.
Takže kdyby jste měli zájem, napište mi na simib@centrum.cz

přeji pěkný víkend

http://lilypie.com/pic/090414/IJkS.jpghttp://b2.lilypie.com/m55Mp2/.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí